|
Oruc_Reis
|
 |
« Yanıtla #20 : Haziran 27, 2007, 11:33:08 ÖS » |
|
bunu okuduk ca aklima bir hatiram geliyor  sen den razi olsun kardesim sen beni guldirdun  da seni guldurur ins
|
cihan baginda ey akil, budur makbul-i ins i cin.Ne kimse senden incinsin, ne sen bir kimseden incin.
|
|
|
|
Oruc_Reis
|
 |
« Yanıtla #21 : Haziran 27, 2007, 11:34:35 ÖS » |
|
:x :x :x :x 
|
cihan baginda ey akil, budur makbul-i ins i cin.Ne kimse senden incinsin, ne sen bir kimseden incin.
|
|
|
|
kenz
|
 |
« Yanıtla #22 : Haziran 28, 2007, 12:29:07 ÖÖ » |
|
bunu okuduk ca aklima bir hatiram geliyor  sen den razi olsun kardesim sen beni guldirdun  da seni guldurur ins Teşekkur ederiz, emeği geçen bütün kardeşlerimizden  razı olsun.
|
İNSAN akli ile melekleşen nefsi ile iblisleşen bir aciptir İNSAN İNSAN kendi kabahatini bilmeyen cehli ile dünyalara sığmayan bir mağrurdur İNSAN İNSAN bütün zaaf ve acziyyetine rağmen kudrete kafa tutan taşkın bir şaşkındır İNSAN İNSAN maziye bağlı hâle aldanmış istikbali gözler bir taştır İNSAN
|
|
|
|
fatihan
|
 |
« Yanıtla #23 : Haziran 28, 2007, 08:39:11 ÖÖ » |
|
Gözümüzden kaçmış. Yeni farkediyorum.Güzel bir çalışma olmuş ellerinize sağlık. 
|
|
|
|
|
armonya
|
 |
« Yanıtla #24 : Haziran 28, 2007, 11:17:42 ÖÖ » |
|
Ne kadar uğraş veren bir çalışma olmuş ellerine sağlık:)
|
Ne azap ne sitem yalnızlıktan...Kime ne; aşılmaz duvar bendedir...Süslenmiş gemiler geçer açıktan, Sanırım, gittiği diyar bendedir. Yaram var...Havanlar dövemez merhem, Yüküm var... Bulamaz pazarlar dirhem, Ne çıkar; Yollar ki, Allaha çıkar, bendedir...
|
|
|
|
ay-yüzlüm
|
 |
« Yanıtla #25 : Temmuz 01, 2007, 01:39:56 ÖS » |
|
elinize emeğinize sağlık çok güzel bir çalışma olmuş ..
|
Yürü dünya yürü bu yol dergaha gider. Bu yol gama,kedere,acıya,aha gider. Çıkablirsen eyer bu yokuşu zirveye, Hüzünlenme o zaman sonu felaha gider.
|
|
|
|
kenz
|
 |
« Yanıtla #26 : Temmuz 01, 2007, 04:02:00 ÖS » |
|
Tüm emeği geçen kardeşlerime teşekkurler hiç boş durmak yok siz yazılara yorumlara devam bizde çalışmaya bu güzellikler için 
|
İNSAN akli ile melekleşen nefsi ile iblisleşen bir aciptir İNSAN İNSAN kendi kabahatini bilmeyen cehli ile dünyalara sığmayan bir mağrurdur İNSAN İNSAN bütün zaaf ve acziyyetine rağmen kudrete kafa tutan taşkın bir şaşkındır İNSAN İNSAN maziye bağlı hâle aldanmış istikbali gözler bir taştır İNSAN
|
|
|
|
ankebut-57
|
 |
« Yanıtla #27 : Ağustos 12, 2007, 10:40:21 ÖÖ » |
|
MaşAllah ben bu kısmı daha yeni görüyorum. 
|
Âlimleri irfan sahib eden, üç harf ile beş noktadır.( عشقْ) Mü'minleri duhûlü cennet eyleyen, beş harf ile üç noktadır. ( ايمان) www.ayasofyacami.com
|
|
|
|
tarihman
|
 |
« Yanıtla #28 : Ağustos 12, 2007, 11:44:55 ÖÖ » |
|
Bende hiç kayde değer yazı yazmamışım galiba... Benden hiç alıntı yok :(
|
Haydi... Gelin Nuh'un Gemisine.......
|
|
|
|
Oruc_Reis
|
 |
« Yanıtla #29 : Ağustos 12, 2007, 12:08:15 ÖS » |
|
Bende hiç kayde değer yazı yazmamışım galiba... Benden hiç alıntı yok :( :cry: :cry: 
|
|
|
|
hadime
aktif okur

|
 |
« Yanıtla #30 : Ağustos 13, 2007, 12:03:11 ÖÖ » |
|
Bende hiç kayde değer yazı yazmamışım galiba... Benden hiç alıntı yok :( :cry: :cry:  kardeşlerim hiç üzülmeyin biznillah biz de sadakat ailesinin unutulmayan bir ferdi oluruz :x gerçi ben daha yolun başındayım ama 
|
Bütün renkler aynı hızla kirleniyordu,birinciliği beyaza verdiler...
|
|
|
|
Miftahulkuluub
|
 |
« Yanıtla #31 : Ağustos 13, 2007, 12:05:28 ÖÖ » |
|
Tahriman sen gönüllerimizde yazılı olanlardansın. Gerisi ne..
|
|
|
|
|
|
Oruc_Reis
|
 |
« Yanıtla #32 : Ağustos 13, 2007, 12:06:32 ÖÖ » |
|
quote] kardeşlerim hiç üzülmeyin biznillah biz de sadakat ailesinin unutulmayan bir ferdi oluruz :x gerçi ben daha yolun başındayım ama  [/quote] ins
|
|
|
|
|
Miftahulkuluub
|
 |
« Yanıtla #33 : Ağustos 13, 2007, 12:07:05 ÖÖ » |
|
Bende hiç kayde değer yazı yazmamışım galiba... Benden hiç alıntı yok :( :cry: :cry:  kardeşlerim hiç üzülmeyin biznillah biz de sadakat ailesinin unutulmayan bir ferdi oluruz :x gerçi ben daha yolun başındayım ama  Sitemize sadakatini izhar edip müdavim olanlar asla unutulmaz. Hani klasik bir laf vardır. Unutma Unutulanlar Unutanları Asla unutmazlar.
|
|
|
|
|
|
Oruc_Reis
|
 |
« Yanıtla #34 : Ağustos 13, 2007, 12:09:22 ÖÖ » |
|
Unutulanlar Unutanları Asla unutmazlar :x :x
|
|
|
|
|
|
|
İsra
|
 |
« Yanıtla #36 : Ağustos 13, 2007, 04:33:11 ÖÖ » |
|
merak etmeyin arkdaşlar inşaAllah gelecek yılkı kitapta sizlerde yerinizi alırsınız :gul:
inşaAllah sadakatin 4. yılında ve diğer yıllarda da hep birlikte burda oluruz
|
|
|
|
|
Oruc_Reis
|
 |
« Yanıtla #37 : Ağustos 13, 2007, 10:55:47 ÖS » |
|
Ama burada şunuda görmüyor değiliz yani erkeklerde ağlayabiliyormuş 8) 8) (Esmaulhusna-18.eyl.06) .. Erkek lerı sız tas kalplı sanıyor sunuz ama erkek ler kadınlardan daha cok aglar sız goremez sınız o baska erkekler hep ıcın den aglar bırde gızlı aglamak var tabıkı kendını bır yerekapatır aglar ıcını doker ondan sonra da cıkarkarsınıza hıc anlamzsınız bayanlar (EL-ENSAR-19.eyl.06) evet bayanlara has olmuş bir çok özelliğin erkeklerde daha fazla olduğu ve aslında onlara has olduğu kesin "adın çıkacağına canın çıksın" demişler bayanlarınkide öyle bişey bayanlar anlayamaz diye birşey yok akıllı bir bayanın ya işine gelmez ya da sezdirmez erkekde bunu farkedemez işte..... ( tiryandafilam-19.eyl.06) Kendi reklamlarini yaparken biraz fazla abartiyorlar.. Maksad gözdagi vermek.. (racül-6.may.06) Arkadaşlar racüle açık vermeyin lafı yapıştırıyor. (vedat1980-24.nis.06) recul kardesim lafi vurmusun haa demek ozamanlar fazla dikkatimi cekmemis eee tabiki ozamnlar hayirli bir yoldaydik  yine guzel yapistirmissin masAllah 
|
|
|
|
|
Esmaulhusna
|
 |
« Yanıtla #38 : Ağustos 16, 2007, 11:02:07 ÖS » |
|
Ellerinize sağlık güzel olmus...Bende mi sadakatteki renkli üyelerden biri miydim?
|
''gerçekçi ol,imkansızı iste..''
|
|
|
|
Oruc_Reis
|
 |
« Yanıtla #39 : Ağustos 16, 2007, 11:39:50 ÖS » |
|
Ellerinize sağlık güzel olmus...Bende mi sadakatteki renkli üyelerden biri miydim? evet tekrar hos geldinizz
|
|
|
|
|