|
müteallim
|
 |
« Yanıtla #80 : Aralık 07, 2006, 09:38:44 ÖS » |
|
tesbih namazı ve dualarımızla beraberiz bu akşam dimi arkadaşlar :x Rabbim kabul eylesin cemaati kübra ile kilinmistir.
|
1430 hicri yilbasiniz ve muharremi serifiniz mübarek olsun
|
|
|
|
kenz
|
 |
« Yanıtla #81 : Aralık 07, 2006, 10:47:39 ÖS » |
|
Rabbim kabul eylesin cemaati kübra ile kilinmistir. _________________
amin inş
|
İNSAN akli ile melekleşen nefsi ile iblisleşen bir aciptir İNSAN İNSAN kendi kabahatini bilmeyen cehli ile dünyalara sığmayan bir mağrurdur İNSAN İNSAN bütün zaaf ve acziyyetine rağmen kudrete kafa tutan taşkın bir şaşkındır İNSAN İNSAN maziye bağlı hâle aldanmış istikbali gözler bir taştır İNSAN
|
|
|
|
kenz
|
 |
« Yanıtla #82 : Aralık 21, 2006, 06:14:34 ÖS » |
|
tarih boyunca ülül azim peygamberler dahil olmak üzere pek çok  dostunun imtihana tabi tutularak selamete ulaştıgı şu günlerde cenab-ı hak bizleri habibinin iltimasıyla piranımızın yüzü suyu hürmetine imtihana tabi tutmadan rahmetiyle muamele eyleyerek dualarına icabet ettiği kullar arasına bizleride dahil eylesin inş dua ve tesbih namazı ile beraberiz bu akşam unutmayalım arkadaşlar 
|
İNSAN akli ile melekleşen nefsi ile iblisleşen bir aciptir İNSAN İNSAN kendi kabahatini bilmeyen cehli ile dünyalara sığmayan bir mağrurdur İNSAN İNSAN bütün zaaf ve acziyyetine rağmen kudrete kafa tutan taşkın bir şaşkındır İNSAN İNSAN maziye bağlı hâle aldanmış istikbali gözler bir taştır İNSAN
|
|
|
|
Himmet
|
 |
« Yanıtla #83 : Aralık 21, 2006, 06:20:54 ÖS » |
|
tarih boyunca ülül azim peygamberler dahil olmak üzere pek çok  dostunun imtihana tabi tutularak selamete ulaştıgı şu günlerde cenab-ı hak bizleri habibinin iltimasıyla piranımızın yüzü suyu hürmetine imtihana tabi tutmadan rahmetiyle muamele eyleyerek dualarına icabet ettiği kullar arasına bizleride dahil eylesin inş dua ve tesbih namazı ile beraberiz bu akşam unutmayalım arkadaşlar  Amiiin.. Yine çok kıymetli günlere  'ımızın izni ile giriyoruz. Özellikle bu günlerde birbirilerimize çoook dualar edelim inşaAllah..
|
Şiirler yazdım sana okuyamadım Hep yanımdaydın oysa dokunamadım Sana ben hayaller düşler büyüttüm Sana ben gözümde yaşlar büyüttüm Söyleyemedim..
|
|
|
|
müteallim
|
 |
« Yanıtla #84 : Aralık 22, 2006, 12:00:00 ÖÖ » |
|
Yine çok kıymetli günlere  'ımızın izni ile giriyoruz. Özellikle bu günlerde birbirilerimize çoook dualar edelim inşaAllah.. Evet zilhicce ayina giriyoruz.cok mübarek hac aylari ve günleri.düalarda unutmayalim birbirimizi.
|
|
|
|
|
afrah
|
 |
« Yanıtla #85 : Ocak 12, 2007, 01:28:29 ÖÖ » |
|
Bende dua grubuna katilabilirmiyim?
|
.....Eger bu yoldan dönmek kader ise, o kader beni bulmadan Emanetini üzerimden al YARAAB....
|
|
|
|
müteallim
|
 |
« Yanıtla #86 : Ocak 12, 2007, 01:38:09 ÖÖ » |
|
Bende dua grubuna katilabilirmiyim? düa ibadetin ta kendisidir.bilhassa böyle bir gurupda.neden olmasin
|
|
|
|
|
müteallim
|
 |
« Yanıtla #87 : Ocak 12, 2007, 01:40:35 ÖÖ » |
|
ben de dua grubuna katılmak istiyorum.. selam ve dua ile.. buyurun kardes.neden olmasin. düa gurubunun son sekli. Düa grubunun son sekli. nur AyNoor mercan verda müderris_3 GEZGİN isra Murat Han Biblioman Mars Nuremin2 Gölgeler äleminde Hulefai-rasidin himmet nursena Fatihan seretan22 zeyneb ay_caaa zeRRe kenz afrahatun mis7take düa grubunun son sekli. bu aksam cuma düayi unutmayalim.
|
|
|
|
|
afrah
|
 |
« Yanıtla #88 : Ocak 12, 2007, 01:47:18 ÖÖ » |
|
Hocam duadan baska birsey yapiyormuyuz?fazla bilgim yokda bu konuda
|
.....Eger bu yoldan dönmek kader ise, o kader beni bulmadan Emanetini üzerimden al YARAAB....
|
|
|
|
müteallim
|
 |
« Yanıtla #89 : Ocak 12, 2007, 01:48:55 ÖÖ » |
|
Hocam duadan baska birsey yapiyormuyuz?fazla bilgim yokda bu konuda ya imkanlar nisbetinde düa iltica tesbih namazi istigfar göz yasi iste.günahkar insanin yapmasi gereken her sey.
|
|
|
|
nur_
okur
|
 |
« Yanıtla #90 : Ocak 28, 2007, 01:24:04 ÖS » |
|
Dualarımız tüm Ümmedi Muhammededir inşAllah Güzel insanlar benide Dua Grubuna Alırmısınız :cry: Duaya Çok ihtiyacım var :cry:
|
eni Seven Her Kul Uludur Ya ResulAllah Gönlü gözü Onun Doludur Ya ResulAllah
|
|
|
|
müteallim
|
 |
« Yanıtla #91 : Ocak 28, 2007, 09:33:19 ÖS » |
|
Dualarımız tüm Ümmedi Muhammededir inşAllah Güzel insanlar benide Dua Grubuna Alırmısınız :cry: Duaya Çok ihtiyacım var :cry: selamün aleyküm alalim güzel kardesim senide alalim.
|
|
|
|
|
Himmet
|
 |
« Yanıtla #92 : Ocak 28, 2007, 09:34:34 ÖS » |
|
Bu gece de dua etmeyi unutmayalım inşaAllah..
|
Şiirler yazdım sana okuyamadım Hep yanımdaydın oysa dokunamadım Sana ben hayaller düşler büyüttüm Sana ben gözümde yaşlar büyüttüm Söyleyemedim..
|
|
|
|
müteallim
|
 |
« Yanıtla #93 : Ocak 28, 2007, 09:39:19 ÖS » |
|
Düa grubunun son sekli.
nur AyNoor mercan verda müderris_3 GEZGİN isra Mehmet Han Biblioman Mars Nuremin2 rida Hulefai-rasidin himmet nursena Fatihan seretan22 zeyneb ay_caaa enfa kenz afrah mis7take cahiddurgun yarin muharremi serifin onuncu günü ysura günü cok önemli bir gün düada birbirimizi unutmayalim insaAllah.
|
|
|
|
|
cahitdurgun
|
 |
« Yanıtla #94 : Ocak 28, 2007, 11:26:35 ÖS » |
|
geç kalmış olmama rağmen geldim inşaAllah
KABUL BUYURURSANIZ GRUBA DAHİL OLMAK İSTİYORUM
|
 Kim  'ı, Resûlünü ve iman edenleri dost edinirse (bilsin ki) üstün gelecek olanlar süphesiz  'ın tarafını tutanlardır.(Maide 55,56)
|
|
|
|
müteallim
|
 |
« Yanıtla #95 : Ocak 28, 2007, 11:47:07 ÖS » |
|
geç kalmış olmama rağmen geldim inşaAllah
KABUL BUYURURSANIZ GRUBA DAHİL OLMAK İSTİYORUM rabbim düalarimizi kabul buyursun
|
|
|
|
|
müteallim
|
 |
« Yanıtla #96 : Ağustos 11, 2007, 09:44:39 ÖÖ » |
|
Düa grubunun son sekli.
nur AyNoor mercan verda müderris_3 GEZGİN isra Murat Han Biblioman Mars Nuremin2 Gölgeler äleminde Hulefai-rasidin himmet nursena Fatihan seretan22 zeyneb ay_caaa zeRRe kenz afrahatun mis7take cahiddurgun yarin muharremi serifin onuncu günü ysura günü cok önemli bir gün düada birbirimizi unutmayalim insaAllah. Düa gurubumuz vardi esas olrak bu günlerde cok faal olmaliydi kimseden ses cikmiyor. haydi günahsiz agizlarla düa etmeye ne dersiniz
|
|
|
|
|
müteallim
|
 |
« Yanıtla #97 : Ocak 07, 2008, 04:21:28 ÖS » |
|
Düa grubunun son sekli.
nur AyNoor mercan verda müderris_3 GEZGİN isra Murat Han Biblioman Mars Nuremin2 Gölgeler äleminde Hulefai-rasidin himmet nursena Fatihan seretan22 zeyneb ay_caaa zeRRe kenz afrahatun mis7take cahiddurgun yarin muharremi serifin onuncu günü ysura günü cok önemli bir gün düada birbirimizi unutmayalim insaAllah.
DÜA grubundaki arkadaslarimizin nickleri hayli degismis tekrar faaliyete gecirsek ve nickleri yenilesek nasil olur.halbuki en önemli hususu üyelerimiz ihmal ediyor. yoksa biribirimize düaya ihtiyacimiz kalmadimi.?
|
|
|
|
|
İsra
|
 |
« Yanıtla #98 : Ocak 07, 2008, 04:40:06 ÖS » |
|
Uzun zamandır ihmal etmiştik güncellemeniz çok iyi oldu Allahrazı olsun
|
|
|
|
|
müteallim
|
 |
« Yanıtla #99 : Ocak 07, 2008, 05:02:38 ÖS » |
|
müderris 3= müteallim oldu
insaAllah kardeslerimin gayreti ile eski faal haline getirecegiz.muharrem ayimizin su on gününde canlandiracagiz.maasselam
لابن أبي جمرة عن النبي صلى الله عليه وسلم من فتح له باب الدعاء فقد فتحت له أبواب الخيرات
Kim düa kapisini acarsa o kisi icin hayir kapilari acilir.
|
|
|
|
|
Evfacan
|
 |
« Yanıtla #100 : Ocak 11, 2008, 11:43:41 ÖS » |
|
Murat Han = Mehmet Han oldu.....  Düa Mü´minin silahidir....!!!!
|
Yiğit yaralı olur - Yine dağ gibi durur
|
|
|
|
afrah
|
 |
« Yanıtla #101 : Ocak 12, 2008, 01:26:05 ÖÖ » |
|
afrahatun afrah oldu
|
|
|
|
|
İsra
|
 |
« Yanıtla #102 : Ocak 24, 2008, 06:00:32 ÖS » |
|
Bu gece dualarda buluşmayı unutmayalım inşaAllah
|
|
|
|
|
afrah
|
 |
« Yanıtla #103 : Ocak 24, 2008, 06:56:47 ÖS » |
|
Bu gece dualarda buluşmayı unutmayalım inşaAllah
insAllah kardesim
|
|
|
|
|
enfa
|
 |
« Yanıtla #104 : Ocak 24, 2008, 10:20:50 ÖS » |
|
inşeAllah..
ZeRRe enfa oldu hocam..
|
Kimseye bâkî değildir mülk-ü devlet, sîm-ü zer Bir harap olmuş gönül tâmir etmektir hüner..
|
|
|
|
müteallim
|
 |
« Yanıtla #105 : Ocak 24, 2008, 10:30:28 ÖS » |
|
Düa grubunun son sekli.
nur AyNoor mercan verda müteallim GEZGİN isra Mehmet Han Biblioman Mars Nuremin2 rida Hulefai-rasidin himmet nursena Fatihan seretan22 zeyneb ay_caaa enfa kenz afrah mis7take cahiddurgun
Bu aksam günlerin efendisi ve secilmisi cuma gecesi yarin cuma günü düalarda hatirlanmak üzere cumaniz mübarek düaniz makbul olsun.
|
|
|
|
|
müteallim
|
 |
« Yanıtla #106 : Ocak 31, 2008, 11:43:09 ÖS » |
|
bu aksam cuma gecesi tesbih namazi kildikmi???.günahimiz daglar gibi biribirimize düayi unutmayalim. hayirli cumalar.
|
|
|
|
|
İsra
|
 |
« Yanıtla #107 : Şubat 22, 2008, 12:04:04 ÖÖ » |
|
Bu gece dua gecemiz dualarımızı unutmayalım 
|
|
|
|
|
müteallim
|
 |
« Yanıtla #108 : Şubat 22, 2008, 12:32:20 ÖÖ » |
|
Bu gece dua gecemiz dualarımızı unutmayalım  unutmadik unutmamayada bu guruba önem veren az gibi .hatirladiginiz icinde tesekkür eder düalarimzin ahseni kabul ile kabul olmasini hazreti Allahdan niyaz ederiz,hayirli cumalar
|
|
|
|
|
İsra
|
 |
« Yanıtla #109 : Şubat 22, 2008, 01:16:14 ÖÖ » |
|
Amin..  razı olsun
|
|
|
|
reis-de-aglar
aktif okur

|
 |
« Yanıtla #110 : Şubat 22, 2008, 02:45:01 ÖS » |
|
bizide unutmayın...
|
zaman alışmayı öğretir;unutmayı asla.........
|
|
|
tunike
araştırmacı

bir tebessüm bile sadakadır
|
 |
« Yanıtla #111 : Şubat 22, 2008, 02:51:47 ÖS » |
|
benide katarmısınız dua grubuna gerçekten çok ihtiyacım var
|