|
ankebut-57
|
 |
« Yanıtla #40 : Ekim 26, 2007, 12:07:33 am » |
|
Hakkaten yahu nerelerde muallim_abi acaba. Gerçekten foruma ben geldiğimde çok az mesajını gördüm ve oldukça bilgili bir hocamızdı. Sesimi duyar umarım. 
|
Âlimleri irfan sahib eden, üç harf ile beş noktadır.( عشقْ) Mü'minleri duhûlü cennet eyleyen, beş harf ile üç noktadır. ( ايمان) Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.ayasofya.org
|
|
|
|
osmanli
|
 |
« Yanıtla #41 : Ekim 26, 2007, 12:11:55 am » |
|
Hakkaten yahu nerelerde muallim_abi acaba. Gerçekten foruma ben geldiğimde çok az mesajını gördüm ve oldukça bilgili bir hocamızdı. Sesimi duyar umarım.  suan izindeler,tahminim
|
Ey Rabbimiz! Bazı yüzlerin ağarıp, bazı yüzlerin kararacağı günde; bizi yüzleri ak, gönülleri pak olan, sevgili resülünün bayrağı altında toplanan mesut insanlar zümresine kat. O'nun(sav) yanında cennete girmeyi, mübarek Cemalini görmeyi, Senin dostlarınla komşu olmayı ve en büyük makam olan rızana ulaşmayı nasib eyle
|
|
|
|
ankebut-57
|
 |
« Yanıtla #42 : Ekim 26, 2007, 12:14:03 am » |
|
Muallim_abi ve yusufum ben geldim geleli izinde olamazlar.  Epeydir yok bu zat-ı muhteremler.
|
Âlimleri irfan sahib eden, üç harf ile beş noktadır.( عشقْ) Mü'minleri duhûlü cennet eyleyen, beş harf ile üç noktadır. ( ايمان) Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.ayasofya.org
|
|
|
|
müteallim
|
 |
« Yanıtla #43 : Ekim 26, 2007, 12:17:09 am » |
|
bu iki arkadasi bende ariyorum amma gören varsa istihbarat etsin.
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
osmanli
|
 |
« Yanıtla #44 : Ekim 26, 2007, 12:19:09 am » |
|
Miftahulkuluub, kardesim bilir tahminim.
|
Ey Rabbimiz! Bazı yüzlerin ağarıp, bazı yüzlerin kararacağı günde; bizi yüzleri ak, gönülleri pak olan, sevgili resülünün bayrağı altında toplanan mesut insanlar zümresine kat. O'nun(sav) yanında cennete girmeyi, mübarek Cemalini görmeyi, Senin dostlarınla komşu olmayı ve en büyük makam olan rızana ulaşmayı nasib eyle
|
|
|
|
Fatihan
|
 |
« Yanıtla #45 : Ekim 27, 2007, 06:29:23 pm » |
|
Muallim_abi'nin selamları var.Okuldu, işti derken çok yoğun olduğunu bu nedenle giremediğini söylüyor.
|
'Ene, ene, ene' diyen kaybetti! Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.evlilikmektebi.com
|
|
|
|
ankebut-57
|
 |
« Yanıtla #46 : Ekim 27, 2007, 07:15:38 pm » |
|
Ve aleykümselam. Gittiği yerlerde sadakat'e açılan bir pencere bulacaktır mutlaka. Başını uzatıverse makbuldür. 
|
|
|
|
|
İsra
|
 |
« Yanıtla #47 : Ekim 27, 2007, 08:32:16 pm » |
|
Ve aleykümselam. Gittiği yerlerde sadakat'e açılan bir pencere bulacaktır mutlaka. Başını uzatıverse makbuldür.  
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapForum Kurallarını Okumak İçin Lütfen Tıklayınız
|
|
|
|
Fatihan
|
 |
« Yanıtla #48 : Ekim 28, 2007, 04:41:50 pm » |
|
Ve aleykümselam. Gittiği yerlerde sadakat'e açılan bir pencere bulacaktır mutlaka. Başını uzatıverse makbuldür.  Kısa da olsa girebildiğini ama yazamadığını söyledi...
|
'Ene, ene, ene' diyen kaybetti! Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.evlilikmektebi.com
|
|
|
|
müteallim
|
 |
« Yanıtla #49 : Ekim 28, 2007, 11:48:09 pm » |
|
Kısa da olsa girebildiğini ama yazamadığını söyledi... 
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
Uludag
|
 |
« Yanıtla #50 : Kasım 15, 2008, 08:16:37 pm » |
|
Hızır AS dan dualar isimli kitbda Zülkrneyn AS ile Hızır AS teyze çocuklrıdır ve o mezkur fetihleri beraber yapmışlardır yazıyor. O fetihlerden birinde abı hayatı içen Hz Hızır kıyamete kadar hayat sürme iznini almıştır.
|
|
|
|
|
|
yusufum
|
 |
« Yanıtla #51 : Mart 02, 2010, 11:23:53 pm » |
|
Zülkarney konusunda yaptığım bazı araştırmalar fikrimi değiştirdi.Ya da çok yanılmışım.
|
ANA HAKİKAT'İ ANLAT
|
|
|
|
racül
|
 |
« Yanıtla #52 : Mart 03, 2010, 12:11:38 am » |
|
aha, yusufumun üc kere "tik" duymadik ismini gördük, hayal mi ruh mu kendisi mi??? eger kalici isen,  özledik seni 
|
Es ist keine Schande hinzufallen, aber es ist eine Schande einfach liegen zu bleiben. Theodor Heuss ehemaliger Bundespräsident
|
|
|
|
racül
|
 |
« Yanıtla #53 : Mart 03, 2010, 12:12:09 am » |
|
arastirmalar ve degisen fikirler derken???
|
Es ist keine Schande hinzufallen, aber es ist eine Schande einfach liegen zu bleiben. Theodor Heuss ehemaliger Bundespräsident
|
|
|
|