Sadakat İslamî Forum

*
Selamün Aleyküm; Ziyaretçi kardeşim. Ailemiz ferdiysen giriş yap. Değilsen Sadakat Ailesine 10 sn de katılabilirsin. Ocak 09, 2009, 03:04:04 ÖÖ

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Favorilere Ekle  |  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Mehter Marşı (eski konu üzerine)  (Okunma Sayısı 135 defa)
cp
Yeni üye
*

« : Kasım 02, 2008, 04:48:47 ÖS »

Sadakat forumuna yeni üye oldum ve İslami sorularınız ve cevapları kısmını yakından takip ediyorum.gerçekten bilmemiz gereken ama gözardı ettiğimiz, gözardı ettirilen birçok yanlışa düşüyoruz bu konularda yapılan uyarılardan ve verdiğiniz dini bilgilerden ötürü tüm kardeşlerimden (cc) razı olsun inşAllah.

Aklıma takılan soruya gelirsem bir önceki mehter marşı konusuna göz atıyordum ve değerli kardeşim müteallim'in sunduğu bilgiye eriştim ancak aklıma takılan şu ki atalarımızdan gelmesi coşkulandırması savaşa giderken insanları yüreklendirmesi dinlenirken şehvet uyandırmaması ona karşın sevinç uyandırması saygı duyulası şeyler olmasına karşın içinde çalgı bulunan mehter marşının dinlenmesinde bir sakıncanın bulunmaması görüşü.

Geniş bir açıklama sunarsanız aklımdaki bulanıklığı gidermeme yardımcı olacaksınız.

Yazdıklarımı okuyan,cevaplayan cevaplamayan herkese teşekkürler.Umarım faydalı bilgiler ediniriz.

(cc)'ın rahmeti üzerimize olsun inşAllah.Selametle.
Moderatöre Bildir   Logged
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Favorilere Ekle  |  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

İlgili Konular
Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntülenme Son Mesaj
Fetih marşı!!! EDEBİYAT mars 1 519 Son Mesaj Mayıs 29, 2005, 03:05:30 ÖS
Gönderen: sahsuvar
Mehter Marsi İSLAMİ SORULARINIZ VE CEVAPLARI Eyup 10 1681 Son Mesaj Mart 11, 2006, 09:53:57 ÖS
Gönderen: talebe-harun74
Mehter mp3 İndir-1 İSLAMİ MULTİMEDİA arimseli 1 1519 Son Mesaj Şubat 23, 2007, 01:26:32 ÖÖ
Gönderen: izmer
Mehter Marşları (Video) İSLAMİ MULTİMEDİA fatihan 4 1212 Son Mesaj Ekim 20, 2007, 11:24:09 ÖS
Gönderen: osmanli
Eski dünyamız, eski bayramlarımız TARİHİ VE KÜLTÜREL DEĞERLERİMİZ İsra 1 205 Son Mesaj Aralık 09, 2008, 01:12:54 ÖS
Gönderen: Gül_Sultan
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks

Sadakat İslami Forumları 2004-2008
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM