Sadakat İslamî Forum

*
Selamün Aleyküm; Ziyaretçi kardeşim. Ailemiz ferdiysen giriş yap. Değilsen Sadakat Ailesine 10 sn de katılabilirsin. Mart 13, 2010, 02:07:36 am

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Favorilere Ekle  |  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Duâda Dikkat Edilmesi Gereken Bir Husus*  (Okunma Sayısı 734 defa)
nisa^^
Yeni üye
*

« : Mayıs 11, 2005, 11:42:05 am »

Duâda Dikkat Edilmesi Gereken Bir Husus

"Büyükler, "Yâ Rabbî, bizi tahammül edemeyeceğimiz imtihana tâbi tutma" diye duâ ederler de, "Bizi imtihana sokma" demezler.

Zira imtihanda terfî-i derece var. Siz, "Yâ Rabbî, ben imtihan ehli değilim, beni imtihan etme, Habîbin iltimâsı ile, bizi bu âlemden imtihansız olarak göçür" diye dua edersiniz. "Allah imtihan ediyor" gibi sözleri aslâ konuşmamalı. Zira kim imtihan verebilir?"
Moderatöre Bildir   Logged
mars
araştırmacı

« Yanıtla #1 : Mayıs 11, 2005, 10:06:08 pm »

Alıntı

Zira imtihanda terfî-i derece var. Siz, "Yâ Rabbî, ben imtihan ehli değilim, beni imtihan etme, Habîbin iltimâsı ile, bizi bu âlemden imtihansız olarak göçür" diye dua edersiniz. "Allah imtihan ediyor" gibi sözleri aslâ konuşmamalı. Zira kim imtihan verebilir?"

Allah razı olsun kardeşim.Bize aktardığın için sağol.
Moderatöre Bildir   Logged
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Favorilere Ekle  |  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

İlgili Konular
Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntülenme Son Mesaj
İcabet edilmesi gereken davetler İSLAM-GENEL Ahi 1 610 Son Mesaj Temmuz 17, 2007, 04:49:21 pm
Gönderen: İsra
İnsanlarla iletişim kurarken dikkat edilmesi gereken ilkelerden: KİŞİSEL GELİŞİM osmanli 0 712 Son Mesaj Şubat 20, 2008, 10:38:28 pm
Gönderen: osmanli
Çocuk sağlığında dikkat edilmesi gereken noktalar ÇOCUK EĞİTİMİ devran 3 781 Son Mesaj Haziran 03, 2009, 08:04:04 am
Gönderen: Tuğra
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM