tunike
araştırmacı

bir tebessüm bile sadakadır
|
 |
« Yanıtla #20 : Mart 02, 2008, 02:25:01 ÖS » |
|
hayırlı olsun teşekkürler
|
öyle itaatkar bir kul ol ki,dışardan görenler deli desinler.çünkü deli olmadan,veli olunmaz!
|
|
|
Bilal Habeş_i
aktif okur

|
 |
« Yanıtla #21 : Mart 04, 2008, 10:42:35 ÖÖ » |
|
Ses kalitesi mükemmel ötesi ... Buda Sadakatımızın üst düzey standartı olmalı  Müziksiz ilahi olmasının yanında müzikli ezgi ile ilgili ayrı bir radyo açılsa hiç fena olmaz yani.Onuda forumun alt tarafına bir yerlere koyarsınız süper olur  Her türlü Liste hazırlar sunarım  Kulub kardeş Hemen kızmana gerek yok devamlı fazladan bişeyler istenir ya forum hukukundan doğan hakkımı kullanıyorum
|
|
|
|
|
elfida
aktif okur

|
 |
« Yanıtla #22 : Mart 04, 2008, 11:04:11 ÖÖ » |
|
Forumumuzun üstünde gördüğünüz gibi radyo dinleyebilme özelliğini ekledik. Şu anda bir kaç ilahi yükledik. Zamanla arşivimizi geliştireceğiz inş. Sizlerinde bilgisayarında olupta tavsiye ettiğiniz güzel rahatlatıcı sade ilahileri bizlere bildirmenizi istirham ediyoruz. İlahilerin çalgısız olması kaydını söylemeyi zaid gibi görsekte hatırlatmakta faide mülahaza etmekteyim.
Radyo Sadakatimiz şu anda sadece ilahilerle sınırlı. Bakalım ileri de sadakatradyoya kadar gidebilir mi. Ya nasib diyelim.
Sadece teknik değil diğer oluşumlarında hasıl olması lazım bu tür etkinliklerde.
Hayırlı olsun tekrar efendim..
teşekkürler hayırlı olsun emeğinize sağlık bende m.yetkinin ilahilerinden var istrseniz paylaşabiliriz..
|
Yakarışa geçivermişti hepsi de birden, İçini döküyordu herkez Hakk'a derinden; Kuduruyordu mütegallipler kederinden ...Ve emindi Mehmetçik yarın ki zaferinden.
|
|
|
|
eginli
|
 |
« Yanıtla #23 : Mart 04, 2008, 12:05:13 ÖS » |
|
Ses kalitesi mükemmel ötesi ... Buda Sadakatımızın üst düzey standartı olmalı  Müziksiz ilahi olmasının yanında müzikli ezgi ile ilgili ayrı bir radyo açılsa hiç fena olmaz yani.Onuda forumun alt tarafına bir yerlere koyarsınız süper olur  Her türlü Liste hazırlar sunarım  Kulub kardeş Hemen kızmana gerek yok devamlı fazladan bişeyler istenir ya forum hukukundan doğan hakkımı kullanıyorum  (c.c.) razi olsun...
|
 (c.c)selami üzerimize olsun. Bu dünyanin cefasindan sefasina sira gelmez, gafil olma ilme calis gecen günler geri gelmez.
|
|
|
|
Miftahulkuluub
|
 |
« Yanıtla #24 : Mart 04, 2008, 11:58:32 ÖS » |
|
Bir iki ilahi ekledik arşive.
İlk ilahi hoşuma gitti şahsen.
Mahi kardeşimize gönderdiği için bu ilahiyi teşekkür ederiz.
|
|
|
|
|
|
müteallim
|
 |
« Yanıtla #25 : Mart 05, 2008, 12:20:38 ÖÖ » |
|
istenirse bir cok ilahi göndeririz icersinden secme yapabilirsiniz.
|
kurbaninizi verdinizmi kur´an talebeleri kurbanlarinizi bekliyor.
|
|
|
|
Miftahulkuluub
|
 |
« Yanıtla #26 : Nisan 02, 2008, 12:32:32 ÖÖ » |
|
Arkadaşlar 10 kadar daha ilahi ekledim. Umarım beğenirsiniz.
Hep farklı ilahileri bulma peşindeyim. O yüzden önüme gelen her ilahiyi eklemiyorum..
|
|
|
|
|
|
osmanli
|
 |
« Yanıtla #27 : Nisan 02, 2008, 12:36:05 ÖÖ » |
|
teskkürler adminim 
|
kardesinin yüzüne gülümsemen senin icin sadakadir iyilik ile emretmen sadakadir:
|
|
|
|
Miftahulkuluub
|
 |
« Yanıtla #28 : Nisan 02, 2008, 05:52:30 ÖÖ » |
|
: ) Benn teşekkür ederim. Müeteallim abimizin usb sinden kopyaladık yeni ilahileri. Teşekkür ederiz kendilerine 
|
|
|
|
|
|
müteallim
|
 |
« Yanıtla #29 : Nisan 03, 2008, 12:49:35 ÖÖ » |
|
bizde tesekkür ederiz.ist selamlar
|
|
|
|
|
Himmet
|
 |
« Yanıtla #30 : Nisan 04, 2008, 09:53:42 ÖS » |
|
1. Gönül hun oldu şevkinden boyandım ya RasulAllah Nasıl bilmem bu hicrane dayandım ya RasulAllah Cemalinle ferahnak et ki yandım ya RasulAllah
2. Essubhu beda mindalatihi velleylü deca mivvefratihi
Bu iki ilahiyi kopyalamamız mümkünmüdür acaba?
|
Şiirler yazdım sana okuyamadım Hep yanımdaydın oysa dokunamadım Sana ben hayaller düşler büyüttüm Sana ben gözümde yaşlar büyüttüm Söyleyemedim..
|
|
|
korkmaz
Yeni üye
|
 |
« Yanıtla #31 : Mayıs 14, 2008, 11:45:50 ÖS » |
|
ilahiler güzel insAllah bu radyo iside site forum gibi daha genis hizmet olursa, faydali olacagina innaiyorum. Birde buradaki kitaplari alip okumak icin maddi olarak büyük bir külfet, burada masrafsiz okuyoruz aslinda buda bana bedevacilik gibi geliyor azda olsa buraya aidat gibi biseyler ödesek hem hizmetler icin hemde daha genis imkanlara kagusmak icin iyi olur düsüncesindeyim hepinize saygi sevgi hörmetle selamlar. Korkmaz
|
|
|
|
|
|
ruy-ı zemin
|
 |
« Yanıtla #32 : Mayıs 15, 2008, 12:51:14 ÖS » |
|
|
پاى مار چشم مور نان ملا كس نديد
|
|
|
|
Himmet
|
 |
« Yanıtla #33 : Mayıs 17, 2008, 10:52:30 ÖÖ » |
|
|
Şiirler yazdım sana okuyamadım Hep yanımdaydın oysa dokunamadım Sana ben hayaller düşler büyüttüm Sana ben gözümde yaşlar büyüttüm Söyleyemedim..
|
|
|
|
zaman_1453
|
 |
« Yanıtla #34 : Mayıs 18, 2008, 11:05:52 ÖS » |
|
hakikaten çok hoş olmuş 
|
TUTUK Gel beri, kurtuluş ordusunun tuğu ol ! Hürriyet mi dileğin,  ' ın tutuğu ol ! >>NFK<<
|
|
|
|
narçiçeği
|
 |
« Yanıtla #35 : Mayıs 19, 2008, 09:49:14 ÖÖ » |
|
 ben gezerken ilahi dinle butonunu göremiyorum .. bu hizmet kalktı mı acaba ?? 
|
Sakın terk-i edebden kûy-ı Mahbûb-i Hudâ’dır bu Nazargâh-i ilâhidir, Makam-ı Mustafâ’dır bu
|
|
|
|
Ber-ceste
|
 |
« Yanıtla #36 : Mayıs 20, 2008, 03:15:41 ÖS » |
|
Yukarda "Radyo" butonundan ulaşılıyor narçiçeği. "Hu Kuşu" nunda listeye eklenmesini istesek. 
|
Sükût etmek gibi alemde nadana cevab olmaz..
|
|
|
|
müteallim
|
 |
« Yanıtla #37 : Mayıs 20, 2008, 03:41:05 ÖS » |
|
tesekkür ederim bende ariyordum .simdi buldum
|
|
|
|
|
narçiçeği
|
 |
« Yanıtla #38 : Mayıs 20, 2008, 06:21:01 ÖS » |
|
teşekkür ederim ...alışkanlık olunca eksikliği hissediliyor ... 
|
Sakın terk-i edebden kûy-ı Mahbûb-i Hudâ’dır bu Nazargâh-i ilâhidir, Makam-ı Mustafâ’dır bu
|
|
|
|
Miftahulkuluub
|
 |
« Yanıtla #39 : Mayıs 20, 2008, 11:49:33 ÖS » |
|
Yukarda "Radyo" butonundan ulaşılıyor narçiçeği. "Hu Kuşu" nunda listeye eklenmesini istesek.  Çalgısızı varsa gönderin, yükleyelim. Ayrıca farklı güzel ilahiler varsa bana maille gönderin. sadakatnet@gmaildeyim ben .
|
|
|
|
|
|