|
müteallim
|
 |
« Yanıtla #20 : Ocak 14, 2007, 11:36:42 ÖS » |
|
Hamd olsun, Telhisi tamamen bitirdim, Kuduri'den de ibadat kısmını okumuştuk. Elhamdülillah okutmadığım bi Menar, bi Telhis, bi de Kuduri kaldı bunların haricinde hepsini okutmak nasip oldu, halen de okutuyorum. En çok Nur'ul İzah ve Necat'ül Ervah'ı seviyorum. Gerçi hepsinin yeri ayrı.Rabbim amil olanlardan eylesin inşeAllah... (AMİN) en güzel sey okutmak son nefese kadar rabbim tedrisden ayirmasin.
|
Ben yaşadıkça Kur'an'ın bendesiyim Ben Hz.Muhammed'in ayağının tozuyum Biri benden bundan başkasını naklederse Ondan da bizarım, o sözden de bizarım
|
|
|
|
afrah
|
 |
« Yanıtla #21 : Ocak 14, 2007, 11:40:01 ÖS » |
|
Amin hocam
|
.....Eger bu yoldan dönmek kader ise, o kader beni bulmadan Emanetini üzerimden al YARAAB....
|
|
|
Başak
Yeni üye
|
 |
« Yanıtla #22 : Ocak 15, 2007, 10:27:11 ÖS » |
|
Amin amin.
|
|
|
|
|
|
Oruc_Reis
|
 |
« Yanıtla #23 : Ocak 16, 2007, 11:09:25 ÖS » |
|
Hamd olsun, Telhisi tamamen bitirdim, Kuduri'den de ibadat kısmını okumuştuk. Elhamdülillah okutmadığım bi Menar, bi Telhis, bi de Kuduri kaldı bunların haricinde hepsini okutmak nasip oldu, halen de okutuyorum. En çok Nur'ul İzah ve Necat'ül Ervah'ı seviyorum. Gerçi hepsinin yeri ayrı.Rabbim amil olanlardan eylesin inşeAllah... (AMİN) en güzel sey okutmak son nefese kadar rabbim tedrisden ayirmasin. amin
|
cihan baginda ey akil, budur makbul-i ins i cin.Ne kimse senden incinsin, ne sen bir kimseden incin.
|
|
|
ibn-ihacib
Yeni üye
|
 |
« Yanıtla #24 : Şubat 14, 2007, 09:52:22 ÖS » |
|
evet ankettede belirttiğim gibi  'a hamdolsun arabi ilimlerin hepsini okudum ...ancak mollacamii, kudur-i şerif ve telhis hariç hepsini okutmak nasip oldu .... el an da devam etmeye çalışıyorum.....
|
|
|
|
|
|
ankebut-57
|
 |
« Yanıtla #25 : Şubat 15, 2007, 11:42:50 ÖÖ » |
|
hizmetlerinizde muvaffâkiyetler ihsân eylesin. Selamlar.
|
Âlimleri irfan sahib eden, üç harf ile beş noktadır.( عشقْ) Mü'minleri duhûlü cennet eyleyen, beş harf ile üç noktadır. ( ايمان) www.ayasofyacami.com
|
|
|
hadime
aktif okur

|
 |
« Yanıtla #26 : Şubat 15, 2007, 12:55:44 ÖS » |
|
ben emsile,bina,avamil okudum...maksuda başlamam gerekiyo ama bir türlü ne kadar istesem de nasip olmadı...mevlam inşAllah devamını da getirir,hakkıyla öğrenmeyi de öğretmeyi de nasip eder...
|
Bütün renkler aynı hızla kirleniyordu,birinciliği beyaza verdiler...
|
|
|
|
müteallim
|
 |
« Yanıtla #27 : Şubat 15, 2007, 11:10:06 ÖS » |
|
ben emsile,bina,avamil okudum...maksuda başlamam gerekiyo ama bir türlü ne kadar istesem de nasip olmadı...mevlam inşAllah devamını da getirir,hakkıyla öğrenmeyi de öğretmeyi de nasip eder... hayatta en güzel ve en tatli sey talip ilim olmakdir insaAllah.ögrenirsiniz.
|
Ben yaşadıkça Kur'an'ın bendesiyim Ben Hz.Muhammed'in ayağının tozuyum Biri benden bundan başkasını naklederse Ondan da bizarım, o sözden de bizarım
|
|
|
çelebi
Yeni üye
|
 |
« Yanıtla #28 : Mart 21, 2007, 07:17:16 ÖS » |
|
maşAllah ankette hiç bilmeyen yok bizde okuyoruz okutuyoruz  daim etsin
|
|
|
|
|
|
narçiçeği
|
 |
« Yanıtla #29 : Mart 29, 2007, 09:08:25 ÖS » |
|
arkadaşlar bugün itibarıyla yaş ortalaması 30 olan 6 bayan binanın 2. tekrarını bitirdik .. biraz ağır da gitsek yerleştire yerleştire gidiyoruz  'ın izniyle . :x
|
Sakın terk-i edebden kûy-ı Mahbûb-i Hudâ’dır bu Nazargâh-i ilâhidir, Makam-ı Mustafâ’dır bu
|
|
|
|
ankebut-57
|
 |
« Yanıtla #30 : Mart 30, 2007, 09:47:05 ÖÖ » |
|
arkadaşlar bugün itibarıyla yaş ortalaması 30 olan 6 bayan binanın 2. tekrarını bitirdik .. biraz ağır da gitsek yerleştire yerleştire gidiyoruz  'ın izniyle . :x  şevkinizi artırsın. Ne güzel...
|
Âlimleri irfan sahib eden, üç harf ile beş noktadır.( عشقْ) Mü'minleri duhûlü cennet eyleyen, beş harf ile üç noktadır. ( ايمان) www.ayasofyacami.com
|
|
|
keyhan
Yeni üye
|
 |
« Yanıtla #31 : Nisan 12, 2007, 01:10:07 ÖS » |
|
Mevla okumayı nasip etti ama okutmak nasip olmadı okuduklarımızı
|
Hiç bi edeb vasılı hûda olamaz
|
|
|
hasali
Yeni üye
|
 |
« Yanıtla #32 : Nisan 20, 2007, 01:36:58 ÖÖ » |
|
bende okudum ama hepsini unuttum
|
|
|
|
|
|
müteallim
|
 |
« Yanıtla #33 : Nisan 21, 2007, 01:16:56 ÖÖ » |
|
bende okudum ama hepsini unuttum unutmak cok büyük felaket.
|
|
|
|
|
ay-yüzlüm
|
 |
« Yanıtla #34 : Haziran 27, 2007, 09:28:41 ÖS » |
|
acizane bende okudum vede okuttum kafiye metinler birde nurul izah 'a kadar..
en önemlisi RABBİM amil olmayı nasip eylesin..
|
Yürü dünya yürü bu yol dergaha gider. Bu yol gama,kedere,acıya,aha gider. Çıkablirsen eyer bu yokuşu zirveye, Hüzünlenme o zaman sonu felaha gider.
|
|
|
hadime
aktif okur

|
 |
« Yanıtla #35 : Temmuz 13, 2007, 12:38:16 ÖÖ » |
|
Amin kardeşim.ben de bugün maksuda başladım...ara vere vere ilerliyorum ama Mevlam sonuna kadar gitmeyi ,öğrendiklerimi öğretmeyi nasip eder inşAllah...cümlemiz bu ilimlerden istifade ederiz...
|
Bütün renkler aynı hızla kirleniyordu,birinciliği beyaza verdiler...
|
|
|
|
müteallim
|
 |
« Yanıtla #36 : Temmuz 13, 2007, 12:41:19 ÖS » |
|
Amin kardeşim.ben de bugün maksuda başladım...ara vere vere ilerliyorum ama Mevlam sonuna kadar gitmeyi ,öğrendiklerimi öğretmeyi nasip eder inşAllah...cümlemiz bu ilimlerden istifade ederiz... Rasülüllah efendimize bir sahabi gelerek ömrümün sonuna bir saat kalsa ne yapayim diye süal ettiginde tavsiye ilim ögrenolmustur.
|
|
|
|
|
fatihan
|
 |
« Yanıtla #37 : Temmuz 13, 2007, 01:34:06 ÖS » |
|
Rasülüllah efendimize bir sahabi gelerek ömrümün sonuna bir saat kalsa ne yapayim diye süal ettiginde tavsiye ilim ögrenolmustur.
:x
|
|
|
|
fatmer
Yeni üye
|
 |
« Yanıtla #38 : Ekim 14, 2007, 09:34:52 ÖS » |
|
lafzai celal den nida harfi neden hazf olunur bende okudum ama hepsini unuttum unutmak cok büyük felaket.
|
|
|
|
|
|
kenz
|
 |
« Yanıtla #39 : Ekim 14, 2007, 10:27:56 ÖS » |
|
lafzai celalden nida harfi neden hazf olunur Tahfif için hazf olunur
|
İNSAN akli ile melekleşen nefsi ile iblisleşen bir aciptir İNSAN İNSAN kendi kabahatini bilmeyen cehli ile dünyalara sığmayan bir mağrurdur İNSAN İNSAN bütün zaaf ve acziyyetine rağmen kudrete kafa tutan taşkın bir şaşkındır İNSAN İNSAN maziye bağlı hâle aldanmış istikbali gözler bir taştır İNSAN
|
|
|
|