|
cahitdurgun
|
 |
« Yanıtla #20 : Mayıs 03, 2006, 12:15:05 ÖS » |
|
19) ZİYADE RADİÎ DUASI ÜYE cahitdurgun Gün ola devran döne, büyüdük artık baba!... 427 dua oldu tutmadı mı ki daha?... DÜNYADAKİ MÜSLÜMANLARIN SAYISI 2,5 MİLYAR DİHANCIOĞLU KARDEŞİM DEVAM DİYORUM
BU DEĞERLİ ÇALIŞMANIZDAN DOLAYI NACİZANE SADAKAT AİLESİNE MENSUP BİRİ OLARAK YÜREKTEN TEŞEKKÜRLERİMİ SUNARIM
HZ.Allah TÜM EMEĞİ GEÇEN DOSTLARIMDAN RAZI VE MEMNUN OLSUN
SELAM VE DUA İLE
|
 Kim  'ı, Resûlünü ve iman edenleri dost edinirse (bilsin ki) üstün gelecek olanlar süphesiz  'ın tarafını tutanlardır.(Maide 55,56)
|
|
|
|
dihancioglu
|
 |
« Yanıtla #21 : Mayıs 08, 2006, 06:08:25 ÖS » |
|
Degerli SadakatForum kardeşlerim, Bu Enler yazısını Forumdan iki kardeşimle birlikte hazırladım,Katkıda bulunan fikir beyan eden kardeşlerimizde oldu. Belki sizlere tam hitap etmedi sunum ama biz sadece burdaki aktifliğinideki yazılarınızı inceleyerek,birazda ufak espiriler katarak hazırladık.Özrümüz büyüktür eger ufacıkta olsa bizlere kırılmışsanız.... Forumada emegi geçipte unutulmuş kardeşlerimizin ve espirilere gösterilen olgunluklarınızdan,Emek veripte hazırladığımız EN'ler köşesine gösterdiğiniz ilgi ve destek yazılarınızdan dolayi  razı olsun hepinizden. Selam ve dua ile.... dualarımızda unutulmamak dilegiyle....  C.C Sahibimiz,Hızır A.s Yoldaşımız olsun.... SaDaKaT FoRuM Forum Ailesi,Allaha emanet olunuz....
|
Of eşrafından 80 yıllık bir M E K T U P
|
|
|
|
cahitdurgun
|
 |
« Yanıtla #22 : Mayıs 08, 2006, 07:05:32 ÖS » |
|
Degerli SadakatForum kardeşlerim, Bu Enler yazısını Forumdan iki kardeşimle birlikte hazırladım,Katkıda bulunan fikir beyan eden kardeşlerimizde oldu. Belki sizlere tam hitap etmedi sunum ama biz sadece burdaki aktifliğinideki yazılarınızı inceleyerek,birazda ufak espiriler katarak hazırladık.Özrümüz büyüktür eger ufacıkta olsa bizlere kırılmışsanız.... Forumada emegi geçipte unutulmuş kardeşlerimizin ve espirilere gösterilen olgunluklarınızdan,Emek veripte hazırladığımız EN'ler köşesine gösterdiğiniz ilgi ve destek yazılarınızdan dolayi  razı olsun hepinizden. Selam ve dua ile.... dualarımızda unutulmamak dilegiyle....  C.C Sahibimiz,Hızır A.s Yoldaşımız olsun.... SaDaKaT FoRuM Forum Ailesi,Allaha emanet olunuz.... AMİN ECMAİN[/size] kırılmakta ne demek çok hoşumuza bile gitti .  selam ve dua ile
|
 Kim  'ı, Resûlünü ve iman edenleri dost edinirse (bilsin ki) üstün gelecek olanlar süphesiz  'ın tarafını tutanlardır.(Maide 55,56)
|
|
|
|
İsra
|
 |
« Yanıtla #23 : Haziran 13, 2007, 12:26:34 ÖÖ » |
|
2007 nin enlerinide seçeriz inşaAllah:)
|
|
|
|
|
duha
|
 |
« Yanıtla #24 : Haziran 13, 2007, 05:41:45 ÖÖ » |
|
İnşaAllah :x 
|
Bazen Susmak Gerekiyormuş,Bazen Bomboş Bakmak Gerekiyormuş Hayatın Yalanlarına; Anlamaya Çalışmak Saçmalık.Anlamadan Yaşamak Gerekiyormuş . Zaman Değilmiş Gideni Geri Getiren; Aslında Zamanmış Var Olanı Götüren. Ama Bazen! Unutmak Gerekiyormuş,UnutulmaPahasına
|
|
|
|
müteallim
|
 |
« Yanıtla #25 : Ocak 24, 2008, 10:54:42 ÖS » |
|
2007 nin enleri nerede acaba bu konuda calisma yapilip 2006 da oldugu gibi hazirlansa sadakat ,net-i biraz hareketlendirir.
|
kurbaninizi verdinizmi kur´an talebeleri kurbanlarinizi bekliyor.
|
|
|
|
müteallim
|
 |
« Yanıtla #26 : Şubat 15, 2008, 12:18:28 ÖÖ » |
|
Yılbaşımız münasebetiyle son bir yılı değerlendirelim dedik.. SADAKAT FORUM Üyesi kardeşlerimiz, SADAKAT FORUM 2006 yılı GÜZİDE ÜYELER LİSTESİNİ sunuyoruz. Değerli kardeşlerimiz , Bu sene değişiklik olsun diye farklı terimlerle üye seçimini hazırladık. Hayırlısı olsun diyelim.  * ZİYADE EDVER KONU 2006Sadakat Forum Üye Seçimi“Biz” yapınca konuşulur.. Hem kahkaha duyulur...  Aman fazla ses olmasın...Komşu Site Forumcuları çatlamasın... (hakkında çok konuşulan) YÖNETİMDEKİLER. 1) ZİYADE ADİL RİYASET-PENÂH ADMİNİSTRATÖR MiftahulkulubAdmin olanların çoktur cefası,Ahirette olur zev_u sefası, SadakatForumun aklı-selim Administratör'ı,  Bir başkadır olgun tavırlarıyla yazılarına kattığı havası.  ‘’Köprüleri atma. Aynı nehri kaç kez daha geçmek zorunda kalacagına şaşıracaksın.’’ (adil başkanlık eden) 2) ZİYADE MÜTEYAKKIZ MODERATÖR hanci Rüzgarın yönünü değiştiremiyorsanız yelkenlerinizi değiştirin. Çünkü; dünya sizin karşılaştığınız fırtınalarla değil, gemiyi limana ulaştırıp ulaştıramadığınızla ilgilenir. "Insanlar sizden elestiri isterler; ama duymak istedikleri övgüdür." (uyanık, gözü açık) 3) ZİYADE GÜL-ZAR MODERATÖR verdaGül sunan bir elde daima bir miktar gül kokusu kalır. (gül bahçesi)4) ZİYADE TENZEDE MODERATÖR muallimSükut gizli sözler için muhafaza,  bilinmeyen huylar için bir örtüdür. (la edri)  (susmuş, sessiz) 5) ZİYADE EBNÂ-YI SEBİL MODERATÖR GEZGİN Uzun ince bir yoldayım...Gidiyorum gündüz gece... Çıkma önüme sollarım...Gören olursa yanarım... (Yolcu, seyahat eden, seyyah) 6) ZİYADE UCBE MODERATÖR BAHADIRHANDoğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış.Onuncu köyden sesleniyorum. Şaşırdım kaldım!...  (Acayip ve şaşılacak) 7) ZİYADE GÜZİDE MODERATÖR akasya Demir, mıknatısa aşıktır. Hep ona doğru koşar. Zafer de, sabıra aşıktır ve devamlı ona koşar.   (İmam Sühreverdi) (Seçkin. Seçilmiş) KÖŞE YAZILARI8.) ZİYADE FIKARÂT-I MÜNTEHABE KÖŞEMİZ İSLAM BÜYÜKLERİN DEN kıssalarEğer güneşe akıllıca bakamazsak, karanlık içinde kalırız. (John Mılton) (seçkin hikayeler) 9) ZİYADE AFV UKDEGİR KÖŞEMİZ HAKİKAT EKSENİNDE ..:: Bunları biliyor muyuz :::. Demokrasilerde istediğinizi söyleyip, söylenenleri yaparsınız!... (ayak basılmadık yer, düğümlü) 10) ZİYADE ATRAB KÖŞEMİZ senin yüzünden oyunuSenin yüzünden oyunu yüzünden “sayende” demedik, azarı işittik...  (oyun, eğlence) 11) ZİYADE FIKARÂT-I DÜMEĞZE KÖŞEMİZ İSLAM-GENEL SIR TUTMAKSöyleme sırrını dostuna, onunda dostu vardır.! (anlamlı hikayeler) SADAKATLİ ÜYELERİMİZ12) ZİYADE KEMALÂT-PERVER ÜYE yusufumÖzü doğru olanın, sözü de doğru olur. (Hz. Ali)   ( Kâmil ve olgun insan. Kemalât sahibi) 13) ZİYADE CÜND ÜYE muallim abi Beni kızdırıyorlar, kafamı bozuyorlar...Ahh mı çekeyim...Vahh mı çekeyim.. Asker ocağındayım...Davam benin canım...En güzel yanım fedadır bu yolda aksa da kanım...   (asker) 14) ZİYADE FEYZ-NAK AYDIN ÜYE müderris_3 Gerçekte çok bilgili olsan da, kendine "cahilim" diyebilecek cesaretin olmalı. (Ivan Pavlov)   (Feyizli, okumuş, görgülü.) 15) ZİYADE GÜZİDE MUHARRİR ÜYE fırka-ı naciye Bir mum diğer bir mumu tutuşturmakla ışığından bir şey kaybetmez. (Hz.Mevlana) (güzide yazı yazan) 16) ZİYADE SEYYAR ÜYE mars Nefes alamıyorum atmosferi açın...Kızdırmayın çarparım bak...   (gezegen) 17) ZİYADE TEGARRÜB ÜYE gurbetçi67 Toprağını sürdüm, ekini biçtim...Ekmeğini yedim, suyunu içtim... Gurbet ellere düştüm...Önce vatan, sonra vatan diyorum...   (gurbete çıkan) 18.) ZİYADE AKL-I SELİM ÜYE seyyah Zenginlik ve güç talihin sana verdiği hediyelerdir. Oysa iyi insanlık kişinin kendi erdemlerinin sonucudur.(Heloise)   (sağduyulu) 19) ZİYADE RADİÎ DUASI ÜYE cahitdurgunGün ola devran döne, büyüdük artık baba!... 427 dua oldu tutmadı mı ki daha?...   (bebek duası) 20) ZİYADE GÜHER-PÂŞ ÜYE israİdealler yıldızlar gibidir.Onlara belki ulaşamazsınız ama bakarak yönünüzü tayin edebilirsiniz... :yildiz:  (cevher,cevher saçan) 21) ZİYADE GAZÛB ÜYE ruissya Küp suyunu çeker azar azar, keskin sirke küpüne zarar.  (hiddetli, öfkeli) 22) ZİYADE SAFDERUN ÜYE crazy_princes Kabuğu kırılan sedef üzüntü vermesin sana, içinde inci vardır.(Hz. Mevlana)  (kolayca kanan) 23) ZİYADE KELÂL-ÂVER ÜYE _ 313 _ (312) Elinizde alet olarak sadece çekiç varsa, bütün sorunlar gözünüze çivi gibi görünür.(Abraham Maslon)   (yorgunluk, bıkkınlık veren) 24) ZİYADE MUĞLAK ÜYE Pamfilya Dizi dizi inciyiz. Yazıda birinciyiz...... Lugat’a baktık anladık. Biz sizi Sultan Süleyman’ın kâtibi sandık.   (anlaşılması güç) 25) ZİYADE BELÎĞ ÜYE Beyazzambak Cahil ile sohbet etmek güçtür bilene, çünkü cahil ne gelirse söyler diline. (La Edri)  (düzgün söz söyleyen) 26) ZİYADE TETEBBEA YARMEND ÜYE dihancıoğlu Atı alan üsküdar’ı geçti. Biz takibe devam ediyoruz. Merkez! Tamam!   (takip edici, dost,yardımcı) 27) ZİYADE ATM ÜYE duha Yüzünü güneşe çeviren insan, gölge görmez. (Helen Keller)  (eğlendiren) 28.) ZİYADE UTRUFE ÜYE Mustafax67Unutma ,çınarlar saksılarda yetişmez. (anonim)   (az bulunur) 29) ZİYADE UTRUFE AVATARLI ÜYE abdülhamidYumuşak olma ezilirsin, sert olma kırılırsın.  (Tuhaf, az bulunur) 30) ZİYADE GÜZİDE RUMUZLU ÜYE hulefa-i rasidinHer insan bir öyküdür.Onlardan alınacak şeyler vardır.  (beğenilmiş) 31) ZİYADE UCAB RUMUZLU ÜYE EFSuNEfsunlu gözlerle bakmayasın sağa sola, güler yüzün hiç solmasın deymeyesin ona buna... (büyüleyici) 32) ZİYADE UTRUFE RUMUZLU ÜYE dile geldiSuya bulgur ezerim, hem ezer hem süzerim, ben artık dile geldim, ne bilirsem söylerim.   (ilginç) 33) ZİYADE EBRUFERAH ÜYE sedefGönül buğday tanesine benziyor ; Bizse değirmene. Değirmen nerden bilecek Bu dönüşün hikmeti ne ? (Güler yüzlü) 34) ZİYADE GÜL-FEŞAN SADAKAT FORUM AİLESİSadakat Forum Ailesi rüzğarlarla hareket edebilen bir gül gibi olmalı ki,etraflarına güzel kokular saçabilsinler.  (gül saçan) 35) ZİYADE SADAKATE SADIK ÜYE yusufum ve SaDaKaT FoRuM’un tüm aktif sadakatli üyeleri. Hayatı hak edenler, yalnızca onu her gün kazanabilenlerdir.  36) ZİYADE TEAKKAL CEMHERAT Bayanlar Bölümü ÜyeleriZekâmız sebebi ile çevreye verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz. Sessiz çoğunluk!  (akıllı grup) Niyetimiz kimseyi kırmak değildir. Uzaktan gözledik, ferman değildir. Arada dostun teline dokunduk. Tam yerine rast geldi özlü söz koyduk. Suçu lisan ettikse affola...Hakkınız helal ola...  HAZIRLAYANLAR: SADAKAT FORUM’UN RAHŞENDE ÜYELERİ (parlayan, parıldayan) 2007 de bekliyoruz bakalim karsimiza ne gibi yeniliklerle cikacak
|
kurbaninizi verdinizmi kur´an talebeleri kurbanlarinizi bekliyor.
|
|
|
|
zaman_1453
|
 |
« Yanıtla #27 : Şubat 23, 2008, 12:23:46 ÖÖ » |
|
|
TUTUK Gel beri, kurtuluş ordusunun tuğu ol ! Hürriyet mi dileğin,  ' ın tutuğu ol ! >>NFK<<
|
|
|
elfida
aktif okur

|
 |
« Yanıtla #28 : Şubat 23, 2008, 12:28:34 ÖÖ » |
|
evet merak edilecek konu:)
|
Yakarışa geçivermişti hepsi de birden, İçini döküyordu herkez Hakk'a derinden; Kuduruyordu mütegallipler kederinden ...Ve emindi Mehmetçik yarın ki zaferinden.
|
|
|
|
maslak
|
 |
« Yanıtla #29 : Nisan 26, 2008, 05:34:15 ÖS » |
|
elinize sağlık
|
|