Sevgili Kardeşim

cc.razı olsun çok önemli mevzuya temas etmişsiniz.Acizane ben de bu konuda dertliyim.Bir çok imam-müezzin ardaşlardan işittim, onların da meslek icabı görüştügü bir çok Diyanet görevlisinin ,Taharet ve bilhassa İSTİBRA hususunda, dikkatsiz davrandıkları bunlara gereken önemi vermedikleri ,ve bunların maalesef AYAKTA bevlettiklerini , bu işi hafife aldıklarını ,üzülerek söylediler. Anlatıldıgı gibi ise ,bu görevlilerin Abdestleri de muhakkak tehlikeye giriyor demektir.Abdestsiz namaz kıldırmış olmazlarmı ? Dolayısıyla kıldırdıkları namaz ve onlara uyan cemaatin namazı nasıl olur ? İnsan düşünmek bile istemiyor, Bu hususta muhakkak Müftülüklere de büyük görev düşüyor.
"İstibra'nın Tıbbi Yönden İncelenmesi ve İSTİBRA USÜLÜ " isimli Bevliye Uzmanı.Opr.Dr.Ali HATAY'ın Hazırlamış oldugu, GONCA YAYINEVİ tarafından neşredilen ( Günlük bir Gazete fiatına) küçük bir kitapçık var.
İlgi duyanlar , işin önemine binaen, fazla miktarda alıp , evvela İMAM ve diger Diyanet Görevlilerine ve sonrada CEMAATIMIZA hediye ederse ,büyük hayır işlemiş olurlar.
Sadakat Ailesinin Mübarek Ramazan-ı Şerif aylarını tebrik ediyorum. İlahi Affa vesile olmasını da niyaz ve temenni ediyorum.