|
|
|
Gül_Sultan
|
 |
« Yanıtla #1 : Kasım 22, 2008, 05:34:29 pm » |
|
|
İnsanların sevgisini kazanmak aklın yarısı, güzel soru sormak ilmin yarısı, güzel idare etmek geçimin yarısıdır.
Hz. Ömer (r.a.)
|
|
|
duha
Moderatör
popüler yazar

ѕησωƒℓαкє
|
 |
« Yanıtla #2 : Kasım 22, 2008, 05:37:39 pm » |
|
bende değil valla suçsuzum hakim bey http://img122.imageshack.us/img122/3629/showletterdm3ol4qi2.jpgbide buna tıklıayı ver bakim  :vic
|
 Sadece Susmak İstiyorum.Yalan İnsanLarı KaaLe ALmadan...HakLıyken , Haksız Gözüksem BiLe Kendimi Savunmadan...HUZUR buLmak İstiyorum GözLerimi Kapayıp , Kimseyi Anmadan... SessizLiği Dinlemek İstiyorum , Herşeyi Yaşamış Gibi Yaparak...
|
|
|
|
Gül_Sultan
|
 |
« Yanıtla #3 : Kasım 22, 2008, 05:41:32 pm » |
|
Duha heralde sorun bu cins kafede, verdigin linke tıklandıgı zamanda "bu siteye erişim engellenmiştir diyor" neyse ben bayrama mübarek belde SİVAS'a gittigimde bakarım inşaAllah. 
|
İnsanların sevgisini kazanmak aklın yarısı, güzel soru sormak ilmin yarısı, güzel idare etmek geçimin yarısıdır.
Hz. Ömer (r.a.)
|
|
|
BAHADIRHAN
aktif okur

|
 |
« Yanıtla #4 : Kasım 22, 2008, 05:42:29 pm » |
|
arkadaşım resim başka bi sunucudan bağlantı verilmiş, o şekilde burada ki sayfaya aktarılık, cafede ki makinadan ve internetten kaynaklanıyor olabilir... Ama resmi görmelisin.  bence yedigi yemek dokunmuş olmalı. 
|
|
|
|
|
|
|
BAHADIRHAN
aktif okur

|
 |
« Yanıtla #6 : Kasım 22, 2008, 05:50:16 pm » |
|
 sen çok zeki olmasın.
|
|
|
|
|
|
|
BAHADIRHAN
aktif okur

|
 |
« Yanıtla #8 : Kasım 22, 2008, 06:06:50 pm » |
|
ol canım ne olacak ki, önemli olan nerede kullandığın. o arkadaşın kullandığı bilgisayarda filtreleme programı olabilir. cafelerde artık böle şeyler kullanılması lazım. yoksa mahkeme tarafından engelli bi site değil. 
|
|
|
|
|
|
|
|