|
SadakatNet
|
 |
« : Ocak 15, 2008, 01:02:52 ÖÖ » |
|
Sadakat.Net sitesi artık bir marka ise bu sadece bir kişinin değil, bir çok kişinin katkı ve gayretleri ile oldu. Yıllardan beri sitemize her yönüyle destek ve emek vererek sitemizi belirli noktaya getiren, genç dinamik sağlam bir ekibimiz var  'a şükür ! Bizlerin amacı, siz aile üyelerimize ve üye adaylarına en güzel şekilde hizmet edip, hep beraber sitemizi layık olduğu yerlere taşımaktır. Ehli sünnetin sesini gücümüzün yettiği yere kadar duyurmaktır. İşte Sadakat.Net sitesi yönetim kadrosusu: Miftahulkuluub Piri Reis Mystic Müteallim Fatihan talib 67 isra duha enfa racül akasya Mahi Asfa Sadakat Yönetim Kurulu
|
Sadakat Yönetim Kurulu
|
|
|
|
SadakatNet
|
 |
« Yanıtla #1 : Ocak 15, 2008, 01:04:47 ÖÖ » |
|
Tarihman isimli üyemiz de artık aramıza katılmıştır. Kendisine ve forumumuza hayırlı olsun diyoruz.
|
Sadakat Yönetim Kurulu
|
|
|
|
müteallim
|
 |
« Yanıtla #2 : Ocak 15, 2008, 01:14:02 ÖÖ » |
|
Tarihman isimli üyemiz de artık aramıza katılmıştır. Kendisine ve forumumuza hayırlı olsun diyoruz.
tarihman kardesime muvaffakiyetler dilerim insaAllah bundan böyle daha aktif görecegiz
|
kurbaninizi verdinizmi kur´an talebeleri kurbanlarinizi bekliyor.
|
|
|
zeyl
aktif okur

|
 |
« Yanıtla #3 : Ocak 15, 2008, 03:14:58 ÖS » |
|
memnun olduk 
|
İnsan bu, işte bir yaprak misali.. O yana bu yana savrulur durur.. Toprağın altında olur visâli.. Son perde mührünü topraklar vurur !
|
|
|
|
ay-yüzlüm
|
 |
« Yanıtla #4 : Ocak 15, 2008, 08:05:53 ÖS » |
|
hayırlı olsun MEVLA sa'yinizi meşhür kılsın..
|
Yürü dünya yürü bu yol dergaha gider. Bu yol gama,kedere,acıya,aha gider. Çıkablirsen eyer bu yokuşu zirveye, Hüzünlenme o zaman sonu felaha gider.
|
|
|
|
Gül_Sultan
|
 |
« Yanıtla #5 : Ocak 15, 2008, 08:09:24 ÖS » |
|
Amin...
|
Meded ey kafile salar-ı Rüsul huz biyedî Sensin ey Nûr-u kerem cümlemizin mu'temedi.. İntisâbım sanadır..işte dilimde senedi: Lailahe illâllah Muhammedün Resûlullah.
|
|
|
|
osmanli
|
 |
« Yanıtla #6 : Ocak 15, 2008, 10:08:21 ÖS » |
|
 utandirmasin.ve hizmetlerimizin yardimcisi olsun.
|
kardesinin yüzüne gülümsemen senin icin sadakadir iyilik ile emretmen sadakadir:
|
|
|
|
İsra
|
 |
« Yanıtla #7 : Ocak 15, 2008, 10:10:12 ÖS » |
|
 utandirmasin.ve hizmetlerimizin yardimcisi olsun. Amin
|
|
|
|
|
tarihman
|
 |
« Yanıtla #8 : Ocak 15, 2008, 10:45:20 ÖS » |
|
memnun olduk  hayırlı olsun MEVLA sa'yinizi meşhür kılsın..
Amin...  utandirmasin.ve hizmetlerimizin yardimcisi olsun.  utandirmasin.ve hizmetlerimizin yardimcisi olsun. Amin Hayır dua ve iyilik temennilerinize can-ı gönülden teşekkür ederim. Sağolunuz...
|
Haydi... Gelin Nuh'un Gemisine.......
|
|
|
zebercet
Yeni üye
|
 |
« Yanıtla #9 : Ocak 26, 2008, 06:04:52 ÖS » |
|
 utandirmasin.ve hizmetlerimizin yardimcisi olsun. amin
|
|
|
|
|
|
Asfa
|
 |
« Yanıtla #10 : Şubat 28, 2008, 11:51:07 ÖÖ » |
|
gerçekten bu sitede kendimi çok güvenli ve çok sıcak bir ortamda buluyorum bu duyguyu yaşatan herkese teşekkürler
|
İlimsiz ibadetin tadı olmaz!...
|
|
|
ipeknur
aktif okur

Edeb Ya Hu!!
|
 |
« Yanıtla #11 : Mart 17, 2008, 06:38:12 ÖS » |
|
hayirli ugurlu olsun insAllah rabbim basarilarinizi daim etsin.
|
BU SEHIR GIRDAP GULUM GIRDAPTA MEHTAP GULUM FELEGIN BIR SUYU VAR SU DEGIL KEZZAP GULUM....
|
|
|
|
Miftahulkuluub
|
 |
« Yanıtla #12 : Mayıs 29, 2008, 11:23:35 ÖS » |
|
Ekip arkadaşlarımızla müzakere neticesinde;Asfa nickli üyemizde aramıza katılmıştır. Fetih yıldönümüne denk gelen bu moderatörlüğün hayırlara vesile olmasını diliyoruz : ))
|
|
|
|
|
|
osmanli
|
 |
« Yanıtla #13 : Mayıs 30, 2008, 12:09:10 ÖÖ » |
|
hayirli ugurlu olsun insAllah rabbim basarilarinizi daim etsin.
|
kardesinin yüzüne gülümsemen senin icin sadakadir iyilik ile emretmen sadakadir:
|
|
|
|
fatihan
|
 |
« Yanıtla #14 : Mayıs 31, 2008, 01:15:42 ÖS » |
|
Hayırlı olsun Asfa kardeş...
|
|
|
|
|
Asfa
|
 |
« Yanıtla #15 : Mayıs 31, 2008, 09:24:19 ÖS » |
|
Amin! Teşekkürler sağolun 
|
|
|
|
Tesniye
aktif okur

Nişan aldık yıldızları..
|
 |
« Yanıtla #16 : Haziran 06, 2008, 05:55:38 ÖÖ » |
|
Amin! Teşekkürler sağolun  Merhaba asfa kardeşim merhaba. Sadakatin yönetim sofrasına siz de oturdunuz demek 
|
Bu nimetin içinde olmam acaba kabul gördüğüm için mi, yoksa 40 yıl beklenen kırık değirmenden şafak mı sayıyorum ? |Tesniye
|
|
|
|
Asfa
|
 |
« Yanıtla #17 : Haziran 06, 2008, 11:38:52 ÖÖ » |
|
Amin! Teşekkürler sağolun  Merhaba asfa kardeşim merhaba. Sadakatin yönetim sofrasına siz de oturdunuz demek   Merhaba Tesniye kardeşim
|
|
|
|
|
maslak
|
 |
« Yanıtla #18 : Haziran 06, 2008, 11:57:43 ÖÖ » |
|
hayırlı olsun inş sitemize