|
enfa
|
 |
« : Şubat 14, 2009, 08:12:17 pm » |
|
Yılın en güzel fotoğrafını sizlerle seçiyoruz. Forumumuza kendi çektiği fotoğrafı ekleyen üyelerimiz, bu yıl içerisinde ekledikleri ve en çok beğendikleri favori fotoğrafları ile yarışmamıza katılabilirler. Her üyemizin tek fotoğraf hakkı vardır. Yarışmamız belli bir konu içermeyip, konu seçimi üyenin kendisine aittir. 17 Şubat'a kadar katılım yapılacak, sonra oylamamız başlayacaktır. Fotoğraflarınızı 640X480 boyutundan büyük olmayacak şekide bu başlığa eklemenizi rica ediyoruz.. Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapOylama için tıklayın
|
Kendimi arıyorum, meşgul çalıyor..!
|
|
|
|
Fatihan
|
 |
« Yanıtla #1 : Şubat 14, 2009, 09:17:22 pm » |
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapFinike-Antalya, Aralık-2008
|
'Ene, ene, ene' diyen kaybetti! Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.evlilikmektebi.com
|
|
|
|
müteallim
|
 |
« Yanıtla #2 : Şubat 14, 2009, 11:24:51 pm » |
|
istanbulun her yeri güzel öyle değil mi? Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
enfa
|
 |
« Yanıtla #3 : Şubat 15, 2009, 01:09:06 am » |
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
İsra
|
 |
« Yanıtla #4 : Şubat 15, 2009, 05:11:37 am » |
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapForum Kurallarını Okumak İçin Lütfen Tıklayınız
|
|
|
muhibban
aktif okur

Utandırma Ya Rabbi!
|
 |
« Yanıtla #5 : Şubat 15, 2009, 12:20:20 pm » |
|
Bendenizin resimleri sizinkiler kadar güzel değil ama sadakatin benim için özel bir anlamı var.Madem bir yarışma var acizane ben de daha önce eklediğim bu fotoğrafla katılmak istedim. Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
Elimize, dilimize, gözümüze ve kalbimize sahip olalım...
|
|
|
ücharfbeşnokta
aktif okur

Kabı ayrı olanın Tadıda ayrı olur
|
 |
« Yanıtla #6 : Şubat 15, 2009, 12:57:44 pm » |
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapDiğer çalışmaların ki kadar hedefine varması kolay değildi ama yinede hedefe harekete geçti...
|
Leşker-i dua mahalli icabete vasıl olmadıkça, leşker-i gaza için muvaffakiyet istihsâli mümkün değildir...İmam-ı Rabbâni.
Tarih yazılırken okunmaz, yazıldıktan sonra okunur...
|
|
|
Aslıhal
araştırmacı

Sadece,halin aslı
|
 |
« Yanıtla #7 : Şubat 15, 2009, 04:03:32 pm » |
|
Yastık altı resimler bugünler içindir.  Seçmekte zorlanacağız. Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
İlmin pınarları, gecelerin kandilleri olunuz! Hz.Ali r.a.
|
|
|
|
Tuğra
|
 |
« Yanıtla #8 : Şubat 15, 2009, 04:14:09 pm » |
|
Arkadaşlar konunun içeriğini dikkatli okuyun lütfen,
buraya kendi çekmiş olduğunuz ve daha önce foruma eklediğiniz fotoğraflardan biri seçip koyuyorsunuz.
|
|
|
|
|
Devri Âlem
|
 |
« Yanıtla #9 : Şubat 15, 2009, 06:26:30 pm » |
|
|
اَلْعِلْمُ يَرْفَع بُيوتًا لاَعِمَادًا لَهَا وَالْجِهلُ يَهْدِم بِيُوتَ اْلعِزَّ وَلْكَرَمِ
|
|
|
kbryldz
Yeni üye
|
 |
« Yanıtla #10 : Şubat 15, 2009, 08:31:18 pm » |
|
resimlerin hepsi çok güzel bende katılmak istiyorum ama nasıl katılıcam bilmiyorum
|
|
|
|
|
|
enfa
|
 |
« Yanıtla #11 : Şubat 15, 2009, 08:37:19 pm » |
|
Öncelikle hoşgeldiniz..
Yarışmaya katılabilmeniz için daha önce fotoğraf galerimize eklediğiniz fotoğraflardan birini bu başlığımıza eklemeniz gerekmektedir. Bu yarışma için biraz geç kaldınız, bundan sonrakilere katılımınızı bekleriz.
|
|
|
|
|
MAVERA02
|
 |
« Yanıtla #12 : Şubat 15, 2009, 09:42:27 pm » |
|
Benden de bir Çanakkale resimiLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapŞEHİTLİK ABİDESİ-2
|
Doğru olsam ok gibi, yabana atarlar beni Eğri olsam yay gibi, elde tutarlar beni
|
|
|
|
ENE 67
|
 |
« Yanıtla #13 : Şubat 16, 2009, 07:18:41 pm » |
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap ZONGULDAK 67
|
SIKINTI VE HUZURSUZLUK MUTLAKA BIR GÜNAHIN CEZASI,HUZUR ISE BIR IBADETIN KARSILIGIDIR HZ.Mevlana
|
|
|
Mahi
Moderatör
aktif yazar

Men câle nâle
|
 |
« Yanıtla #14 : Şubat 16, 2009, 10:28:05 pm » |
|
|
Sen bu kapılar dışında başka bir kapının insanı, Bu altın halkalar dışında başka bir halkanın esiri olamazsın!!
|
|
|
setre
Moderatör
aktif yazar

Hâzâ Tezülü
|
 |
« Yanıtla #15 : Şubat 17, 2009, 12:58:12 am » |
|
İskilip Bir Kare Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
Hep ertelediğim zaman,bir türlü varamadığım diyardı...
|
|
|
duha
Moderatör
popüler yazar

ѕησωƒℓαкє
|
 |
« Yanıtla #16 : Şubat 19, 2009, 10:41:11 pm » |
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Şimdi Senden Vazmıgeçmeli; Masal olup yola devam mı etmeli??
|
|
|
adilcevaz
aktif okur

susukunlugum asaletimdendir.
|
 |
« Yanıtla #17 : Şubat 22, 2009, 02:40:17 pm » |
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapbende bu resimle katılıyorum. Bingöl_ulu cami.
|
Bütün dünyayı verseler gamım bitmez nedendir bu Taa ezelde gam turabıyla yoğrulmuş bendendir bu Terk etme insafı makamı imtihandır bu Gelen gider giden gelmez iki kapılı handır bu!
|
|
|
Mahi
Moderatör
aktif yazar

Men câle nâle
|
 |
« Yanıtla #18 : Şubat 22, 2009, 07:28:43 pm » |
|
Oylama yapıldı Leyya kardeş geç kaldınız
|
Sen bu kapılar dışında başka bir kapının insanı, Bu altın halkalar dışında başka bir halkanın esiri olamazsın!!
|
|
|
adilcevaz
aktif okur

susukunlugum asaletimdendir.
|
 |
« Yanıtla #19 : Şubat 23, 2009, 12:50:59 am » |
|
sormayın ya öle olmuş.geç kalmışım malesef...Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
Bütün dünyayı verseler gamım bitmez nedendir bu Taa ezelde gam turabıyla yoğrulmuş bendendir bu Terk etme insafı makamı imtihandır bu Gelen gider giden gelmez iki kapılı handır bu!
|
|
|
|