Sadakat İslamî Forum

*
Selamün Aleyküm; Ziyaretçi kardeşim. Ailemiz ferdiysen giriş yap. Değilsen Sadakat Ailesine 10 sn de katılabilirsin. Mart 20, 2010, 08:00:35 pm

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Favorilere Ekle  |  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Gözlerimden bir damla yaş aksa, adı Aksa olsa…  (Okunma Sayısı 256 defa)
vuslat64
Yeni üye
*

« : Şubat 12, 2009, 09:41:23 pm »

Ne de haz duyardı gökteki bulutlar, belki de coşa gelir ve yağardı yağmurlar Kudüs’ün yanık bağrına…

Ahh yerlerin minik mücahidleri, ahh göklerin şanlı şehitleri… öpmek isterdim o taş atan minik ellerinizi teker teker. Belki o zaman elleriniz hüzün dolu bağrımı teskin eder. Kapatın beni en rezil zindanlara da, bırakmayın beni utancımın kuytusunda… Takmadım zilletin kolyesini henüz boynuma, takamam da.

Ne vardı da bırakıp gitti tüm güzellikler bizi. Ahh Şeyh Ahmet Yasin, senin gülüşünle gülerdim hep. Sarıldım hayaline, asr-ı saadetten günümüze taşıdığın kokuna doyardım. Ne de büyüktü yüreğin senin, tüm ümmeti kucaklardı çolak ellerin, öpülesi ellerin…

Sokakları düşer aklıma Gazze’nin. Barut, kan ve cesetlerin arasında dirilen, direnen; o kökleri ta cennete, dalları yüreğimizde kutlu sevdanın mubarek, mukaddes, muvahhid erlerini görür gibiyim yanımda. Bağrında bir kurşunla cennete “selam” diyenlerin şehadetini ve meleklerin onlara şahitliğini işitir gibiyim. Okul çıkışlarında, oyun sahalarında taşa karşı mermi oynayan cennet gözlü çocukların tekbirlerine eşlik ederim. Düşerim yollara, kahpe Yahudi’nin inancını boğarım, var gücümle…

Gözlerimden bir damla yaş aksa, adı Aksa olsa… Ruhum bir siper olsa ve kurtulsa Aksa… Bir damla kanım Aksa, cennete kadar, şahitliğe kadar, şehitliğe kadar el-AKSA!!!

M. Salih Aydoğan
Moderatöre Bildir   Logged
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Favorilere Ekle  |  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

İlgili Konular
Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntülenme Son Mesaj
Yaş damladı gözlerimden ŞİİR kainat1299 0 295 Son Mesaj Haziran 24, 2005, 07:01:52 pm
Gönderen: kainat1299
Utanmadan bayram yapacaklarmış ha gözlerinden bir damla yaş SERBEST KÜRSÜ cahitdurgun 7 1005 Son Mesaj Kasım 01, 2005, 08:10:23 pm
Gönderen: cahitdurgun
_ Bir Damla Da Olsa ( İ ) ( Ç ) ( K ) ( İ ) _ İSLAM-GENEL kurtarıcıya_ozlem 2 581 Son Mesaj Eylül 05, 2006, 01:41:36 am
Gönderen: müteallim
sanal alemde Mescidi Aksa TARİHİ VE KÜLTÜREL DEĞERLERİMİZ HELİN 2 566 Son Mesaj Eylül 17, 2006, 12:20:37 am
Gönderen: sürur
Siyonistler Aksa'yı işgal etmeyi planlıyorlar! SERBEST KÜRSÜ Lika 2 179 Son Mesaj Ekim 05, 2009, 12:22:45 pm
Gönderen: sevdagülüm
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM