|
Uludag
|
 |
« Yanıtla #20 : Şubat 23, 2008, 12:58:14 ÖÖ » |
|
Konu başlığı sakıncalı olup olmadğı idi. Ziyarete gidilip gidilmediği değil. Cevabımızı sadece belirli bir kesimi memnun etmek için değil umuma faydalı olması için yazmamız gerekir. Bizim vazifemiz tüm Ümmete hizmettir sadece takva ehline değil. Fefhem!  o cins pantolmu? ya mutlaka vardir cins insanlar kardesim, fakat o sekilde ziyarete gitseniz (gidermisiniz?) eminim cok ilginc muamele görürsünüz...
|
''Ya Rabbi! Şu aciz kulunu Ümmet-i Muhammed'e hizmet etmeğe muktedir eyle!''
|
|
|
|
eginli
|
 |
« Yanıtla #21 : Şubat 23, 2008, 01:01:05 ÖÖ » |
|
Konu başlığı sakıncalı olup olmadğı idi. Ziyarete gidilip gidilmediği değil. Cevabımızı sadece belirli bir kesimi memnun etmek için değil umuma faydalı olması için yazmamız gerekir. Bizim vazifemiz tüm Ümmete hizmettir sadece takva ehline değil. Fefhem!  
|
 (c.c)selami üzerimize olsun. Bu dünyanin cefasindan sefasina sira gelmez, gafil olma ilme calis gecen günler geri gelmez.
|
|
|
|
setre
|
 |
« Yanıtla #22 : Şubat 23, 2008, 01:07:07 ÖÖ » |
|
Büyüklerimiz bu konuda cocuklara dahi kot pantolon giydirilmemesini cocuğun akıbetini etkileyeceğini söylemişlerdir.Ayrıca kot pantolondan necaset cıkmazmış içinde kullanılan maddeden ötürü+ kot pantolonlar kısırlığa sebebiyet verir
|
∂úñуαηıη єη ¢єηтιℓмєη ιηѕαηı ,кαяαηℓıктα вιℓє єѕηєякєη αğzıηı кαραтαη ιηѕαη∂ıя
|
|
|
|
duha
|
 |
« Yanıtla #23 : Şubat 23, 2008, 01:10:25 ÖÖ » |
|
|
Memati: ölen var mı? Dayı: var Memati: kim öldü? Dayı: mertlik öldü yiğenim !
|
|
|
|
müteallim
|
 |
« Yanıtla #24 : Şubat 23, 2008, 01:11:34 ÖÖ » |
|
Büyüklerimiz bu konuda cocuklara dahi kot pantolon giydirilmemesini cocuğun akıbetini etkileyeceğini söylemişlerdir.Ayrıca kot pantolondan necaset cıkmazmış içinde kullanılan maddeden ötürü+ kot pantolonlar kısırlığa sebebiyet verir
bütün dar giyilen pantolonlar hen ser´an zararli hemde sihhate zararlidir
|
Ben yaşadıkça Kur'an'ın bendesiyim Ben Hz.Muhammed'in ayağının tozuyum Biri benden bundan başkasını naklederse Ondan da bizarım, o sözden de bizarım
|
|
|
|
Uludag
|
 |
« Yanıtla #25 : Şubat 23, 2008, 01:17:57 ÖÖ » |
|
Bir ara Cola'da alköl var denilmişti. Ona benzer bir oyun olmasın. Amerikan icadı veya malı diye mahzurlu olmak zorunda olmaması gerekir.
|
|
|
|
|
duha
|
 |
« Yanıtla #26 : Şubat 23, 2008, 01:23:22 ÖÖ » |
|
Bir ara Cola'da alköl var denilmişti. Ona benzer bir oyun olmasın. Amerikan icadı veya malı diye mahzurlu olmak zorunda olmaması gerekir. O bildiğim kadarı ile numara değildi gerçekti...Hatta yakından tanıdığım birinin başına şöe bi olay gelmişti,arkadaşları ile pikinkten dönerken polis çevirmesi olmuş alkol testi yapılmak istemişer genç hiçbi şekilde alkol içmediklerini zaten normal hayattada ağzılarına bile sürmediklerini bugün sade ve sadece cola içtiklerini belritp testi yapmışlar ve az bir promil olsada alkol çıkmış...
|
|
|
|
|
setre
|
 |
« Yanıtla #27 : Şubat 23, 2008, 01:26:52 ÖÖ » |
|
Kafamdan uydurmadım dediklerimi büyüklerimizle yakın irtibatta olan hocalardan duydum  Ayrıca ihtiyaten cola da tüketmiyorum.
|
|
|
|
|
Uludag
|
 |
« Yanıtla #28 : Şubat 23, 2008, 01:29:14 ÖÖ » |
|
Cola Turka hakkında orjinalı varken kopyasına ne gerek var denildiğini duymuştum.
|
|
|
|
|
duha
|
 |
« Yanıtla #29 : Şubat 23, 2008, 01:32:21 ÖÖ » |
|
Cola Turka hakkında orjinalı varken kopyasına ne gerek var denildiğini duymuştum.
Orjinelide sahteside aynı gibi zaten tadlarda hemen aynı...Bu mevzuyu kantici ile konuştuğumda bana şunu söylemişti ayrım yapmaları anlamsız kalıyor çünkü içindeki madeller hemen hemen aynı sadece güven verme amacı insanlar kandırılıyor...
|
|
|
|
|
eginli
|
 |
« Yanıtla #30 : Şubat 23, 2008, 01:40:51 ÖÖ » |
|
kottan kolaya gectik  aslinda bende kot giymiyorum dersem yalan olur, ancak insaatta calisirken iyi oluyor saglam oldugundan,yanliz bir iki numara büyügünü aliyorum.... necast cikmama hususu beni ikna etmiyor... cok yikandiginda boyasi bile cikarken...
|
 (c.c)selami üzerimize olsun. Bu dünyanin cefasindan sefasina sira gelmez, gafil olma ilme calis gecen günler geri gelmez.
|
|
|
|
Uludag
|
 |
« Yanıtla #31 : Şubat 23, 2008, 01:42:40 ÖÖ » |
|
Emekli olunca torun bile giyer 
|
|
|
|
|
setre
|
 |
« Yanıtla #32 : Şubat 23, 2008, 01:47:36 ÖÖ » |
|
ister ikna olun ister olmayın, ben bildiklerimi söyledim iradenizde hürsünüz.
|
|
|
|
|
eginli
|
 |
« Yanıtla #33 : Şubat 23, 2008, 01:48:27 ÖÖ » |
|
Emekli olunca torun bile giyer  biz cocuklarida torunlarida hocalara teslim ediyoruz, onlarda ne görürlkerse , ne ögrenirlerse onu yaparlkar herhalde 
|
|
|
|
|
osmanli
|
 |
« Yanıtla #34 : Şubat 23, 2008, 05:09:13 ÖÖ » |
|
|
kardesinin yüzüne gülümsemen senin icin sadakadir iyilik ile emretmen sadakadir:
|
|
|
|
Uludag
|
 |
« Yanıtla #35 : Şubat 23, 2008, 09:32:25 ÖÖ » |
|
Jeans'de zararlı madde olduğuna dair herhangi bir kaynak varmıdır. Yoksa hezeyanla söylenmiş bir sözmüdür? Hem o elbise kaynar suda 90 derecede yıkanır, olsa bile yıkanınca o zararlı madde çıkmazmı? Şu zamanda hele Avrupada herşeyi aşırı incelerseniz aç ve açık kalırsınız. İkiside caiz olmadığına göre... Maksadım şudur ki; elbisesi için veya önemsiz başka şey için insanları eleştirir veya ikaz edersek bunuda ulu orta yaparsak gençlerimizi kaybederiz cemaat bulamayız. Almanya'daki cemaat mevzuundaki vahim durum başka sebeblerle beraber bu gibi gereksiz eleştirilerden kaynaklanmaktadır.  ''Kolaylaştırın, zorlaştırmayın...'' unutmamak lazım.  Maksat Ümmeti Muhammede faydalı olmak... 
|
|
|
|
muhibban
okur
Utandırma Ya Rabbi!
|
 |
« Yanıtla #36 : Haziran 26, 2008, 06:56:21 ÖS » |
|
Keten, gabardin vs. pantolanlar için de aynı durum sözkonusu mudur?
|
Elimize, dilimize, gözümüze ve kalbimize sahip olalım...
|
|
|
Devletin Bekasi
okur
|
 |
« Yanıtla #37 : Temmuz 26, 2008, 04:11:26 ÖS » |
|
Yasadigim bir olayi aktarmak istiyorum. Cuma Namazina hazirlanmistik Camiinin birinde. Genc kardesim Cuma Hutbesine cikmak üzereyken, yanimdaki bölge idarecisi genci geriye cevirdi ve sarik cübbeyi giyip kendisi cikti Hutbeye. Cuma Namazi sona erdi ve bölge idarecimiz Subenin hocasini idari bölümdeki odaya cekerek fircaladi. Fircanin konusuda, Talebenin gigdigi kot panatolon idi. Konusmamizdada, bize yakisan bu degil dendi. Zaten Talebelik döneminde de imrendigimiz büyük alimlerin giyim ve kusamlarina bakilinca, hic birinde kot pantolon görmedik. Sahsim adina diyorum, benim icin tartisilacak konu bile degil. Müslüman kisi herseyi ile kendine imrendiren kisidir. Tertemiz takim elbise dururken, neden giyeyim ki kotu motu iviri ziviri. Almanyada devlet dayresine gidildiginde bile, insanlarin görüntüye dikkat etiklerini her halinden anliyorsunuz. Takim elbise ile gidenin isi daha net ve cabuk bitiyor. Kilik kiyafete dikkat etmeyen kisininde isi bitiyor ama, zorluklarla. Bu sadece ufak bir ölcü. Malesef kapitalisim ic degerlere degilde, dis degerlere Rabet etmekde
Saygilarimla
|
EDRIK EBEL ABBAS ENNI MUNHASIR SEYYIDI BELYA BNI MELKANI´L-HIZIR
|
|
|
|
Evfacan
|
 |
« Yanıtla #38 : Temmuz 27, 2008, 02:35:18 ÖS » |
|
müteallim hocama katiliyorum...!
|
...nalet olsun icimdeki sadakat sevgisine... 
|
|
|
|