|
feyiz
|
 |
« Yanıtla #80 : Haziran 19, 2009, 11:02:00 pm » |
|
Allah (c.c.) içinizdeki o sıkıntıyı en kısa zamanda gidersin inşa Allah kardeşim...
|
"Allah'ın elinden daha üstün el yoktur.Zulmünün cezasını çekmeyen hiçbir zalim yoktur".
|
|
|
duha
Moderatör
popüler yazar

ѕησωƒℓαкє
|
 |
« Yanıtla #81 : Haziran 19, 2009, 11:16:08 pm » |
|
Allah en kısa zamanda sıkıntılarınızdan kurtulmayı nasip etsin inşaAllah
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Şimdi Senden Vazmıgeçmeli; Masal olup yola devam mı etmeli??
|
|
|
Elhamdulillah
okur
Ya Rabbim beni dostlarimdan koru!!!
|
 |
« Yanıtla #82 : Haziran 26, 2009, 06:39:56 pm » |
|
selamun aleykum
kardeslerim abimle erkek kardesim hala cezaevindeler. yalvariyorum duanizi esirgemeyin, yakinda mahkemeleri olacak, lütfen dua edinde mahkeme cikma kararini versin!!! LÜTFEN Allah razi olsun
|
BEN BU DÜNYAYA HEREKZIN OL DEDIGI GIBI OLMAYA GELMDEDIM!!!
|
|
|
|
nirvana
|
 |
« Yanıtla #83 : Haziran 26, 2009, 08:29:52 pm » |
|
Allah yar ve yardımcınız olsun inşAllah istediğiniz gibi sonuçlanır
|
Kimi aşk peşinde, , kimi kız peşinde, Kimi erkek peşinde, kimi para peşinde, Kimi hırs peşinde, Akılsızlar bilmiyorlar ki, Azrail hepsinin peşinde!!!
|
|
|
deli_prof
Yeni üye
|
 |
« Yanıtla #84 : Haziran 26, 2009, 11:50:57 pm » |
|
es selamun aleykum kardeşlerim..
yarın kpss sınavına girecem bu aciz kardeşinize dua ederseniz çok müteşekkir olurum..
Selam ve Dua ile Allah'a emanet olun..
|
|
|
|
|
|
hizmetci
|
 |
« Yanıtla #85 : Haziran 26, 2009, 11:51:52 pm » |
|
mevlam zihin acikligi versin
|
AllahIM BANA SENIN SEVGINI; SENIN SEVDIKLERININ SEVGISINI VE BENI SANA YAKLASTIRAN HERSEYIN SEVGISINI VER!!!AMIIN.
|
|
|
|
Gül_Sultan
|
 |
« Yanıtla #86 : Haziran 27, 2009, 12:00:15 am » |
|
mevlam zihin acikligi versin
|
İnsanların sevgisini kazanmak aklın yarısı, güzel soru sormak ilmin yarısı, güzel idare etmek geçimin yarısıdır.
Hz. Ömer (r.a.)
|
|
|
|
hizmetci
|
 |
« Yanıtla #87 : Haziran 27, 2009, 12:02:53 am » |
|
anlayamadm gül sultan
|
AllahIM BANA SENIN SEVGINI; SENIN SEVDIKLERININ SEVGISINI VE BENI SANA YAKLASTIRAN HERSEYIN SEVGISINI VER!!!AMIIN.
|
|
|
|
nirvana
|
 |
« Yanıtla #88 : Haziran 27, 2009, 01:51:49 am » |
|
hakkınızda hayırlısı ise olsun inşAllah Allah zihin açıklığı versin
|
Kimi aşk peşinde, , kimi kız peşinde, Kimi erkek peşinde, kimi para peşinde, Kimi hırs peşinde, Akılsızlar bilmiyorlar ki, Azrail hepsinin peşinde!!!
|
|
|
tercüman
.
yazar
|
 |
« Yanıtla #89 : Haziran 27, 2009, 02:17:03 am » |
|
Allah zihin açıklığı versin.
|
All I know is that I know nothing. Tüm bildiğim hiçbir şey bilmediğim. -Sokrates-
|
|
|
şark
Yeni üye
|
 |
« Yanıtla #90 : Temmuz 05, 2009, 05:35:50 pm » |
|
selamun Aleykum kardeşlerim.. canım gibi sevdigim cok degerli bir arkadasım şuan agır bir hastalık geciriyor.. kemoterapiye başladı... Allah rızası için dualarınızı esirgemeyin... bu mübarek 3 aylar hatrına Rabbim tüm sıkıntılarımızı gidersin.. Amin... dua edin canım kardeşlerim..... namazlardan sonra- aklınıza geldikçe... olur mu...... selam ile
|
|
|
|
|
|
Lika
|
 |
« Yanıtla #91 : Temmuz 05, 2009, 05:39:39 pm » |
|
Ve aleyküm selam kardeşim. Rabbim acil şifalar versin.
|
"Aramakla bulunmaz, lakin bulanlar arayanlardır"
|
|
|
_fırtına_
Yeni üye
|
 |
« Yanıtla #92 : Temmuz 05, 2009, 05:49:57 pm » |
|
selamünaleyküm kardeşlerim eylül ayın da bütünleme sınavlarım var en az iki dersten geçemezsem sınıfta kalacam lütfen duanızı esirgemeyin Allaha emanet olun
|
|
|
|
|
şark
Yeni üye
|
 |
« Yanıtla #93 : Temmuz 05, 2009, 06:35:16 pm » |
|
kardeşim Rabbim yar ve yardımcın olsun.. sen de bize dua eder misin... senin konunun hemen üstündeyiz...
|
|
|
|
|
daşi
Yeni üye
|
 |
« Yanıtla #94 : Temmuz 05, 2009, 07:54:24 pm » |
|
Allah tüm hastalara ve annene acil şifalar versin
|
|
|
|
|
_fırtına_
Yeni üye
|
 |
« Yanıtla #95 : Temmuz 05, 2009, 09:28:35 pm » |
|
Allah acil şifalar versin kardeşim
|
|
|
|
|
adilcevaz
aktif okur

susukunlugum asaletimdendir.
|
 |
« Yanıtla #96 : Temmuz 06, 2009, 01:04:37 am » |
|
Sevgili arkadaşlar yarın Allah nasip ederse Türkiyenn bir ucundan diger ucuna taşınıyoruz.sizlerden istirhamım; Mevlam beni ve benm gibi olan tüm kardeşlerimizi hyrlı kimselerle karşılaştırsın işimiz gücümüz ras gitsin.Rabbim yar ve yardımcımız olsun.bu yönde dua buyurmanız bu garip kardeşinize.tşkkrlr şimdiden.... 
|
Bütün dünyayı verseler gamım bitmez nedendir bu Taa ezelde gam turabıyla yoğrulmuş bendendir bu Terk etme insafı makamı imtihandır bu Gelen gider giden gelmez iki kapılı handır bu!
|
|
|
_fırtına_
Yeni üye
|
 |
« Yanıtla #97 : Temmuz 06, 2009, 01:24:48 am » |
|
adilcevaz kardeşim mevlam gönlüne göre verir inşAllah
|
|
|
|
|
|
nirvana
|
 |
« Yanıtla #98 : Temmuz 06, 2009, 12:17:43 pm » |
|
Allah c.c. acil şifalar versin , umudunuzu kaybetmeyin rabbim her şeyin hayırlısını versin . sınava girecek arkadaşlara Allah zihin açıklığı versin inşAllah adilcevaz arkadaşımızıda Allah hayırlı kulları ile karşılaştırsın , yolunuz bahtınız açık olsun 
|
|
|
|
|
tefhim
|
 |
« Yanıtla #99 : Temmuz 06, 2009, 12:51:01 pm » |
|
rabbim hastaligina sabir ve sifa versin günahlarina keffaret kilsin .
|
Bedeel islemü gariben feseyeudü gariben fetuba lilgurabai.
|
|
|
şark
Yeni üye
|
 |
« Yanıtla #100 : Temmuz 06, 2009, 07:59:07 pm » |
|
Allah razı olsun kardeşlerm... Rabbim bu mübarek 3 ayların yüzü hürmetine tüm sıkıntılarımızı hayırlısı ile gidersin... amin vesselam
|
|
|
|
|
ezizhar
okur
|
 |
« Yanıtla #101 : Temmuz 18, 2009, 11:40:06 pm » |
|
bizim bu hafta imtihanımız var izhar kitabından olucaz ve yarın mübarek kandil günü muhakkak hepiniz dua ediceksinz dualarınızda beni ve arkadaşlarımı da geçirirseniz çok mutlu olurum 
|
|
|
|
|
|
İsra
|
 |
« Yanıtla #102 : Temmuz 19, 2009, 12:59:10 am » |
|
Allah muvaffak etsin
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapForum Kurallarını Okumak İçin Lütfen Tıklayınız
|
|
|
sehle
aktif okur

|
 |
« Yanıtla #103 : Temmuz 19, 2009, 01:22:32 am » |
|
bütün talebelere Allah kolaylık versin,muvaffak etsin inşaAllah...(rabbi yessir ve la tüassir rabbi temmim bilhayr)
|
<<Hiçbir Bî Edep Vâsılı Hüdâ Olmaz>>
|
|
|
|
mardin
|
 |
« Yanıtla #104 : Temmuz 22, 2009, 11:13:02 am » |
|
Resûl-i Ekrem Aleyhissalâtü Vesselâm hastalara şöyle duâ etmiştir: 1-“Allahümme rabbi’n-nâsi ezhibi’l-be’se işfi. Ente’ş-şâfî. Lâ şifâe illâ şifâüke. Şifâen lâ yüğâdiru sekamen. Allahümme işfi abdeke yenke’ leke adüvven ev yemşî leke ilâ salatin.” (Allah’ım! Ey insanların Rabbi! Şifâ ver! Şifâ veren ancak Sen’sin! Sen’den başka şifâ verecek kimse yoktur! Allah’ım! Şu kuluna şifâ ver ki, Senin bir düşmanına acı versin veya Senin rızânı kazanmak için namaz kılmak üzere yürüsün.) 2- “Bismillâhi erkîke min külli şey’in yü’zîke min şerri külli nefsin ev aynü hâsidin. Allahümme yeşfîke bismillâhi erkîke.” (Sana ıztırap veren her şeyden, her kıskanç nefisten, her hasetçi gözden Allah’ın adıyla sana şifâ dilerim. Allah sana şifâ versin. Allah’ın adıyla sana şifâ dilerim.) dualarımız tüm hasta olanlara ,dertli olup derman arayanlara olacak. fatiha suresinide okudum şifa niyetine geçmiş olsun Allaha emanet olun...
|
ibadetin eftali devamlı olanıdır.
|
|
|
rmeysa
Yeni üye
|
 |
« Yanıtla #105 : Temmuz 23, 2009, 11:48:30 am » |
|
Selamun Aleyküm kardeşlerim.Benim içinde dua eder misiniz. İnşAllah sağlam güçlü kuvvetli ve Rabbimin razı olduğu bir imana sahip olmak için. Hayırlı insan olmak ve hayırlı bir insanla evlenmek için. Dinimize uygun sünnetimize uygun yaşamak ve her daim Rabbimin razı olduğu kul olmak için. Kalbimizin ve ayaklarımızın doğru yolda sabit olması için. Şeytan ve vesveselerden kurtulmamız için. Allah razı olsun hepinizden. Allaha emanet...
|
|
|
|
|
|
nirvana
|
 |
« Yanıtla #106 : Temmuz 23, 2009, 12:56:16 pm » |
|
dualarınızı eksik etmediniz Allah razı olsun hastamız 44 gün yoğun bakımdan sonra normal odaya alındı. Allah bütün sıkıntıda olan kullarının yar ve yardımcısı olsun .
|
|
|
|
daşi
Yeni üye
|
 |
« Yanıtla #107 : Temmuz 23, 2009, 09:57:16 pm » |
|
Allah şifa versin
|
|
|
|
|
_fırtına_
Yeni üye
|
 |
« Yanıtla #108 : Temmuz 24, 2009, 01:11:34 pm » |
|
Allah razı olsun kardeşlerim mevlam mübarek üç aylar yüzü suyu hürmetine cümlemizin sıkıntılarını giderir inşAllah selam ve dua ile
|
|
|
|
|
ezizhar
okur
|
 |
« Yanıtla #109 : Temmuz 25, 2009, 02:01:58 am » |
|
dua eden kardaşlerim hz Allah hepinizden razı olsun arkadaşlarım ve ben 100 de 100 muvaffak olduk
|
|
|
|
|
_fırtına_
Yeni üye
|
 |
« Yanıtla #110 : Temmuz 25, 2009, 10:00:12 am » |
|
Hayırlı olsun kardeşim
|
|
|
|
|
SAVA_27
Yeni üye
|
 |
« Yanıtla #111 : Temmuz 25, 2009, 11:00:26 am » |
|
Allah ACİL ŞİFALAR İHSAN EYLESİN
|
|
|
|
|
|
mardin
|
 |
« Yanıtla #112 : Temmuz 27, 2009, 11:09:29 am » |
|
ezizhar kardeşim hayırlı ugurlu olsun nasıl sevinçle başadıysan sonuna kadarda öyle gitsin valla her namaz arkası sadakat üyelerine dua ediyorum Allah kabul etsin...amin
|
ibadetin eftali devamlı olanıdır.
|
|
|
daşi
Yeni üye
|
 |
« Yanıtla #113 : Temmuz 27, 2009, 05:52:23 pm » |
|
amin
|
|
|
|
|
|
ay-yüzlüm
|
 |
« Yanıtla #114 : Temmuz 27, 2009, 06:07:56 pm » |
|
RABBİM hasta kullarına şifa dertli kullarına deva borçlulara borcunu ödeme kolaylığı versin
imtihan olan kardeşlerimize hayırlı üstün başarılar versin inşAllah
nerde bir sıkıntı çeken din kardeşimiz varsa RABBİM onları selamete çıkarsın..
|
Yürü dünya yürü bu yol dergaha gider. Bu yol gama,kedere,acıya,aha gider. Çıkablirsen eyer bu yokuşu zirveye, Hüzünlenme o zaman sonu felaha gider.
|
|
|
|
Lika
|
 |
« Yanıtla #115 : Temmuz 27, 2009, 07:54:55 pm » |
|
RABBİM hasta kullarına şifa dertli kullarına deva borçlulara borcunu ödeme kolaylığı versin
Amin..
|
"Aramakla bulunmaz, lakin bulanlar arayanlardır"
|
|
|
setre
Moderatör
aktif yazar

Hâzâ Tezülü
|
 |
« Yanıtla #116 : Ağustos 10, 2009, 05:12:25 pm » |
|
Amin.
|
Hep ertelediğim zaman,bir türlü varamadığım diyardı...
|
|
|
uzgun
okur
|
 |
« Yanıtla #117 : Ağustos 11, 2009, 01:00:49 am » |
|
Allahım hastalara şifa dertlilere deva ver yarabbim
|
|
|
|
|
|
feyiz
|
 |
« Yanıtla #118 : Ağustos 11, 2009, 11:28:03 pm » |
|
S.a.kardeşlerim,dün feci bi trafik kazasında 23 yaşında bi tanıdığımızı kaybettik,sizlerden merhumun ruhuna birer Fatiha okumanızı rica ediyorum.Şimdiden Allah razı olsun...
|
"Allah'ın elinden daha üstün el yoktur.Zulmünün cezasını çekmeyen hiçbir zalim yoktur".
|
|
|
|
Budak
|
 |
« Yanıtla #119 : Ağustos 12, 2009, 01:48:07 am » |
|
Ve aleyküm selam. Başınız sağolsun. Allah c.c günahlarını affetsin rahmetini esirgemesin. Kalanlarada sabır versin.( fatiha okundu)
|
|
|
|
|
|