|
|
|
osmanli
|
 |
« Yanıtla #1 : Mart 03, 2008, 01:17:51 am » |
|
|
Ey Rabbimiz! Bazı yüzlerin ağarıp, bazı yüzlerin kararacağı günde; bizi yüzleri ak, gönülleri pak olan, sevgili resülünün bayrağı altında toplanan mesut insanlar zümresine kat. O'nun(sav) yanında cennete girmeyi, mübarek Cemalini görmeyi, Senin dostlarınla komşu olmayı ve en büyük makam olan rızana ulaşmayı nasib eyle
|
|
|
|
|
|
Gül_Sultan
|
 |
« Yanıtla #3 : Mart 03, 2008, 01:22:05 am » |
|
MaşaAllah hepside çok güzel olmuş. Bu saatte birazcık moralimiz düzelttik.  Sabreden derviş, muradına ermiş. Nihayet.  Emegine saglık kardeşim.
|
İnsanların sevgisini kazanmak aklın yarısı, güzel soru sormak ilmin yarısı, güzel idare etmek geçimin yarısıdır.
Hz. Ömer (r.a.)
|
|
|
duha
Moderatör
popüler yazar

ѕησωƒℓαкє
|
 |
« Yanıtla #4 : Mart 03, 2008, 01:32:03 am » |
|
MaşaAllah hepside çok güzel olmuş. Bu saatte birazcık moralimiz düzelttik.  Sabreden derviş, muradına ermiş. Nihayet.  Emegine saglık kardeşim. Beğenmenize sevindim tşk ederim güzel yorumunuz için 
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Şimdi Senden Vazmıgeçmeli; Masal olup yola devam mı etmeli??
|
|
|
|
enfa
|
 |
« Yanıtla #5 : Mart 03, 2008, 01:49:45 am » |
|
Harika olmuş
|
Kendimi arıyorum, meşgul çalıyor..!
|
|
|
|
Miftahulkuluub
|
 |
« Yanıtla #6 : Mart 03, 2008, 01:50:54 am » |
|
Nihayet beni anlayan birileri çıktı ya  Çok orjinal ve yerinde olmış hepsi de, Emeği geçen kardeşlerimize teşekkür, karikatürzede kardeşlerimize de sabrı cemiller niyaz ederuk 
|
Ebû Hüreyre radıyallâhü anh’den: “Bir kimse, bir yerde gıybet edilmesine mâni olursa, Cenâb-ı Hakk, ondan yetmiş türlü âfet ve belâyı uzaklaştırır.”
|
|
|
elfida
aktif okur

|
 |
« Yanıtla #7 : Mart 03, 2008, 01:51:36 am » |
|
gerçekten çok güzel olmuş duhacım ellerine sağlık
|
Yakarışa geçivermişti hepsi de birden, İçini döküyordu herkez Hakk'a derinden; Kuduruyordu mütegallipler kederinden ...Ve emindi Mehmetçik yarın ki zaferinden.
|
|
|
|
eginli
|
 |
« Yanıtla #8 : Mart 03, 2008, 01:57:03 am » |
|
baskasini bilmemde beni cok iyi benzetmissiniz  emeginize saglik , 
|
Allah(c.c)selami üzerimize olsun.
Bu dünyanin cefasindan sefasina sira gelmez, gafil olma ilme calis gecen günler geri gelmez.
|
|
|
Bilal Habeş_i
aktif okur

|
 |
« Yanıtla #9 : Mart 03, 2008, 01:58:37 am » |
|
4 yıl yatsam kalksam bu kadar karikatürü konuşturup buraya koyamam  Duha bütün meziyetlerini dökmüşsün genee ama benim karikatürde ufak bir yanlışlık olmuş. Ben bu sene sadakat'a tartışmasız daha fazla vakit ayırdığım için, burda vakit geçirirken balıkları merak eder oldum 
|
|
|
|
|
|
Uludag
|
 |
« Yanıtla #10 : Mart 03, 2008, 02:02:24 am » |
|
Beni anlayamamışlar...  Ben faldan hiç bahsetmedimk ki...  Faldan bahsettiğimi isbat edene 100 Euro ödül var. 
|
|
|
|
|
|
İsra
|
 |
« Yanıtla #11 : Mart 03, 2008, 02:06:22 am » |
|
Üyelerimizi dava etmeyi hiç düşünmüyordum ama bundan sonra olabilir, biraz daha dikkat sayın üyeler  emeğine sağlık duha 
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapForum Kurallarını Okumak İçin Lütfen Tıklayınız
|
|
|
|
müteallim
|
 |
« Yanıtla #12 : Mart 03, 2008, 02:16:57 am » |
|
bendeniz müteallimin hatimlerdeki azmini iyi anlamissinizda onlardan daha cok islam ehli sünnet ve mezahib imamlarimizin üzerinde durdugumuzu görememissiniz. 
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
duha
Moderatör
popüler yazar

ѕησωƒℓαкє
|
 |
« Yanıtla #13 : Mart 03, 2008, 02:26:45 am » |
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Şimdi Senden Vazmıgeçmeli; Masal olup yola devam mı etmeli??
|
|
|
Mahi
Moderatör
aktif yazar

Men câle nâle
|
 |
« Yanıtla #14 : Mart 03, 2008, 02:41:07 am » |
|
Hepsi yerinde vede güzel olmuşlar. Tüm emeği geçen kardeşlerimize teşekkür ederiz...
|
Sen bu kapılar dışında başka bir kapının insanı, Bu altın halkalar dışında başka bir halkanın esiri olamazsın!!
|
|
|
|
Uludag
|
 |
« Yanıtla #15 : Mart 03, 2008, 02:45:00 am » |
|
Neyse öyle olsun... Fakat espri ve mizah olan o şahısta olan bir durumuyla yapılmalı... İnsanların zihninde falcı olarak kalmak istemem. Çünkü falla uğraşmıyorum zaten fal iyisiyle kötüsüyle (intuitif) hissi bir şeydir. Ama astroloji ilmidir.
|
|
|
|
|
Mahi
Moderatör
aktif yazar

Men câle nâle
|
 |
« Yanıtla #16 : Mart 03, 2008, 02:48:23 am » |
|
Fala inanmadığımız gibi böyle lanetlenmiş bir şeyle sizlerinde uğraşmayacağını biliyoruz Turgut67 kardeşim. Hepsi yerinde vede güzel olmuş derken sizi muaf tuttuğumuzu parantez içinde zikretmek yerinde olacaktı galiba
|
Sen bu kapılar dışında başka bir kapının insanı, Bu altın halkalar dışında başka bir halkanın esiri olamazsın!!
|
|
|
duha
Moderatör
popüler yazar

ѕησωƒℓαкє
|
 |
« Yanıtla #17 : Mart 03, 2008, 02:52:37 am » |
|
Hepsi yerinde vede güzel olmuşlar. Tüm emeği geçen kardeşlerimize teşekkür ederiz...
Beğenmenize sevindim Biz tşk ederim efenim  Neyse öyle olsun... Fakat espri ve mizah olan o şahısta olan bir durumuyla yapılmalı... İnsanların zihninde falcı olarak kalmak istemem. Çünkü falla uğraşmıyorum zaten fal iyisiyle kötüsüyle (intuitif) hissi bir şeydir. Ama astroloji ilmidir.
Karikatürdeki ifade değiştirilmiştir... Turgut67 ve MeraklılarıTurgut kardeş sonunda şu astroloji merakının başına bi iş açacağı belliydi  Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
narçiçeği
|
 |
« Yanıtla #18 : Mart 03, 2008, 11:47:08 am » |
|
|
Sakın terk-i edebden kûy-ı Mahbûb-i Hudâ’dır bu Nazargâh-i ilâhidir, Makam-ı Mustafâ’dır bu
|
|
|
|
müteallim
|
 |
« Yanıtla #19 : Mart 03, 2008, 01:38:08 pm » |
|
hazirlayan ekibe tesekkür ederiz.meraklanacak kadar olmus
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
ukba
Yeni üye
|
 |
« Yanıtla #20 : Mart 03, 2008, 02:38:41 pm » |
|
Ellerinize sağlık duha kardeşim...
|
|
|
|
|
|
Asfa
|
 |
« Yanıtla #21 : Mart 03, 2008, 03:14:29 pm » |
|
ellerine sağlık çok güzel olmuş...duha'dan başka birşey beklemekten olmaz yani
|
İlimsiz ibadetin tadı olmaz!...
|
|
|
reis-de-aglar
emin_tatlılıoğlu
aktif okur

|
 |
« Yanıtla #22 : Mart 03, 2008, 03:22:06 pm » |
|
güzel çalışma olmuş.ellerinize sağlık
|
zaman alışmayı öğretir;unutmayı asla.........
|
|
|
Tesniye
araştırmacı

Nişan aldık yıldızları..
|
 |
« Yanıtla #23 : Mart 03, 2008, 03:37:50 pm » |
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapSiz de beni zorla, evlilik adayı olarak lanse ettiniz yaw  Muammer Erkul hala Nazanına Mektuplar yazıyor ama şu anda evli ve çocuk babası. Yani yazdıklarımız olduğumuz hali yansıtıyor olarak algılanmamalı. Ama yine de teşekkür ederim. Forumdaki tesniyeyi güzel ifade etmişsiniz. 
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapİmam kocamadı ki? Ezeli sırları ne sen bilirsin ne de ben Bu muammayı ne sen okuyabilirsin ne de ben Perde ardında sen ben dedikodusu var amma. Perde kalktı mı ne sen kalırsın ne de
|
|
|
|
Pırıltı
|
 |
« Yanıtla #24 : Mart 03, 2008, 03:45:26 pm » |
|
Duhacmm yapmışsın yine yapacağını çok komik ve güzel olmuş ellerine sağlık !! 
|
İyi ağaç kolay yetişmez; rüzgar ne kadar kuvvetli eserse, ağaçlar da o kadar sağlam olur.
|
|
|
tunike
araştırmacı

bir tebessüm bile sadakadır
|
 |
« Yanıtla #25 : Mart 03, 2008, 04:50:34 pm » |
|
|
öyle itaatkar bir kul ol ki,dışardan görenler deli desinler.çünkü deli olmadan,veli olunmaz!
|
|
|
duha
Moderatör
popüler yazar

ѕησωƒℓαкє
|
 |
« Yanıtla #26 : Mart 03, 2008, 11:42:40 pm » |
|
|
|
|
|
|
racül
|
 |
« Yanıtla #27 : Mart 04, 2008, 12:08:27 am » |
|
Gecen internetteki gazetelerden birinde okumustum. Bir talk show programinda (bunlari seyr etmem dememe gerek yok, zira evde TV yok) bir karikatürist herkesin karikatürünü yapmis, programdakilerin ellerine teker teker vermis, herkes begendigini ifade ederken Ibo suratini asmis, bu kadar da olmaz ki canim. Falan diye homuranmaya baslamis. Ibonun karikatürde oturdugu masanin arkasindaki Oxford diplomasiymis onu rahatsiz eden. Meseleyi izzeti nefs meselesi falan da yapmismis galiba.. IMdiii, ben de her seye hazirlikliyim diye bir kac gündür humor hissine sahip aydin havasindan takiliyordum, lakin, karikatürümü görünce suratim bir karis asildi, bunun neresi komik diye burun kivirmaya kalkarken, arkamdan birisi kikirdemeye basladi.. Bu kimdüür bre diye kafami cevirdim ki,  bizim oglanin anasi..  "ayy seni ne güzel de cizmisler, ayol ayyyni seennn" demez mi...  .......... Bir grub fotografi insanlarin eline tutusturuldugunda herkes kendi fotografina bakar, diyor Dale Carnegie.. Onün'cün hepimiz acaba nasil cikmisiz diye hep kendimize bakiyoruz.. ......... Hepimizi en güzel sekilde resm etmek icin elinden gelen gayreti göstermissin.. Hepimizi bi güzel taltif ettin.. sagol... 
|
Es ist keine Schande hinzufallen, aber es ist eine Schande einfach liegen zu bleiben. Theodor Heuss ehemaliger Bundespräsident
|
|
|
|
|
|
|
|
rését
|
 |
« Yanıtla #30 : Mart 05, 2008, 11:47:05 am » |
|
 tebriklerrrr hepsi çok hoş olmuşşş ..benım karıkaturde tam benlık  .. dusuncelerınıze ellerıne saglık
|
|
|
|
|
talebecikk
Yeni üye
Efsane & masal!!!
|
 |
« Yanıtla #31 : Mart 05, 2008, 04:29:23 pm » |
|
Duha kardeşim elinize,emeğinize sağlık gülmekten zor okudum  herkesin kârı değildir böyle güzel çalışmalar yapmak tebrik ederim 
|
Şu dünyadaki en büyük hüner;Mürşide Mürid olmakmış meğer...
|
|
|
setre
Moderatör
aktif yazar

Hâzâ Tezülü
|
 |
« Yanıtla #32 : Mart 05, 2008, 05:49:35 pm » |
|
Delidir ne yapsa yeridir, Gömleğimide kavuşmuşum ne güzel :P Teşekkürler duha ellerine sağlık  )))
|
Hep ertelediğim zaman,bir türlü varamadığım diyardı...
|
|
|
|
insirah
|
 |
« Yanıtla #33 : Mart 06, 2008, 07:59:28 pm » |
|
emredersinizz başkanımm:) artık sadakata daha çok uğrucam,eline sağlıkk duhacımm:)
|
>>>Ölüm;Allahtan gelen bir vuslat selamıdır<<<
İnsanlara akılları ölçüsünde "SÖZ" söyleyiniz ~Hz.Muhammed(s.a.v.)~
|
|
|
duha
Moderatör
popüler yazar

ѕησωƒℓαкє
|
 |
« Yanıtla #34 : Mart 07, 2008, 12:57:01 am » |
|
|
|
|
|
safir
Yeni üye
|
 |
« Yanıtla #35 : Mart 07, 2008, 04:55:02 pm » |
|
gerçekten güzel olmuş emek verenlerin eline sağlık
|
|
|
|
|
setre
Moderatör
aktif yazar

Hâzâ Tezülü
|
 |
« Yanıtla #36 : Mart 07, 2008, 08:35:55 pm » |
|
Oh oh özel dikimmiş birde  Tekrar hazırlayan tüm ekibe teşekkürler efem 
|
Hep ertelediğim zaman,bir türlü varamadığım diyardı...
|
|
|
|
cahitdurgun
|
 |
« Yanıtla #37 : Şubat 13, 2010, 03:58:31 pm » |
|
Çok güzel bir çalışma,ekibe teşekkürler.Güzel sunum içinde teşekkürler.
|
Kim Allah'ı, Resûlünü ve iman edenleri dost edinirse (bilsin ki) üstün gelecek olanlar süphesiz Allah'ın tarafını tutanlardır.(Maide 55,56)
|
|
|
duha
Moderatör
popüler yazar

ѕησωƒℓαкє
|
 |
« Yanıtla #38 : Şubat 13, 2010, 04:08:25 pm » |
|
Diğer kardeşlerim ve cahitdurgun kardeşim teşekkür ederim beğendiniz için  Bu arada cahitdurgun kardeşim özletmiştiniz kendizi hoşgeldiniz sefalar getirdiniz 
|
|
|
|
|
fasulye
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #39 : Şubat 13, 2010, 11:51:18 pm » |
|
İllaki güzeldir  Komiklik adına yapılana hiç gülemem, Arada gözüme takılan bazı durumlara çok gülerim çoğunun gözünde kaçarken, mizahi dışında, doğaçlama yani yani. Duha emeğine sağlık.
|
|
|
|
|
|