Sadakat İslamî Forum

*
Selamün Aleyküm; Ziyaretçi kardeşim. Ailemiz ferdiysen giriş yap. Değilsen Sadakat Ailesine 10 sn de katılabilirsin. Mart 18, 2010, 04:37:19 pm

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Favorilere Ekle  |  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Allah'ım!..  (Okunma Sayısı 455 defa)
Günbatımı
popüler yazar

Görelim Mevlâ'm neyler, neylerse güzel eyler...

« : Mayıs 11, 2009, 12:19:57 pm »

DUA

Allah’ım,

• Her zaman, her yerde ve her konuda benim de konuşmam gerektiği düşüncesinden beni arındır.

• Çevremdeki insanların hayatlarını yönlendirmek ve onların hatalarını düzeltmek arzusundan beni kurtar.

• Konuşurken gereksiz detayları anlatmamam için beynimi serbest bırak ve bir an önce konuşmanın sonuna varmamı sağla.

• Bana, başkalarının ağrı ve acılarını dinleyebilme nezaket ve sabrını ver; bu arada kendi ağrı ve sızılarımı onlara anlatmamam için de dudaklarımı mühürle. (Çünkü yıllar geçip yaşlandığımda, ağrı ve sızılar artıyor ve bunlardın herkese bahsetmek bana ayrı bir zevk veriyor.)

• Lütfen Allah’ım, bana arada sırada benim de yanılabileceğim gerçeğini öğret; beni olabildiğince iyi insan yap. Beni melek yap demiyorum, zira bu tip insanlarla yaşamak zordur.

• Allah’ım, ummadığımız yerlerde güzel şeyler, beklemediğimiz insanların da güzel işler yapabildiklerini görebilmemi sağla ve bana bunu onlara söyleyebilme inceliğini ver.

• Beni mantıklı bir insan yap, kötümser yapma. Benim insanlara yardımcı olabilmeme yardımcı ol; fakat onlara hiçbir zaman patronluk yapma hevesi verme bana.

• Yüce Rabbim, her ne kadar benim çok derin bir akıl stoğum olduğuna ve bu stoktan başkalarının da yararlanmamasının çok büyük bir kayıp olduğuna inanıyorsam da; bırak bunu göstermeyeyim. Böylece hayatımın son döneminde etrafımda birkaç arkadaşım olsun istiyorum.

-Alıntı-
Moderatöre Bildir   Logged

SEN NE KADAR BİLİRSEN BİL; SENİN BİLDİĞİN, KARŞINDAKİNİN ANLADIĞI KADARDIR...
sessizliğim
aktif okur
**

« Yanıtla #1 : Mayıs 11, 2009, 06:38:45 pm »

aminn...
teşekkürler günbatımı

İnsan yaklaştığınca yaklaştığından ayrı,
Belli ki yakınımız yoktur Allah’tan gayrı.
ENE 67
araştırmacı

« Yanıtla #2 : Mayıs 11, 2009, 07:59:58 pm »

Amin

SIKINTI VE HUZURSUZLUK MUTLAKA BIR GÜNAHIN CEZASI,HUZUR ISE BIR IBADETIN KARSILIGIDIR
HZ.Mevlana
hasret1
Yeni üye
*

Allahım duy beni,gör beni,al beni yanına... lütfen

« Yanıtla #3 : Eylül 22, 2009, 01:20:06 pm »

değişik bir dua,
emeğinize sağlık,
AllahIM razı olsun...

AllahA DÖNÜP;''NE BÜYÜK DERDİM VAR'' DEME...
DERDİNE DÖNÜP;''NE BÜYÜK AllahIM VAR''DE!..
yaser
Yeni üye
*

« Yanıtla #4 : Eylül 22, 2009, 06:28:58 pm »

amin. Allah c.c. razı olsun
mikrosoft
mikrosoft
okur
*

« Yanıtla #5 : Eylül 22, 2009, 11:10:58 pm »

amin.

coşkun su gibi akarken,
neler yitirdik bakarken,
eller duaya kalkarken,
dudaklar yalan söylüyor ...
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Favorilere Ekle  |  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

İlgili Konular
Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntülenme Son Mesaj
Allah için evlenip, Allah için evlendiren, Allah'ın dostluğunu kazanır EVLİLİK VE AİLE Mahi 8 2065 Son Mesaj Mart 09, 2010, 10:41:25 pm
Gönderen: menfaat
Hz. Allah'a "Allah Baba" Demek Doğru mu? İSLAM-GENEL Ber-ceste 6 1287 Son Mesaj Şubat 16, 2010, 07:29:27 pm
Gönderen: Tuğra
Kim Allah a ulaşmayı dilerse, Allah onun ruhunu mutlaka Kendisine ulaştırır. KISSADAN HİSSELER canii 1 685 Son Mesaj Ekim 28, 2008, 09:23:22 pm
Gönderen: insirah
Allah Allah Dedikçe İLAHİ SÖZLERİ Lika 2 205 Son Mesaj Aralık 03, 2009, 12:10:15 am
Gönderen: Lika
Allah'ı Hatırlamak, Allah'ı Hatırlatmak MANEVİYAT DÜNYAMIZ Elifce 0 88 Son Mesaj Ocak 09, 2010, 02:33:53 pm
Gönderen: Elifce
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM