|
SadakatNet
|
 |
« : Mart 03, 2009, 01:47:36 am » |
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapEn dreamhost mağduru, Hazerfan, yenilikçi; Miftahulkuluub
En damat, teknik destek; reis
En mütedeyyin, hatim hatim, kısa ve öz; müteallim En vatansız, uzlaşmacı, fantezist; racül
En yardımsever, evsahibi, şüpheci, illa Sadakat illa Sadakat felsefesinin mucidi; İsra En rasyonel duygusal, kar hasretimizi depreştiren, hatimden sorumlu eş başkan; fatihan
En araştırmacı muhabir, aile terapisti, orijinal çiğköftefanı; Lika
En ilim düşkünü, sadakate özel yazı ekleyen, oturan kediyi seven; Mahi
En hatib, metropol tilkisi; Evfacan
En ünlü ödüllü fotoğrafçı, kar hasretçisi, anket sorumlusu, van münit düşkünü; enfa
En yapımcı torun, kopya devrimcisi, oyunların efendisi; duha
En Osmanlıca, Kütahyaperver, güncel; tarihman
En kılıbık, rüya göremeyecek kadar yoğun, gurbetçilerin sesi, yine dede hep dede; osmanlı
En orijinal, halkın sesi, sendromik teorisyen; Tesniye
En sitemkar, Google'ın bir numaralı rakibi, internettin; Uludağ
En linkçi, Ayasofya, teknolojik hattat; ankebut-57 En kararlı, hem soru hem cevap, acı tutkunu; Emir-ül Bahr En evhamlı, hatıra dolu, kopya düşmanlığına anlam veremediğimiz; Himmet
En hasret çeken, nişanlı, alıngan; antepli En kâri, duygusal; armonya En sessiz; sessizliğim En kendi halinde, peygamber aşığı, dua dostu; cahit durgun
En temiz kalpli, Turkcell taraftarı, noktalı harf özürlü, soruları havadan inmeyen; reset
En yeni Halis Ece fanı, buna kesinlikle katılıyorum; narçiçeği
En medrese müdavimi, imageshackus ı tanımalı; ruy-ı zemin
En şair, çikolata düşmanı, müteşekkir; ihvan
En harf yutan, mizahın ve oyun aleminin yeni isimlerinden; sözverdik
En center purple, paylaşımcı; gülüşü yaralı
En seyahat rehberi,fotoğraf galerisinin önemli ismi, sanki yedimci; Devri Âlem
En arısever, jetgil, kelime türetici, meraklı; günbatımı
En hamsofu, güleryüzlü; ehlibeyt
En unutkan, hakem vâri, islami soruları aydınlatan; Mezher
En hoşgeldinizci, kar yoksunu; Hizmet-Nimettir
En Hipokrates, içten; Kahraman
En sanatçı, bilişim temsilcimiz, lila renkli üyeliğe adım adım yaklaşan; Ay Işığı
En nasıl yani, destekçi; yosun
En mutlu, stilist, derslere geç kalan; setre
En hiç biri, sağlıklı yaşam sponsoru, araştırmacı, objektif, basmayın damarıma kıvamında; Tuğra
En düşünceli, Sadakatsever, farklı çözümleriyle takdirlerimizi toplayan; Gül_Sultan
En tasavvufi; fazıl14
En romantik, blogcu; vaktileyl
Yılın Senaryosu Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapSadakat Ergenekon Dosyası
Yılın Haber Ajansı Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapD.D.H.A.
Yılın Avatarı sekkaki Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Yılın İmzası Tesniye Ezeli sırları ne sen bilirsin ne de ben Bu muammayı ne sen okuyabilirsin ne de ben Perde ardında sen ben dedikodusu var amma. Perde kalktı mı ne sen kalırsın ne de ben..
Yılın Fotoğrafı Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
WWW.SADAKAT.NETLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
Sadakat Yönetim Kurulu
|
|
|
|
Miftahulkuluub
|
 |
« Yanıtla #1 : Mart 03, 2009, 03:59:50 am » |
|
: )
Çok güzel olmuş. Hakikatende tam bir dreamhost senesiydi benim için. Sayelerinde sabır ve tahammül duygularımda epey mesafe katettim: )
|
Ebû Hüreyre radıyallâhü anh’den: “Bir kimse, bir yerde gıybet edilmesine mâni olursa, Cenâb-ı Hakk, ondan yetmiş türlü âfet ve belâyı uzaklaştırır.”
|
|
|
|
rését
|
 |
« Yanıtla #2 : Mart 03, 2009, 04:45:53 am » |
|
En temiz kalpli, Turkcell taraftarı, noktalı harf özürlü, soruları havadan inmeyen; reset
herseye ragmen kalbımın temız oldugunu gormenız ne sevındırıcı  ya şuna noktalı harf özürlusu demesekte el alıskanlıgı desek daha makbule gecıcek  kendımı bı tuhaf hıssettım bu ıtham karşısında zm4)) klavyede yerlerını bulmak daha kolay noktasızların zamanda kaybettırmıyorlar bana saolsunlar hem ne demek ıstedıgımı herkes anlıyor dolasıyla no problem  turkcell taraftarı gıbı de durdugumu hıc cakamadım bu zamana kadar aklım nerdeydı acaba  bi dusunup gelıyım bari  cok konustum son olarakta emegınıze saglık der hep formda kalmanız dılegıyle
|
|
|
|
|
|
Lika
|
 |
« Yanıtla #3 : Mart 03, 2009, 05:10:50 am » |
|
Biz de bilmeden orjinal çiğköfte fanı olmuşuz:)) Hakikaten herşeyin orjinali makbuldür, çiğ köfte hakkındaki düşücem değişmedi:) Dikkatli ve emek verilen çalışma için arkadaşımızı tebrik ediyoruz 
|
Hakkın karşına çıkardığı değişimlere, direnmek yerine, teslim ol. Bırak hayat sana rağmen değil, seninle beraber aksın. “düzenim bozulur, hayatım alt üst olur” diye endişe etme. Nereden biliyorsun hayatın altının üstünden iyi olmayacağını?? (Tebrizli Şems)
|
|
|
|
Günbatımı
|
 |
« Yanıtla #4 : Mart 03, 2009, 09:46:14 am » |
|
Arısever  Arılar hakkında ne zaman, ne söyledim hatırlamıyorum. Heeee, tamam hatırladım...  (Arı neslinin tükenmesiyle ilgiliydi). Teşekkürler, emeğinize sağlık... 
|
SEN NE KADAR BİLİRSEN BİL; SENİN BİLDİĞİN, KARŞINDAKİNİN ANLADIĞI KADARDIR...
|
|
|
|
İsra
|
 |
« Yanıtla #5 : Mart 03, 2009, 09:50:26 am » |
|
Teşekkürler:)
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapForum Kurallarını Okumak İçin Lütfen Tıklayınız
|
|
|
sessizliğim
aktif okur

|
 |
« Yanıtla #6 : Mart 03, 2009, 10:25:50 am » |
|
çok güzel olmuş..
5.yıl etkinliğine dair ayrıntıları okumaya gayret ettim şimdi. zaten görünüyordu ne kadar çok emek harcandığı. Ama bu çalışmaları okuyunca çok daha iyi anladım bu ailenin emektarlarını. Her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Çünkü öğreneceğim çok şey olduğunu gördüm. Daha çok yeni olmama rağmen kendimi de o ayrıntılar içinde görebilmek mutlu etti açıkçası beni. İnşaAllah 6.yılda en sessiz üye olmaktan sıyrılırım:)
emeğinize sağlık.
|
İnsan yaklaştığınca yaklaştığından ayrı, Belli ki yakınımız yoktur Allah’tan gayrı.
|
|
|
|
ruy-ı zemin
|
 |
« Yanıtla #7 : Mart 03, 2009, 10:33:17 am » |
|
En medrese müdavimi, imageshackus ı tanımalı; ruy-ı zemin
Evvela bu çalışmayı hazırlayan sadakat.net yönetimini tebrik ediyorum. Evet kardeşlerim haklısınız.  Şu imageshack tanımalıyım. Önceden ben de çok güzel resim upload ediyordum.Ama 7 aydır resim ekleyemiyorum. zs3)) Bilgisayarda mı bişey var? Yoksa imageshack damı anlayamadım. Miftah'ın derdi dreamhost ile, benimki de imageshack.  Medrese müdavimliği kısmına gelince; biz kim medrese müdavimi olmak kim. Eynes-sera ve eynes-süreyya.
|
پاى مار چشم مور نان منلا كس نديد
|
|
|
neyzen.lal
aktif okur

|
 |
« Yanıtla #8 : Mart 03, 2009, 10:56:16 am » |
|
bu harika siteyi Hakkın yardımıyla 5.yılına taşıyan kıymetli kardeşlerimi tebrik ederim... hesapsız şükranlarımı sunarım.... Rabbim her dem yanınızda olsun...
|
Hüzünle titreyen gönle ince bir ah dokunur.... Kalbi kırık olanın kalbine Allah dokunur...
|
|
|
|
Uludag
|
 |
« Yanıtla #9 : Mart 03, 2009, 11:20:00 am » |
|
bu harika siteyi Hakkın yardımıyla 5.yılına taşıyan kıymetli kardeşlerimi tebrik ederim... hesapsız şükranlarımı sunarım.... Rabbim her dem yanınızda olsun...
|
|
|
|
|
|
feyiz
|
 |
« Yanıtla #10 : Mart 03, 2009, 11:26:26 am » |
|
Elhamdülillah böyle güzel bi güzel siteyle tanıştım,aradığım her şeyi sadakatte buldum(tüm samimiyetimle söylüyorum).Arkadaşlarıma da tavsiye ediyorum. 6. 7. 8........ nice yıllar sadakatte daim olmak duasıyla,hepinize en kalbi selamlarımı ve dualarımı sunarım kardeşlerim...  hayat sadakat...
|
"Allah'ın elinden daha üstün el yoktur.Zulmünün cezasını çekmeyen hiçbir zalim yoktur".
|
|
|
Mezher
aktif okur

|
 |
« Yanıtla #11 : Mart 03, 2009, 06:38:37 pm » |
|
En unutkan bendenizi unutmadığınız için teşekkürlerimi arz aderim. Yılın avatarına bu keçi çok yakıştı 
|
|
|
|
|
duha
Moderatör
popüler yazar

ѕησωƒℓαкє
|
 |
« Yanıtla #12 : Mart 03, 2009, 08:53:32 pm » |
|
En yapımcı torun, kopya devrimcisi, oyunların efendisi; duha bütün üyeler harika gözlemlenmiş  Okurken baya bi keyif aldım tebrikler zs3)) 
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Şimdi Senden Vazmıgeçmeli; Masal olup yola devam mı etmeli??
|
|
|
|
müteallim
|
 |
« Yanıtla #13 : Mart 03, 2009, 09:26:58 pm » |
|
En mütedeyyin, hatim hatim, kısa ve öz;
layik olmadigimiz halde ve sadakat üyelerinin vasfini bizde tezahür ettirdiginiz icin tesekkür ederim.
kardeslerimizi iyi tavsif etmissiniz cok harika olmus.bu harikalar 2009 a yansiyacaktir insaAllah.
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
setre
Moderatör
aktif yazar

Hâzâ Tezülü
|
 |
« Yanıtla #14 : Mart 04, 2009, 12:33:29 am » |
|
En mutlu, stilist, derslere geç kalan; setre  ah ah ne olacak bu setrenin hali,emeği geçenlere şükranlarımı sunarım.
|
Hep ertelediğim zaman,bir türlü varamadığım diyardı...
|
|
|
|
Uludag
|
 |
« Yanıtla #15 : Mart 04, 2009, 12:53:14 am » |
|
En sitemkar, Google'ın bir numaralı rakibi, internettin; Uludağ
internettin sadettin tarzında yeni bir isimmi? zs3))
|
|
|
|
|
elzem
aktif okur

|
 |
« Yanıtla #16 : Mart 04, 2009, 01:42:17 am » |
|
|
Bize Bir Nazar Oldu Cumamız Pazar Oldu Zaten Bize Ne Olduysa Hep Azar Azar Oldu..
|
|
|
|
Devri Âlem
|
 |
« Yanıtla #17 : Mart 04, 2009, 04:38:14 am » |
|
En seyahat rehberi,fotoğraf galerisinin önemli ismi, sanki yedimci; Devri ÂlemSanki yedimi herkese önermeye devam ediyorum  Kendi başlığına en az fotoğraf ekleyen biri olsak da teveccühlerinize lâyık olmaya çalışacağız İnşaAllah. Emeklerinize sağlık arkadaşlar 
|
اَلْعِلْمُ يَرْفَع بُيوتًا لاَعِمَادًا لَهَا وَالْجِهلُ يَهْدِم بِيُوتَ اْلعِزَّ وَلْكَرَمِ
|
|
|
|
müteallim
|
 |
« Yanıtla #18 : Mart 04, 2009, 10:59:23 am » |
|
o kadarda büyütmeye gerek yok biraz mütevazi olmak lazim.cünkü fazla büyüme kücülmenin isaretidir.fefehem.
müteallim.
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
Gül_Sultan
|
 |
« Yanıtla #19 : Mart 04, 2009, 04:26:18 pm » |
|
Rabbim daha nice sadakatli sadık 5 yıllara kavuştursun inşaAllah. Üyelerini bu kadar güzel gözlemlemesi sadakatin farkını yine ortaya koydugunun göstergesidir kanaatindeyim. Tabi Sadakatseverlikle nitelendirilmekte ayrı bir sevinç meselesi bizim için. 
|
İnsanların sevgisini kazanmak aklın yarısı, güzel soru sormak ilmin yarısı, güzel idare etmek geçimin yarısıdır.
Hz. Ömer (r.a.)
|
|
|
mütevazi
okur
|
 |
« Yanıtla #20 : Mart 04, 2009, 09:24:49 pm » |
|
bende büyüyünce sadakatli olacam
|
|
|
|
|
söz verdik
araştırmacı

ahh ya vedud
|
 |
« Yanıtla #21 : Mart 04, 2009, 09:30:50 pm » |
|
Allah raziolsun arkadaslar cok ince fikirlisiniz :)mevlam yapmis oldugunz hayirlari ehseni kabul etsin tsk ederizz
|
haksiz bir davada ZIRVE olmakdansa, hakli bir davada ZERRE olmayi tercih ederiz...
|
|
|
|
Himmet
|
 |
« Yanıtla #22 : Mart 05, 2009, 09:16:25 pm » |
|
En evhamlı, hatıra dolu, kopya düşmanlığına anlam veremediğimiz; Himmet
Hele son bir yıldır evham konusunda zirveye çıktık.  Hatıra doluyuz çünki yarınımız için bu günümüzde hatıralarla dolu. Özellikle Rabbimizin hediyeleri olan nimetleri ile geçirdiğimiz günlerimizin değerini çok iyi bilelim.Mevlamız nimetlerini geri aldığı zaman elimizde sadece hatıralar hediye olarak kalıyor. Mevla'mız, kıymetlilerimiz ile geçirdiğimiz günlerin kıymetini bilmeyi ve hakkı ile şükredenlerden olmayı cümlemize nasib eylesin. Bu özel listede bizide hatırladığınız için teşekkür ederiz. 
|
Terbiyenin sırrı, çocuğa saygı ile başlar.
|
|
|
|
Günbatımı
|
 |
« Yanıtla #23 : Mart 06, 2009, 11:22:14 am » |
|
En arısever, jetgil, kelime türetici, meraklı; günbatımı
Sizden de birşey kaçmıyor arkadaşlar... Meraklı olduğumu ne zaman belli etmişim acaba, bilen varsa bir zahmet hatırlatıverse... 
|
SEN NE KADAR BİLİRSEN BİL; SENİN BİLDİĞİN, KARŞINDAKİNİN ANLADIĞI KADARDIR...
|
|
|
Su
Yeni üye
|
 |
« Yanıtla #24 : Mart 06, 2009, 04:41:27 pm » |
|
Tebrik ediyoruz bizde, emekleriniz gayet başarılı 
|
|
|
|
|
giligili
Yeni üye
|
 |
« Yanıtla #25 : Mart 06, 2009, 11:46:43 pm » |
|
s.a. aktif olmasakda sadakatin takipcisiyiz.cok güzel olmus h.z. Allah enlerin adedini artirsin.
|
Kendin icin istemedigini kardesin icinde isteme. kendin icin sevdigini kardesin icinde sev.
|
|
|
Kahraman
aktif okur

|
 |
« Yanıtla #26 : Mart 20, 2009, 09:59:25 pm » |
|
Değerli Kardeşlerim, Paylaşımlarınızdan dolayı Hazreti Allah hepinizden razı olsun.. Elhamdülillah böyle güzel bi güzel siteyle tanıştım,aradığım her şeyi sadakatte buldum(tüm samimiyetimle söylüyorum).Arkadaşlarıma da tavsiye ediyorum. 6. 7. 8........ nice yıllar sadakatte daim olmak duasıyla,hepinize en kalbi selamlarımı ve dualarımı sunarım kardeşlerim...  hayat sadakat...
|
BACAKLARIM KOŞMUYOR AMA YÜREĞİM VAR..Ey Rabbimiz! Bazı yüzlerin ağarıp,bazı yüzlerin kararacağı günde; bizi yüzleri ak,gönülleri pak olan,sevgili resülünün bayrağı altında toplanan mesut insanlar zümresine kat.O'nun(sav) yanında cennete girmeyi,mübarek Cemalini görmeyi,Senin dostlarınla komşu olmayı ve en büyük makam olan rızana ulaşmayı nasip eyle
|
|
|
|
ay-yüzlüm
|
 |
« Yanıtla #27 : Mart 21, 2009, 11:54:48 pm » |
|
çok güzel çalışmalar olmuş enlerin hepsi hakketmişler..
|
Yürü dünya yürü bu yol dergaha gider. Bu yol gama,kedere,acıya,aha gider. Çıkablirsen eyer bu yokuşu zirveye, Hüzünlenme o zaman sonu felaha gider.
|
|
|
|
Fatihan
|
 |
« Yanıtla #28 : Mart 22, 2009, 12:28:30 am » |
|
En rasyonel duygusal, kar hasretimizi depreştiren, hatimden sorumlu eş başkan; fatihan Rasyonel duygusallık nerden çıktı diyordum sonradan düştü  Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap burada söylemişiz 
|
'Ene, ene, ene' diyen kaybetti! Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.evlilikmektebi.com
|
|
|
sebin
Yeni üye
|
 |
« Yanıtla #29 : Ağustos 25, 2009, 05:07:11 pm » |
|
arkadaşlar hayatımda gördüğüm en güzel site sadakat.net çok güzel bir sohbet ortamı var Allah hepinizden razı olsun sadakat.net yönetimini kutluyorum Allah razı olsun
|
EĞER BİR GÜN ÇOK BÜYÜK BİR DERDİN OLURSA RABBİNE DÖNÜP """RABBİM BENİM ÇOK BÜYÜK BİR DERDİM VAR""" DEME DERDİNE DÖNÜP BENİM ÇOK BÜYÜK BİR RABBİM VAR DE
|
|
|
yaser
Yeni üye
|
 |
« Yanıtla #30 : Ağustos 25, 2009, 06:08:52 pm » |
|
çok güzel olmuş emeginize saglık. sadakat ile 5. yılda tanışmak nasib oldu çok güzel bir site Rabbim siteyi daim bizide müdavimlerinden eylesin inşAllah.
|
|
|
|
|
|
fasulye
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #31 : Ağustos 25, 2009, 08:00:29 pm » |
|
en luzumsuz işler müdürü de fasulye 
|
|
|
|
|
sebin
Yeni üye
|
 |
« Yanıtla #32 : Ağustos 27, 2009, 12:38:35 am » |
|
ah rabb'im nasib eyleseydi de ilk gününden biri sadakat li olsaydım ama rabb'im 5 .yılda nasip etti bunda da bir hayır vardır Allaha emanet olun
|
EĞER BİR GÜN ÇOK BÜYÜK BİR DERDİN OLURSA RABBİNE DÖNÜP """RABBİM BENİM ÇOK BÜYÜK BİR DERDİM VAR""" DEME DERDİNE DÖNÜP BENİM ÇOK BÜYÜK BİR RABBİM VAR DE
|
|
|
bburaks
okur
|
 |
« Yanıtla #33 : Eylül 22, 2009, 06:07:42 pm » |
|
hepsinin emeklerine saygı duyuyorum ellerinize saglık... 
|
Ey kul Etme dünya nazı Kıl namazını Sonra kılarız diyenin Dün kıldık namazını
|
|
|
Durr-i Yekta
Yeni üye
|
 |
« Yanıtla #34 : Ekim 07, 2009, 10:06:15 pm » |
|
HERKESE SELAMUN ALEYKÜM. BEN YENİ ÜYE OLDUM. İNŞAllah BEN DE BU LİSTEYE GİREBİLİRİM 
|
|
|
|
|
Buğulu Ay
aktif okur

varlığınıza şükretmeyenleri yokluğunuzla cezalndrn
|
 |
« Yanıtla #35 : Ekim 09, 2009, 11:02:54 pm » |
|
fasulye kardeşimizin ismi anılmamış oysa en çok dikkatimi çekenlerden biride odur.  bence fasulye kardeşimiz forumda çok aktif 
|
BENİM DOĞRU SÖYLEMEM, BANA DOST BIRAKMADI. (Hz. Ömer r.a.)
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
الله هو ا لو لي
|
|
|
sakincan
aktif okur

|
 |
« Yanıtla #36 : Ekim 09, 2009, 11:32:30 pm » |
|
Durr-i Yekta Yeni üye
Ynt: 2009 En'ler Listesi « Yanıtla #37 : Ekim 07, 2009, 10:06:15 pm » Alıntı
--------------------------------------------------------------------------------
HERKESE SELAMUN ALEYKÜM. BEN YENİ ÜYE OLDUM. İNŞAllah BEN DE BU LİSTEYE GİREBİLİRİM :)a.s. samimi isteğiniz için bence sıramızı beklemek dahamı doğru olur acaba:)
|
sen gittin gideli öksüz,yetimiz...
hergün büyüyor sana olan hasretimiz...
|
|
|
|
fasulye
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #37 : Ekim 10, 2009, 12:32:53 am » |
|
fasulye kardeşimizin ismi anılmamış oysa en çok dikkatimi çekenlerden biride odur.  bence fasulye kardeşimiz forumda çok aktif  Teşekkürler.. O tarihte henüz yoktum... Küçük bir su birikintisi denize doğru yol buldu. Bu serüven belki de okyanusa kadar sürecektir.
|
|
|
|
|
|
ay-yüzlüm
|
 |
« Yanıtla #38 : Ekim 10, 2009, 03:35:08 am » |
|
Tebrik ediyoruz bizde, emekleriniz gayet başarılı 
|
Yürü dünya yürü bu yol dergaha gider. Bu yol gama,kedere,acıya,aha gider. Çıkablirsen eyer bu yokuşu zirveye, Hüzünlenme o zaman sonu felaha gider.
|
|
|
Gülüşü yaralı
Yeni üye
|
 |
« Yanıtla #39 : Ekim 13, 2009, 01:28:36 am » |
|
En center purple, paylaşımcı; gülüşü yaralı
 mail geldi baktım bu sayfayı gördüm... vede anlam veremedim .. hala düşünüyorum anlam veremiyorum... en ortalayarak pembe paylaşımcı  , 
|
HAKSIZLIĞI İŞLEYEN ÇEKENDEN DAHA SEFİLDİR !!!! Eflatun
|
|
|
|