|
racül
|
 |
« Yanıtla #20 : Mart 05, 2007, 12:08:55 ÖÖ » |
|
Alemi misal gibi, bir de alemi temenni var.. Orada gepgercek...
Ahmet Hulusi'nin dedigi gibi:
Sadakata sidki sadakatla katilan üyeler, bir süre sonra o boyuta gecerek, oradaki "gercek"leri, o boyutun enerjisini algilamaya basliyorlar..
(Bu da benden bir katki olsun)
|
Es ist keine Schande hinzufallen, aber es ist eine Schande einfach liegen zu bleiben. Theodor Heuss ehemaliger Bundespräsident
|
|
|
|
fatihan
|
 |
« Yanıtla #21 : Mart 20, 2007, 10:48:35 ÖS » |
|
İYİ Kİ VARSIN SADAKAT.
|
|
|
|
-SüHaN-
Yeni üye
razıyım Allah'ım
|
 |
« Yanıtla #22 : Mart 25, 2007, 04:02:53 ÖÖ » |
|
:o maşaAllah..basın bile taa ne zaman duymuş böyle güzel bi sitenin varlığını,ben daha yeni keşfettim.. :roll: :( Rabbim muvaffakiyetinizi daim eylesin..gerçekten çok güzel hazırlamışsınız..Cümlenizden razı olsun Mevla
|
''Rabbim.. Tut kalplerimizden! Gönülleri evirip çeviren , halden hale koyan Rabbim N'olur tut kalplerimizden Tut ki yoksa gene düşeriz biz...''
|
|
|
|
Nihle
|
 |
« Yanıtla #23 : Mart 25, 2007, 05:42:09 ÖS » |
|
 hizmetlerinizi zayi etmesin muvaffakiyet versin ...Tebrikler 
|
Sanmam ki taleb-i devlet ü cah etmeğe geldik!! Biz aleme bir YAR için ah etmeğe geldik!!..
|
|
|
|
Miftahulkuluub
|
 |
« Yanıtla #24 : Mart 29, 2007, 12:30:06 ÖS » |
|
İlginiz ve yorumlarınız için teşekkürler. Biraz geç oldu foruma gelmeyeli. Tam 28 gün olmuş ama ne yapalım. Her türk gencinin başına gelebilecek bir durumla başbaşayız uzun zamandır 
|
|
|
|
|
|
afrah
|
 |
« Yanıtla #25 : Mart 29, 2007, 04:35:13 ÖS » |
|
cizdigi yoldan sasmadan devam ederek daha nice seneler hizmetlere.
tesekkürler sadakat tesekkürler sadakat yönetcilerine tesekkürler sadakat üyelerine tesekkürler sadakat okuyucularina. amin insAllah
|
.....Eger bu yoldan dönmek kader ise, o kader beni bulmadan Emanetini üzerimden al YARAAB....
|
|
|
kem68
Yeni üye
|
 |
« Yanıtla #26 : Mart 31, 2007, 12:39:45 ÖÖ » |
|
kardeşlerim sizinle iftihar ediyorum. yola devam inşaAllah. ilk 100'ü aşıp ilk 10'da olmak dileğiyle. kandiliniz mübarek olsun
|
|
|
|
|
|
zaman_1453
|
 |
« Yanıtla #27 : Mart 31, 2007, 08:32:24 ÖÖ » |
|
tebrikler....  :x :x Mevlam %100 muvaffakiyetimizi daim kılsın.... :!:
|
TUTUK Gel beri, kurtuluş ordusunun tuğu ol ! Hürriyet mi dileğin,  ' ın tutuğu ol ! >>NFK<<
|
|
|
|
antepli
|
 |
« Yanıtla #28 : Nisan 03, 2007, 06:45:02 ÖS » |
|
hoş birşey olmuş ya.ilk başta gerçek sandım yaa.ta ki sızıntı dergisine gelene kadar :cry:
|
İnsan uykudadır,ancak öldüğünde uyanır...
|
|
|
hadime
aktif okur

|
 |
« Yanıtla #29 : Nisan 05, 2007, 12:55:10 ÖS » |
|
ben de gerçek sandım.sonunda bu hizmetleri fark etmişler diye düşünüyordum...
|
Bütün renkler aynı hızla kirleniyordu,birinciliği beyaza verdiler...
|
|
|
|
İsra
|
 |
« Yanıtla #30 : Nisan 05, 2007, 01:51:22 ÖS » |
|
üzülmeyein arkadaşlar inşaAllah birgün bu güzel dilekler gerçekleşir 
|
|
|
|
sentez
aktif okur

|
 |
« Yanıtla #31 : Nisan 09, 2007, 08:29:54 ÖS » |
|
 u teala,rakip tanımaz ,kendini herçen gün aşan bu siteye daha nice güzellikler versin.bu fazlasıyla hak ediyor.  emeği geçenlerden razı olsun... surda bayağı büyük bir gedik aşmışız :x
|
AŞASIN AYNI GÜNEŞİ EMZİRİP İKLİMLERE İKLİMİMİZDEN ALIN TERİ İLE SUNDUĞUMUZ ÜRÜNLER... (kalbimde ve dualarımda daima SİZ ler olacaksınız.bunda asla şüpheniz olmasın..)
|
|
|
|
eginli
|
 |
« Yanıtla #32 : Ocak 05, 2008, 02:55:28 ÖÖ » |
|
yeni düzenlemeyi gözden gecirirken bu bölüm dikkatimi cekti, Gazetelerin üslublarina iyi uydurmussun.. tebrikler...
makaraya öyle sarilmisimki racül kardesimizin yüzüme serptigi soguk suyla ayildim...  cok hos bir espiriydi...  hocalarimizin kaalle degilde halle, her gördügüne ve her duyduguna hemen inanma temkinli ve elestirel yaklas nasihatlarini bir an unuttugumu farkettim... 
|
 (c.c)selami üzerimize olsun. Bu dünyanin cefasindan sefasina sira gelmez, gafil olma ilme calis gecen günler geri gelmez.
|
|
|
|
ay-yüzlüm
|
 |
« Yanıtla #33 : Ocak 15, 2008, 08:29:25 ÖS » |
|
daha güzel günlerinide görürüz inşAllah 3 cü yılı hayırlı olsun emeği geçen tüm kardeşlerimizden MEVLAM daimen ebeden razı ve memnun olsun
|
Yürü dünya yürü bu yol dergaha gider. Bu yol gama,kedere,acıya,aha gider. Çıkablirsen eyer bu yokuşu zirveye, Hüzünlenme o zaman sonu felaha gider.
|
|
|
|
Uludag
|
 |
« Yanıtla #34 : Mart 23, 2008, 01:49:39 ÖÖ » |
|
tebrikler çok inandırıcı olmuş :x
|
''Ya Rabbi! Şu aciz kulunu Ümmet-i Muhammed'e hizmet etmeğe muktedir eyle!''
|
|
|
|
Miftahulkuluub
|
 |
« Yanıtla #35 : Mart 24, 2008, 02:29:18 ÖÖ » |
|
geocities.com sitesine yüklemiştik resimleri.
Mübarek ankara mahkemeleri yahonun bu sitesini de banlamışlar. O yüzden resimlere şu anlık ulaşılamıyor.
|
|
|
|
|
|
Uludag
|
 |
« Yanıtla #36 : Mart 24, 2008, 02:35:01 ÖÖ » |
|
Ankara mahkemelerinin banlamalari daha nereleri vuracak yakinda okuruz.
|
''Ya Rabbi! Şu aciz kulunu Ümmet-i Muhammed'e hizmet etmeğe muktedir eyle!''
|
|
|
|
telecafe
|
 |
« Yanıtla #37 : Haziran 30, 2008, 01:23:23 ÖÖ » |
|
Biz net'den uzak kalali neler olmus yahu Galeye almayin muarizlarin ettigi ahu-vahu Ilk ona girme hususundaki azm ve gayretlerinde Sadakat ailesini mahcup etme aman Ya Huu.
Sadakat ailesinin sadik üyelerine ithaf olunur.
|
|
|
|
|
|