Sadakat İslamî Forum

*
Selamün Aleyküm ya, Ziyaretçi. Bi zahmet üyemiz isen giriş yap üyemiz değilsen üyemiz oluver. Kasım 21, 2008, 11:52:44 ÖS

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Favorilere Ekle  |  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: benim bir sorum var  (Okunma Sayısı 325 defa)
ASUDE
aktif yazar

« : Ağustos 11, 2008, 12:06:49 ÖÖ »

bir sorum var ama nasıl soracağımı bilmiyorum açıkcası....
aslında daha öncede duymuştum ve gülüp geçmiştim....
arkadaşım bugün bir soru sordu ve cevap veremedim .... bu konuda bir bilgim yoktu çünkü internette çevirgel mi geri getir mi tam olarak hatırlayamıyorum ama bu isimde bir dua varmış ve giden eşin evine bağlanması için okunuyormuş....

bu konuda bilgisi olan var mı ben bir bilgim olmadığı için cevap veremedim... bilgisi olan var mı acaba?
Moderatöre Bildir   Logged

<<<Ya Gel Artık Güldür Benim Yüzümü
Yada Bakma SEVİYORUM Der Gibi...>>>
müteallim
Moderatör

« Yanıtla #1 : Ağustos 11, 2008, 12:33:14 ÖÖ »

bir sorum var ama nasıl soracağımı bilmiyorum açıkcası....
aslında daha öncede duymuştum ve gülüp geçmiştim....
arkadaşım bugün bir soru sordu ve cevap veremedim .... bu konuda bir bilgim yoktu çünkü internette çevirgel mi geri getir mi tam olarak hatırlayamıyorum ama bu isimde bir dua varmış ve giden eşin evine bağlanması için okunuyormuş....

bu konuda bilgisi olan var mı ben bir bilgim olmadığı için cevap veremedim... bilgisi olan var mı acaba?

internet ortaminda bunun gibi seylere yer yok sanirim.simdide sihre ve muskaciliga baslamayalim.

Ben yaşadıkça Kur'an'ın bendesiyim
Ben Hz.Muhammed'in ayağının tozuyum
Biri benden bundan başkasını naklederse
Ondan da bizarım, o sözden de bizarım
ASUDE
aktif yazar

« Yanıtla #2 : Ağustos 11, 2008, 12:41:29 ÖÖ »

ya aslında bende bu şekilde düşündüm ama tam olarak birşeyde söylemek istemedim ...
dediğim gibi bu konuda bir bilgim yok....
ben arkadaşıma sadece bu şekilde uğraşmaktansa rabbime dua et O'nu  ol demesiyle herşey olur dedim ama beni dinleyeceğini pek sanmıyorum...

<<<Ya Gel Artık Güldür Benim Yüzümü
Yada Bakma SEVİYORUM Der Gibi...>>>
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Favorilere Ekle  |  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

İlgili Konular
Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntülenme Son Mesaj
Bir kaç sorum var! BİLGİSAYAR VE İNTERNET ankebut-57 1 680 Son Mesaj Şubat 22, 2007, 03:02:03 ÖS
Gönderen: armonya
Benim büyük bir Rabbim var HAYAT TECRÜBESİ dört mevsim 12 551 Son Mesaj Ağustos 05, 2008, 02:45:48 ÖS
Gönderen: ikra42
Bir sorum olacak... SİZİN PENCERENİZDEN SİTEMİZ aşk hamalı 14 1039 Son Mesaj Eylül 08, 2008, 07:40:45 ÖS
Gönderen: Àkib
Önemli Bir Sorum Var İSLAMİ SORULARINIZ VE CEVAPLARI yağmur_gül 11 487 Son Mesaj Ekim 03, 2008, 12:29:38 ÖS
Gönderen: yağmur_gül
Bi sorum var... SİZİN PENCERENİZDEN SİTEMİZ gamzeli 7 443 Son Mesaj Ekim 29, 2008, 09:10:28 ÖS
Gönderen: muhibban

Forumumuzda "özel mesajlar" yöneticilerimiz tarafından amacı dışında (şeri şerife muhalif) kullananları tesbit amacı ile incelenmektedir!
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks

Sadakat İslami Forumları 2004-2008
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM

Google ve orumceklerin son ziyareti Kasım 19, 2008, 07:59:52 ÖS