Sadakat İslamî Forum

*
Selamün Aleyküm; Ziyaretçi kardeşim. Ailemiz ferdiysen giriş yap. Değilsen Sadakat Ailesine 10 sn de katılabilirsin. Ocak 09, 2009, 03:25:23 ÖÖ

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Favorilere Ekle  |  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Namaz sonrası, tesbih öncesi okunan dua.  (Okunma Sayısı 653 defa)
kutup yıldızı
aktif okur
**

« : Ekim 23, 2008, 01:18:50 ÖÖ »

Arkadaşlar, google' da ve bazı islami sitelerde de bakınmama rağmen (bir tane yazılım da kullanıyorum, onda da göremedim) tesbih öncesi dua konusunda bir sorum olacak size.

camide namaz bitimi sonrasında sanıyorum en son içimizden okuduğumuz ayetel kürsi duasından sonra, SubhanAllah öncesi, Elhamdülillah öncesi ve AAllahuEkber öncesi, hocanın söylediği arapça cümleleri bulamadım bir türlü. namazını eda eden biriniz bu cümleleri bana yazabilir mi veya bir link de verseniz olur. yalnız, ayetel kürsi öncesi okunan duaları demiyorum. sadece tesbih öncesi mesela SubhanAllah demeden hemen evvel bu ismi zikreden cümle gibi..

teşekkürler.
Moderatöre Bildir   Logged
kutup yıldızı
aktif okur
**

« Yanıtla #1 : Ekim 23, 2008, 02:14:37 ÖÖ »

abes olacak belki ama aradığım cevabı kendim buldum, kendim yazıyorum.
zaten bu saatte de yani.. benden başka kim var acaba forumda :-)

Vehüve aliyyül azimü zül celaaili SübhanAllah.
Sübhanel kerimi daimenül Elhamdülillah.
Rabbil alemiyne Teala şanühü ü ekber.

rahman.fw.nu/resulullah.com.tr

fatihan
Moderatör

« Yanıtla #2 : Ekim 23, 2008, 12:22:10 ÖS »

Bu tesbihlerden önce okunanlar farklılık gösterebiliyor.Yani sabit, illa şu okunacak diye bir şey yok.Hatta sadece SubhanAllah deyip 33 SubhanAllah elhamdülillah deyip 33 elhamdülillah Allahu Ekber deyip 33 Allahu ekber tesbihleri okunabiliyor....

Mektubat Dersleri için Tıkla>>>    
Evlilik Rehberiniz
www.evlilikmektebi.com
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Favorilere Ekle  |  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

İlgili Konular
Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntülenme Son Mesaj
En büyük istiğfar tesbih namazı KUR'AN-I KERİM VE SÜNNET-İ SENİYYE Miftahulkuluub 13 2084 Son Mesaj Kasım 27, 2008, 02:08:46 ÖS
Gönderen: ay-yüzlüm
Ramazan Ve sonrası Sağlıklı Beslenme Rehberi SAĞLIKLI YAŞAM fatihan 11 859 Son Mesaj Eylül 19, 2008, 10:40:13 ÖÖ
Gönderen: ihvan
Kırık Manalı Mektubatı Şerif Okunan Site SİZİN PENCERENİZDEN SİTEMİZ orjinal 2 602 Son Mesaj Ağustos 19, 2008, 02:25:10 ÖÖ
Gönderen: orjinal
Mescid-i Haramda teravih namazı sonrası okunan dua SERBEST KÜRSÜ ihvan 1 191 Son Mesaj Ekim 23, 2008, 04:30:44 ÖS
Gönderen: ihvan
Televizyondan okunan Kur'anı takiple hatim olur mu? İSLAMİ SORULARINIZ VE CEVAPLARI esen-nur571 4 134 Son Mesaj Ocak 07, 2009, 08:10:15 ÖS
Gönderen: civan
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks

Sadakat İslami Forumları 2004-2008
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM