setre
Moderatör
aktif yazar

Hâzâ Tezülü
|
 |
« Yanıtla #40 : Mayıs 21, 2008, 11:00:17 pm » |
|
Şöyle bir durum var, tıkladık bir kaç sefer ama fakat lakin görüntü var ses yok,bizde dinleyebilirsek fena olmaz hani 
|
Hep ertelediğim zaman,bir türlü varamadığım diyardı...
|
|
|
|
Ber-ceste
|
 |
« Yanıtla #41 : Mayıs 23, 2008, 11:58:26 am » |
|
Çalgısızı varsa gönderin, yükleyelim. Yok bende ama bulmaya çalışalıcağım inş.
|
Sükût etmek gibi alemde nadana cevab olmaz..
|
|
|
|
ENE 67
|
 |
« Yanıtla #42 : Kasım 12, 2008, 06:36:17 pm » |
|
Sitede cok güzel ilahiler var bende göndermek isterim 
|
SIKINTI VE HUZURSUZLUK MUTLAKA BIR GÜNAHIN CEZASI,HUZUR ISE BIR IBADETIN KARSILIGIDIR HZ.Mevlana
|
|
|
|
ay-yüzlüm
|
 |
« Yanıtla #43 : Kasım 12, 2008, 06:48:55 pm » |
|
bende ne görüntü nede ses var eror veriyor..
|
Yürü dünya yürü bu yol dergaha gider. Bu yol gama,kedere,acıya,aha gider. Çıkablirsen eyer bu yokuşu zirveye, Hüzünlenme o zaman sonu felaha gider.
|
|
|
Tesniye
araştırmacı

Nişan aldık yıldızları..
|
 |
« Yanıtla #44 : Kasım 12, 2008, 10:39:01 pm » |
|
bende ne görüntü nede ses var eror veriyor..
Ses gelip nefes gelmese sekte programını kur derdim ama seninkisi biraz farklı heralde 
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapİmam kocamadı ki? Ezeli sırları ne sen bilirsin ne de ben Bu muammayı ne sen okuyabilirsin ne de ben Perde ardında sen ben dedikodusu var amma. Perde kalktı mı ne sen kalırsın ne de
|
|
|
setre
Moderatör
aktif yazar

Hâzâ Tezülü
|
 |
« Yanıtla #45 : Kasım 13, 2008, 12:02:14 am » |
|
Pek bir yardımcı olmuşsunuz Allah razı olsun tesniye kardeşim 
|
Hep ertelediğim zaman,bir türlü varamadığım diyardı...
|
|
|
aydeniz
aydeniz
araştırmacı

Hakka kul olmak
|
 |
« Yanıtla #46 : Mart 03, 2009, 03:23:50 pm » |
|
Tşk,ilk fırsatta dinleyeceğim.
|
Dervişlik baştadır, taçta değildir Kızdırmak oddadır (ateştedir), sacda değildir Eğer bir mümin kalbin kırarsan Hakka eyledin secde değildir. Ararsan Mevla'yı kendinde ara Kudus'te, Mekke'de, Hac'da değildir. Yunus Emre
|
|
|
|
Miftahulkuluub
|
 |
« Yanıtla #47 : Mayıs 30, 2009, 08:58:44 pm » |
|
Radyomuzun şeklini şemalini değiştirdik. Bilgisayarda mp3te ilahi dinler gibi istediğiniz ilahiyi seçebileceksiniz.
|
Ebû Hüreyre radıyallâhü anh’den: “Bir kimse, bir yerde gıybet edilmesine mâni olursa, Cenâb-ı Hakk, ondan yetmiş türlü âfet ve belâyı uzaklaştırır.”
|
|
|
|
ankebut-57
|
 |
« Yanıtla #48 : Mayıs 30, 2009, 10:17:42 pm » |
|
Firefox'ta problem oluyor sanırım.
|
Âlimleri irfan sahib eden, üç harf ile beş noktadır.( عشقْ) Mü'minleri duhûlü cennet eyleyen, beş harf ile üç noktadır. ( ايمان) Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.ayasofya.org
|
|
|
adilcevaz
aktif okur

susukunlugum asaletimdendir.
|
 |
« Yanıtla #49 : Mayıs 31, 2009, 06:10:57 pm » |
|
|
Bütün dünyayı verseler gamım bitmez nedendir bu Taa ezelde gam turabıyla yoğrulmuş bendendir bu Terk etme insafı makamı imtihandır bu Gelen gider giden gelmez iki kapılı handır bu!
|
|
|
|
Lika
|
 |
« Yanıtla #50 : Haziran 01, 2009, 02:18:22 am » |
|
Firefox'tan biz dinleyebiliyoruz.
|
Uzak diyarda bir derviş sararmış benziyle. Gülümser muhayyel lakin buruk Bir hatırada sohbet demleyen ses. Nefes…Dervişim nerdesin? Boğacak bu kent beni/seni. Taşıyamıyor şehirler gitmek için geleni. Masivaya bulanmış maverasız kör akış. Bir köşe, bir mescid, yakarış…(İsa Yar)
|
|
|
|