Sadakat İslamî Forum

*
Selamün Aleyküm; Ziyaretçi kardeşim. Ailemiz ferdiysen giriş yap. Değilsen Sadakat Ailesine 10 sn de katılabilirsin. Mart 21, 2010, 02:51:48 pm

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Favorilere Ekle  |  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: sanal alem  (Okunma Sayısı 327 defa)
eginli
yazar

« : Şubat 13, 2008, 11:34:40 am »

kardesler, benim bilmek istedigim, sanal alemi ne kadar ciddiye almaliyiz, burda bilmediklerimizi ögrenmemiz acisindan sinirsiz imkanlar olmasi cok büyük bir nimet oldugunu düsmekle beraber, diger sohbet vari seylerle gecirilen zaman yazik oluyor gibime geliyor, bunda bir sinir koyamayanlar( benim gibi) önemli isleri bir kenarda yapilmayi beklerken onlar netten uzak duramiyorlar, acaba bu alemi oldugundan fazla ciddiye alinmasindanmi kaynaklaniyor,  bu konuda görüslerinizi bekliyorum...
Moderatöre Bildir   Logged

Allah(c.c)selami üzerimize olsun.

Bu dünyanin cefasindan sefasina sira gelmez,
gafil olma  ilme calis gecen günler geri gelmez.
osmanli
Moderatör
popüler yazar

« Yanıtla #1 : Şubat 13, 2008, 01:57:52 pm »

önce hizmet gelir bu gün ne yaptik ne yapabiliriz ne olursa olsun hizmet oldumu bilgisayarin b sine basmam sanal aleme gelince zamani öldüren  bir pislik sahsen ben haberlere dahi bakmiyorum cünkü haberdiye bir sey vermiyorlarki kim öldü nerde öldü nasil öldü kimin nesi  ama sunu sahsen söyliyeyim hizmetlerde ve namazin vaktinden alakoyan bir gerisini siz söyleyin ben bakmamaya calisiyorum ama 12 acik
netede hizmetlerin disinda girerim
Moderatöre Bildir   Logged

Ey Rabbimiz! Bazı yüzlerin ağarıp, bazı yüzlerin kararacağı günde; bizi yüzleri ak, gönülleri pak olan, sevgili resülünün bayrağı altında toplanan mesut insanlar zümresine kat.
O'nun(sav) yanında cennete girmeyi, mübarek Cemalini görmeyi, Senin dostlarınla komşu olmayı ve en büyük makam olan rızana ulaşmayı nasib eyle
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Favorilere Ekle  |  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

İlgili Konular
Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntülenme Son Mesaj
Devri-i Âlem Hindistan Topraklarında GEZELİM, GÖRELİM Lika 5 1396 Son Mesaj Temmuz 28, 2007, 03:10:53 am
Gönderen: osmanli
Zamanı değerlendirmek-İbret-i âlem SERBEST KÜRSÜ MAVERA02 0 370 Son Mesaj Mart 25, 2008, 03:28:30 pm
Gönderen: MAVERA02
On Sekiz Bin Alem İSLAM-GENEL turab 3 1202 Son Mesaj Nisan 25, 2008, 08:51:14 pm
Gönderen: maslak
Âlem "Bir" diyor. Âlem uyanık. Âlem zikrediyor... İSLAM-GENEL neyzen.lal 8 497 Son Mesaj Şubat 28, 2009, 05:54:33 pm
Gönderen: neyzen.lal
~Devri Âlem~ FOTOĞRAF GALERİSİ Devri Âlem 28 572 Son Mesaj Dün 02:01:54 pm
Gönderen: gülçiçek
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM