|
enfa
|
 |
« : Şubat 09, 2009, 10:25:55 pm » |
|
Bu oylama da yine 2 turdan oluşacak. İlk tur bu akşam başlayıp 13 Şubat'ta sona erecek. Bu turda; hangi üyemizin imzasını beğeniyorsanız sadece nickini yazınız.
İkinci turda ise aynı şekilde; ilk turda en çok oy alan üyeler arasından sadece birini seçerek en güzel imzayı da belirlemiş olacağız..
Oylama sonuçlanana kadar kimsenin imzasını da değiştirmemesini rica ederiz..
|
Kendimi arıyorum, meşgul çalıyor..!
|
|
|
|
Fatihan
|
 |
« Yanıtla #1 : Şubat 09, 2009, 10:38:24 pm » |
|
Uludağ
"Edrik Ebe'l-Faruk, ennî münhasır; Seyyidî, evladı Resul, el-Mehdi, el-hazır..."
''Ya Rabbi! şu acizi Ümmet-i Muhammed'e hizmet etmeğe muktedir kıl...''
|
'Ene, ene, ene' diyen kaybetti! Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.evlilikmektebi.com
|
|
|
|
İsra
|
 |
« Yanıtla #2 : Şubat 09, 2009, 10:48:54 pm » |
|
Devri Âlem
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapForum Kurallarını Okumak İçin Lütfen Tıklayınız
|
|
|
|
lalegül
|
 |
« Yanıtla #3 : Şubat 09, 2009, 11:49:05 pm » |
|
Uludağ
"Edrik Ebe'l-Faruk, ennî münhasır; Seyyidî, evladı Resul, el-Mehdi, el-hazır..."
''Ya Rabbi! şu acizi Ümmet-i Muhammed'e hizmet etmeğe muktedir kıl...''
|
Şu rahmete bakın ki, insanlar bütün azalarıyla günah işlerken, sadece diliyle yaptığı tövbeyle affolunuyor.
Aziz Mahmud Hüdai (k.s)
|
|
|
duha
Moderatör
popüler yazar

ѕησωƒℓαкє
|
 |
« Yanıtla #4 : Şubat 09, 2009, 11:57:54 pm » |
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Şimdi Senden Vazmıgeçmeli; Masal olup yola devam mı etmeli??
|
|
|
Mezher
aktif okur

|
 |
« Yanıtla #5 : Şubat 10, 2009, 12:22:03 am » |
|
Tarihman olabilir anlamlı Tesniye olabilir sır dolu Fatihan olabilir mektubat linkinde hazine var 
|
|
|
|
|
|
enfa
|
 |
« Yanıtla #6 : Şubat 10, 2009, 12:34:26 am » |
|
Ama birinde karar kılmanız gerekir 
|
|
|
|
|
Fatihan
|
 |
« Yanıtla #7 : Şubat 10, 2009, 12:36:11 am » |
|
Ama birinde karar kılmanız gerekir  Yani. 
|
'Ene, ene, ene' diyen kaybetti! Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.evlilikmektebi.com
|
|
|
sessizliğim
aktif okur

|
 |
« Yanıtla #8 : Şubat 10, 2009, 12:49:02 am » |
|
setre
|
İnsan yaklaştığınca yaklaştığından ayrı, Belli ki yakınımız yoktur Allah’tan gayrı.
|
|
|
mütevazi
okur
|
 |
« Yanıtla #9 : Şubat 10, 2009, 01:09:51 am » |
|
müteallim .
isterseniz bir okuyunuz
|
|
|
|
|
|
Gül_Sultan
|
 |
« Yanıtla #10 : Şubat 10, 2009, 01:26:59 am » |
|
Enfa
Kimseye bâkî değildir mülk-ü devlet, sîm-ü zer Bir harap olmuş gönül tâmir etmektir hüner..
Arkadaşlar, imzaların ne oldugunu yazsak daha iyi olur oylamaya katılacak arkadaşlar için. Tek tek imza bakmaktansa hepsinin aynı yerde olması daha iyi olur kanaatindeyim.
|
İnsanların sevgisini kazanmak aklın yarısı, güzel soru sormak ilmin yarısı, güzel idare etmek geçimin yarısıdır.
Hz. Ömer (r.a.)
|
|
|
|
enfa
|
 |
« Yanıtla #11 : Şubat 10, 2009, 01:38:21 am » |
|
Tesniye
Ezeli sırları ne sen bilirsin ne de ben Bu muammayı ne sen okuyabilirsin ne de ben Perde ardında sen ben dedikodusu var amma. Perde kalktı mı ne sen kalırsın ne de ben..
|
|
|
|
|
Devri Âlem
|
 |
« Yanıtla #12 : Şubat 10, 2009, 01:43:23 am » |
|
TesniyeEzeli sırları ne sen bilirsin ne de ben Bu muammayı ne sen okuyabilirsin ne de ben Perde ardında sen ben dedikodusu var amma. Perde kalktı mı ne sen kalırsın ne de ben..
..
İlk gördüğüm gün hemen not ettiğim, dikkatimiz geçen güzel dizelerdi 
|
اَلْعِلْمُ يَرْفَع بُيوتًا لاَعِمَادًا لَهَا وَالْجِهلُ يَهْدِم بِيُوتَ اْلعِزَّ وَلْكَرَمِ
|
|
|
bahattinenes
Yeni üye
|
 |
« Yanıtla #13 : Şubat 10, 2009, 02:03:10 am » |
|
Tesniye
Ezeli sırları ne sen bilirsin ne de ben Bu muammayı ne sen okuyabilirsin ne de ben Perde ardında sen ben dedikodusu var amma. Perde kalktı mı ne sen kalırsın ne de ben..
|
|
|
|
|
|
Tuğra
|
 |
« Yanıtla #14 : Şubat 10, 2009, 02:32:55 am » |
|
Müteallim
İmza: Namazda kalbini koru. Baskasinin evinde gözünü koru.
Yemekde bogazini koru. İnsanlar icinde dilini koru.
Hazreti Allahi ve ölümü hic unutma.
Yaptigin iyilikleri ve sana yapilan kötülükleri hic hatirlama.
Lokmani hekim(ruhulbeyan Cild 7)
|
|
|
|
|
osmanli
|
 |
« Yanıtla #15 : Şubat 10, 2009, 02:35:54 am » |
|
torun duhaya oy verin 
|
Ey Rabbimiz! Bazı yüzlerin ağarıp, bazı yüzlerin kararacağı günde; bizi yüzleri ak, gönülleri pak olan, sevgili resülünün bayrağı altında toplanan mesut insanlar zümresine kat. O'nun(sav) yanında cennete girmeyi, mübarek Cemalini görmeyi, Senin dostlarınla komşu olmayı ve en büyük makam olan rızana ulaşmayı nasib eyle
|
|
|
sessizliğim
aktif okur

|
 |
« Yanıtla #16 : Şubat 10, 2009, 10:25:08 am » |
|
setre
Ben Üşüyorum,Sen Dost'un gözleriyle ısıt beni.. Ben Kanıyorum,Sen Dokunuşu merhamet olanlarla sar beni.. Ben korkuyorum,Sen Kalbime verdiğin imanla koru beni.. Ben ağlıyorum,Sen ülfetinle avut beni.. Ben Savruluyorum bilinmezlere hazan yaprağı gibi,Sen tut Beni..
( Gül Sultan kardeşimiz doğru söylemiş:) )
|
İnsan yaklaştığınca yaklaştığından ayrı, Belli ki yakınımız yoktur Allah’tan gayrı.
|
|
|
|
insirah
|
 |
« Yanıtla #17 : Şubat 10, 2009, 09:33:17 pm » |
|
vaktileyl
"Ayağın kırıldı diye üzülme. sana belki kanat verecek. Kuyu dibinde kaldın diye kırılma, belki oradan bile bir kapı açılır. Yusuf kuyudan sultan oldu.."
|
>>>Ölüm;Allahtan gelen bir vuslat selamıdır<<<
geçMişe ait tum keŞkLerimi,geLeceğe dair 'acabaLaRı' sildim,SaDece bugün VarIm
|
|
|
elzem
aktif okur

|
 |
« Yanıtla #18 : Şubat 10, 2009, 10:04:03 pm » |
|
setre
Ben Üşüyorum,Sen Dost'un gözleriyle ısıt beni.. Ben Kanıyorum,Sen Dokunuşu merhamet olanlarla sar beni.. Ben korkuyorum,Sen Kalbime verdiğin imanla koru beni.. Ben ağlıyorum,Sen ülfetinle avut beni.. Ben Savruluyorum bilinmezlere hazan yaprağı gibi,Sen tut Beni..
Bu imzayı çok beğendim.oyum setre kardeşime 
|
Bize Bir Nazar Oldu Cumamız Pazar Oldu Zaten Bize Ne Olduysa Hep Azar Azar Oldu..
|
|
|
|
Günbatımı
|
 |
« Yanıtla #19 : Şubat 11, 2009, 07:34:34 pm » |
|
Ankebut-57
Âlimleri irfan sahib eden, üç harf ile beş noktadır.(عشقْ) Mü'minleri duhûlü cennet eyleyen, beş harf ile üç noktadır. (ايمان) Bu sözü ilk okuduğumdan beri çok beğenirim... 
|
SEN NE KADAR BİLİRSEN BİL; SENİN BİLDİĞİN, KARŞINDAKİNİN ANLADIĞI KADARDIR...
|
|
|
|
ENE 67
|
 |
« Yanıtla #20 : Şubat 11, 2009, 11:35:19 pm » |
|
mütallim hocamin ki tabiki Müteallim
İmza: Namazda kalbini koru. Baskasinin evinde gözünü koru.
Yemekde bogazini koru. İnsanlar icinde dilini koru.
Hazreti Allahi ve ölümü hic unutma.
Yaptigin iyilikleri ve sana yapilan kötülükleri hic hatirlama.
Lokmani hekim(ruhulbeyan Cild 7)
|
SIKINTI VE HUZURSUZLUK MUTLAKA BIR GÜNAHIN CEZASI,HUZUR ISE BIR IBADETIN KARSILIGIDIR HZ.Mevlana
|
|
|
Ada-34
Yeni üye
ÖNCE VATAN
|
 |
« Yanıtla #21 : Şubat 11, 2009, 11:54:52 pm » |
|
Bencede mütallim hocam
|
|
|
|
|
allaame
Yeni üye
Ahde Vefa
|
 |
« Yanıtla #22 : Şubat 13, 2009, 04:24:35 pm » |
|
setre Ben Üşüyorum,Sen Dost'un gözleriyle ısıt beni.. Ben Kanıyorum,Sen Dokunuşu merhamet olanlarla sar beni.. Ben korkuyorum,Sen Kalbime verdiğin imanla koru beni.. Ben ağlıyorum,Sen ülfetinle avut beni.. Ben Savruluyorum bilinmezlere hazan yaprağı gibi,Sen tut Beni.. 
|
Bahar gülde Sevgi dilde Aşk gönülde Vefa dostta güzelmiş
|
|
|
|
nirvana
|
 |
« Yanıtla #23 : Şubat 13, 2009, 05:07:52 pm » |
|
müteallim ( süper imza)
|
Kimi aşk peşinde, , kimi kız peşinde, Kimi erkek peşinde, kimi para peşinde, Kimi hırs peşinde, Akılsızlar bilmiyorlar ki, Azrail hepsinin peşinde!!!
|
|
|
Emir-ül Bahr
aktif okur

|
 |
« Yanıtla #24 : Şubat 13, 2009, 05:33:31 pm » |
|
Ankebut-57
Âlimleri irfan sahib eden, üç harf ile beş noktadır.(عشقْ) Mü'minleri duhûlü cennet eyleyen, beş harf ile üç noktadır. (ايمان) Bu forumda ki kullanıcı adlarının ve imza olarak yazılanların çoğu anlam coşkusu içinde derin manalar taşıyor. Birini seçmek gerekirse sayın Ankebut-57 diyorum 
|
Gönlünün idrakını duyacaksın Gönlünü şiirlere, sazlara söyleteceksin Bütün bunlara söyletemeyecek sırların varsa Susacaksın...
Hz. Mevlana
|
|
|
Mahi
Moderatör
aktif yazar

Men câle nâle
|
 |
« Yanıtla #25 : Şubat 13, 2009, 11:49:24 pm » |
|
Elzem.
Bize Bir Nazar Oldu Cumamız Pazar Oldu Zaten Bize Ne Olduysa Hep Azar Azar Oldu..
|
Sen bu kapılar dışında başka bir kapının insanı, Bu altın halkalar dışında başka bir halkanın esiri olamazsın!!
|
|
|
yosun
Yeni üye
Ya Gel,Ol Ve Git....Ya Git Ol Ve Gel......
|
 |
« Yanıtla #26 : Şubat 14, 2009, 12:11:31 am » |
|
SUSKUNLUĞUM ASALETİMDENDİR. HER SÖZE CEVABIM VAR AMA; BİR SÖZE BAKARIM "SÖZ" MÜ DİYE, BİR DE SÖYLEYENE BAKARIM "ADAM" MI DİYE... Hz. Mevlana
Bu söz harika....
TEŞEKKÜRLER....
günbatımı..
|
NE İLMİM VAR NE AMALİM NE HAYRU TEATE KALDI MECALİM GARİKİ İSYANIM ÇOKTUR VEBALİM ACEP RUZ-İ CEZADA NE OLA HALİM
|
|
|
|