Sadakat İslamî Forum

*
Selamün Aleyküm; Ziyaretçi kardeşim. Ailemiz ferdiysen giriş yap. Değilsen Sadakat Ailesine 10 sn de katılabilirsin. Aralık 03, 2008, 06:17:18 ÖÖ

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Favorilere Ekle  |  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Yönetim kadrosuna duyurulur  (Okunma Sayısı 599 defa)
aşk hamalı
aktif okur
**

« : Mayıs 16, 2008, 12:45:05 ÖS »

S.A.
 Benim bi konuda şikayetim olucak Adresimiz diğer üye ve okuycular adreslerimizi görmesinler Ekleniyoruz bu hoşuma gitmiyor. Bir ricam daha var bende herhengi bi alan da görevli olmak istiyorum eğer uygun görürseniz.Dua ve muhabbetle...
Moderatöre Bildir   Logged
Miftahulkuluub
Administrator

« Yanıtla #1 : Mayıs 16, 2008, 03:00:58 ÖS »

Normal (moderatör vb. hariç ) üyeler sadece ekrandaki bilgileri görebilirler. O konuda müsterih olabilirsiniz. Biz siz kadar hassasız bu hususta. Sizde kendinizin sorumluluğu varken biz yönetimde 5 bin üyenin sorumluluğu var. Bu hususta bilinçli ve uyanığız yıllardır.

Modaratörlük hususuna gelince;

Sitemizdeki kadromuz teknik anlamda forumumuz için yeterli. Ki zaten başka farklı bir özellikleri de yok normal üyelerle. O yüzden modaratör olmak ya da olmamak gibi bir artı evsaf bizim için abesle iştigal. Her bir üyemiz bizim için aynı seviyededir.
istikamet şehadet
yeni

« Yanıtla #2 : Haziran 09, 2008, 05:39:45 ÖS »

S.A yönetici kardeşlerim nasıl msj göndercem gönderemiyorum yardımcı olursanız sevinirim selametle kalın.....

<..beraber ağlamaktaki tatlılık kadar hiçbir şey kalpleri birbirine bağlamaz..>
müteallim
Moderatör

« Yanıtla #3 : Haziran 10, 2008, 12:03:00 ÖÖ »

S.A yönetici kardeşlerim nasıl msj göndercem gönderemiyorum yardımcı olursanız sevinirim selametle kalın.....

a.s.
yukarida yanitla veya yeni konu gibi baslilar var oraya basarak gereken basliklara gönderebilirsiniz-

kurbaninizi verdinizmi kur´an talebeleri kurbanlarinizi bekliyor.
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Favorilere Ekle  |  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

İlgili Konular
Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntülenme Son Mesaj
Bir Yönetim Nasıl Çöker? SERBEST KÜRSÜ ay-yüzlüm 0 292 Son Mesaj Nisan 18, 2005, 03:28:54 ÖS
Gönderen: ay-yüzlüm
Imamlara önemle duyurulur SERBEST KÜRSÜ telecafe 0 341 Son Mesaj Mart 06, 2006, 04:13:13 ÖS
Gönderen: telecafe
Sitemizin yönetim kurulu FORUM KURALLARI - DUYURULAR SadakatNet 18 2297 Son Mesaj Haziran 06, 2008, 11:57:43 ÖÖ
Gönderen: maslak
Yönetim SİZİN PENCERENİZDEN SİTEMİZ ahmetbulut 15 1171 Son Mesaj Mart 29, 2008, 03:54:16 ÖS
Gönderen: ay-yüzlüm
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks

Sadakat İslami Forumları 2004-2008
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM