|
osmanli
|
 |
« : Ocak 27, 2009, 09:45:45 pm » |
|
|
Ey Rabbimiz! Bazı yüzlerin ağarıp, bazı yüzlerin kararacağı günde; bizi yüzleri ak, gönülleri pak olan, sevgili resülünün bayrağı altında toplanan mesut insanlar zümresine kat. O'nun(sav) yanında cennete girmeyi, mübarek Cemalini görmeyi, Senin dostlarınla komşu olmayı ve en büyük makam olan rızana ulaşmayı nasib eyle
|
|
|
|
müteallim
|
 |
« Yanıtla #1 : Ocak 27, 2009, 10:01:12 pm » |
|
ben evladlarimdan iki sey isterim sadakat ve azim.s.h.t.
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
Fatihan
|
 |
« Yanıtla #2 : Ocak 27, 2009, 10:03:04 pm » |
|
ara sıra özletmesi iyi.Değeri daha da anlaşılıyor.
|
'Ene, ene, ene' diyen kaybetti! Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.evlilikmektebi.com
|
|
|
|
Miftahulkuluub
|
 |
« Yanıtla #3 : Ocak 27, 2009, 10:54:22 pm » |
|
Sıkıldım patlayacağım artık. Msni açıyorum selam bile verilmeden;
- Sadakat yine göçtü... !
İstanbulhosta taşıyalım dedik, inanın iki tane ev taşımaya tercih ederim şu site taşımasını. 2 gündür uğraşıyorum. Taşıdım önce aslında dün. Ama baktım evde sorunlar var, badana yapılmamış, pencereler takılmamış, kilitler yok. Tekrar eski eve geldik.
Yarın leptopu alıp gideceğim İstanbulhosta, orada halledeceğiz. Uzaktan bu işler olmuyor.
|
Ebû Hüreyre radıyallâhü anh’den: “Bir kimse, bir yerde gıybet edilmesine mâni olursa, Cenâb-ı Hakk, ondan yetmiş türlü âfet ve belâyı uzaklaştırır.”
|
|
|
|
osmanli
|
 |
« Yanıtla #4 : Ocak 28, 2009, 12:06:27 am » |
|
Miftahulkuluub kardesim biliyorum siz ev tasimadiniz bizlere soracaktin önce ev temizlenir sonra badanami olacak boyami olacak yagli boyami normal boyami veya kagitmi yapilacak siz bizlere soracaksiniz bizler bosunami burdayiz atlariz ucaga geliriz istanbula badanami boyami yapariz ve hazirlariz ondan sonra sizi davet eder nakliya isinide siz on parmaklarinizla hal ederdiniz
|
Ey Rabbimiz! Bazı yüzlerin ağarıp, bazı yüzlerin kararacağı günde; bizi yüzleri ak, gönülleri pak olan, sevgili resülünün bayrağı altında toplanan mesut insanlar zümresine kat. O'nun(sav) yanında cennete girmeyi, mübarek Cemalini görmeyi, Senin dostlarınla komşu olmayı ve en büyük makam olan rızana ulaşmayı nasib eyle
|
|
|
|
müteallim
|
 |
« Yanıtla #5 : Ocak 28, 2009, 01:42:59 am » |
|
yavas yavas birden ev tasima olmaz evvela evlenmeye karar vereceksin sonra evi yapacaksin sonrada tasinacaksin. 
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
osmanli
|
 |
« Yanıtla #6 : Mart 03, 2009, 01:19:13 am » |
|
kardesim bizleri öksüz birakmayin 
|
|
|
|
|
osmanli
|
 |
« Yanıtla #7 : Mart 03, 2009, 01:20:28 am » |
|
|
|
|
|
|
Uludag
|
 |
« Yanıtla #8 : Mart 03, 2009, 01:01:00 pm » |
|
Sıkıldım patlayacağım artık. Msni açıyorum selam bile verilmeden;
- Sadakat yine göçtü... !
İstanbulhosta taşıyalım dedik, inanın iki tane ev taşımaya tercih ederim şu site taşımasını. 2 gündür uğraşıyorum. Taşıdım önce aslında dün. Ama baktım evde sorunlar var, badana yapılmamış, pencereler takılmamış, kilitler yok. Tekrar eski eve geldik.
Yarın leptopu alıp gideceğim İstanbulhosta, orada halledeceğiz. Uzaktan bu işler olmuyor.
hocam osmanlıyla bizi webmaster yapın hallederiz.  Apache dayak istiyor. 
|
|
|
|
|
|
Miftahulkuluub
|
 |
« Yanıtla #9 : Mart 10, 2009, 04:23:35 pm » |
|
Forumumuzda iyileştirme çalışmalarımız neticesinde bu gün ilerleyen saatlerde ulaşılamayabilir. Haberiniz olsun. Gerçi; ne zaman tam ulaşıldı ki dediğinizi duymuyor değilim  İşimiz forum, gücümüz üyeler 
|
Ebû Hüreyre radıyallâhü anh’den: “Bir kimse, bir yerde gıybet edilmesine mâni olursa, Cenâb-ı Hakk, ondan yetmiş türlü âfet ve belâyı uzaklaştırır.”
|
|
|
|
Uludag
|
 |
« Yanıtla #10 : Mart 10, 2009, 07:20:38 pm » |
|
işinize karışmış gibi olmasında ana sayfada değilde sıkıntı forum kısmında .. Sürekli gelen 500 hataları serverin meşgul olduğunu söylüyor. Bunun nedeni sıksık yapılan aramalardan server meşgul olabilir. Site içi aramaları sadece üyelere açık tutmak fayda getirebilir. Geçicide olsa denemenizi tavsiye ederiz.
|
|
|
|
|
|
Miftahulkuluub
|
 |
« Yanıtla #11 : Mart 11, 2009, 07:05:30 am » |
|
işinize karışmış gibi olmasında ana sayfada değilde sıkıntı forum kısmında .. Sürekli gelen 500 hataları serverin meşgul olduğunu söylüyor. Bunun nedeni sıksık yapılan aramalardan server meşgul olabilir. Site içi aramaları sadece üyelere açık tutmak fayda getirebilir. Geçicide olsa denemenizi tavsiye ederiz.
yeni server henüz tüm dünyada aktif olmadı. O yüzden geçici olarak vtunnelden giriyoruz aktif olmadığından bazılarımız.
|
|
|
|
|
Uludag
|
 |
« Yanıtla #12 : Mart 11, 2009, 03:30:00 pm » |
|
iki server varsa forumu birine mysqli de diğerine yüklemekte mümkün.. mysql ayarında "localhost" yerine öbür serverin IPsi yazılır..
|
|
|
|
|
|