Sadakat İslamî Forum

*
Selamün Aleyküm; Ziyaretçi kardeşim. Ailemiz ferdiysen giriş yap. Değilsen Sadakat Ailesine 10 sn de katılabilirsin. Mart 22, 2010, 07:30:22 am

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Favorilere Ekle  |  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: sahte resul  (Okunma Sayısı 445 defa)
eginli
yazar

« : Nisan 13, 2008, 05:51:36 am »

kardesler, bizim bulundugumuz yerde su iskender evrenesoglu adli sahte resulun adamlari alttan alta inanan saf müslümanlari kandiriyorlar, bes vakit namazlarini kilanlara, hem oldugunuz cemaatte kalin orasida hak ancak mutlaka bizede baglanin diyerek tuzak kuruyorlar... bunlara karsi mutlaka halk biliclendirilmeli , sadece bunlar "zir deli "diyip gecmemiz yeterli degil... cumalarda bilhassa bütün cemaatler bunlara karsi cephe almalilar ve gayet acik ve net olmali...
Moderatöre Bildir   Logged

Allah(c.c)selami üzerimize olsun.

Bu dünyanin cefasindan sefasina sira gelmez,
gafil olma  ilme calis gecen günler geri gelmez.
İsra
Moderatör
popüler yazar

« Yanıtla #1 : Nisan 14, 2008, 08:37:14 pm »

Haklısınız bu konuda birşeyler yapılmalı insanlar çok bilinçsiz ve onlara bağlanan insanlarda az değil.İnsanlarada hayret ediyorum hiç mi araştırmazlar neyin yanlış neyin doğru olduğunu bimezler pes doğrusu

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Forum Kurallarını Okumak İçin Lütfen Tıklayınız
eginli
yazar

« Yanıtla #2 : Nisan 14, 2008, 09:55:09 pm »

kardesim cok kurnaz yaklasiyorlar ... ben bir toplantilarina gittim... her seye yatiyorlar aradabir kendi zehirlerini kusarak kabul ettiriyorlar... tabi önce bazi hocalarin isimlerini vererek onlarla görüstügünü  onlarda benim hakli oldugumu ancak millete her seyi anlatamadiklarini söylediler diyor.. daha okadar sacmakliklar varki burda her iddalarini söyleyerek reklamlarini yapmak istemiyorum... ancak mutlaka bunlarin önünü almak icin bir kampanya baslatilmali.. belki camilerde onlarin adi verilmeden iddealarini aksini burosürlerle aciklanmali ve cemaat uyarilmali diye düsünüyorum...

Allah(c.c)selami üzerimize olsun.

Bu dünyanin cefasindan sefasina sira gelmez,
gafil olma  ilme calis gecen günler geri gelmez.
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Favorilere Ekle  |  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

İlgili Konular
Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntülenme Son Mesaj
SAHTE DÜNYANIN ACILARINDAN TUTKU VE HIRS MANEVİYAT DÜNYAMIZ seval_1985 0 593 Son Mesaj Haziran 12, 2006, 10:04:35 am
Gönderen: seval_1985
İnternette satılan ilaçların yüzde 62’si sahte SAĞLIKLI YAŞAM Tuğra 0 285 Son Mesaj Ağustos 11, 2008, 12:33:34 am
Gönderen: Tuğra
Hayat, Su, Gül ve Resul EDEBİYAT eylül_ferda 2 1105 Son Mesaj Ağustos 18, 2008, 01:10:27 pm
Gönderen: eylül_ferda
Gerçek görünümlü sahte rüyalar! VAKT-İ MUHABBET Tesniye 7 767 Son Mesaj Ocak 15, 2009, 09:58:15 pm
Gönderen: Himmet
Fox Tv Genel Müdürü'nün sahte peygamberini takdimidir SERBEST KÜRSÜ Fatihan 4 509 Son Mesaj Şubat 08, 2009, 12:08:10 am
Gönderen: Tuğra
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM