|
müteallim
|
 |
« : Mart 22, 2008, 02:44:36 am » |
|
cuma sohbetlerini takip eden müsafirlerimiz tesekkür ve düalarini buraya yazmalarini rica ederiz.
cünkü sohbetlerin geriye gitmesi görünmemesine sebeb oluyor.anlayisinizdan dolayi tesekkür ederim.
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
maslak
|
 |
« Yanıtla #1 : Mart 22, 2008, 06:53:00 pm » |
|
Allah razı olsun
|
|
|
|
|
|
ruy-ı zemin
|
 |
« Yanıtla #2 : Mart 28, 2008, 01:36:29 pm » |
|
Allah razı olsun kardeşim cumanız mübarek olsun
|
پاى مار چشم مور نان منلا كس نديد
|
|
|
mollla
Yeni üye
|
 |
« Yanıtla #3 : Mart 29, 2008, 01:58:40 pm » |
|
الله راضى اولسون
|
|
|
|
|
nur_damlası
Yeni üye
|
 |
« Yanıtla #4 : Aralık 02, 2008, 11:10:01 pm » |
|
teşekkürederim Allahrazıolsun
|
|
|
|
|
zirve
Yeni üye
|
 |
« Yanıtla #5 : Aralık 20, 2008, 11:20:33 pm » |
|
selamün aleyküm sizden subhaneke ve fatihanın açıklamalı tefsirini yapmanızı rica etsem bikaç tane buldum fakat sizdende yardımlarınızı bekliyorum ben bunları özetleyerek dersde anlatacağım 
|
|
|
|
|
|
müteallim
|
 |
« Yanıtla #6 : Aralık 21, 2008, 01:57:58 am » |
|
selamün aleyküm sizden subhaneke ve fatihanın açıklamalı tefsirini yapmanızı rica etsem bikaç tane buldum fakat sizdende yardımlarınızı bekliyorum ben bunları özetleyerek dersde anlatacağım  insaAllah fakat su anda cok meskuliyetim var nete zaman ayiramiyorum amma isteginiz yerine getirilecektir
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
ay-yüzlüm
|
 |
« Yanıtla #7 : Aralık 21, 2008, 03:38:31 am » |
|
|
Yürü dünya yürü bu yol dergaha gider. Bu yol gama,kedere,acıya,aha gider. Çıkablirsen eyer bu yokuşu zirveye, Hüzünlenme o zaman sonu felaha gider.
|
|
|
zirve
Yeni üye
|
 |
« Yanıtla #8 : Aralık 21, 2008, 01:39:38 pm » |
|
YÜCE Allah işlerinizde kolaylık versin inşaAllah selam ve dua ile Allah a emanet olun
|
|
|
|
|
|
müteallim
|
 |
« Yanıtla #9 : Aralık 26, 2008, 11:56:12 pm » |
|
selamün aleyküm sizden subhaneke ve fatihanın açıklamalı tefsirini yapmanızı rica etsem bikaç tane buldum fakat sizdende yardımlarınızı bekliyorum ben bunları özetleyerek dersde anlatacağım  Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapburada bazi aradiklarinizi bulabilirsiniz
|
|
|
|
neyzen.lal
aktif okur

|
 |
« Yanıtla #10 : Şubat 24, 2009, 11:08:49 am » |
|
hocam...neler yapmalıyızla alakalı biraz konuyu açabilirmiyiz... Allahım razı olsun çok kıymetli bilgiler....
|
Hüzünle titreyen gönle ince bir ah dokunur.... Kalbi kırık olanın kalbine Allah dokunur...
|
|
|
|
ihvan
|
 |
« Yanıtla #11 : Şubat 24, 2009, 12:04:04 pm » |
|
emeğinize sağlık.
|
|
|
|
|
neyzen.lal
aktif okur

|
 |
« Yanıtla #12 : Şubat 24, 2009, 03:21:51 pm » |
|
kesinlikle katılıyorum....Allah var...problem yok..
şükranlarımı sunarım kıymetli hocam...
|
Hüzünle titreyen gönle ince bir ah dokunur.... Kalbi kırık olanın kalbine Allah dokunur...
|
|
|
ümmid-i visâl
Yeni üye
|
 |
« Yanıtla #13 : Şubat 24, 2009, 03:36:27 pm » |
|
selamun aleykum başka forumda cuma sohbetlerinden 2 tane alıntı okumuştum size ait.dua ile kalın Allah razı olsun
|
|
|
|
|
neyzen.lal
aktif okur

|
 |
« Yanıtla #14 : Şubat 24, 2009, 03:47:00 pm » |
|
Allah razı olsun hocam...örneklendirmeleri çok dehşetle okudum.... Rabbim ...yollarından ayırmasın...şefaatlerini nasip buyursun....
|
|
|
|
neyzen.lal
aktif okur

|
 |
« Yanıtla #15 : Şubat 24, 2009, 03:59:46 pm » |
|
sitenin yenisiyim...bir de iş yerimden takip ediyorum.... sohbetler şahane...ancak tam anlayamadım sanırım...okuduğum konuarın altına mutlak dileklerimi yazıyorum....hem bu sayede konular öne geçsin diye...bu sayfaya mı yazmamız gerek... 
|
|
|
|
|
Lika
|
 |
« Yanıtla #16 : Mart 10, 2009, 09:15:44 am » |
|
Allah razı olsun hocam.
|
Hakkın karşına çıkardığı değişimlere, direnmek yerine, teslim ol. Bırak hayat sana rağmen değil, seninle beraber aksın. “düzenim bozulur, hayatım alt üst olur” diye endişe etme. Nereden biliyorsun hayatın altının üstünden iyi olmayacağını?? (Tebrizli Şems)
|
|
|
|
Günbatımı
|
 |
« Yanıtla #17 : Mart 10, 2009, 12:19:26 pm » |
|
Her biri birbirinden kıymetli bilgiler. Allah razı olsun...
|
SEN NE KADAR BİLİRSEN BİL; SENİN BİLDİĞİN, KARŞINDAKİNİN ANLADIĞI KADARDIR...
|
|
|
|
ENE 67
|
 |
« Yanıtla #18 : Mart 10, 2009, 01:44:11 pm » |
|
Allah razi olsun hocam cok güzel bilgiler var
|
SIKINTI VE HUZURSUZLUK MUTLAKA BIR GÜNAHIN CEZASI,HUZUR ISE BIR IBADETIN KARSILIGIDIR HZ.Mevlana
|
|
|
|
ben biryolcuyum
|
 |
« Yanıtla #19 : Mart 12, 2009, 03:12:20 pm » |
|
“Gezdim Haleb’i Şamı eyledim ilmi taleb, Meğer ilim gerideymiş, illâ edep illâ edep”
Allah razı olsun hocam .
|
Senden daha yüksek birisi konuşurken onun söylediğini daha iyi bilsen bile sakın itiraz etme.
|
|
|
|
ben biryolcuyum
|
 |
« Yanıtla #20 : Mart 12, 2009, 03:52:40 pm » |
|
Allah razı olsun çok güzel bir çalışma ayrıca ince meseleler siteside çok güzel elinize sağlık.
|
Senden daha yüksek birisi konuşurken onun söylediğini daha iyi bilsen bile sakın itiraz etme.
|
|
|
|
feyiz
|
 |
« Yanıtla #21 : Mart 12, 2009, 11:56:11 pm » |
|
Faydalı bilgileri istifademize sunmuşsunuz,Allah razı olsun hocam...Allah-u Teala bizleri öğrendikleriyle amel eden kullarından eylesin inşaAllah...dua ile...
|
"Allah'ın elinden daha üstün el yoktur.Zulmünün cezasını çekmeyen hiçbir zalim yoktur".
|
|
|
|
insirah
|
 |
« Yanıtla #22 : Mart 14, 2009, 05:56:36 am » |
|
Allah razı olsun
küçük bişey olsa bile yinede Allah rızası için yapıyorsak bizim yeteri kadar mutluluk verici birşeydir
|
>>>Ölüm;Allahtan gelen bir vuslat selamıdır<<<
İnsanlara akılları ölçüsünde "SÖZ" söyleyiniz ~Hz.Muhammed(s.a.v.)~
|
|
|
|
insirah
|
 |
« Yanıtla #23 : Mart 14, 2009, 06:02:18 am » |
|
Allah razı olsun
maneviyat insaoğlu için yeterlidir.maneviyat varsa sadece Allahın rızasını kazanmak vardır
|
>>>Ölüm;Allahtan gelen bir vuslat selamıdır<<<
İnsanlara akılları ölçüsünde "SÖZ" söyleyiniz ~Hz.Muhammed(s.a.v.)~
|
|
|
ümmid-i visâl
Yeni üye
|
 |
« Yanıtla #24 : Mart 20, 2009, 07:25:21 pm » |
|
Allah razı ola efendim.mutluluğun anahtarı islamda ve islamı yaşamakta inşAllah.dua ile kalınız vesselam
|
|
|
|
|
|
Fatihan
|
 |
« Yanıtla #25 : Mart 24, 2009, 12:27:59 pm » |
|
"Serveti gönlüne değil cebine koyacaksın. İnsan servet sahibi olacak ama onu cebine koyacak. Kalbine koyup putlaştırmayacak. "Para da lazım pul da lazım ama kasada kesede lazım, kalpte değil" buyurulduğu gibi yani....
|
'Ene, ene, ene' diyen kaybetti! Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.evlilikmektebi.com
|
|
|
|
ihvan
|
 |
« Yanıtla #26 : Mart 24, 2009, 04:53:42 pm » |
|
Huda razı olsun güzel bilgiler
|
|
|
|
|
|
Lika
|
 |
« Yanıtla #27 : Mart 26, 2009, 02:47:54 am » |
|
Allah razı olsun hocam.
|
Hakkın karşına çıkardığı değişimlere, direnmek yerine, teslim ol. Bırak hayat sana rağmen değil, seninle beraber aksın. “düzenim bozulur, hayatım alt üst olur” diye endişe etme. Nereden biliyorsun hayatın altının üstünden iyi olmayacağını?? (Tebrizli Şems)
|
|
|
|
hizmetci
|
 |
« Yanıtla #28 : Ağustos 19, 2009, 03:50:12 pm » |
|
Allah sizlerden razi olsun hocam bu hutbe sohbetlerinizden mevlidlerde, mukabelelerde istifade etmege calisiyoruz
|
AllahIM BANA SENIN SEVGINI; SENIN SEVDIKLERININ SEVGISINI VE BENI SANA YAKLASTIRAN HERSEYIN SEVGISINI VER!!!AMIIN.
|
|
|
|
mardin
|
 |
« Yanıtla #29 : Eylül 04, 2009, 02:28:45 pm » |
|
(Günlerin efendisi Cuma, Ayların efendisi Muharrem, Ağaçların efendisi sedir ağacı, Dağların efendisi Tur-i Sina, Habeşlilerin efendisi Bilal, İranlıların efendisi Selman, Sözlerin efendisi Kur’ân, Kur’ânın efendisi Bekara, Bekara Suresinin seyyidi, yani efendisi Âyet-el-Kürsi’dir.)
|
ibadetin eftali devamlı olanıdır.
|
|
|
_sedat_
Yeni üye
|
 |
« Yanıtla #30 : Kasım 21, 2009, 06:14:03 pm » |
|
herşeyi maddiyatta arayanların akılları gözlerindedir göz ise maneviyatta kördür...
|
|
|
|
|
|