|
İsra
|
 |
« Yanıtla #40 : Mayıs 17, 2009, 01:28:09 am » |
|
Allah şifa versin
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapForum Kurallarını Okumak İçin Lütfen Tıklayınız
|
|
|
|
Fatihan
|
 |
« Yanıtla #41 : Mayıs 17, 2009, 01:37:48 am » |
|
Arkadaşımın beyninde her an patlamaya hazır ciddi derecede önemli balonlar olduğunu öğrendik. Çok üzgünüz. Rabbimden şifa diliyoruz. Sizde lütfen dualarınızı esirgemeyiniz.
Hepimizden Rabbim Razı olsun...
Allah acil şifalar versin....
|
'Ene, ene, ene' diyen kaybetti! Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.evlilikmektebi.com
|
|
|
|
ay-yüzlüm
|
 |
« Yanıtla #42 : Mayıs 17, 2009, 03:06:05 am » |
|
okuduk RABBİM kabul buyursun
RAHMAN acil şifalar versin sevgili babanıza..
|
Yürü dünya yürü bu yol dergaha gider. Bu yol gama,kedere,acıya,aha gider. Çıkablirsen eyer bu yokuşu zirveye, Hüzünlenme o zaman sonu felaha gider.
|
|
|
|
feyiz
|
 |
« Yanıtla #43 : Mayıs 17, 2009, 01:42:23 pm » |
|
Rabbim,arkadaşınıza ve şifa bekleyen tüm hastalara acil şifalar versin...
|
"Allah'ın elinden daha üstün el yoktur.Zulmünün cezasını çekmeyen hiçbir zalim yoktur".
|
|
|
söz verdik
araştırmacı

ahh ya vedud
|
 |
« Yanıtla #44 : Mayıs 17, 2009, 05:38:23 pm » |
|
amiin Rabbim,arkadaşınıza ve şifa bekleyen tüm hastalara acil şifalar versin...
|
haksiz bir davada ZIRVE olmakdansa, hakli bir davada ZERRE olmayi tercih ederiz...
|
|
|
Elhamdulillah
okur
Ya Rabbim beni dostlarimdan koru!!!
|
 |
« Yanıtla #45 : Mayıs 17, 2009, 08:15:32 pm » |
|
Selamun aleykum kardeslerim,
bende sizden Allah rizasi icin dua isticem
Benim 22 yasindaki abim, ve 18 yasindaki erkek kardesim hapise düstüler. Almanyada ne yazikki bi türk olarak böyle bisey hemen olabiliyior. Gercekten cok kötü bisey yapmadilar, yanlis anlamayin. Bi alman cocukla dövüstüler, oglanin hic birseyi yok ama ölebilirdi diye hapise attilar:(
Sizden rica edyiorum lütfen DUA edinde mahkemede ciksinlar, ceza almasinlar. yalvariyorum duaya ihtiaclari var, ikiside smdiye kadar kötü bisey yapmadilar hic.
Allah rizasi icin dualarinizi bekliyoruz
|
BEN BU DÜNYAYA HEREKZIN OL DEDIGI GIBI OLMAYA GELMDEDIM!!!
|
|
|
|
Fatihan
|
 |
« Yanıtla #46 : Mayıs 17, 2009, 08:18:42 pm » |
|
aleyküm selam biz illa şu olsun diye değil de haklarında ne hayırlısı ise o olsun diye dua edelim.Allah yardımcıları olsun...
|
'Ene, ene, ene' diyen kaybetti! Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.evlilikmektebi.com
|
|
|
zamansız yolcu
zamansız yolcu
okur
Utanmadıktan Sonra Dilediğini Yap! Hz. Muhammmed
|
 |
« Yanıtla #47 : Mayıs 17, 2009, 08:50:24 pm » |
|
Aleyküm Selam... Rabbim yardımcıları olsun
|
|
|
|
|
Elhamdulillah
okur
|
 |
« Yanıtla #48 : Mayıs 17, 2009, 08:53:29 pm » |
|
Allah razi olsun AMIN insAllah
|
|
|
|
|
Günbatımı
|
 |
« Yanıtla #49 : Mayıs 18, 2009, 11:41:00 am » |
|
Arkadaşımın beyninde her an patlamaya hazır ciddi derecede önemli balonlar olduğunu öğrendik. Çok üzgünüz. Rabbimden şifa diliyoruz. Sizde lütfen dualarınızı esirgemeyiniz. Hepimizden Rabbim Razı olsun...
Rabb'im acil şifalar versin inşaAllah, arkadaşınıza ve şifa bekleyen cümle kullarına... Selamun aleykum kardeslerim, bende sizden Allah rizasi icin dua isticem Benim 22 yasindaki abim, ve 18 yasindaki erkek kardesim hapise düstüler. Almanyada ne yazikki bi türk olarak böyle bisey hemen olabiliyior. Gercekten cok kötü bisey yapmadilar, yanlis anlamayin. Bi alman cocukla dövüstüler, oglanin hic birseyi yok ama ölebilirdi diye hapise attilar:( Sizden rica edyiorum lütfen DUA edinde mahkemede ciksinlar, ceza almasinlar. yalvariyorum duaya ihtiaclari var, ikiside smdiye kadar kötü bisey yapmadilar hic. Allah rizasi icin dualarinizi bekliyoruz
Ve aleyküm selam. Allah c.c. size ve sevdiklerine kavuştursun, haklarında hayırlısını eylesin inşaAllah...
|
SEN NE KADAR BİLİRSEN BİL; SENİN BİLDİĞİN, KARŞINDAKİNİN ANLADIĞI KADARDIR...
|
|
|
|
ene dost
|
 |
« Yanıtla #50 : Mayıs 18, 2009, 02:06:22 pm » |
|
Rabbim darda kalanlara genişlik hastalarımıza da şifalar versin inşaAllah.. Her şeyin hayırlısı..
|
Sevmek edeptir... Edep ise sevmeye sebeptir...
|
|
|
Elhamdulillah
okur
|
 |
« Yanıtla #51 : Mayıs 25, 2009, 08:40:15 pm » |
|
AMIN insAllah
|
|
|
|
dua çıçeğim
Yeni üye
|
 |
« Yanıtla #52 : Mayıs 25, 2009, 11:56:30 pm » |
|
kardesım sözlendı yuvası hayırlı olsun dıye dua edermısınız Allah razı olsun
|
|
|
|
|
dua çıçeğim
Yeni üye
|
 |
« Yanıtla #53 : Mayıs 26, 2009, 12:09:35 am » |
|
Allah şafi ismiyle şifa versin
|
|
|
|
|
Elhamdulillah
okur
|
 |
« Yanıtla #54 : Mayıs 26, 2009, 12:35:06 am » |
|
AMIN tabiki dua ederiz kardesim. Rabbim kardesinin yuvasini hayirli eylesin insAllah. Allahin istedigi gibi bi evlilikleri olsun insAllah.
|
|
|
|
selvi
Yeni üye
|
 |
« Yanıtla #55 : Mayıs 26, 2009, 09:13:03 am » |
|
cenebı haktan acil şifalar diliyorum
|
" Her zaman tövbe eden ol "
|
|
|
uzgun
okur
|
 |
« Yanıtla #56 : Mayıs 26, 2009, 11:49:12 am » |
|
rabbim bütün hasalarımıza acil şifalar versin
|
|
|
|
|
|
Günbatımı
|
 |
« Yanıtla #57 : Mayıs 26, 2009, 02:38:38 pm » |
|
kardesım sözlendı yuvası hayırlı olsun dıye dua edermısınız Allah razı olsun
Allah tamamına erdirsin. Yuvasını iman nuru ile, sağlık, afiyet, huzur, birlik, dirlik, uyum ile doldursun. Hayırlı, imanlı, sağlıklı nesilller dünyaya getirmelerini nasib etsin inşaAllah. Bu duam cümle evlenmek isteyenler ve evlenmek üzere olanlar için (benim kardeşlerim de dahil), Rabb'im kabul eder inşaAllah...
|
|
|
|
cennet_nuru
cennet_nuru
Yeni üye
LA İLAHE İLLAllah MUHAMMEDUR RASULULLAH
|
 |
« Yanıtla #58 : Mayıs 28, 2009, 08:03:17 pm » |
|
slmn alykm arkadaşlar....sizden birşey rica edeceğim bnim salı günü hafızlık ve kur'an'ı kerm sınavım var lütfen dua edin bna gerçektn buna ihtiyacm var 
|
Ya RABB'im SENden başka hiçbirşeyi olmayan bizler SENden başka herşeyi olanlardan sana sığınırız bizleri bizsiz bırak ama SENsiz bırakma!!!!((AMİN)))
|
|
|
|
İsra
|
 |
« Yanıtla #59 : Mayıs 28, 2009, 08:07:42 pm » |
|
Allah zihin açıklığı versin
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapForum Kurallarını Okumak İçin Lütfen Tıklayınız
|
|
|
|
ene dost
|
 |
« Yanıtla #60 : Mayıs 28, 2009, 10:32:40 pm » |
|
Ve aleyküm selam Allah zihin açıklığı versin
Hakkınızda hayırlısı...
|
|
|
|
|
feyiz
|
 |
« Yanıtla #61 : Mayıs 28, 2009, 10:43:36 pm » |
|
Rabbim hıfzınızı kuvvetlendirsin inşaAllah kardeşim...
|
"Allah'ın elinden daha üstün el yoktur.Zulmünün cezasını çekmeyen hiçbir zalim yoktur".
|
|
|
|
Günbatımı
|
 |
« Yanıtla #62 : Haziran 01, 2009, 12:03:39 pm » |
|
Ve aleyküm selam Allah zihin açıklığı versin
Hakkınızda hayırlısı...
|
|
|
|
|
nirvana
|
 |
« Yanıtla #63 : Haziran 01, 2009, 12:10:36 pm » |
|
kuzenimin eşi menenjit teşhisi ile hastaneye kaldırıldı , Allah rızası için dualarınızı eksik etmeyin
|
Kimi aşk peşinde, , kimi kız peşinde, Kimi erkek peşinde, kimi para peşinde, Kimi hırs peşinde, Akılsızlar bilmiyorlar ki, Azrail hepsinin peşinde!!!
|
|
|
|
Günbatımı
|
 |
« Yanıtla #64 : Haziran 01, 2009, 12:53:39 pm » |
|
Allah acil şifalar versin...
|
|
|
|
|
İsra
|
 |
« Yanıtla #65 : Haziran 01, 2009, 08:10:32 pm » |
|
Allah acil şifalar versin...
|
|
|
|
cennet_nuru
cennet_nuru
Yeni üye
|
 |
« Yanıtla #66 : Haziran 01, 2009, 09:08:17 pm » |
|
s.a arkadaşlar yarn hafızlık sınavım war ve dualarınıza çok ihtiyacım var lütfen sadece braz dua....
|
Ya RABB'im SENden başka hiçbirşeyi olmayan bizler SENden başka herşeyi olanlardan sana sığınırız bizleri bizsiz bırak ama SENsiz bırakma!!!!((AMİN)))
|
|
|
|
feyiz
|
 |
« Yanıtla #67 : Haziran 01, 2009, 10:17:30 pm » |
|
kuzenimin eşi menenjit teşhisi ile hastaneye kaldırıldı , Allah rızası için dualarınızı eksik etmeyin
Rabbim,kuzeninizin eşine ve şifa bekleyen tüm hastalara acil şifalar versin inşaAllah kardeşim...
|
|
|
|
söz verdik
araştırmacı

ahh ya vedud
|
 |
« Yanıtla #68 : Haziran 02, 2009, 09:58:59 am » |
|
su önümüzdeki günlerde cok önemli sinavlarim var, dualarda bulusmak ümidiyle...
|
haksiz bir davada ZIRVE olmakdansa, hakli bir davada ZERRE olmayi tercih ederiz...
|
|
|
|
Günbatımı
|
 |
« Yanıtla #69 : Haziran 02, 2009, 10:31:55 am » |
|
Sınavı olan kardeşlere de Allah zihin açıklığı versin...
|
|
|
|
|
feyiz
|
 |
« Yanıtla #70 : Haziran 02, 2009, 11:36:10 am » |
|
Sınavı olan kardeşlere de Allah zihin açıklığı versin...
|
|
|
|
|
ene dost
|
 |
« Yanıtla #71 : Haziran 02, 2009, 09:05:54 pm » |
|
Allah acil şifalar versin. s.a arkadaşlar yarn hafızlık sınavım war ve dualarınıza çok ihtiyacım var lütfen sadece braz dua....
su önümüzdeki günlerde cok önemli sinavlarim var, dualarda bulusmak ümidiyle...
Allah zihin açıklğı versin hakkınızda hayırlısı olsun.
|
|
|
|
cennet_nuru
cennet_nuru
Yeni üye
|
 |
« Yanıtla #72 : Haziran 02, 2009, 11:41:14 pm » |
|
sağolun kadeşlerm Allah'ıma binlerce şükür olsun çok başarılı geçti hepsi dualarınız sayesinde Allah hepinizden razı olsun
|
|
|
|
|
nirvana
|
 |
« Yanıtla #73 : Haziran 04, 2009, 03:14:33 pm » |
|
bu gün beşinci günümüz hala yoğun bakımda yengem dualarınızı eksik etmeyin inşAllah Allah bütün hastaların sıkıntıda olanların yar ve yardımcısı olsun selam ve dua ile
|
Kimi aşk peşinde, , kimi kız peşinde, Kimi erkek peşinde, kimi para peşinde, Kimi hırs peşinde, Akılsızlar bilmiyorlar ki, Azrail hepsinin peşinde!!!
|
|
|
zamansız yolcu
zamansız yolcu
okur
Utanmadıktan Sonra Dilediğini Yap! Hz. Muhammmed
|
 |
« Yanıtla #74 : Haziran 04, 2009, 04:28:37 pm » |
|
Allah şifa versin
|
|
|
|
|
uzgun
okur
|
 |
« Yanıtla #75 : Haziran 05, 2009, 02:40:17 pm » |
|
selamün aleyküm kardeşler.ben dua gurubundaki arkadaşlar ve sizlerden haftaya sınava girecek olan çocuklarımız için dua istiyorum.sbs ye ve öss ye giren çocuklarımıza Allah yardım etsin her biri istedigi yeri kazansın inşllh..Allah razı olsun hepinizden
|
|
|
|
|
cennet_nuru
cennet_nuru
Yeni üye
|
 |
« Yanıtla #76 : Haziran 05, 2009, 11:40:11 pm » |
|
yüce Rabbim acil şifalar versin
|
|
|
|
|
feyiz
|
 |
« Yanıtla #77 : Haziran 06, 2009, 01:31:28 am » |
|
selamün aleyküm kardeşler.ben dua gurubundaki arkadaşlar ve sizlerden haftaya sınava girecek olan çocuklarımız için dua istiyorum.sbs ye ve öss ye giren çocuklarımıza Allah yardım etsin her biri istedigi yeri kazansın inşllh..Allah razı olsun hepinizden
Rabbim,sınava girecek olan tüm öğrencilere zihin açıklığı versin,haklarında her şeyin hayırlısı olsun inşaAllah...
|
|
|
|
eleni
Yeni üye
|
 |
« Yanıtla #78 : Haziran 19, 2009, 07:45:56 pm » |
|
Arkadaşlar
Bu ne güzel bir site ve ne güzel bir uygulamadır böyle. ilk defa bugün gördüm ... insanların bütün bi samiiyetle dertlerini sıkıntılarını paylaşması ve hiç tanımayan insanalrın birbirine -günahsız ağızla - dua etmesi ne kadar etkileyici ne kadar huzur verci bir hadisedir.dua kardeşliği dediğimiz olay bu işte
Dualarınızda yer alabilmeyi umuyorum...şu an içinde bulunduğum sıkıntılı süreçten hayırla selamete kavuşabilmek için bende acizane dualarınızı bekliyorum.
Allah razı olsun
|
|
|
|
|
|
İsra
|
 |
« Yanıtla #79 : Haziran 19, 2009, 08:07:24 pm » |
|
Allah en kısa zamanda sıkıntılarınızdan kurtulmayı nasip etsin inşaAllah
|
|
|
|
|