Sadakat İslamî Forum

*
Selamün Aleyküm; Ziyaretçi kardeşim. Ailemiz ferdiysen giriş yap. Değilsen Sadakat Ailesine 10 sn de katılabilirsin. Mart 21, 2010, 01:03:34 am

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Favorilere Ekle  |  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Bütün Zamanların En Güzel Yağmuru  (Okunma Sayısı 1131 defa)
turab
yazar

Kefâ bil-mevt vaizan

« : Mayıs 09, 2008, 08:47:53 am »

Yağmurun Annesi Ey Sevgili

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

Yağmurun yağdığı bir gün göğsünü açıp kollarını da kaldırarak damlaların mübarek bedenini ıslatmasına izin vermişsin. Neden böyle yaptığın sorulmuş. Demişsin ki: “Yağmurun Rabbine verdiği söz tazedir, yenidir.”
Yağmur ki varlık alemine henüz buyur edilmiştir. Daha “Ben sizin Rabbiniz değil miyim?” sorusuna az önce “belâ” demiştir. O’ndan ayrılığın henüz başındadır. Rabbine verdiği kul olma sözü henüz tazedir.
Şimdi Sen geliyorsun yeniden ruhlarımıza. Seni soluyoruz yeniden. Küçük çocuklar gibi bağırıyoruz: “ResulAllah geliyor, ay doğuyor üzerimize yeniden.” Güzel zamanlar düşüyor nasibimize. Yeniden yazıyoruz kalbimizi. Ay doğuyor üzerimize. Senin ikliminden yağmur iniyor göğsümüze. Sen, gerçeği bulandırmadan bize taşıyan billur pınarımızsın. Sözlerini içmeye ceylan bakışlı kızlarımızla geliyoruz.
Sen, kendisine indirilene kendinden hiçbir şey katmadan aktaran duru ayinemizsin. Sen ilahi emirlerin ağırlığını üzerimize hiç incitmeden indiren incecik yağmurumuzsun.
Sen ki yağmursun. Kimseyi kimseden ayırmıyorsun, herkese eşitçe, her yere bolca rahmet taşıyorsun… Çoraklaşmış kalplerimize ebedi serinlikler indiriyorsun. Sen sessizliklerin ortasına inen yağmur şıpıltısısın. Sen ayrılık uçurumlarına serinlikler taşıyan yağmurların habercisisin. Sen rüzgarların önü sıra müjdeler getirensin.
“Bütün Zamanların En Güzel Yağmuru” Sensin.
Öyle ki yağmurlar bile Senin hatırına ıslandı. Öyle ki dudağımıza Senin adınla değdi sular. Seni hep bir bulutun gölgelemesi elbette ki boşa değildi. Değil bir bulut, bütün alem bir bulut olup başına toplansa, Sana değerdi. Varlığın kalbi Senin tebessümünle teselli buldu. Yokluğun bağrından Senin dokunuşunla varlığın pınarı coştu. Sen yokluğun katılığına asâ-yı Musa oldun. Fenanın ateşinden sen, ruhlarımıza gül kokulu serinlikler sundun. Ayrılıkların amansız ateşinde bize İbrahim teni oldun.
Sen yağmurun annesi
ey Sevgili
muhabbetin bin yağmurdan serin
sen yağ ki
çöl doysun, çöl doysun, ey Nebi…

Senai Demirci
Moderatöre Bildir   Logged

Fukara kalbine her kim dokuna;Dokuna sînesi Allah okuna...
reis-de-aglar
emin_tatlılıoğlu
aktif okur
**

« Yanıtla #1 : Mayıs 09, 2008, 03:02:56 pm »

Allah razı olsun.senai demirci nin sempatizanı oldum sayende:)

zaman alışmayı öğretir;unutmayı asla.........
turab
yazar

Kefâ bil-mevt vaizan

« Yanıtla #2 : Mayıs 09, 2008, 03:07:19 pm »

Allah razı olsun.senai demirci nin sempatizanı oldum sayende:)
Gülen
Allah cümlemizden razı olsun

maslak
araştırmacı

« Yanıtla #3 : Mayıs 09, 2008, 07:18:28 pm »

Allah c.c razı olsun. bir gün bir ilçeye gitmek için köyden çıkmıştım. anayola çıktık bizim köye bir de baktım ki üstarafında hiç bulut yok ama çevre köylerin üstünde var.hemen bir kardeşimin zekat verilmeyen yerde kuraklık olur dediği sözü aklıma gelliverdi.
Deryadeniz
Yeni üye
*

Ruhumu Rahmana teslim ettim

« Yanıtla #4 : Mayıs 09, 2008, 07:48:29 pm »

Bu güzel paylaşım için çok teşekkürler

Her müslüman bir kova su dökse, İsraili sel alır.
turab
yazar

Kefâ bil-mevt vaizan

« Yanıtla #5 : Mayıs 10, 2008, 08:23:46 am »

Bu güzel paylaşım için çok teşekkürler

rica ederim,ben teşekkür ederim deryadeniz

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Favorilere Ekle  |  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

İlgili Konular
Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntülenme Son Mesaj
Chat yapan bütün kızlara!!!!!! SERBEST KÜRSÜ ay-yüzlüm 16 2266 Son Mesaj Nisan 24, 2009, 07:13:47 pm
Gönderen: ENE 67
Tüm zamanların en iyi soruları! SERBEST KÜRSÜ ruy-ı zemin 0 214 Son Mesaj Nisan 14, 2009, 01:51:52 pm
Gönderen: ruy-ı zemin
Bütün kadınlar çiçektir yada bütün çiçekler kadındır.. FOTOĞRAF GALERİSİ Ay Işığı 26 1243 Son Mesaj Haziran 30, 2009, 11:10:21 pm
Gönderen: Kabristan
Bütün suçların ruh'ta olduğu bir yol.. HAKİKAT EKSENİNDE Miftahulkuluub 6 992 Son Mesaj Şubat 12, 2010, 09:36:10 am
Gönderen: Nakkaş
Bir zamanların demodeleri şimdi moda GÜNLÜK HAYAT enfa 0 142 Son Mesaj Kasım 23, 2009, 12:38:11 am
Gönderen: enfa
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM