|
Miftahulkuluub
|
 |
« : Mart 02, 2006, 11:41:59 ÖS » |
|
 Tam iki yıl oldu Sadakatimizle tanışalı.Tam iki yıl oldu ailemizi oluşturalı.Tam iki yıl oldu internete geliş amacımızın değişeli.Tam iki yıl oldu ehl-i sünnet çatısı altında kucaklaşalı. Genelde bir siteye ziyaretçiler sadece işlerini yapmak için girer ve çıkarlar.Yani işleri olmadığı zaman uğramazlar. Ama Sadakat.Net sitesine gelen ziyaretçilerden ve onların site hakkındaki bizlerle paylaşmış oldukları tepkilerden anladık ki; Sadakat.Net sitesi sadece bilgi sitesi değil. Sadakat.Net sitesi bir aile ."Sadakat ailesi".Sadece İslami bir kardeşlik, paylaşım gayesi ile sadece samimiyet ile ve sadece gönül kazanmak gayesi ile kurulmuş bir temelin adıdır Sadakat Ailesi.. İşte temel sağlam olunca güzel meyveler vermesi de haliyle kaçınılmaz oluyor. Hele bir de kültürlü, İslami ilimler noktasından birikimli üyelerimizde sohbetlerimize birikimlerini dökünce o zaman daha da başka oluyor Sadakat'in keyfi.Dünyanın dört bir yanından sitemize katılan üyelerimiz dünyayı Sadakate getirip takdim edince daha başka oluyor sadakat dünyası. Değerli üyelerimiz 2. yılımızı da neşeyle, huzurla, geride bıraktık.Daha nice hayırlı etkinlikler temennisiyle. Hayata açılan bu farklı pencerede farklı olmasının yanı sıra en az gerçeği kadar sıcak en az gerçeği kadar insanı bağlayan ve en az gerçeği kadar ‘gerçek’ bir aileye sahip olduğumu hissettirdiğin için seni seviyorum SADAKAT…!
Her gün onlarca koşuşturmaca arasında sonunda sana ulaştığım zaman ruhumu ferahlatan ışığa sahip olduğun için seni seviyorum SADAKAT…!
Her gün ebedin değerini arttıracak nasihatları benimle paylaştığın için seni seviyorum SADAKAT…! Her gün sımsıcak insanlara ulaşmamda araç olduğun için seni seviyorum SADAKAT…!(İltifatlarından dolayı üyelerimizden İSRA 'ya teşekkür ederiz.)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İsra
|
 |
« Yanıtla #3 : Mart 03, 2006, 01:24:18 ÖÖ » |
|
Hep beraber nice yıllara inşaAllah iyi ki varsınız sadakat ailesi
|
|
|
|
|
dihancioglu
|
 |
« Yanıtla #4 : Mart 03, 2006, 02:28:34 ÖÖ » |
|
Çok güzel olmuş, çalışmada gözlerimizi kamaştırdı.Teşekkürler emeği geçen kardeşlerimizede, Bizleride unutmadıkları içinde.
Sadakatimizin 2. yılı 2000 yıl olsun inşaAllah derdim,biz göremezdik.
Sağlıklı, huzurlu, saygı dolu nice uzun yıllar SadakatForumda Sadakatli paylaşımlar dilerim.
|
Of eşrafından 80 yıllık bir M E K T U P
|
|
|
|
Ahi
|
 |
« Yanıtla #5 : Mart 03, 2006, 03:18:53 ÖÖ » |
|
 (c.c) sadakat'dan ayırmasın. Nice yıllara :x
|
Akıl gibi mal, iyi huy gibi dost, edep gibi miras ve ilim gibi şeref olmaz. Hz. Ali (r.a)
|
|
|
|
ridâ
|
 |
« Yanıtla #6 : Mart 03, 2006, 05:16:34 ÖÖ » |
|
Hep birlikte nice yıllara inşAllah..İyi ki varsınız sadakat ailesi... 
|
Hayat Hergün Yeniden Başlar...Ve Yeniden Başlayanların Yardımcısıdır...
|
|
|
hulefai rasidin
aktif okur

|
 |
« Yanıtla #7 : Mart 03, 2006, 06:41:06 ÖÖ » |
|
nice uzun yıllar beraber olmak temennisiyle iyiki varsın sadakat 
|
dünyanın taşı yağsa başıma illa dostun gülü öldürür beni:(
|
|
|
|
Müsenna
|
 |
« Yanıtla #8 : Mart 03, 2006, 01:59:33 ÖS » |
|
Sadakat forumuna içeriğinin maddi ve manevi güzelliğinden üye olmuştum beklediğimden çok daha güzel çıktı .Sadakat İnşAllah uzun seneler devam eder Hz  sadakattan (doğru yoldan ) ayırmasın
|
Fekün za-iktisadin fi umurike külliha. Feahsin ahval’l-feta husnü kasdihi.
|
|
|
|
osmanli
|
 |
« Yanıtla #9 : Mart 03, 2006, 03:33:45 ÖS » |
|
elhamdürüllah  daim erdirsin düsmanlarimiza firsat vermesin,amin  daima yardimcimiz olsun
|
kardesinin yüzüne gülümsemen senin icin sadakadir iyilik ile emretmen sadakadir:
|
|
|
|
racül
|
 |
« Yanıtla #10 : Mart 03, 2006, 04:15:22 ÖS » |
|
Duygu yüklü, iyi bir yildönümü hatirlatmasi.. Isra'ya ayrica tesekkür, o güzel ifadeler icin..
Miftahulkulûb, ellerine, yüregine, forumu cizgisinde tutmak icin gösterdigin dirayet ve iradene sagilk...
|
Es ist keine Schande hinzufallen, aber es ist eine Schande einfach liegen zu bleiben. Theodor Heuss ehemaliger Bundespräsident
|
|
|
duaekseni
aktif okur

|
 |
« Yanıtla #11 : Mart 04, 2006, 01:06:44 ÖÖ » |
|
Selamun Aleykum Muhammet Ümmeti ummanından, bir kepçe Kevser mesabesinde bir araya gelen tüm Sadakat forum dostlarım,kardeşlerim.O kepçenin içinde bir damla olmam ayrıca bir güzellik ve rahmet.İnşAllah Rabbim farklı yollardan,farklı sebebleri halk ederek hidayet verdiği siz kardeşlerimle ve tüm Muhammed Ümmetiyle Firdevs-i Âla'da gerçek "Kevser Havzı" başında da bizleri böylece cem eder.Ayaklarımızı,kalplerimizi sırat-ı müskaqıym üzere sabit kılsın,hayırlarda yarışmak,hayırlarda buluşmak ve hayırlarla buluşturmak niyazımla Rabbime emanet olun,müslüman kalın.Selam ve Dua ile..
Siteye emek veren tüm kardeşlerime, bilgi dağarcığımıza katkıda bulunan kardeşlerime ve ilgi gösterip okuyup önerileriyle yön veren kardeşlerime teşekkür ediyorum.Nice güzellik ve bereketli yıllara..
|
|
|
|
|
hulefai rasidin
aktif okur

|
 |
« Yanıtla #12 : Mart 04, 2006, 01:11:47 ÖÖ » |
|
tün dualarınıza yürekten candan amin diyorum sevgili dua ekseni selametle kalın
|
dünyanın taşı yağsa başıma illa dostun gülü öldürür beni:(
|
|
|
|
mars
|
 |
« Yanıtla #13 : Mart 04, 2006, 08:31:23 ÖS » |
|
İyiki varsın sadakatim!!!! Ve iyiki varsın sadakat çatısı altında beraber bulunduğum kardeşlerim...Sen olmasan kimbilir şu anda ve nete girdiğim her an hangi ne idüğü belirsiz, bay bayan tanışmalarının vede atışmalarının hüküm sürdüğü hangi İSLAMİ :?: sitede vaktimi zaayii ediyor olcaktım...
Bu siteye zerrece emeği geçen kardeşelerime Rabbimden iki cihan saadeti niyaz ediyorum....
|
Günaydııııın!!!..E biz zaten biliyoduk marsda hayat olduğunu...........
|
|
|
|
Oruc_Reis
|
 |
« Yanıtla #14 : Mart 04, 2006, 10:09:12 ÖS » |
|
emegi gecen butun kardeslerimiz den  razi olsun selametle
|
cihan baginda ey akil, budur makbul-i ins i cin.Ne kimse senden incinsin, ne sen bir kimseden incin.
|
|
|
|
Miftahulkuluub
|
 |
« Yanıtla #15 : Mart 05, 2006, 11:40:16 ÖÖ » |
|
Yıllardır dikkatimi çeken çeken bir nokta var.Ne hikmetse Sadakate gelen ziyaretçiler olağanüstü etkileniyorlar, ortamından, huyundan, suyundan.Mailleri kontrol ederken sitemiz hakkında o kadar güzel mesajlar geliyor ki günlerce aklımızdan çıkmıyor.Bu yıllardır değişmedi.Keşke hepsini kolleksiyon yapıp hatıra olarak saklasaydık, ama aklımıza gelmedi. Bence bunun en önemli faktörlerinden birisi, foruma gelen bir üyenin dikkatli bir tetkikten sonra, bu temelin sağlamlığına, ehli sünnete sıdkı sadakatle bağlılığımıza ve Gönül sultanlarımıza olan temessükümüze inanmasından geçiyor.
|
|
|
|
|
MeHLikA
okur
|
 |
« Yanıtla #16 : Mart 10, 2006, 02:01:05 ÖS » |
|
Hayırlı olsun! Daha nice senelere inş..
Aylardır giremiyorum sadakat'e özlemişim yaa :(
|
" HER İNSAN ÖLECEK YAŞTADIR! "
|
|
|
|
zaman_1453
|
 |
« Yanıtla #17 : Mart 11, 2006, 08:49:15 ÖÖ » |
|
Rabbim "...bu dinin ihyası için beklenen hizmeti..." hakkını vererek yapmayı nasib eylesin.... Hepimize hayırlı uğurlu olsun .... 
|
TUTUK Gel beri, kurtuluş ordusunun tuğu ol ! Hürriyet mi dileğin,  ' ın tutuğu ol ! >>NFK<<
|
|
|
c e z a
aktif okur

|
 |
« Yanıtla #18 : Eylül 10, 2006, 09:14:37 ÖS » |
|
amin !!!
|
|
|
|
|
nuremin2
okur
|
 |
« Yanıtla #19 : Eylül 11, 2006, 01:14:21 ÖÖ » |
|
Daha nice senelere inşAllah...
|
Bilsem büyük randevu, nerede, saat kaçta? Tabutumun tahtası, bilsem hangi ağaçta?"
|
|
|
|