aşk hamalı
aktif okur

|
 |
« : Ağustos 07, 2008, 11:56:31 ÖÖ » |
|
Selamün aleyküm Bir süre siteye Aşk hamalı olarak giriş yapamadım Siteden uzaklaştırıldım veya atıldım diye düşündüm Fakat atılacak veya uzaklaştırılacak ne yaptım? Bunun sebebini izah edermisiniz? Ben internetle ilk tanıştığımda ilk bu siteye üye oldum ilk sadakatle paylaştım İik göz ağrım olduğu için vazgeçemedim Bu tutum beni üzdü Kapıdan kovuldum sa bacadan girdim Başka bir rumuzla üye oldum ama Aşk hamalı olarak kalmayı isterim Beni mazur görün Hepimiz din kardeşiyiz Hepinizi seviyorum Sizlerde çok değerli insanlarsınız Birbirimizi üzmeyelim AŞK HAMALI
|
|
|
|
|
|
İsra
|
 |
« Yanıtla #1 : Ağustos 07, 2008, 06:54:59 ÖS » |
|
Aleyküm selam
aşk hamalı kardeşim bir yanlışınız olmalı bu güne kadar sitemizden kimse ne atıldı nede uzaklaştırldı.Kaldı ki bunu gereketirecek bir durumunuz da olmadı.
|
|
|
|
|
setre
|
 |
« Yanıtla #2 : Ağustos 07, 2008, 08:05:55 ÖS » |
|
Bir alemsiniz kardeşim, siteye geldiğiniz günden beri bir sitem bir sitem  bizde sizi seviyoruz yaratılanı severiz yaratandan ötürü 
|
∂úñуαηıη єη ¢єηтιℓмєη ιηѕαηı ,кαяαηℓıктα вιℓє єѕηєякєη αğzıηı кαραтαη ιηѕαη∂ıя
|
|
|
|
Ferzin
|
 |
« Yanıtla #3 : Ağustos 07, 2008, 08:25:08 ÖS » |
|
Bir alemsiniz kardeşim, siteye geldiğiniz günden beri bir sitem bir sitem Katılıyorum,kendinizi aşın biraz burdaki kardeşlerimiz böyle şeylere tenezzül etmez 
|
|
|
|
|
|
osmanli
|
 |
« Yanıtla #4 : Ağustos 07, 2008, 08:48:44 ÖS » |
|
kardesim bir yanlislik olacak tahminim mift. kardesimiz adminimiz irtibata gecin
|
kardesinin yüzüne gülümsemen senin icin sadakadir iyilik ile emretmen sadakadir:
|
|
|
|
dört mevsim
|
 |
« Yanıtla #5 : Ağustos 07, 2008, 09:32:34 ÖS » |
|
ben de diyodum aşk hamalı kardeşimiz nerde bu ani çıkışlarınızdan tanıdım da sizi siteye giremediyseniz şimdi nasıl girebildiniz neyse boşver bence mübarek günler değerli kardeşlerimizi üzmeye değmez sizin de değerli olduğunuza inanıyorum kardeşler birbirini her haliyle kabul eder  'a emanet olalım
|
|
|
|
|
|
afrah
|
 |
« Yanıtla #6 : Ağustos 07, 2008, 11:12:56 ÖS » |
|
Bir alemsiniz kardeşim, siteye geldiğiniz günden beri bir sitem bir sitem  bizde sizi seviyoruz yaratılanı severiz yaratandan ötürü 
|
.....Eger bu yoldan dönmek kader ise, o kader beni bulmadan Emanetini üzerimden al YARAAB....
|
|
|
|
Miftahulkuluub
|
 |
« Yanıtla #7 : Ağustos 07, 2008, 11:28:29 ÖS » |
|
Siteye uzun süre girilmediği takdirde forum dosyaları çok inciniyor ve otomatik olarak şifre değişiyor. Siteye login olmaya çalışan garibanlarda zannediyorlar ki forum yönetimi bizi attı. Hayır forum yönetimi atmadı. Bir komplo ile durumu izah etti. 
|
Nefse ağır gelen her şey ruha tatlıdır. Nefse tatlı gelen herşey de ruha acıdır. İmam-ı Rabbani k.s.
|
|
|
aşk hamalı
aktif okur

|
 |
« Yanıtla #8 : Ağustos 08, 2008, 12:34:26 ÖS » |
|
Açıklamalar için teşekkür ederim Fakat bu sorunu üyelere bildirmeniz gerekiyor Benim durumuma düşen bir çok kişi olabilir Sitem falan ettiğim yok Beni düşündüren durumları paylaşıyordum Ama sizi incittiysem bundan sonra dikkat ederim Dua beklentisiyle...
|
|
|
|
|
Àkib
Yeni üye
|
 |
« Yanıtla #9 : Ağustos 21, 2008, 02:10:44 ÖS » |
|
SA. Bir sorum olacak!
Profil sayfasındaki "Diğer üyeler çevrimiçi durumunuzu görebilsin mi?" sorusu neyi ifade ediyor? (Çevrimiçi) ne demek?
|
أڭ بينسزلر بو استقبالى زيرا كسديرر گوكدن اينمز برده هيچ برشى بتون يردن طاشار’ كندى اخلاقيله بر ملت ئولور ياخود ياشار. محمد عقيف أرصوى
|
|
|
tekamul emıne
Yeni üye
|
 |
« Yanıtla #10 : Ağustos 21, 2008, 02:18:44 ÖS » |
|
arkadaşlarınızın sızın sıtede olduğunu belirten bır ifadedir çevrım içi
|
|
|
|
|
Àkib
Yeni üye
|
 |
« Yanıtla #11 : Ağustos 21, 2008, 02:41:44 ÖS » |
|
Anlaşılmıştır, çok teşekkürler 
|
أڭ بينسزلر بو استقبالى زيرا كسديرر گوكدن اينمز برده هيچ برشى بتون يردن طاشار’ كندى اخلاقيله بر ملت ئولور ياخود ياشار. محمد عقيف أرصوى
|
|
|
Àkib
Yeni üye
|
 |
« Yanıtla #12 : Eylül 08, 2008, 05:25:50 ÖS » |
|
SA. Açmış olduğum yeni bir konu hakkında anket yapabilir miyim? Eğer yapabilirsen nasıl yapabilirim? 
|
|
|
|
|
Ber-ceste
|
 |
« Yanıtla #13 : Eylül 08, 2008, 07:18:49 ÖS » |
|
SA. Açmış olduğum yeni bir konu hakkında anket yapabilir miyim? Eğer yapabilirsen nasıl yapabilirim? A.S. Yukarıda ve aşağıda "yeni konu" butonunun en sağında "yeni anket" butonundan konuyu anketli olarak açabilirsiniz. Açılan sayfada soru cevap seçenek yerlerini göreceksiniz.
|
Sükût etmek gibi alemde nadana cevab olmaz..
|
|
|
Àkib
Yeni üye
|
 |
« Yanıtla #14 : Eylül 08, 2008, 07:40:45 ÖS » |
|
Teşekkür ederim!
|
|
|
|
|