|
ankebut-57
|
 |
« Yanıtla #20 : Şubat 25, 2008, 10:01:05 ÖS » |
|
Hayırlısı bakem. 
|
Âlimleri irfan sahib eden, üç harf ile beş noktadır.( عشقْ) Mü'minleri duhûlü cennet eyleyen, beş harf ile üç noktadır. ( ايمان) www.ayasofyacami.com
|
|
|
elfida
aktif okur

|
 |
« Yanıtla #21 : Şubat 25, 2008, 10:48:51 ÖS » |
|
kıyasıya rekabet sonucu merak ediyoruz 
|
Yakarışa geçivermişti hepsi de birden, İçini döküyordu herkez Hakk'a derinden; Kuduruyordu mütegallipler kederinden ...Ve emindi Mehmetçik yarın ki zaferinden.
|
|
|
|
müteallim
|
 |
« Yanıtla #22 : Şubat 25, 2008, 11:06:13 ÖS » |
|
kusura bakmayinda propakonda olmayan secim secim olmaz öyleyse biraz bizde propokonda yapalim.
امامنا بيننا كنون لنا
Imami yusuf ile imami muhammed aralarina imami azami almislar iami azamin boyu kisa oldugu icin bu sözü söylemisler. imami azam hazretleride cevaben söyle söylemis.
لو لم يكن نون لنا لكان لا
Lenanin nunu olmasa idi la olurdu.buyurmus miftah ile nakkasin arasinda nun gibi kaldik yokmu bizide elif ve lam yapacak.bir kaffe ismarlarim taraftarimi gördügüm zaman.
|
kurbaninizi verdinizmi kur´an talebeleri kurbanlarinizi bekliyor.
|
|
|
|
ankebut-57
|
 |
« Yanıtla #23 : Şubat 25, 2008, 11:10:29 ÖS » |
|
Müteallim Hocam şu oyu kullanmadan önce deseydiniz keşke. 
|
Âlimleri irfan sahib eden, üç harf ile beş noktadır.( عشقْ) Mü'minleri duhûlü cennet eyleyen, beş harf ile üç noktadır. ( ايمان) www.ayasofyacami.com
|
|
|
|
İsra
|
 |
« Yanıtla #24 : Şubat 25, 2008, 11:18:10 ÖS » |
|
müteallim hocmızın şimdi kullandığı avatara veriyorum oyumu olmaz mı 
|
|
|
|
|
ankebut-57
|
 |
« Yanıtla #25 : Şubat 25, 2008, 11:20:26 ÖS » |
|
Miftah bana MSN'de daha geniş vaatlerde bulunmuştu o yüzden kullandık gitti... 
|
|
|
|
|
Miftahulkuluub
|
 |
« Yanıtla #26 : Şubat 25, 2008, 11:34:31 ÖS » |
|
Miftah bana MSN'de daha geniş vaatlerde bulunmuştu o yüzden kullandık gitti...  Güzel bir propaganda olmuş efendim. Artık kısmet kimeyse o olsun. Nakkaş kardeşimizin hayranları MaşAllah çokmuş. Morali bozulmasın ki çevresiyle beraber terketmesinler bizleri.  Hiç kimseye baskı yapmayacağım. Bundan emin olabilirsiniz. İnş. Müteallim hocam kazanır 
|
|
|
|
|
|
müteallim
|
 |
« Yanıtla #27 : Şubat 25, 2008, 11:50:42 ÖS » |
|
hayatta hic makam sahibi olmayi arzu etmedim zira hakki verilmeyen makamlar cok tehlikeli oldugunu bildim.yinede iste sadakat.... sadakatin icinde kalmakda kazanmak demektir.adminimiz varken bize tabi olamak düser.
|
|
|
|
mütevazi
okur
|
 |
« Yanıtla #28 : Şubat 25, 2008, 11:56:13 ÖS » |
|
müteallim hocamin pardon babamin üzerimizde hakki varken kime vereyim oyumu.tabiiki ona
|
|
|
|
|
Nigah
aktif okur

|
 |
« Yanıtla #29 : Şubat 26, 2008, 12:10:09 ÖÖ » |
|
Kalbimiz,anahtarımız,Kur'anı Kerim.Besmele ilede başladığına göre, tabiki nakkaş
|
Kul hayatta neye düşkünse, rûhunu o hal üzere teslim eder.” (Rabî bin Haysem Rh.A.) “
|
|
|
|
Uludag
|
 |
« Yanıtla #30 : Şubat 26, 2008, 12:50:26 ÖÖ » |
|
Müteallim, müteallim, müteallim... 
|
''Ya Rabbi! Şu aciz kulunu Ümmet-i Muhammed'e hizmet etmeğe muktedir eyle!''
|
|
|
|
racül
|
 |
« Yanıtla #31 : Şubat 26, 2008, 03:03:48 ÖÖ » |
|
Nakkasinki bir kurani kerim kabinin scannen edilmis hali.. Pek bir orjinalligi yok gibi geliyor bana.. Miftahinki biraz orjinal gibi duruyorsa daaaa, Mütealliminki daha iyi.. Ikisi arasinda karar vermeme bir takim engeller ve (mutfakta bir oklava) mevcut oldugundan bu konuda susma hakkimi kullaniyorum... deeearrmisim, (susma hakkim butlan icre heba oldu kusura galma miftah kardess  ) En iyi avatar tabii ki müteallim hocamin, pardon mütevazinin babasinin  PS: Karakolda konusup mahkemede sasirma bize uymaz. Tüm ücüncü sahislara tellal olunur
|
Es ist keine Schande hinzufallen, aber es ist eine Schande einfach liegen zu bleiben. Theodor Heuss ehemaliger Bundespräsident
|
|
|
|
Uludag
|
 |
« Yanıtla #32 : Şubat 26, 2008, 03:09:42 ÖÖ » |
|
zaten belli durumun imzalarada baktınmı kazanınca oy verene bedava kömür var 
|
|
|
|
|
racül
|
 |
« Yanıtla #33 : Şubat 26, 2008, 03:13:30 ÖÖ » |
|
Size kömür, bize mangal var... Fazla acik vermeyelim..
|
Es ist keine Schande hinzufallen, aber es ist eine Schande einfach liegen zu bleiben. Theodor Heuss ehemaliger Bundespräsident
|
|
|
|
racül
|
 |
« Yanıtla #34 : Şubat 26, 2008, 03:20:31 ÖÖ » |
|
öhümmss,
yazilanlari degistirme firsati verdigin icüün miftah kardesim sna tesekkür eder, bu fursati bir cuval kömür (üstünde pirzola)'e degerlendirdigim icün de kendime ayrica tesekkür ederim..
Gecenlerde bahsis ile rüsvet farkli seylerdir diye vicdanimiza yanik merhemi süren bir politikaciya da ayrica buradan tesekküerlerimi havale eylerim..
|
|
|
|
|
Uludag
|
 |
« Yanıtla #35 : Şubat 26, 2008, 03:23:15 ÖÖ » |
|
Şimdıden afıyet ossungh
|
|
|
|
|
müteallim
|
 |
« Yanıtla #36 : Şubat 26, 2008, 11:07:44 ÖS » |
|
asrimizda autobahn revacda oldugu icin birileri 36-36-36- olarak dürleyivermis yinede tesekkür ederiz .
|
|
|
|
|
Uludag
|
 |
« Yanıtla #37 : Şubat 26, 2008, 11:30:13 ÖS » |
|
Hmmm kaldi bizim kömür mangal işi RACÜL
|
|
|
|
|
racül
|
 |
« Yanıtla #38 : Şubat 27, 2008, 12:34:08 ÖÖ » |
|
e bitti mi yaw`?
Benim bi yedek nik daha olmasilazimdi, karagünler icin bir kenara saklamistim. Ama nikim neydi, parolasi neydi hatirlamiyorum. Bakalim bizim niki sakladigimiz yerden bir ceviz agaci cikarsa bir gün, 36: olur 37...
|
|
|
|
|
Uludag
|
 |
« Yanıtla #39 : Şubat 27, 2008, 12:36:12 ÖÖ » |
|
|
|