duha
Moderatör
popüler yazar

ѕησωƒℓαкє
|
 |
« : Kasım 22, 2008, 05:21:02 pm » |
|
Büyük bir villanın kapısında şu notlar yazıyordu:
Bugün bir iş toplantım var gecikeceğim. BABANIZ. Gündeyim, geç geleceğim. ANNENİZ Arkadaşımda kalacağım. KIZINIZ Sinemaya gideceğim, geç gelebilirim, hatta gelmeyebilirim. OĞLUNUZ .
İşimi kolaylaştırdığınız için teşekkür ederim. HIRSIZ 
|
Mem nelere gark olmadı zinin ateşi için,Ferhat dağı delmedimi Şirinin düşü için.
Kusur ise her saniye her yerde seni anmak;Mecnun azmı yemin etti Leylanın başı için?...
Gözlerinin dokunduğu her mekan memleketim...Bakı verde uzamasın gurbetin esaretin....
|
|
|
BAHADIRHAN
aktif okur

|
 |
« Yanıtla #1 : Kasım 22, 2008, 07:12:41 pm » |
|
o hırsız o yazıyı ancak rüyasında görür.  bu aşağıda üye isimleri kırmızı yeşil mavi diye renklere göre ayrılmış. Burda ayrım mı var yoksa? 
|
|
|
|
|
duha
Moderatör
popüler yazar

ѕησωƒℓαкє
|
 |
« Yanıtla #2 : Kasım 22, 2008, 07:36:13 pm » |
|
Ayrım yok kardeşim,yeşil olanlar Moderatör,maviler yani lilalar ise mesaj Sayısı 500 zün altında olan üyeler,kırmızılar ise mesajları 500 ün üstünde olan üyeler 
|
Mem nelere gark olmadı zinin ateşi için,Ferhat dağı delmedimi Şirinin düşü için.
Kusur ise her saniye her yerde seni anmak;Mecnun azmı yemin etti Leylanın başı için?...
Gözlerinin dokunduğu her mekan memleketim...Bakı verde uzamasın gurbetin esaretin....
|
|
|
BAHADIRHAN
aktif okur

|
 |
« Yanıtla #3 : Kasım 22, 2008, 07:47:17 pm » |
|
işte kardeşim basbaya ayrım, modda insan diğerleride insan.  belki ben rengimin mavi olmasını istemiyorum.
|
|
|
|
|
duha
Moderatör
popüler yazar

ѕησωƒℓαкє
|
 |
« Yanıtla #4 : Kasım 22, 2008, 08:05:01 pm » |
|
işte kardeşim basbaya ayrım, modda insan diğerleride insan.  belki ben rengimin mavi olmasını istemiyorum. oda sizin probleminiz kardeşim 
|
|
|
|
|
Fatihan
|
 |
« Yanıtla #5 : Kasım 22, 2008, 10:17:11 pm » |
|
|
'Ene, ene, ene' diyen kaybetti! Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.evlilikmektebi.com
|
|
|
BAHADIRHAN
aktif okur

|
 |
« Yanıtla #6 : Kasım 22, 2008, 11:03:21 pm » |
|
kardeşim bi zamanlar bizde modduk bu formda. biz gariban gariban takılıyorduk.  sizin gibi havamızı basmıyoduk bende yeşildim böle hergün fotosentez yapıyodum. şimdi ise mantar hayatı yaşıyorum. beni de yeşil yapın kendi yerimde.  miftah duy sesimi ben geldim...
|
|
|
|
|
|
Fatihan
|
 |
« Yanıtla #7 : Kasım 22, 2008, 11:23:35 pm » |
|
 hoşgeldin ya siz nerelerdesiniz....
|
'Ene, ene, ene' diyen kaybetti! Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.evlilikmektebi.com
|
|
|
|
İsra
|
 |
« Yanıtla #8 : Kasım 22, 2008, 11:35:23 pm » |
|
Hoşgeldiniz bahadırhan kardeşim yalnış gördünüz sanırım kimse hava atmıyor 
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapForum Kurallarını Okumak İçin Lütfen Tıklayınız
|
|
|
duha
Moderatör
popüler yazar

ѕησωƒℓαкє
|
 |
« Yanıtla #9 : Kasım 22, 2008, 11:39:39 pm » |
|
kardeşim bi zamanlar bizde modduk bu formda. biz gariban gariban takılıyorduk.  sizin gibi havamızı basmıyoduk bende yeşildim böle hergün fotosentez yapıyodum. şimdi ise mantar hayatı yaşıyorum. beni de yeşil yapın kendi yerimde.  miftah duy sesimi ben geldim... Eeheh iyi güldürdünüz beni ya çok teşekkür ederimm zm1)) zm1)) fotosentez devrimini geçirmişsiniz ne gelir elden mantar olmak varmış kaderinizde demmeki bizi bilen,beni bilen iyi biliyor hava basılmaz bu ortamda herkez gerektiği şekilde davranır ve herkez hakettiği muameleyi görür 
|
|
|
|
BAHADIRHAN
aktif okur

|
 |
« Yanıtla #10 : Kasım 23, 2008, 12:01:42 am » |
|
hoşbuldum. teşekkür ederim. sadakat ailesi bayagı büyümüş.  doğrusu sevindim. uzun bi ara uzak kaldım bu ortamdan, insan ekiskliğini hissediyor.
|
|
|
|
|
|
günbatımı
|
 |
« Yanıtla #11 : Kasım 24, 2008, 08:31:55 pm » |
|
Büyük bir villanın kapısında şu notlar yazıyordu:
Bugün bir iş toplantım var gecikeceğim. BABANIZ. Gündeyim, geç geleceğim. ANNENİZ Arkadaşımda kalacağım. KIZINIZ Sinemaya gideceğim, geç gelebilirim, hatta gelmeyebilirim. OĞLUNUZ .
İşimi kolaylaştırdığınız için teşekkür ederim. HIRSIZ  Çok güzel!.. Ama hırsız da espritüelmiş yani... Bu da yurdum hırsızı olsa gerek!.. 
|
SEN NE KADAR BİLİRSEN BİL; SENİN BİLDİĞİN, KARŞINDAKİNİN ANLADIĞI KADARDIR...
|
|
|
|