Gönderen Konu: Forum Kuralları  (Okunma sayısı 40427 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı SadakatNet

  • Administrator
  • araştırmacı
  • *****
  • İleti: 298
    • http://www.sadakat.net
Forum Kuralları
« : 26 Ekim 2008, 20:16:49 »

Anayasamızın Değişmez Kanunu:

Kanun No: 1-A
Ailemiz ; dini konularda, itikatta tek hak mezhep olan ehl-i sünnet aikdesini benimsemiş olup, buna muhalif yazıların sitede bulunmasını kesinlikle yasaklamıştır!

Kanun No: 1-B
Ehl-i Sünnet müntesipleri içerisinde de farklı cemaatların, meşreplerin, tarikatlerin olduğu bir hakikattir. Forumumuzun temel aldığı görüş; ehli sünnet olup, burada yazılan mesajlar da tüm ehl-i sünnet için genel geçer bilgiler olmalıdır. A cemaatini ilgilendirip diğer ehli sünnet müntesiplerini bağlamayan düşünceler, yazılar kesinlikle siteye yansıtılamaz.

Ehli Sünnete müntesibi bütün gruplara saygımız sonsuzdur. Hatta biz de bir grubun müntesibi olabilir, bir mürşidi kamilin evlatları olmakla iftihar edebiliriz, ancak çok net bir şekilde tecrübe edilmiştir ki özele biraz inildiği zaman tefrikaya neden olunmaktadır. Bizim bağlılığımız sadırlarda olup sadakat satırlarına intikal etmemektedir.

Forumumuz da cemaatlerle ilgili yorum, başlık yada sorular silinecektir.

« Son Düzenleme: 05 Aralık 2012, 23:08:47 Gönderen: Tuğra »
Sadakat Yönetim Kurulu

Çevrimdışı SadakatNet

  • Administrator
  • araştırmacı
  • *****
  • İleti: 298
    • http://www.sadakat.net
Üye Profili İle Alakalı Kanunlarımız:
« Yanıtla #1 : 26 Ekim 2008, 20:20:06 »
Üye Profili İle Alakalı Kanunlarımız:

Kanun No: 13
* Erkek ve bayan adı ya da cinsiyet ihtiva eden kullanıcı adı, avatar, görünen isim seçilmesi kesinlikle yasaktır. Bu kurala uymayarak seçilen kullanıcı adları yöneticilerimiz tarafından değiştirilecektir.Kullanıcı adı en fazla iki kelime olmalıdır.

Kanun No: 14
* Dine göre uygun sayılmayan isim (mesela: Allah, Hakk gibi yada Hz Allah anlamı içeren) seçilemez.Peygamber ya da İslam büyüklerinin isimleri Hürmetsizlik olacağı için kullanıcı ismi olarak kullanılamaz.

Kanun No: 15
* Üye olurken gayri ahlaki, lüzumsuz, güzel anlam ifade etmeyen, uygunsuz ve de yanlış anlam çağrıştıran isim seçilemez bu tür isimler tarafımızdan silinir.

Kanun No: 16
* Üyelerin imza kısımlarında site adresi yayınlaması yasaktır. Ancak yöneticilerden müsade almak şartıyla faidesinden halii olmayacağı düşünülen linklere müsade edilebilir. Bu tamemen yönetimin insiyatifindedir.
Resimli imzalar kullanılamaz. İmzalar 4 satırdan uzun olamaz.

Kanun No: 17
* Foruma aynı kişi farklı takma isimler ile birden fazla giriş yapamaz.Bunlar ıp adreslerinden çok rahat bir şekilde tesbit edilmektedir.Fark edildiğinde forum yönetimi sebeb sunmaksızın aynı kişiye ait isimleri siler.

Kanun No: 18
* Cemaat belli eden ve cinsiyet ihtiva eden avatarların kullanılması yasaktır.
« Son Düzenleme: 04 Mart 2013, 17:41:49 Gönderen: Tuğra »
Sadakat Yönetim Kurulu