|
enfa
|
 |
« : Şubat 24, 2008, 10:51:30 ÖS » |
|
|
Kimseye bâkî değildir mülk-ü devlet, sîm-ü zer Bir harap olmuş gönül tâmir etmektir hüner..
|
|
|
|
Gül_Sultan
|
 |
« Yanıtla #1 : Şubat 24, 2008, 11:21:30 ÖS » |
|
Nakkaş kardeşimin avatarındaki arapça yazıda ne yazıyor. Biz okuyamadık. 
|
Meded ey kafile salar-ı Rüsul huz biyedî Sensin ey Nûr-u kerem cümlemizin mu'temedi.. İntisâbım sanadır..işte dilimde senedi: Lailahe illâllah Muhammedün Resûlullah.
|
|
|
elfida
aktif okur

|
 |
« Yanıtla #2 : Şubat 24, 2008, 11:26:10 ÖS » |
|
El Kuranü_l Kerim yazıyor.
|
Yakarışa geçivermişti hepsi de birden, İçini döküyordu herkez Hakk'a derinden; Kuduruyordu mütegallipler kederinden ...Ve emindi Mehmetçik yarın ki zaferinden.
|
|
|
Minare
Yeni üye
|
 |
« Yanıtla #3 : Şubat 25, 2008, 12:11:37 ÖÖ » |
|
Miftah hocamın ankete rakip yok 
|
|
|
|
|
|
duha
|
 |
« Yanıtla #4 : Şubat 25, 2008, 12:14:35 ÖÖ » |
|
müteallim
|
Bazen Susmak Gerekiyormuş,Bazen Bomboş Bakmak Gerekiyormuş Hayatın Yalanlarına; Anlamaya Çalışmak Saçmalık.Anlamadan Yaşamak Gerekiyormuş . Zaman Değilmiş Gideni Geri Getiren; Aslında Zamanmış Var Olanı Götüren. Ama Bazen! Unutmak Gerekiyormuş,UnutulmaPahasına
|
|
|
|
|
|
Gül_Sultan
|
 |
« Yanıtla #6 : Şubat 25, 2008, 12:48:54 ÖÖ » |
|
Bizim oyumuz pazara kadar degil, mezara kadar.  Bir defa oy verdim geç kaldın kardeşim.
|
Meded ey kafile salar-ı Rüsul huz biyedî Sensin ey Nûr-u kerem cümlemizin mu'temedi.. İntisâbım sanadır..işte dilimde senedi: Lailahe illâllah Muhammedün Resûlullah.
|
|
|
|
Uludag
|
 |
« Yanıtla #7 : Şubat 25, 2008, 12:50:14 ÖÖ » |
|
M........ 
|
''Ya Rabbi! Şu aciz kulunu Ümmet-i Muhammed'e hizmet etmeğe muktedir eyle!''
|
|
|
|
enfa
|
 |
« Yanıtla #8 : Şubat 25, 2008, 12:54:29 ÖÖ » |
|
Sayın admin burda müdahele etmek durumundayız. Adayların kendi propagandalarını yapmak adına üyelere psikolojik baskı uygulaması hiç centilmence bir davranış değil..
|
Kimseye bâkî değildir mülk-ü devlet, sîm-ü zer Bir harap olmuş gönül tâmir etmektir hüner..
|
|
|
|
Uludag
|
 |
« Yanıtla #9 : Şubat 25, 2008, 01:04:47 ÖÖ » |
|
Avatarı ortada olan... Herşeyin hayırlısı ortasühe...
|
''Ya Rabbi! Şu aciz kulunu Ümmet-i Muhammed'e hizmet etmeğe muktedir eyle!''
|
|
|
|
İsra
|
 |
« Yanıtla #10 : Şubat 25, 2008, 01:24:42 ÖÖ » |
|
En çok oy alan üç avatar arasında seçim yapmamız gerekiyor, ama ben henüz karar veremedim,biraz daha düşüneyim en iyisi:)
|
|
|
|
|
rését
|
 |
« Yanıtla #11 : Şubat 25, 2008, 10:50:59 ÖÖ » |
|
demokratık bır ulkede yasadıgımı hatırlayarak oy vermeme hakkımı kullanıyorum  ilk uce gırebılecek daha gözalıcı,daha hoş avatarların oldugunu dusunuyorum buna baglı olarak bu kararın ıptalı ıcın anayasa mahkemesıne basvurmayı  bır vatandaslık gorevı sayıyorum bılgınıze arzolunur 
|
|
|
|
|
|
Miftahulkuluub
|
 |
« Yanıtla #12 : Şubat 25, 2008, 11:20:13 ÖÖ » |
|
Sayın admin burda müdahele etmek durumundayız. Adayların kendi propagandalarını yapmak adına üyelere psikolojik baskı uygulaması hiç centilmence bir davranış değil.. Dinime söven bari Müslüman olsa!  Zihnimi sinir etme 
|
|
|
|
|
|
enfa
|
 |
« Yanıtla #13 : Şubat 25, 2008, 11:32:56 ÖÖ » |
|
malumunuzdur ki bizim aşikar sloganlarımız yok  zihniniz bulanmasın da sinir olsun mühim değil 
|
|
|
|
|
Tuğra
|
 |
« Yanıtla #14 : Şubat 25, 2008, 11:53:10 ÖÖ » |
|
Admin abi bu vaadler çok güzel ama Nakkaş abimiz burada madur durumda kalmış  ,bu durumda kusura bakmazsan oyum Nakkaş abiye  , biz millet olarak mağdur duruma düşenin arkasında oluyoruz hep 
|
Forum,Forum olalı böyle silgi görmedi, markası ne sormayın iyi bilir kendini 
|
|
|
|
tarihman
|
 |
« Yanıtla #15 : Şubat 25, 2008, 12:06:46 ÖS » |
|
Bana kim dosya/video/slayt gönderirse oyum ona... (Ne yapalım alıştırdılar) 
|
Haydi... Gelin Nuh'un Gemisine.......
|
|
|
aile
Yeni üye
|
 |
« Yanıtla #16 : Şubat 25, 2008, 01:26:36 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
keyhan
Yeni üye
|
 |
« Yanıtla #17 : Şubat 25, 2008, 03:24:05 ÖS » |
|
Nakkaş
|
Hiç bi edeb vasılı hûda olamaz
|
|
|
|
reis
|
 |
« Yanıtla #18 : Şubat 25, 2008, 08:33:57 ÖS » |
|
keyhan olsa idi oyum onun atina olacakti dicektim de üzülmek darilmak yok ama ben müteallime veriyom oyumu
|
|
|
|
Tesniye
aktif okur

Nişan aldık yıldızları..
|
 |
« Yanıtla #19 : Şubat 25, 2008, 09:53:40 ÖS » |
|
Laleli kalpli, güllü, yüzüklü vb. avatarlara hassasiyetim vardır. Buna uygun tek avatar heralde miftahulkulubun 
|
Bu nimetin içinde olmam acaba kabul gördüğüm için mi, yoksa 40 yıl beklenen kırık değirmenden şafak mı sayıyorum ? |Tesniye
|
|
|
|