|
enfa
|
 |
« : Şubat 09, 2009, 10:14:44 pm » |
|
Sadakatimizin 5. yılında da en güzel avatar sizin oylarınızla belirlensin. Geçen sene olduğu gibi oylama yine 2 turdan oluşacak. İlk tur bu akşam başlayıp 13 Şubat'ta sona erecek. Bu turda; hangi üyemizin avatarını beğeniyorsanız sadece nickini yazınız. İkinci turda ise ; ilk turda en çok oy alan üyeler arasından sadece birini seçerek en güzel avatarı belirleyeceğiz.. Oylama sonuçlanana kadar kimsenin avatarını değiştirmemesini rica ederiz..Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapİmza yarışması için buraya tıklayınız
|
Kendimi arıyorum, meşgul çalıyor..!
|
|
|
|
Fatihan
|
 |
« Yanıtla #1 : Şubat 09, 2009, 11:06:00 pm » |
|
Lika... Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
'Ene, ene, ene' diyen kaybetti! Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.evlilikmektebi.com
|
|
|
duha
Moderatör
popüler yazar

ѕησωƒℓαкє
|
 |
« Yanıtla #2 : Şubat 09, 2009, 11:58:39 pm » |
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Şimdi Senden Vazmıgeçmeli; Masal olup yola devam mı etmeli??
|
|
|
Mezher
aktif okur

|
 |
« Yanıtla #3 : Şubat 10, 2009, 12:17:24 am » |
|
Sekkaki
|
|
|
|
|
|
Gül_Sultan
|
 |
« Yanıtla #4 : Şubat 10, 2009, 12:21:23 am » |
|
Sessizligim
|
İnsanların sevgisini kazanmak aklın yarısı, güzel soru sormak ilmin yarısı, güzel idare etmek geçimin yarısıdır.
Hz. Ömer (r.a.)
|
|
|
setre
Moderatör
aktif yazar

Hâzâ Tezülü
|
 |
« Yanıtla #5 : Şubat 10, 2009, 12:41:24 am » |
|
Lika
|
Hep ertelediğim zaman,bir türlü varamadığım diyardı...
|
|
|
mütevazi
okur
|
 |
« Yanıtla #6 : Şubat 10, 2009, 01:11:23 am » |
|
müteallim.
isterseniz bir bakiniz
|
|
|
|
|
|
Devri Âlem
|
 |
« Yanıtla #7 : Şubat 10, 2009, 01:45:45 am » |
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapDuha  Hiç hayatımda bu kadar şirin kızan birini görmedim. Maviş gözleri aynı sadakatin mavisini anımsatıyor bana  Her gördüğümde beni tebessüm ettiren bu avatır için ayrıca teşekkür ediyorum duha 
|
اَلْعِلْمُ يَرْفَع بُيوتًا لاَعِمَادًا لَهَا وَالْجِهلُ يَهْدِم بِيُوتَ اْلعِزَّ وَلْكَرَمِ
|
|
|
mirad
Yeni üye
|
 |
« Yanıtla #8 : Şubat 10, 2009, 01:47:00 am » |
|
Osmanlı tabiki
|
Cesaret hayatı hiçe sayar, vicdanı değil. (Schiller)
|
|
|
|
İsra
|
 |
« Yanıtla #9 : Şubat 10, 2009, 01:53:43 am » |
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapDuha  Hiç hayatımda bu kadar şirin kızan birini görmedim. Maviş gözleri aynı sadakatin mavisini anımsatıyor bana  Her gördüğümde beni tebessüm ettiren bu avatır için ayrıca teşekkür ediyorum duha  Katılıyorum ve duha diyorum:)
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapForum Kurallarını Okumak İçin Lütfen Tıklayınız
|
|
|
bahattinenes
Yeni üye
|
 |
« Yanıtla #10 : Şubat 10, 2009, 02:04:14 am » |
|
Setre
|
|
|
|
|
|
Tuğra
|
 |
« Yanıtla #11 : Şubat 10, 2009, 02:12:23 am » |
|
Mezher
|
|
|
|
|
Miftahulkuluub
|
 |
« Yanıtla #12 : Şubat 10, 2009, 09:16:53 am » |
|
Sekkaki  Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
Ebû Hüreyre radıyallâhü anh’den: “Bir kimse, bir yerde gıybet edilmesine mâni olursa, Cenâb-ı Hakk, ondan yetmiş türlü âfet ve belâyı uzaklaştırır.”
|
|
|
sessizliğim
aktif okur

|
 |
« Yanıtla #13 : Şubat 10, 2009, 10:35:00 am » |
|
lika
|
İnsan yaklaştığınca yaklaştığından ayrı, Belli ki yakınımız yoktur Allah’tan gayrı.
|
|
|
|
lalegül
|
 |
« Yanıtla #14 : Şubat 10, 2009, 01:59:38 pm » |
|
Lika
|
Şu rahmete bakın ki, insanlar bütün azalarıyla günah işlerken, sadece diliyle yaptığı tövbeyle affolunuyor.
Aziz Mahmud Hüdai (k.s)
|
|
|
|
ene dost
|
 |
« Yanıtla #15 : Şubat 10, 2009, 02:42:06 pm » |
|
duha :vic
|
Sevmek edeptir... Edep ise sevmeye sebeptir...
|
|
|
|
osmanli
|
 |
« Yanıtla #16 : Şubat 10, 2009, 06:03:27 pm » |
|
benim oyyyyyyyyyyyyyyyyum torunum ddddddddddduuuuuuuuuhhhhhhhhhyyyyyyyyyyyyyyaaaa 
|
Ey Rabbimiz! Bazı yüzlerin ağarıp, bazı yüzlerin kararacağı günde; bizi yüzleri ak, gönülleri pak olan, sevgili resülünün bayrağı altında toplanan mesut insanlar zümresine kat. O'nun(sav) yanında cennete girmeyi, mübarek Cemalini görmeyi, Senin dostlarınla komşu olmayı ve en büyük makam olan rızana ulaşmayı nasib eyle
|
|
|
|
insirah
|
 |
« Yanıtla #17 : Şubat 10, 2009, 09:27:16 pm » |
|
Gül_Sultan
|
>>>Ölüm;Allahtan gelen bir vuslat selamıdır<<<
İnsanlara akılları ölçüsünde "SÖZ" söyleyiniz ~Hz.Muhammed(s.a.v.)~
|
|
|
|
ruy-ı zemin
|
 |
« Yanıtla #18 : Şubat 11, 2009, 12:18:06 pm » |
|
Miftahulkulup. Hiç değiştirmemesi hasebi ile.
Fazla değişiklik olunca insanın kafası karışıyor.
|
پاى مار چشم مور نان منلا كس نديد
|
|
|
|
Günbatımı
|
 |
« Yanıtla #19 : Şubat 11, 2009, 07:07:47 pm » |
|
BT 857
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapBen biraz zor seçim yaptım, aslında birkaç oy kullansak olmaz mı?
|
SEN NE KADAR BİLİRSEN BİL; SENİN BİLDİĞİN, KARŞINDAKİNİN ANLADIĞI KADARDIR...
|
|
|
|
ENE 67
|
 |
« Yanıtla #20 : Şubat 11, 2009, 11:41:14 pm » |
|
Bencede BT 857  kardesimizinki cok anlamli hepimizin duaya ihtiyaci yokmu 
|
SIKINTI VE HUZURSUZLUK MUTLAKA BIR GÜNAHIN CEZASI,HUZUR ISE BIR IBADETIN KARSILIGIDIR HZ.Mevlana
|
|
|
Ada-34
Yeni üye
ÖNCE VATAN
|
 |
« Yanıtla #21 : Şubat 11, 2009, 11:52:02 pm » |
|
Evet benimde duaya ihtiyacim var BT 857 KARDAS. Bende BT 857 diyorum 
|
|
|
|
|
|
enfa
|
 |
« Yanıtla #22 : Şubat 12, 2009, 12:25:39 pm » |
|
Ay Işığı
|
|
|
|
Tesniye
araştırmacı

Nişan aldık yıldızları..
|
 |
« Yanıtla #23 : Şubat 12, 2009, 08:23:34 pm » |
|
Erman Hoca bu pozisyona ne diyecek tabirinin forum versiyonu olarak heralde zihinlerde, acaba tesniye'nin oyu kime diye düşünüyor olabilirsiniz.  Benim oyum kendime değil, Tesniye'yedir. İddia ediyorum bu kadar masum ve görene rahatlık veren, herkeste olumlu bir imaj bırakan ve hatta başka sitelerde de aynı resim görüldüğü takdirde akla sadakat forumdaki avatar akla gelen başka avatar yoktur. Oyum tabi ki ona  Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapİmam kocamadı ki? Ezeli sırları ne sen bilirsin ne de ben Bu muammayı ne sen okuyabilirsin ne de ben Perde ardında sen ben dedikodusu var amma. Perde kalktı mı ne sen kalırsın ne de
|
|
|
|
Devri Âlem
|
 |
« Yanıtla #24 : Şubat 12, 2009, 08:33:02 pm » |
|
Her zaman için çocuk kareleri favorilerimdir. Çocuk dünyası insana bambaşka huzur verir. Tebrikler Tesniye senin avatırın da favori avatırlarım arasında  Devrin En Alemi ilk baştaki karizma avatarını değişmeseydin seni seçecektim  Ne yaparsın devri âlem eylerken avatırlarda yerinde duramadı Tuğra  ) 
|
اَلْعِلْمُ يَرْفَع بُيوتًا لاَعِمَادًا لَهَا وَالْجِهلُ يَهْدِم بِيُوتَ اْلعِزَّ وَلْكَرَمِ
|
|
|
|
enfa
|
 |
« Yanıtla #25 : Şubat 13, 2009, 12:22:31 am » |
|
Pek bir narsist gördük sizi sayın Tesniye. Duygusal demogojiyle kurallarımızı değiştirmiyoruz maalesef başka birini seçmeniz gerekiyor. 
|
|
|
|
Zemherl
Yeni üye
üSeNMe, eRTeLeMe, VaZGeCMe...!
|
 |
« Yanıtla #26 : Şubat 13, 2009, 05:11:29 pm » |
|
duha..
|
|
|
|
|
Mahi
Moderatör
aktif yazar

Men câle nâle
|
 |
« Yanıtla #27 : Şubat 13, 2009, 11:43:15 pm » |
|
Sekkaki:)
|
Sen bu kapılar dışında başka bir kapının insanı, Bu altın halkalar dışında başka bir halkanın esiri olamazsın!!
|
|
|
yosun
Yeni üye
Ya Gel,Ol Ve Git....Ya Git Ol Ve Gel......
|
 |
« Yanıtla #28 : Şubat 14, 2009, 12:16:22 am » |
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapDuha  Hiç hayatımda bu kadar şirin kızan birini görmedim. Maviş gözleri aynı sadakatin mavisini anımsatıyor bana  Her gördüğümde beni tebessüm ettiren bu avatır için ayrıca teşekkür ediyorum duha  Katılıyorum ve duha diyorum:) Bende duha diyorum...
Şirin mi şirin bir çocuk bu...
TEŞEKKÜRLER..
|
NE İLMİM VAR NE AMALİM NE HAYRU TEATE KALDI MECALİM GARİKİ İSYANIM ÇOKTUR VEBALİM ACEP RUZ-İ CEZADA NE OLA HALİM
|
|
|
|