|
SadakatNet
|
 |
« : Mart 03, 2009, 02:53:11 am » |
|
Belki 5. yıldönümümüzde böyle haber vermek istemezdik ama yine de sadakat ehli bir forum olarak bazı gerçekleri gizlememeliyiz. Forumuzun 38. üyesi ve yıllarını sadakat foruma vererek üyelerin gönlünde taht kuran sempatik ilginç sıradışı akıl almaz soruları ilginç fikirleri gibi bir çok özelliğiyle forumun ender şahsiyetlerinden olsa da son şakası olan (şakalığı hala araştırılıyor) Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapSadakatin ergenekon dosyasını açıklıyorum başlıklı yazısında forumumuzun host meseleleri ile ilgili esrarengiz ve ilginç bilgilere yer vermişti. Hepimizin eğlenerek okuduğumuz bu yazıdan sonra serverimizde gerçekten de esrarengiz gelişmeler oldu. istanbulhost ile anlaşıldı ve bir şeyler neticesinde bir şekilde anlaşma bozularak tekrar dreamhosta geçildi. Miftahulkuluuba yakınlığı ile bilinen meftun nickli üyenin, daha 2 ay öncesinden Tesniyenin 3 mart günü foruma süpriz yapabilir uyarısını hatırlayacak olursak son 2 gündür siteye erişilememesinin nedenini bu bağlamda değerlendirdik. Yönetici arkadaşlarımızla yaptğımız müzakere neticesinde Tesniye ile en azından bir müddet belki de ilelebet yollarımızı ayırmaya karar verdik. Kendisini sevenlerden özür dileyerek bizim düşüncelerimizi anlayışla karşılayacaklarını ümit ediyoruz.
|
Sadakat Yönetim Kurulu
|
|
|
|
Lika
|
 |
« Yanıtla #1 : Mart 03, 2009, 03:08:44 am » |
|
Bu olmadı şimdi. Bir Tesniyesever olarak, o kadar mesajı bıraktık, ilk buraya yazıyoruz. Sayın adminimiz Tesniyesiz bir sadakat düşünemiyoruz. İtiraf edelim, süpriz oldu bu karar. Tesniye'yi yeniden aramızda görmek istiyoruz. Eğer Tesniye gelmesse biz de yokuz 
|
"Aramakla bulunmaz, lakin bulanlar arayanlardır"
|
|
|
|
osmanli
|
 |
« Yanıtla #2 : Mart 03, 2009, 03:31:04 am » |
|
|
Ey Rabbimiz! Bazı yüzlerin ağarıp, bazı yüzlerin kararacağı günde; bizi yüzleri ak, gönülleri pak olan, sevgili resülünün bayrağı altında toplanan mesut insanlar zümresine kat. O'nun(sav) yanında cennete girmeyi, mübarek Cemalini görmeyi, Senin dostlarınla komşu olmayı ve en büyük makam olan rızana ulaşmayı nasib eyle
|
|
|
|
İsra
|
 |
« Yanıtla #3 : Mart 03, 2009, 03:36:13 am » |
|
Lika'ya katılıyorum Tesniyesiz olmaz farkında olmadan hepimiz Tesniye sever olmuşuz 
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapForum Kurallarını Okumak İçin Lütfen Tıklayınız
|
|
|
|
rését
|
 |
« Yanıtla #4 : Mart 03, 2009, 06:38:48 am » |
|
tesniyeeeeeeee daha muz magduru olan cd lerımızın parasını vermeden şurdan şuraya gıdemezzzz  fatihanın bıkac defa dile getırmesıne ragmen bır gelısme göremedik  tesniye kaçma  sabrımızı tasırmaa
|
|
|
|
|
|
nirvana
|
 |
« Yanıtla #5 : Mart 03, 2009, 03:17:13 pm » |
|
üzücü bir haber renkli bir kişilikti, insanlar nekadar büyük hata yaparsa yapsın her zaman ikinci bir şansı hak ettiği kanaatindeyim. Suçu varmı yokmu bilmiyorum. Ama ilk üyelerden olduğunu görünce okuyunca çok da suçlu olduğunu düşünmüyorum. Nedenine gelince bunca sene bu site için çalışmış emek harcamış, ilginç konular türetmiş birinibu kadar kolay dışlanması onun çok zoruna gitmiş olmalı. Haksızlığa uğramışsa eğer geri gelmesini isteseniz bile gelmeyecektir. hakkında hayırlısı olsun ne diyim
|
Kimi aşk peşinde, , kimi kız peşinde, Kimi erkek peşinde, kimi para peşinde, Kimi hırs peşinde, Akılsızlar bilmiyorlar ki, Azrail hepsinin peşinde!!!
|
|
|
|
Evfacan
|
 |
« Yanıtla #6 : Mart 03, 2009, 04:43:56 pm » |
|
Hizmetlerinden dolayi tesekkürler... Adminimizin kararina saygimiz var... Herseyin en hayirlisi neyse o olsun...
|
Yiğit yaralı olur - Yine dağ gibi durur
|
|
|
|
müteallim
|
 |
« Yanıtla #7 : Mart 03, 2009, 04:55:19 pm » |
|
her ziruh fani olacaktir ne yapalim onuda Allaha emanet ediverelim.
bendenizde söyle anladim herhalde tesniye yakinda cemii olacak.
yaptigi sadakatli hizmetlerinden dolayi tesekkür eder bundan sonraki islerinde basarilar dieriz.
müteallim.
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
enfa
|
 |
« Yanıtla #8 : Mart 03, 2009, 06:09:11 pm » |
|
Arada bir haylazlıkları olsa da Tesniyesiz Sadakat, Sadakat değildir 
|
Kendimi arıyorum, meşgul çalıyor..!
|
|
|
|
|
|
narçiçeği
|
 |
« Yanıtla #10 : Mart 04, 2009, 12:49:20 am » |
|
Ya hakikaten bir alemsiniz siz  Hayırlısı ne ise o olsun diyelim nedelim .... 
|
Sakın terk-i edebden kûy-ı Mahbûb-i Hudâ’dır bu Nazargâh-i ilâhidir, Makam-ı Mustafâ’dır bu
|
|
|
BT 857
okur
|
 |
« Yanıtla #11 : Mart 04, 2009, 02:08:21 am » |
|
Ne diyelim hayirlisi olsun...Büyükler ne yapacagini bilir..karara saygi.
|
LA TENSENA
|
|
|
|
Devri Âlem
|
 |
« Yanıtla #12 : Mart 04, 2009, 04:43:09 am » |
|
Olmaz, itiraz ediyorum. Gerekirse gıyabî avukatlığını yapar, Tesniye'yi geri getiririz. Tesniye kardeş, sesimi duyuyorsan hiç merak etme, tez vakitte yine " zihinlerde saklıları günışığına getiren" sorularınla aramızdasın. 
|
اَلْعِلْمُ يَرْفَع بُيوتًا لاَعِمَادًا لَهَا وَالْجِهلُ يَهْدِم بِيُوتَ اْلعِزَّ وَلْكَرَمِ
|
|
|
|
nirvana
|
 |
« Yanıtla #13 : Mart 05, 2009, 02:56:47 pm » |
|
evet cevap verilse iyi olurdu bekliyoruz
|
Kimi aşk peşinde, , kimi kız peşinde, Kimi erkek peşinde, kimi para peşinde, Kimi hırs peşinde, Akılsızlar bilmiyorlar ki, Azrail hepsinin peşinde!!!
|
|
|
|
müteallim
|
 |
« Yanıtla #14 : Mart 05, 2009, 08:02:33 pm » |
|
bu zamanda sahte kimlik tasimak moda oldu tesniyede sahte kimlikle aramizda dolasiyor diye düsünüyorum.
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
bozbey
Yeni üye
|
 |
« Yanıtla #15 : Mart 05, 2009, 08:24:55 pm » |
|
ya kardeşim bihayli zamandır sadakate gelemiyorum neler olduğuna vakıf olmak için lütfen mevzuyu açarmısınız bu bir şakamı?
|
Kutsal davaların savaşçılarına dünyalık lezzetler haramdır. Onların yegane sermayesi ;davaları , Mükâfatları ise şerefli bir ölümdür.
|
|
|
|
ihvan
|
 |
« Yanıtla #16 : Mart 06, 2009, 09:55:01 am » |
|
mesele şu tesniye 1 numarayı kızdırdı.akibeti meçhule dönüştü.1 numara kim diyeceksiniz.bilmeyenler bilenlere söylesin.
|
|
|
|
|
neyzen.lal
aktif okur

|
 |
« Yanıtla #17 : Mart 06, 2009, 10:16:15 am » |
|
eee....kim....biz de kızdırmayalım...
|
Hüzünle titreyen gönle ince bir ah dokunur.... Kalbi kırık olanın kalbine Allah dokunur...
|
|
|
setre
Moderatör
aktif yazar

Hâzâ Tezülü
|
 |
« Yanıtla #18 : Mart 07, 2009, 07:41:45 pm » |
|
Şimdi bu topice benim yazacağım şey; Aaaa buna kim inanır? Kadir İnanırr 
|
Hep ertelediğim zaman,bir türlü varamadığım diyardı...
|
|
|
|
racül
|
 |
« Yanıtla #19 : Mart 08, 2009, 01:57:12 am » |
|
Nee? Tesniye cemii mi olacag?  O zaman miftahul kuluba, vatana millete, hayirli olsun.. En kisa zamanda Alameti cemii olan Vav'I da aramizda görmek istiyoruz... 
|
Es ist keine Schande hinzufallen, aber es ist eine Schande einfach liegen zu bleiben. Theodor Heuss ehemaliger Bundespräsident
|
|
|
|
racül
|
 |
« Yanıtla #20 : Mart 08, 2009, 02:00:58 am » |
|
Tarihman kardesimiz
sööyle, ana kucaginda duran kundakta bir veledi tasvir eder gibi bir "Vav" cizse...
|
Es ist keine Schande hinzufallen, aber es ist eine Schande einfach liegen zu bleiben. Theodor Heuss ehemaliger Bundespräsident
|
|
|
|
Günbatımı
|
 |
« Yanıtla #21 : Mart 09, 2009, 12:19:03 pm » |
|
Suçu kanıtlanmadan uzaklaştırılmamalı bence... 
|
SEN NE KADAR BİLİRSEN BİL; SENİN BİLDİĞİN, KARŞINDAKİNİN ANLADIĞI KADARDIR...
|
|
|
Tesniye
araştırmacı

Nişan aldık yıldızları..
|
 |
« Yanıtla #22 : Mart 12, 2009, 10:03:40 am » |
|
 Affedildik zannedersem.  Meğer ne yaman serüvenmiş Sadakatsiz bir hayat. ... Şaka da olsa kötü bir durumdu sadakatten ayrı kalmak. Fazla yorum yapıp lüzumsuz yere uzayan bu konuyu iyice uzatmak istemiyorum. Bu ezeli sırdır. Muammadır. Perdenin arkası vardır. Falan filanlı bir meseledir falan filan..
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapİmam kocamadı ki? Ezeli sırları ne sen bilirsin ne de ben Bu muammayı ne sen okuyabilirsin ne de ben Perde ardında sen ben dedikodusu var amma. Perde kalktı mı ne sen kalırsın ne de
|
|
|
|
Günbatımı
|
 |
« Yanıtla #23 : Mart 12, 2009, 10:19:12 am » |
|
Ooo, Tesniye kardeş! Seni burda görmek ne güzel... Nasılsın görüşmeyeli? Naptın, 40 litre sütü bitirebildin mi? 
|
|
|
|
|
Günbatımı
|
 |
« Yanıtla #24 : Mart 12, 2009, 11:39:41 am » |
|
Aaa, sahi dökmüştün onu değil mi? Neyse, aramıza hoşgeldin yeniden... 
|
|
|
|
adilcevaz
aktif okur

susukunlugum asaletimdendir.
|
 |
« Yanıtla #25 : Mayıs 06, 2009, 04:51:51 am » |
|
tesniye arkadaşımızı tanımıyorum henüz.ama sitenn saygı gören sevilen bi üyesi oldugu belli. aklıma şu geldi,böyle emek vermiş yıllarınıvermiş bi üye bu şekilde oldu diyosanız eger,onu buna iten sebep nedir diye düşünmek gerek bence. 
|
Bütün dünyayı verseler gamım bitmez nedendir bu Taa ezelde gam turabıyla yoğrulmuş bendendir bu Terk etme insafı makamı imtihandır bu Gelen gider giden gelmez iki kapılı handır bu!
|
|
|
Elhamdulillah
okur
Ya Rabbim beni dostlarimdan koru!!!
|
 |
« Yanıtla #26 : Mayıs 08, 2009, 10:30:49 pm » |
|
bende tanimiyorum o kisiyi ama tabiki iyi birisiymis ki herkez sevmis. ama sunuda unutmayin: Burdaki büyüklerimiz birini hic sucsuz yada hatasiz atmazlarki herhalde demi yani? bi bildikleri varmis diyip fazla üstüne varmamak lazim aslinda. ama su anda bend ekarismis oldum caktirmayin:)
hayirlisi olsun insAllah
|
BEN BU DÜNYAYA HEREKZIN OL DEDIGI GIBI OLMAYA GELMDEDIM!!!
|
|
|
Tesniye
araştırmacı

Nişan aldık yıldızları..
|
 |
« Yanıtla #27 : Mayıs 09, 2009, 06:40:30 am » |
|
Geçmiş mevzular bunlar. Konuyu tegaddüm ettirmenin gereği yok.
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapİmam kocamadı ki? Ezeli sırları ne sen bilirsin ne de ben Bu muammayı ne sen okuyabilirsin ne de ben Perde ardında sen ben dedikodusu var amma. Perde kalktı mı ne sen kalırsın ne de
|
|
|
Hulûs-i kalb
aktif okur

|
 |
« Yanıtla #28 : Temmuz 31, 2009, 11:59:40 pm » |
|
vay be tesniye kardes su isin sirrini bana da versen olur mu acaba?!!!yazilanlarin hepsini bastan sona bi kez okudum ama gercek mi saka mi hala cözemedim bu yorgun kafamla.herneyse önemli olan tekrar burda olmaniz ve sevenlerinizi sevindirmeniz...
|
ISLAMI KURTARMAYA DEGIL; ISLAMLA KURTULMAYA CALISALIM...
|
|
|
|
Fatihan
|
 |
« Yanıtla #29 : Ağustos 01, 2009, 10:55:52 am » |
|
saka mi hala cözemedim Şaka şaka emin olun 
|
'Ene, ene, ene' diyen kaybetti! Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.evlilikmektebi.com
|
|
|
|
ay-yüzlüm
|
 |
« Yanıtla #30 : Ağustos 01, 2009, 03:17:17 pm » |
|
evet buda sadakatın tatlı şakalarından biri  )
|
Yürü dünya yürü bu yol dergaha gider. Bu yol gama,kedere,acıya,aha gider. Çıkablirsen eyer bu yokuşu zirveye, Hüzünlenme o zaman sonu felaha gider.
|
|
|
Hulûs-i kalb
aktif okur

|
 |
« Yanıtla #31 : Ağustos 01, 2009, 04:09:31 pm » |
|
|
ISLAMI KURTARMAYA DEGIL; ISLAMLA KURTULMAYA CALISALIM...
|
|
|
|