|
|
tibet
aktif okur

|
 |
« Yanıtla #1 : Mart 03, 2007, 12:33:25 ÖÖ » |
|
|
|
|
|
|
|
osmanli
|
 |
« Yanıtla #2 : Mart 03, 2007, 12:55:02 ÖÖ » |
|
:x :x :x :x :x hepinizden  razi olsun :x
|
kardesinin yüzüne gülümsemen senin icin sadakadir iyilik ile emretmen sadakadir:
|
|
|
|
kenz
|
 |
« Yanıtla #3 : Mart 03, 2007, 12:56:52 ÖÖ » |
|
:x :x :x  razı olsun
|
İNSAN akli ile melekleşen nefsi ile iblisleşen bir aciptir İNSAN İNSAN kendi kabahatini bilmeyen cehli ile dünyalara sığmayan bir mağrurdur İNSAN İNSAN bütün zaaf ve acziyyetine rağmen kudrete kafa tutan taşkın bir şaşkındır İNSAN İNSAN maziye bağlı hâle aldanmış istikbali gözler bir taştır İNSAN
|
|
|
|
Müsenna
|
 |
« Yanıtla #4 : Mart 03, 2007, 12:59:36 ÖÖ » |
|
Çizgisini bozmadan muvaffakiyetler diliyoruz:)
|
Fekün za-iktisadin fi umurike külliha. Feahsin ahval’l-feta husnü kasdihi.
|
|
|
|
osmanli
|
 |
« Yanıtla #5 : Mart 03, 2007, 01:02:02 ÖÖ » |
|
Çizgisini bozmadan muvaffakiyetler diliyoruz:)
AMIN kardesim
|
kardesinin yüzüne gülümsemen senin icin sadakadir iyilik ile emretmen sadakadir:
|
|
|
|
Himmet
|
 |
« Yanıtla #6 : Mart 03, 2007, 11:55:06 ÖÖ » |
|
|
Şiirler yazdım sana okuyamadım Hep yanımdaydın oysa dokunamadım Sana ben hayaller düşler büyüttüm Sana ben gözümde yaşlar büyüttüm Söyleyemedim..
|
|
|
ubudiyyet
Yeni üye
|
 |
« Yanıtla #7 : Mart 03, 2007, 01:12:38 ÖS » |
|
Çizgisini bozmadan muvaffakiyetler diliyoruz :x  yolunuzu açık etsin :x :x tebrikler :idea:
|
color=red]Cehennemi kazanmak bu kadar zor iken neden siz zoru seçmekte direniyorsunuz???[/color]
|
|
|
ubudiyyet
Yeni üye
|
 |
« Yanıtla #8 : Mart 03, 2007, 01:13:28 ÖS » |
|
Çizgisini bozmadan muvaffakiyetler diliyoruz amin!!!  yolunuzu açık etsin :x :x tebrikler :idea:
|
color=red]Cehennemi kazanmak bu kadar zor iken neden siz zoru seçmekte direniyorsunuz???[/color]
|
|
|
|
racül
|
 |
« Yanıtla #9 : Mart 03, 2007, 04:24:07 ÖS » |
|
Gazetelerin üslublarina iyi uydurmussun.. tebrikler...
|
Es ist keine Schande hinzufallen, aber es ist eine Schande einfach liegen zu bleiben. Theodor Heuss ehemaliger Bundespräsident
|
|
|
|
duha
|
 |
« Yanıtla #10 : Mart 03, 2007, 04:29:51 ÖS » |
|
tebrikler çok inandırıcı olmuş :x
|
Bazen Susmak Gerekiyormuş,Bazen Bomboş Bakmak Gerekiyormuş Hayatın Yalanlarına; Anlamaya Çalışmak Saçmalık.Anlamadan Yaşamak Gerekiyormuş . Zaman Değilmiş Gideni Geri Getiren; Aslında Zamanmış Var Olanı Götüren. Ama Bazen! Unutmak Gerekiyormuş,UnutulmaPahasına
|
|
|
ibn-ihacib
Yeni üye
|
 |
« Yanıtla #11 : Mart 03, 2007, 08:58:14 ÖS » |
|
tebrikler kardeş daha hızla devam hizmete.....
|
|
|
|
|
|
Ahi
|
 |
« Yanıtla #12 : Mart 03, 2007, 10:22:49 ÖS » |
|
Çizgisini bozmadan muvaffakiyetler diliyoruz :x  yolunuzu açık etsin :x :x tebrikler :idea: :x
|
Akıl gibi mal, iyi huy gibi dost, edep gibi miras ve ilim gibi şeref olmaz. Hz. Ali (r.a)
|
|
|
uhra
aktif okur

|
 |
« Yanıtla #13 : Mart 03, 2007, 11:41:42 ÖS » |
|
tebrikler çok inandırıcı olmuş :x
|
|
|
|
|
|
müteallim
|
 |
« Yanıtla #14 : Mart 03, 2007, 11:53:14 ÖS » |
|
cizdigi yoldan sasmadan devam ederek daha nice seneler hizmetlere.
tesekkürler sadakat tesekkürler sadakat yönetcilerine tesekkürler sadakat üyelerine tesekkürler sadakat okuyucularina.
|
kurbaninizi verdinizmi kur´an talebeleri kurbanlarinizi bekliyor.
|
|
|
|
İsra
|
 |
« Yanıtla #15 : Mart 04, 2007, 04:48:21 ÖÖ » |
|
cizdigi yoldan sasmadan devam ederek daha nice seneler hizmetlere.
tesekkürler sadakat tesekkürler sadakat yönetcilerine tesekkürler sadakat üyelerine tesekkürler sadakat okuyucularina. :x :x
|
|
|
|
|
tarihman
|
 |
« Yanıtla #16 : Mart 04, 2007, 11:24:57 ÖÖ » |
|
Çok sevindirici bir durum. Gözlerim doldu...
|
Haydi... Gelin Nuh'un Gemisine.......
|
|
|
|
armonya
|
 |
« Yanıtla #17 : Mart 04, 2007, 08:54:31 ÖS » |
|
Bunlar gerçekmi?
|
Ne azap ne sitem yalnızlıktan...Kime ne; aşılmaz duvar bendedir...Süslenmiş gemiler geçer açıktan, Sanırım, gittiği diyar bendedir. Yaram var...Havanlar dövemez merhem, Yüküm var... Bulamaz pazarlar dirhem, Ne çıkar; Yollar ki, Allaha çıkar, bendedir...
|
|
|
|
müteallim
|
 |
« Yanıtla #18 : Mart 04, 2007, 09:24:53 ÖS » |
|
Bunlar gerçekmi? bunlar gercekmi sözünüzden teaccüp ettiginizi anliyorum ihlasli insanlar bir araya gelince Allahin askerleri devreye girer.
|
kurbaninizi verdinizmi kur´an talebeleri kurbanlarinizi bekliyor.
|
|
|
|
armonya
|
 |
« Yanıtla #19 : Mart 04, 2007, 09:41:25 ÖS » |
|
araştırdım o gazetelerde öyle bir haber yok sanırım şaka yapmışsınız bende inandım:)
|
Ne azap ne sitem yalnızlıktan...Kime ne; aşılmaz duvar bendedir...Süslenmiş gemiler geçer açıktan, Sanırım, gittiği diyar bendedir. Yaram var...Havanlar dövemez merhem, Yüküm var... Bulamaz pazarlar dirhem, Ne çıkar; Yollar ki, Allaha çıkar, bendedir...
|
|
|
|