|
enfa
|
 |
« : Şubat 24, 2008, 10:51:30 ÖS » |
|
|
Kimseye bâkî değildir mülk-ü devlet, sîm-ü zer Bir harap olmuş gönül tâmir etmektir hüner..
|
|
|
|
Gül_Sultan
|
 |
« Yanıtla #1 : Şubat 24, 2008, 11:21:30 ÖS » |
|
Nakkaş kardeşimin avatarındaki arapça yazıda ne yazıyor. Biz okuyamadık. 
|
Meded ey kafile salar-ı Rüsul huz biyedî Sensin ey Nûr-u kerem cümlemizin mu'temedi.. İntisâbım sanadır..işte dilimde senedi: Lailahe illâllah Muhammedün Resûlullah.
|
|
|
elfida
aktif okur

|
 |
« Yanıtla #2 : Şubat 24, 2008, 11:26:10 ÖS » |
|
El Kuranü_l Kerim yazıyor.
|
Yakarışa geçivermişti hepsi de birden, İçini döküyordu herkez Hakk'a derinden; Kuduruyordu mütegallipler kederinden ...Ve emindi Mehmetçik yarın ki zaferinden.
|
|
|
Minare
Yeni üye
|
 |
« Yanıtla #3 : Şubat 25, 2008, 12:11:37 ÖÖ » |
|
Miftah hocamın ankete rakip yok 
|
|
|
|
|
|
duha
|
 |
« Yanıtla #4 : Şubat 25, 2008, 12:14:35 ÖÖ » |
|
müteallim
|
Ayaklarımın altında kumlar çıtırdıyor,Başımda büyük dalgaların sarhoşluğu Denizin mavisinde sonsuzluğu görüyorum HaYaTı Düşünüyorum...
/^^/^^/^^/
HerŞeYi BiLmeNe GeReK YoK,HaddiNi BiL YeTeR.
|
|
|
|
|
|
Gül_Sultan
|
 |
« Yanıtla #6 : Şubat 25, 2008, 12:48:54 ÖÖ » |
|
Bizim oyumuz pazara kadar degil, mezara kadar.  Bir defa oy verdim geç kaldın kardeşim.
|
Meded ey kafile salar-ı Rüsul huz biyedî Sensin ey Nûr-u kerem cümlemizin mu'temedi.. İntisâbım sanadır..işte dilimde senedi: Lailahe illâllah Muhammedün Resûlullah.
|
|
|
|
Uludag
|
 |
« Yanıtla #7 : Şubat 25, 2008, 12:50:14 ÖÖ » |
|
M........ 
|
''Ya Rabbi! Şu aciz kulunu Ümmet-i Muhammed'e hizmet etmeğe muktedir eyle!''
|
|
|
|
enfa
|
 |
« Yanıtla #8 : Şubat 25, 2008, 12:54:29 ÖÖ » |
|
Sayın admin burda müdahele etmek durumundayız. Adayların kendi propagandalarını yapmak adına üyelere psikolojik baskı uygulaması hiç centilmence bir davranış değil..
|
Kimseye bâkî değildir mülk-ü devlet, sîm-ü zer Bir harap olmuş gönül tâmir etmektir hüner..
|
|
|
|
Uludag
|
 |
« Yanıtla #9 : Şubat 25, 2008, 01:04:47 ÖÖ » |
|
Avatarı ortada olan... Herşeyin hayırlısı ortasühe...
|
''Ya Rabbi! Şu aciz kulunu Ümmet-i Muhammed'e hizmet etmeğe muktedir eyle!''
|
|
|
|
İsra
|
 |
« Yanıtla #10 : Şubat 25, 2008, 01:24:42 ÖÖ » |
|
En çok oy alan üç avatar arasında seçim yapmamız gerekiyor, ama ben henüz karar veremedim,biraz daha düşüneyim en iyisi:)
|
|
|
|
|
rését
|
 |
« Yanıtla #11 : Şubat 25, 2008, 10:50:59 ÖÖ » |
|
demokratık bır ulkede yasadıgımı hatırlayarak oy vermeme hakkımı kullanıyorum  ilk uce gırebılecek daha gözalıcı,daha hoş avatarların oldugunu dusunuyorum buna baglı olarak bu kararın ıptalı ıcın anayasa mahkemesıne basvurmayı  bır vatandaslık gorevı sayıyorum bılgınıze arzolunur 
|
|
|
|
|
|
Miftahulkuluub
|
 |
« Yanıtla #12 : Şubat 25, 2008, 11:20:13 ÖÖ » |
|
Sayın admin burda müdahele etmek durumundayız. Adayların kendi propagandalarını yapmak adına üyelere psikolojik baskı uygulaması hiç centilmence bir davranış değil.. Dinime söven bari Müslüman olsa!  Zihnimi sinir etme 
|
|
|
|
|
|
enfa
|
 |
« Yanıtla #13 : Şubat 25, 2008, 11:32:56 ÖÖ » |
|
malumunuzdur ki bizim aşikar sloganlarımız yok  zihniniz bulanmasın da sinir olsun mühim değil 
|
|
|
|
|
|
|
tarihman
|
 |
« Yanıtla #15 : Şubat 25, 2008, 12:06:46 ÖS » |
|
Bana kim dosya/video/slayt gönderirse oyum ona... (Ne yapalım alıştırdılar) 
|
Haydi... Gelin Nuh'un Gemisine.......
|
|
|
aile
Yeni üye
|
 |
« Yanıtla #16 : Şubat 25, 2008, 01:26:36 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
keyhan
Yeni üye
|
 |
« Yanıtla #17 : Şubat 25, 2008, 03:24:05 ÖS » |
|
Nakkaş
|
Hiç bi edeb vasılı hûda olamaz
|
|
|
|
reis
|
 |
« Yanıtla #18 : Şubat 25, 2008, 08:33:57 ÖS » |
|
keyhan olsa idi oyum onun atina olacakti dicektim de üzülmek darilmak yok ama ben müteallime veriyom oyumu
|
|
|
|
|
Tesniye
|
 |
« Yanıtla #19 : Şubat 25, 2008, 09:53:40 ÖS » |
|
Laleli kalpli, güllü, yüzüklü vb. avatarlara hassasiyetim vardır. Buna uygun tek avatar heralde miftahulkulubun 
|
Bu nimetin içinde olmam acaba kabul gördüğüm için mi, yoksa 40 yıl beklenen kırık değirmenden şafak mı sayıyorum ? |Tesniye
|
|
|
|
ankebut-57
|
 |
« Yanıtla #20 : Şubat 25, 2008, 10:01:05 ÖS » |
|
Hayırlısı bakem. 
|
Âlimleri irfan sahib eden, üç harf ile beş noktadır.( عشقْ) Mü'minleri duhûlü cennet eyleyen, beş harf ile üç noktadır. ( ايمان) www.ayasofyacami.com
|
|
|
elfida
aktif okur

|
 |
« Yanıtla #21 : Şubat 25, 2008, 10:48:51 ÖS » |
|
kıyasıya rekabet sonucu merak ediyoruz 
|
Yakarışa geçivermişti hepsi de birden, İçini döküyordu herkez Hakk'a derinden; Kuduruyordu mütegallipler kederinden ...Ve emindi Mehmetçik yarın ki zaferinden.
|
|
|
|
müteallim
|
 |
« Yanıtla #22 : Şubat 25, 2008, 11:06:13 ÖS » |
|
kusura bakmayinda propakonda olmayan secim secim olmaz öyleyse biraz bizde propokonda yapalim.
امامنا بيننا كنون لنا
Imami yusuf ile imami muhammed aralarina imami azami almislar iami azamin boyu kisa oldugu icin bu sözü söylemisler. imami azam hazretleride cevaben söyle söylemis.
لو لم يكن نون لنا لكان لا
Lenanin nunu olmasa idi la olurdu.buyurmus miftah ile nakkasin arasinda nun gibi kaldik yokmu bizide elif ve lam yapacak.bir kaffe ismarlarim taraftarimi gördügüm zaman.
|
1430 hicri yilbasiniz ve muharremi serifiniz mübarek olsun
|
|
|
|
ankebut-57
|
 |
« Yanıtla #23 : Şubat 25, 2008, 11:10:29 ÖS » |
|
Müteallim Hocam şu oyu kullanmadan önce deseydiniz keşke. 
|
Âlimleri irfan sahib eden, üç harf ile beş noktadır.( عشقْ) Mü'minleri duhûlü cennet eyleyen, beş harf ile üç noktadır. ( ايمان) www.ayasofyacami.com
|
|
|
|
İsra
|
 |
« Yanıtla #24 : Şubat 25, 2008, 11:18:10 ÖS » |
|
müteallim hocmızın şimdi kullandığı avatara veriyorum oyumu olmaz mı 
|
|
|
|
|
ankebut-57
|
 |
« Yanıtla #25 : Şubat 25, 2008, 11:20:26 ÖS » |
|
Miftah bana MSN'de daha geniş vaatlerde bulunmuştu o yüzden kullandık gitti... 
|
|
|
|
|
Miftahulkuluub
|
 |
« Yanıtla #26 : Şubat 25, 2008, 11:34:31 ÖS » |
|
Miftah bana MSN'de daha geniş vaatlerde bulunmuştu o yüzden kullandık gitti...  Güzel bir propaganda olmuş efendim. Artık kısmet kimeyse o olsun. Nakkaş kardeşimizin hayranları MaşAllah çokmuş. Morali bozulmasın ki çevresiyle beraber terketmesinler bizleri.  Hiç kimseye baskı yapmayacağım. Bundan emin olabilirsiniz. İnş. Müteallim hocam kazanır 
|
|
|
|
|
|
müteallim
|
 |
« Yanıtla #27 : Şubat 25, 2008, 11:50:42 ÖS » |
|
hayatta hic makam sahibi olmayi arzu etmedim zira hakki verilmeyen makamlar cok tehlikeli oldugunu bildim.yinede iste sadakat.... sadakatin icinde kalmakda kazanmak demektir.adminimiz varken bize tabi olamak düser.
|
1430 hicri yilbasiniz ve muharremi serifiniz mübarek olsun
|
|
|
mütevazi
okur
|
 |
« Yanıtla #28 : Şubat 25, 2008, 11:56:13 ÖS » |
|
müteallim hocamin pardon babamin üzerimizde hakki varken kime vereyim oyumu.tabiiki ona
|
|
|
|
|
Aslıhal
aktif okur

|
 |
« Yanıtla #29 : Şubat 26, 2008, 12:10:09 ÖÖ » |
|
Kalbimiz,anahtarımız,Kur'anı Kerim.Besmele ilede başladığına göre, tabiki nakkaş
|
Kul hayatta neye düşkünse, rûhunu o hal üzere teslim eder.” (Rabî bin Haysem Rh.A.) “
|
|
|
|
|