ömerkorkmaz
Yeni üye
|
 |
« : Ocak 30, 2008, 11:00:08 ÖS » |
|
 çek hoca efendi " iğşevşebe "..... oyyy oyyy.. bu siteye bu gün üye oldum.... bu sarf nahiv bölümlerini görür görmez ilk evvel aklıma bu geldi... bi acaib oldum şimdi... insanın içi burkuluyor... özlemedim dersem yalan olur.. apaçık söylüyorum.. çok özledim... çoook...
|
|
|
|
|
|
müteallim
|
 |
« Yanıtla #1 : Ocak 31, 2008, 12:13:44 ÖÖ » |
|
cok cok ahh ahhh cekmissiniz.
ya oku veya ahhh cekmekdense okuyanlarin yanindan ayrilma.olurmu canim
|
Ben yaşadıkça Kur'an'ın bendesiyim Ben Hz.Muhammed'in ayağının tozuyum Biri benden bundan başkasını naklederse Ondan da bizarım, o sözden de bizarım
|
|
|
|
Uludag
|
 |
« Yanıtla #2 : Ocak 31, 2008, 01:03:16 ÖÖ » |
|
Olur hocam tesekkür ederim. 
|
''Ya Rabbi! Şu aciz kulunu Ümmet-i Muhammed'e hizmet etmeğe muktedir eyle!''
|
|
|
reis-de-aglar
aktif okur

|
 |
« Yanıtla #3 : Ocak 31, 2008, 03:38:35 ÖS » |
|
iğşevşebe mübala içindi demi:) ben ah ah çekmiyorum.çünki tekamül altı dersler alıyorum..lakin çok çok zayıfım...izhar yüzeysel okudum ,kafiye okumadım.şimdi molla cami okuyorum.dualarınızla bu sene dersaate de gitmek istiyorum
|
zaman alışmayı öğretir;unutmayı asla.........
|
|
|
|
racül
|
 |
« Yanıtla #4 : Şubat 01, 2008, 01:27:21 ÖÖ » |
|
agla reis agla... zamaninda cekmeyene bi sene daha cektirirler, merak da etme.. 
|
Es ist keine Schande hinzufallen, aber es ist eine Schande einfach liegen zu bleiben. Theodor Heuss ehemaliger Bundespräsident
|
|
|
reis-de-aglar
aktif okur

|
 |
« Yanıtla #5 : Şubat 01, 2008, 04:25:35 ÖS » |
|
24 sırayı çekebiliyorum.  ) hem bize biraz kolay soru gelcekmiş.kasmıyorlarmış
|
|
|
|
|
racül
|
 |
« Yanıtla #6 : Şubat 01, 2008, 07:55:52 ÖS » |
|
Rahmetli de öyle zann ediyordu...
|
Es ist keine Schande hinzufallen, aber es ist eine Schande einfach liegen zu bleiben. Theodor Heuss ehemaliger Bundespräsident
|
|
|
|
müteallim
|
 |
« Yanıtla #7 : Şubat 02, 2008, 12:52:24 ÖÖ » |
|
iğşevşebe mübala içindi demi:) ben ah ah çekmiyorum.çünki tekamül altı dersler alıyorum..lakin çok çok zayıfım...izhar yüzeysel okudum ,kafiye okumadım.şimdi molla cami okuyorum.dualarınızla bu sene dersaate de gitmek istiyorum
lütfü abinin torunusunuz herhalde oda möllacamiden baslamisti.asrin sahibi gibi bir zata mürid olunursa neden olmasin
|
Ben yaşadıkça Kur'an'ın bendesiyim Ben Hz.Muhammed'in ayağının tozuyum Biri benden bundan başkasını naklederse Ondan da bizarım, o sözden de bizarım
|
|
|
reis-de-aglar
aktif okur

|
 |
« Yanıtla #8 : Şubat 03, 2008, 05:02:46 ÖS » |
|
asrın sahibi olan zata mürit olma aşamasının en alt seviyesindeyim.necip fazılın başbuğ veliler adlı kitabından tasavvufu tanıdım.ünv de kursta kalan temiz bir arkadaş sayesinde yolu tanıdım.inş terakki kaydedeceğim .lütfi abi kim?
|
|
|
|
|
Uludag
|
 |
« Yanıtla #9 : Şubat 03, 2008, 05:24:15 ÖS » |
|
Her cemiyetin kendine göre abileri var tabi 
|
''Ya Rabbi! Şu aciz kulunu Ümmet-i Muhammed'e hizmet etmeğe muktedir eyle!''
|
|
|
|
müteallim
|
 |
« Yanıtla #10 : Şubat 03, 2008, 11:11:11 ÖS » |
|
.lütfi abi kim?
biraz arastir bulursunuz kim oldugunu.bir zamanlar benim hocamdi
|
|
|
|
müttaki
Yeni üye
|
 |
« Yanıtla #11 : Temmuz 17, 2008, 05:00:04 ÖS » |
|
lütfi abi 35 yaşından sonra okumaya başlamış ama emsileden değil taa molla camiiden
|
|
|
|
|
dolunay67
Yeni üye
|
 |
« Yanıtla #12 : Temmuz 17, 2008, 10:57:06 ÖS » |
|
evet onu bende duydum