|
Miftahulkuluub
|
 |
« : Mart 01, 2007, 12:28:30 pm » |
|
Uluslararası İnternet Araştırmaları (IIS) gelecek yıllarda dünyaya ses getirecek 100 siteyi yayınladı. Bunlar içerisinden bir site vardıki 100 site arasından ilgilendiği dalla tekti. Çünkü tek dini site vardı, o da sadakat. Yahoo' da buna dikkat çekerek Sadakatimizi manşet bile yaptı. Yahoodaki yazıda aynen şu ifadeler geçiyor.
"Sadakat.net ilk 100'de Uluslararası İnternet Araştırmaları (UİA) nın tüm dünyada yaptığı geniş çaplı araştırmalara göre önümüzdeki yıllarda adından sıkça söz ettirecek 100 web sitesi arasında yer alan tek dini site sadakat.net."
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.yahoo.com Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapYahooya manşet olurda bizim basın boş durur mu? Kartel mesele. Takdir mi beklersiniz. Hayır. İllaki bir açık derdine düşerler hemen.
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.milliyet.com.tr Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapSitenin o kadar güzellikleri arasında, acaba manşet yapabileceğim bir kelime bulabilirmiyim arayışından galip çıkar Akşam. Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.aksam.com.tr Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapEee zaman gazetesi de tebrik etmeli böyle bir siteyi değil mi? Ama kendine has kelimelerle. Sadece manşetle verip te geçmiyorlar. İleride sadakat ne hallerde olacak yazarlar inceleyip, röportaj yapıp araştırmışlar. Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.zaman.com.tr Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapÜnlü internet haber sitesi netgazete.com' da her zamanki gibi tarafsız ve sdece haberle ilgileniyor. Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.netgazete.com Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapTürkiyenin muhafazakar kesminin popüler dergilerinden sızıntı, böyle bir haberi duyarda sessiz kalır mı? Planladıkları tüm konuları askıya alıp, bu ayki derginin neredeyse tamamını sadakata ayırırlar. Hatta bu sayıda sadakat forumdan alıntı yapılan makale sayıları da 8. Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.sizinti.com.tr Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapAksiyonda bu ayki sayısında bizi iyi niyetli olarak araştırıyor ve mystic'in derlediği ve merakla beklenen sadakat kitabını tüm dünyaya takdim ediyor. Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.aksiyon.com.tr Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Aksiyonun takdimiyle bir anda dikkat çeken kitap en popüler kitap sitesinde en çok satılan kitap.
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.kitapyurdu.com Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapAyrıca bir çok televizyon programına davet edilen sadakat yönetimi dürüstlüğünden ve popülaritesinden dolayı Cemil Meriçin sunduğu Basın Kulübündeler önümüzdeki programda. Habertürkteki bu programı sakın kaçırmayın.
|
Ebû Hüreyre radıyallâhü anh’den: “Bir kimse, bir yerde gıybet edilmesine mâni olursa, Cenâb-ı Hakk, ondan yetmiş türlü âfet ve belâyı uzaklaştırır.”
|
|
|
tibet
aktif okur

|
 |
« Yanıtla #1 : Mart 03, 2007, 01:33:25 am » |
|
|
|
|
|
|
|
osmanli
|
 |
« Yanıtla #2 : Mart 03, 2007, 01:55:02 am » |
|
Çok manidar ve orjinal bir mizah yıldönümüz için. Tebrikler 
|
Ey Rabbimiz! Bazı yüzlerin ağarıp, bazı yüzlerin kararacağı günde; bizi yüzleri ak, gönülleri pak olan, sevgili resülünün bayrağı altında toplanan mesut insanlar zümresine kat. O'nun(sav) yanında cennete girmeyi, mübarek Cemalini görmeyi, Senin dostlarınla komşu olmayı ve en büyük makam olan rızana ulaşmayı nasib eyle
|
|
|
|
kenz
|
 |
« Yanıtla #3 : Mart 03, 2007, 01:56:52 am » |
|
|
İNSAN akli ile melekleşen nefsi ile iblisleşen bir aciptir İNSAN İNSAN kendi kabahatini bilmeyen cehli ile dünyalara sığmayan bir mağrurdur İNSAN İNSAN bütün zaaf ve acziyyetine rağmen kudrete kafa tutan taşkın bir şaşkındır İNSAN İNSAN maziye bağlı hâle aldanmış istikbali gözler bir taştır İNSAN
|
|
|
|
Müsenna
|
 |
« Yanıtla #4 : Mart 03, 2007, 01:59:36 am » |
|
Çizgisini bozmadan muvaffakiyetler diliyoruz:)
|
Fekün za-iktisadin fi umurike külliha. Feahsin ahval’l-feta husnü kasdihi.
|
|
|
|
osmanli
|
 |
« Yanıtla #5 : Mart 03, 2007, 02:02:02 am » |
|
Çizgisini bozmadan muvaffakiyetler diliyoruz:)
AMIN kardesim
|
Ey Rabbimiz! Bazı yüzlerin ağarıp, bazı yüzlerin kararacağı günde; bizi yüzleri ak, gönülleri pak olan, sevgili resülünün bayrağı altında toplanan mesut insanlar zümresine kat. O'nun(sav) yanında cennete girmeyi, mübarek Cemalini görmeyi, Senin dostlarınla komşu olmayı ve en büyük makam olan rızana ulaşmayı nasib eyle
|
|
|
|
Himmet
|
 |
« Yanıtla #6 : Mart 03, 2007, 12:55:06 pm » |
|
|
Terbiyenin sırrı, çocuğa saygı ile başlar.
|
|
|
ubudiyyet
Yeni üye
|
 |
« Yanıtla #7 : Mart 03, 2007, 02:12:38 pm » |
|
Çizgisini bozmadan muvaffakiyetler diliyoruz Allah yolunuzu açık etsin  tebrikler :idea:
|
color=red]Cehennemi kazanmak bu kadar zor iken neden siz zoru seçmekte direniyorsunuz???[/color]
|
|
|
|
racül
|
 |
« Yanıtla #8 : Mart 03, 2007, 05:24:07 pm » |
|
Gazetelerin üslublarina iyi uydurmussun.. tebrikler...
|
Es ist keine Schande hinzufallen, aber es ist eine Schande einfach liegen zu bleiben. Theodor Heuss ehemaliger Bundespräsident
|
|
|
duha
Moderatör
popüler yazar

ѕησωƒℓαкє
|
 |
« Yanıtla #9 : Mart 03, 2007, 05:29:51 pm » |
|
tebrikler çok inandırıcı olmuş 
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Şimdi Senden Vazmıgeçmeli; Masal olup yola devam mı etmeli??
|
|
|
ibn-ihacib
Yeni üye
|
 |
« Yanıtla #10 : Mart 03, 2007, 09:58:14 pm » |
|
tebrikler kardeş daha hızla devam hizmete.....
|
|
|
|
|
|
Ahi
|
 |
« Yanıtla #11 : Mart 03, 2007, 11:22:49 pm » |
|
Çizgisini bozmadan muvaffakiyetler diliyoruz Allah yolunuzu açık etsin  tebrikler :idea: 
|
Akıl gibi mal, iyi huy gibi dost, edep gibi miras ve ilim gibi şeref olmaz. Hz. Ali (r.a)
|
|
|
|
müteallim
|
 |
« Yanıtla #12 : Mart 04, 2007, 12:53:14 am » |
|
cizdigi yoldan sasmadan devam ederek daha nice seneler hizmetlere.
tesekkürler sadakat tesekkürler sadakat yönetcilerine tesekkürler sadakat üyelerine tesekkürler sadakat okuyucularina.
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
İsra
|
 |
« Yanıtla #13 : Mart 04, 2007, 05:48:21 am » |
|
tesekkürler sadakat tesekkürler sadakat yönetcilerine tesekkürler sadakat üyelerine tesekkürler sadakat okuyucularina. 
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapForum Kurallarını Okumak İçin Lütfen Tıklayınız
|
|
|
|
tarihman
|
 |
« Yanıtla #14 : Mart 04, 2007, 12:24:57 pm » |
|
Çok sevindirici bir durum. Gözlerim doldu...
|
Bu hizmet peygamber hizmetir. Cenab-ı hakk sevdiği kullarını dinine hizmet ettirmek için sevkeder. Bu hizmetler sevkullahtır, sevkullahtır. (Hacı Süleyman Dede)
|
|
|
|
armonya
|
 |
« Yanıtla #15 : Mart 04, 2007, 09:54:31 pm » |
|
Bunlar gerçekmi?
|
Ne azap ne sitem yalnızlıktan...Kime ne; aşılmaz duvar bendedir...Süslenmiş gemiler geçer açıktan, Sanırım, gittiği diyar bendedir. Yaram var...Havanlar dövemez merhem, Yüküm var... Bulamaz pazarlar dirhem, Ne çıkar; Yollar ki, Allaha çıkar, bendedir...
|
|
|
|
müteallim
|
 |
« Yanıtla #16 : Mart 04, 2007, 10:24:53 pm » |
|
Bunlar gerçekmi? bunlar gercekmi sözünüzden teaccüp ettiginizi anliyorum ihlasli insanlar bir araya gelince Allahin askerleri devreye girer.
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
armonya
|
 |
« Yanıtla #17 : Mart 04, 2007, 10:41:25 pm » |
|
araştırdım o gazetelerde öyle bir haber yok sanırım şaka yapmışsınız bende inandım:)
|
Ne azap ne sitem yalnızlıktan...Kime ne; aşılmaz duvar bendedir...Süslenmiş gemiler geçer açıktan, Sanırım, gittiği diyar bendedir. Yaram var...Havanlar dövemez merhem, Yüküm var... Bulamaz pazarlar dirhem, Ne çıkar; Yollar ki, Allaha çıkar, bendedir...
|
|
|
|
racül
|
 |
« Yanıtla #18 : Mart 05, 2007, 01:08:55 am » |
|
Alemi misal gibi, bir de alemi temenni var.. Orada gepgercek...
Ahmet Hulusi'nin dedigi gibi:
Sadakata sidki sadakatla katilan üyeler, bir süre sonra o boyuta gecerek, oradaki "gercek"leri, o boyutun enerjisini algilamaya basliyorlar..
(Bu da benden bir katki olsun)
|
Es ist keine Schande hinzufallen, aber es ist eine Schande einfach liegen zu bleiben. Theodor Heuss ehemaliger Bundespräsident
|
|
|
|
Fatihan
|
 |
« Yanıtla #19 : Mart 20, 2007, 10:48:35 pm » |
|
İYİ Kİ VARSIN SADAKAT.
|
'Ene, ene, ene' diyen kaybetti! Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.evlilikmektebi.com
|
|
|
-SüHaN-
Yeni üye
yok !
|
 |
« Yanıtla #20 : Mart 25, 2007, 05:02:53 am » |
|
:o maşaAllah..basın bile taa ne zaman duymuş böyle güzel bi sitenin varlığını,ben daha yeni keşfettim.. :roll: :( Rabbim muvaffakiyetinizi daim eylesin..gerçekten çok güzel hazırlamışsınız..Cümlenizden razı olsun Mevla
|
''Evladım sen doğru ol, eğri belasını bulur''
|
|
|
|
Nihle
|
 |
« Yanıtla #21 : Mart 25, 2007, 06:42:09 pm » |
|
Allah hizmetlerinizi zayi etmesin muvaffakiyet versin ...Tebrikler 
|
Sanmam ki taleb-i devlet ü cah etmeğe geldik!! Biz aleme bir YAR için ah etmeğe geldik!!..
|
|
|
|
Miftahulkuluub
|
 |
« Yanıtla #22 : Mart 29, 2007, 01:30:06 pm » |
|
İlginiz ve yorumlarınız için teşekkürler. Biraz geç oldu foruma gelmeyeli. Tam 28 gün olmuş ama ne yapalım. Her türk gencinin başına gelebilecek bir durumla başbaşayız uzun zamandır 
|
Ebû Hüreyre radıyallâhü anh’den: “Bir kimse, bir yerde gıybet edilmesine mâni olursa, Cenâb-ı Hakk, ondan yetmiş türlü âfet ve belâyı uzaklaştırır.”
|
|
|
|
afrah
|
 |
« Yanıtla #23 : Mart 29, 2007, 05:35:13 pm » |
|
tesekkürler sadakat tesekkürler sadakat yönetcilerine tesekkürler sadakat üyelerine tesekkürler sadakat okuyucularina. amin insAllah
|
.....Eger bu yoldan dönmek kader ise, o kader beni bulmadan Emanetini üzerimden al YARAAB....
|
|
|
kem68
Yeni üye
|
 |
« Yanıtla #24 : Mart 31, 2007, 01:39:45 am » |
|
kardeşlerim sizinle iftihar ediyorum. yola devam inşaAllah. ilk 100'ü aşıp ilk 10'da olmak dileğiyle. kandiliniz mübarek olsun
|
|
|
|
|
|
zaman_1453
|
 |
« Yanıtla #25 : Mart 31, 2007, 09:32:24 am » |
|
tebrikler....  Mevlam %100 muvaffakiyetimizi daim kılsın.... :!:
|
“Yüce ve mübârek bulunan Allah(cc), sizin üzerinize ramazan orucunu farz kıldı. Bende onun gecelerinde terâvîh için kâim olmayı sünnet kıldım. Kim farziyyetine inanarak onun orucunu tutar ve sevâbını ümîd ederek ( teravih namazını kılmaya) kâim olursa, annesinden dünyaya geldiği gün gibi günahlarından (arınıp selâmete) çıkar”
|
|
|
|
antepli
|
 |
« Yanıtla #26 : Nisan 03, 2007, 07:45:02 pm » |
|
hoş birşey olmuş ya.ilk başta gerçek sandım yaa.ta ki sızıntı dergisine gelene kadar 
|
İnsan uykudadır,ancak öldüğünde uyanır...
|
|
|
hadime
aktif okur

|
 |
« Yanıtla #27 : Nisan 05, 2007, 01:55:10 pm » |
|
ben de gerçek sandım.sonunda bu hizmetleri fark etmişler diye düşünüyordum...
|
Bütün renkler aynı hızla kirleniyordu,birinciliği beyaza verdiler...
|
|
|
|
İsra
|
 |
« Yanıtla #28 : Nisan 05, 2007, 02:51:22 pm » |
|
üzülmeyein arkadaşlar inşaAllah birgün bu güzel dilekler gerçekleşir 
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapForum Kurallarını Okumak İçin Lütfen Tıklayınız
|
|
|
sentez
aktif okur

|
 |
« Yanıtla #29 : Nisan 09, 2007, 09:29:54 pm » |
|
Allah u teala,rakip tanımaz ,kendini herçen gün aşan bu siteye daha nice güzellikler versin.bu fazlasıyla hak ediyor.Allah emeği geçenlerden razı olsun... surda bayağı büyük bir gedik aşmışız 
|
YAŞASIN AYNI GÜNEŞİ EMZİRİP İKLİMLERE İKLİMİMİZDEN ALIN TERİ İLE SUNDUĞUMUZ ÜRÜNLER... (kalbimde ve dualarımda daima SİZ ler olacaksınız.bunda asla şüpheniz olmasın..)
|
|
|
|
eginli
|
 |
« Yanıtla #30 : Ocak 05, 2008, 03:55:28 am » |
|
yeni düzenlemeyi gözden gecirirken bu bölüm dikkatimi cekti, Gazetelerin üslublarina iyi uydurmussun.. tebrikler...
makaraya öyle sarilmisimki racül kardesimizin yüzüme serptigi soguk suyla ayildim...  cok hos bir espiriydi...  hocalarimizin kaalle degilde halle, her gördügüne ve her duyduguna hemen inanma temkinli ve elestirel yaklas nasihatlarini bir an unuttugumu farkettim... 
|
Allah(c.c)selami üzerimize olsun.
Bu dünyanin cefasindan sefasina sira gelmez, gafil olma ilme calis gecen günler geri gelmez.
|
|
|
|
ay-yüzlüm
|
 |
« Yanıtla #31 : Ocak 15, 2008, 09:29:25 pm » |
|
daha güzel günlerinide görürüz inşAllah 3 cü yılı hayırlı olsun emeği geçen tüm kardeşlerimizden MEVLAM daimen ebeden razı ve memnun olsun
|
Yürü dünya yürü bu yol dergaha gider. Bu yol gama,kedere,acıya,aha gider. Çıkablirsen eyer bu yokuşu zirveye, Hüzünlenme o zaman sonu felaha gider.
|
|
|
|
Uludag
|
 |
« Yanıtla #32 : Mart 23, 2008, 01:49:39 am » |
|
tebrikler çok inandırıcı olmuş 
|
|
|
|
|
|
Miftahulkuluub
|
 |
« Yanıtla #33 : Mart 24, 2008, 02:29:18 am » |
|
geocities.com sitesine yüklemiştik resimleri.
Mübarek ankara mahkemeleri yahonun bu sitesini de banlamışlar. O yüzden resimlere şu anlık ulaşılamıyor.
|
|
|
|
|
Uludag
|
 |
« Yanıtla #34 : Mart 24, 2008, 02:35:01 am » |
|
Ankara mahkemelerinin banlamalari daha nereleri vuracak yakinda okuruz.
|
|
|
|
|
|
telecafe
|
 |
« Yanıtla #35 : Haziran 30, 2008, 02:23:23 am » |
|
Biz net'den uzak kalali neler olmus yahu Galeye almayin muarizlarin ettigi ahu-vahu Ilk ona girme hususundaki azm ve gayretlerinde Sadakat ailesini mahcup etme aman Ya Huu.
Sadakat ailesinin sadik üyelerine ithaf olunur.
|
|
|
|
|
|
Miftahulkuluub
|
 |
« Yanıtla #36 : Şubat 13, 2009, 03:49:29 pm » |
|
Arkadaşlar resimler koybolmuştu güncelledim. Yıllar öncesinden.
|
|
|
|
|
Günbatımı
|
 |
« Yanıtla #37 : Şubat 16, 2009, 10:57:08 am » |
|
tebrikler çok inandırıcı olmuş   Gerçekten inanmıştım, gazetelerin arşivlerine girip haberlerin tamamını okumayı düşünüyordum... Çok yaşayın e mi? 
|
SEN NE KADAR BİLİRSEN BİL; SENİN BİLDİĞİN, KARŞINDAKİNİN ANLADIĞI KADARDIR...
|
|
|
|
Uludag
|
 |
« Yanıtla #38 : Şubat 16, 2009, 09:00:24 pm » |
|
|
|
|