|
|
|
|
Devri Âlem
aktif okur

|
 |
« Yanıtla #2 : Kasım 21, 2008, 01:25:34 ÖÖ » |
|
İnsanlar gün geçtikçe sürekli yeniliklerin arayışı içerisindeler.Bu da onlardan birisi sanırım 
|
"Gazze'deki müslüman kardeşlerimizin ehl-i küfre gâlip gelmeleri için her kardeşimizin Fetih Suresi'ni okumasını ve akabinde zafer için dua etmelerini rica ediyoruz. (c.c) müslümanları muzaffer, kafirleri zelil kılsın...Amin"
|
|
|
|
fatihan
|
 |
« Yanıtla #3 : Kasım 21, 2008, 10:11:38 ÖÖ » |
|
Neler yapıyorlar Yarabbim ! Varlık sahibinin doyumsuzluğa ulaşabilmek için aklına neler gelmiyor...
|
|
|
|
|
enfa
|
 |
« Yanıtla #4 : Kasım 21, 2008, 11:05:16 ÖÖ » |
|
daha sakin yerleri seçselermiş bari
|
Kimseye bâkî değildir mülk-ü devlet, sîm-ü zer Bir harap olmuş gönül tâmir etmektir hüner..
|
|
|
günbatımı
araştırmacı

Görelim Mevlâ'm neyler, neylerse güzel eyler...
|
 |
« Yanıtla #5 : Kasım 21, 2008, 11:16:11 ÖÖ » |
|
Aynısı artık İstanbul'da da yapılıyor. Hem de boğaz manzaralı... Haberlerde izlemiştim. Çok uçuk bir fikir!.. Yemek yemeye çalışırken, rüzgarda sallanacaksın! Yüreğin hop oturup, hop kalkacak... O yemek insanın burnundan gelir herhalde... 
|
SUSKUNLUĞUM ASALETİMDENDİR. HER SÖZE CEVABIM VAR AMA; BİR SÖZE BAKARIM "SÖZ" MÜ DİYE, BİR DE SÖYLEYENE BAKARIM "ADAM" MI DİYE... Hz. Mevlana
|
|
|
|
|
Devri Âlem
aktif okur

|
 |
« Yanıtla #7 : Kasım 21, 2008, 04:29:15 ÖS » |
|
günbatımı kardeşin bahsettiği şöyle bir yemek olsa gerek  Dinner in the Sky, bir yemek organizasyonunu unutulmaz bir güne dönüştürerek misafirlerine unutulmaz bir deneyim yaşatmak isteyenler için eşsiz bir fırsat Dinner in the Sky yerden 55 metre yükseğe kaldırılan bir masada profesyonel bir ekip tarafından hizmet veriyor. Masanın azami kapasitesi 22 kişidir ve masanın ortasındaki alanda 3 kişilik (Şef Aşçı, Garson, Şovmen, Kameraman vb.) bir ekip hizmet verebilmektedir. Dinner in the Sky 8 saatlik seanslar olarak kiralanabilir. İhtiyacınıza göre saatte 2 kez hizmet alabilirsiniz. Örneğin saatte 2 kez havalandığı takdirde bir günlük kiralamanızda 350′den fazla kişi bu benzersiz deneyimi tadabilir. Ya da sadece 22 seçkin konuğunuz için de kullanabilirsiniz. Dinner in the Sky’ı halka açık alanlarda, yarış pistlerinde, tarihi mekanlarda kısacası istediğiniz her yerde kullanabilirsiniz. (Yaklaşık 500 metre karelik bir alan ve yetkililerden izin alınması gerekebilir.) Ayrıca, Dinner in the Sky altındaki alan sayesinde isteyen müşterilerimize benzersiz bir reklam alanı da oluşturmaktadır. www.gokyuzundeyemek.com
|
"Gazze'deki müslüman kardeşlerimizin ehl-i küfre gâlip gelmeleri için her kardeşimizin Fetih Suresi'ni okumasını ve akabinde zafer için dua etmelerini rica ediyoruz. (c.c) müslümanları muzaffer, kafirleri zelil kılsın...Amin"
|
|
|
|
istikamet şehadet
|
 |
« Yanıtla #8 : Kasım 21, 2008, 05:33:29 ÖS » |
|
İnsanlar gün geçtikçe sürekli yeniliklerin arayışı içerisindeler.Bu da onlardan birisi sanırım  
|
<..beraber ağlamaktaki tatlılık kadar hiçbir şey kalpleri birbirine bağlamaz..>
|
|
|
|
duha
|
 |
« Yanıtla #9 : Kasım 21, 2008, 06:13:36 ÖS » |
|
bende istiyorumm tam benlik  teşekkürler 
|
Ayaklarımın altında kumlar çıtırdıyor,Başımda büyük dalgaların sarhoşluğu Denizin mavisinde sonsuzluğu görüyorum HaYaTı Düşünüyorum...
/^^/^^/^^/
HerŞeYi BiLmeNe GeReK YoK,HaddiNi BiL YeTeR.
|
|
|
kutup yıldızı
aktif okur

|
 |
« Yanıtla #10 : Kasım 21, 2008, 08:03:22 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
setre
|
 |
« Yanıtla #11 : Kasım 21, 2008, 08:35:44 ÖS » |
|
bende istiyorumm tam benlik  teşekkürler  aman sen eksik kal 
|
∂úñуαηıη єη ¢єηтιℓмєη ιηѕαηı ,кαяαηℓıктα вιℓє єѕηєякєη αğzıηı кαραтαη ιηѕαη∂ıя
|
|
|
|
duha
|
 |
« Yanıtla #12 : Kasım 22, 2008, 08:17:25 ÖÖ » |
|
kalmam ,kalamam 
|
Ayaklarımın altında kumlar çıtırdıyor,Başımda büyük dalgaların sarhoşluğu Denizin mavisinde sonsuzluğu görüyorum HaYaTı Düşünüyorum...
/^^/^^/^^/
|
|
|
günbatımı
araştırmacı

|
 |
« Yanıtla #13 : Kasım 22, 2008, 10:31:03 ÖÖ » |
|
Aaa, Duha resmini değiştirmiiişş! Tanıyamadım birden hee!.. 
|
SUSKUNLUĞUM ASALETİMDENDİR. HER SÖZE CEVABIM VAR AMA; BİR SÖZE BAKARIM "SÖZ" MÜ DİYE, BİR DE SÖYLEYENE BAKARIM "ADAM" MI DİYE... Hz. Mevlana
|
|
|
günbatımı
araştırmacı

|
 |
« Yanıtla #14 : Kasım 22, 2008, 10:33:07 ÖÖ » |
|
günbatımı kardeşin bahsettiği şöyle bir yemek olsa gerek
Evet evet, bahsettiğim aynen buydu!.. Teşekkürler Devri alem... 
|
|
|
|
günbatımı
araştırmacı

|
 |
« Yanıtla #15 : Kasım 22, 2008, 12:09:05 ÖS » |
|
Hey gidi taşı toprağı altın İstanbul! Manzaraya bak, bir de ilk gönderilen resimlerdeki manzaraya bak...
|
|
|
|
|
Tuğra
|
 |
« Yanıtla #16 : Kasım 22, 2008, 12:58:44 ÖS » |
|
Aaa, Duha resmini değiştirmiiişş! Tanıyamadım birden hee!.. Çok ŞeKeR 
|
TUĞRA 
|
|
|
|
duha
|
 |
« Yanıtla #17 : Kasım 22, 2008, 03:08:58 ÖS » |
|
Teşekkürler 
|
/^^/^^/^^/
|
|
|
|
Gül_Sultan
|
 |
« Yanıtla #18 : Kasım 22, 2008, 04:37:17 ÖS » |
|
İlginç olmakla beraber saçmalamışlar iyice.. 
|
Meded ey kafile salar-ı Rüsul huz biyedî Sensin ey Nûr-u kerem cümlemizin mu'temedi.. İntisâbım sanadır..işte dilimde senedi: Lailahe illâllah Muhammedün Resûlullah.
|
|
|
BAHADIRHAN
aktif okur

|
 |
« Yanıtla #19 : Kasım 22, 2008, 04:59:12 ÖS » |
|
bu insanlar sokaklarda aç kalanların halini hiç görmemiş olmalılar. son derecede abartılı bi gösteriş.
|
|
|
|
|
|
istikamet şehadet
|
 |
« Yanıtla #20 : Aralık 03, 2008, 10:01:06 ÖÖ » |
|
|
<..beraber ağlamaktaki tatlılık kadar hiçbir şey kalpleri birbirine bağlamaz..>
|
|
|
|
duha
|
 |
« Yanıtla #21 : Aralık 03, 2008, 05:43:15 ÖS » |
|
eheh teşekkür ederim kardeşim o senin görüşün 
|
/^^/^^/^^/
|
|
|
|