|
Miftahulkuluub
|
 |
« : Mayıs 30, 2009, 09:03:46 pm » |
|
2003'ten beri klasik html sitesi idi anasayfamız. Ne zamandır profesyonel bir sisteme geçelim dediysekte bir türlü o gün nasip olmadı. Geçen sene kararı kesin vermiş ve geçecektik. Üyelerimizden bir kaç tanesi (Allah kendilerinden razı olsun) kitapları yeni sisteme aktarmak için saatlerini vermişlerdi. Öylece kalmıştı. Nasip bu güne imiş. Şu anda en popüler sistemlerden biri olan joomla altyapısı ile güçlendirmiş bulunuyoruz sitemizi. Daha başlangıçta olduğumuz için eksiklikleri bu başlık altında ya da öm ile bildirirseniz memnuniyet duyarız. Her geçen gün daha da geliştireceğiz sitemizi inş. Hayırlı olsun yeni arayüzümüz.  Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.sadakat.net
|
Ebû Hüreyre radıyallâhü anh’den: “Bir kimse, bir yerde gıybet edilmesine mâni olursa, Cenâb-ı Hakk, ondan yetmiş türlü âfet ve belâyı uzaklaştırır.”
|
|
|
|
ankebut-57
|
 |
« Yanıtla #1 : Mayıs 30, 2009, 10:07:42 pm » |
|
Gerçekten Sadakat'e lazımdı artık bu yenilik... Hayırlı olsun. 
|
Âlimleri irfan sahib eden, üç harf ile beş noktadır.( عشقْ) Mü'minleri duhûlü cennet eyleyen, beş harf ile üç noktadır. ( ايمان) Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.ayasofya.org
|
|
|
setre
Moderatör
aktif yazar

Hâzâ Tezülü
|
 |
« Yanıtla #2 : Mayıs 30, 2009, 11:03:58 pm » |
|
Şaşırdım bende görünce başka bir yeremi geldim diye  Güzel olmuş emeği geçenlere teşekkür ederiz.
|
Hep ertelediğim zaman,bir türlü varamadığım diyardı...
|
|
|
|
osmanli
|
 |
« Yanıtla #3 : Mayıs 31, 2009, 01:14:27 am » |
|
tesekkürler güzel olmus
|
Ey Rabbimiz! Bazı yüzlerin ağarıp, bazı yüzlerin kararacağı günde; bizi yüzleri ak, gönülleri pak olan, sevgili resülünün bayrağı altında toplanan mesut insanlar zümresine kat. O'nun(sav) yanında cennete girmeyi, mübarek Cemalini görmeyi, Senin dostlarınla komşu olmayı ve en büyük makam olan rızana ulaşmayı nasib eyle
|
|
|
|
müteallim
|
 |
« Yanıtla #4 : Mayıs 31, 2009, 01:55:49 am » |
|
cok güzel olmusda birde su ilahi ve kasideleri biraz canli tutsak eski klasik dinlerken uyutan kasideleri artik degistirme zamani gelmedimi .
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
Miftahulkuluub
|
 |
« Yanıtla #5 : Mayıs 31, 2009, 12:10:23 pm » |
|
Alternatiflerini gönderin yayımlayalım : )
Her türlü teklife açığız.
|
Ebû Hüreyre radıyallâhü anh’den: “Bir kimse, bir yerde gıybet edilmesine mâni olursa, Cenâb-ı Hakk, ondan yetmiş türlü âfet ve belâyı uzaklaştırır.”
|
|
|
|
Eymen
|
 |
« Yanıtla #6 : Mayıs 31, 2009, 08:05:03 pm » |
|
Güzel olmuş teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
Lika
|
 |
« Yanıtla #7 : Haziran 01, 2009, 01:53:01 am » |
|
Çok güzel olmuş, emeklerinize sağlık 
|
Hakkın karşına çıkardığı değişimlere, direnmek yerine, teslim ol. Bırak hayat sana rağmen değil, seninle beraber aksın. “düzenim bozulur, hayatım alt üst olur” diye endişe etme. Nereden biliyorsun hayatın altının üstünden iyi olmayacağını?? (Tebrizli Şems)
|
|
|
Mahi
Moderatör
aktif yazar

Men câle nâle
|
 |
« Yanıtla #8 : Haziran 02, 2009, 01:00:14 am » |
|
Emek verilerek çok güzel görüntü ve kolay kullanımla sunulmuş bizlere teşekkürler...
|
Sen bu kapılar dışında başka bir kapının insanı, Bu altın halkalar dışında başka bir halkanın esiri olamazsın!!
|
|
|
setre
Moderatör
aktif yazar

Hâzâ Tezülü
|
 |
« Yanıtla #9 : Haziran 02, 2009, 01:03:51 am » |
|
7-8 tane kadar arapça ilahiler varmış elinizde duyduğumza göre 
|
Hep ertelediğim zaman,bir türlü varamadığım diyardı...
|
|
|
|
Miftahulkuluub
|
 |
« Yanıtla #10 : Haziran 02, 2009, 01:08:10 am » |
|
Tamam ya taybe : )
|
|
|
|
|
müteallim
|
 |
« Yanıtla #11 : Haziran 02, 2009, 01:11:46 am » |
|
geliyorum !!!!!!!!!!!sizi yakalayabilirsem veririz insaAllah.
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
Miftahulkuluub
|
 |
« Yanıtla #12 : Haziran 02, 2009, 01:26:05 am » |
|
عل ارّءس و العين : )
|
|
|
|
|
feyiz
|
 |
« Yanıtla #13 : Haziran 02, 2009, 01:34:51 am » |
|
Evet sitemiz yeni yüzüyle çok daha farklı ve hoş olmuş  ,emeği geçen kardeşlerimizden Allah razı olsun...  Son zamanların en meşhur ilahisi olan Gül Ahmedim'i de ilahiler bölümüne eklersiniz inşaAllah...Müziksiz müthiş bi eser dinleyince bana hak vereceksiniz...
|
"Allah'ın elinden daha üstün el yoktur.Zulmünün cezasını çekmeyen hiçbir zalim yoktur".
|
|
|
|
İsra
|
 |
« Yanıtla #14 : Haziran 02, 2009, 04:09:52 am » |
|
Hayırlı olsun,ellerinize sağlık
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapForum Kurallarını Okumak İçin Lütfen Tıklayınız
|
|
|
|
ihvan
|
 |
« Yanıtla #15 : Haziran 02, 2009, 10:02:24 am » |
|
yenilik her zaman güzeldir.ilahi bölümünde marşlarda olmalı.bir fetih marşı ne kadar güzel olur.çocukluğumdan bilirim.marşlarla büyüdük.ilk vatan millet sevgisi gönlümüze marşlarla yerleşti diyebilirim.
|
|
|
|
|
|
Günbatımı
|
 |
« Yanıtla #16 : Haziran 02, 2009, 10:41:36 am » |
|
Neyse, dünden beri biraz alıştım.  Dün yorum yapmak istemedim, yabancı bir site gibi gelmişti bana. Sonra kullandıkça, forumun aynı olduğunu, ana sayfanın ve içeriğinin yenilenmiş olduğunu farkettim. Emeklere sağlık, güzel olmuş. Hayırlı olsun... 
|
SEN NE KADAR BİLİRSEN BİL; SENİN BİLDİĞİN, KARŞINDAKİNİN ANLADIĞI KADARDIR...
|
|
|
|
Miftahulkuluub
|
 |
« Yanıtla #17 : Haziran 03, 2009, 01:55:54 pm » |
|
Sadakat.net anasayfası üst kısmında 2003 fazilet takvimi hadisi şerifleri, 99 meselei mühimme ve gönül sultanlarımızdan yüzlerce güzel söz her tıklamada karma olarak geliyor.
|
|
|
|
|
ENE 67
|
 |
« Yanıtla #18 : Haziran 03, 2009, 06:36:02 pm » |
|
Sitenin yeni görünümü cok güzel olmus,emegi gecenlerden Allah razi olsun 
|
SIKINTI VE HUZURSUZLUK MUTLAKA BIR GÜNAHIN CEZASI,HUZUR ISE BIR IBADETIN KARSILIGIDIR HZ.Mevlana
|
|
|
cennet_nuru
cennet_nuru
Yeni üye
LA İLAHE İLLAllah MUHAMMEDUR RASULULLAH
|
 |
« Yanıtla #19 : Haziran 03, 2009, 11:04:11 pm » |
|
çok güzel olmuş bende şaşırdım girince acaba başka yereme girdim diye çıktım çıktım tekrar girdim:)ama sonunda forum yazısına tıklayınca açıldı öyle aklım başıma geldi:)ama çok güzel olmuş emeğinize sağlık
|
Ya RABB'im SENden başka hiçbirşeyi olmayan bizler SENden başka herşeyi olanlardan sana sığınırız bizleri bizsiz bırak ama SENsiz bırakma!!!!((AMİN)))
|
|
|
zeberced
aktif okur

|
 |
« Yanıtla #20 : Haziran 03, 2009, 11:08:36 pm » |
|
Ben her zaman direk olarak foruma girdigim icin bir sey fark edememistim
simdi bu basligi görünce baktim cok sahane olmus sadakate yakisir olmus
ellerinize saglik
|
|
|
|
|
|
ankebut-57
|
 |
« Yanıtla #21 : Haziran 10, 2009, 04:54:57 pm » |
|
Ziyaretçi defterini spam mesajlar doldurmuş. Phocaguesbook eklentisinin güvenlik karakter onaylaması vardı. Daha makul olabilir.
|
Âlimleri irfan sahib eden, üç harf ile beş noktadır.( عشقْ) Mü'minleri duhûlü cennet eyleyen, beş harf ile üç noktadır. ( ايمان) Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.ayasofya.org
|
|
|
baklagül
baklagül
Yeni üye
inşAllah dese yakaran inşa eder YARADAN....
|
 |
« Yanıtla #22 : Haziran 10, 2009, 05:12:21 pm » |
|
çok güzel olmuş elinize sağlık teşekkür ederize de artık o siteyi mi kullanacağız?
|
|
|
|
|
|