Sadakat İslamî Forum

*
Selamün Aleyküm ya, Ziyaretçi. Bi zahmet üyemiz isen giriş yap üyemiz değilsen üyemiz oluver. Kasım 22, 2008, 07:55:36 ÖÖ

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Favorilere Ekle  |  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Dikkattt bu ne demek oluyor!!!???  (Okunma Sayısı 870 defa)
rését
araştırmacı

« : Mart 25, 2008, 06:14:40 ÖÖ »

turgut67 nın actıgı racul aranıyor topiğini tıkladıgımda karşı şu pencere cıkıyor ... şoklardayımm Kafam karıştı yaw Gene kızdırdınız beni..

Moderatöre Bildir   Logged
müteallim
Moderatör

« Yanıtla #1 : Mart 26, 2008, 01:10:07 ÖÖ »

heryerde gezmeye gelmez sadakatdan baska yerlerde dolasma.sadakatsiz olursun. Hihhihhii Bilmiyorum ki..

Ben yaşadıkça Kur'an'ın bendesiyim
Ben Hz.Muhammed'in ayağının tozuyum
Biri benden bundan başkasını naklederse
Ondan da bizarım, o sözden de bizarım
Uludag
aktif yazar

Bir kamil bir beldenin ihyasına yeter.

« Yanıtla #2 : Mart 26, 2008, 01:17:50 ÖÖ »

Telaşlanacak bişey yok korkma....
Oraya bı önceki gülücük koymuştum forumun adresi ayarını kazara https://... yapmışım o smileyi açarken sertifika çıkmış.........
Gerçi bu izahıda anlamassın ama hiç açıklamasız kalmasın........... Düşünüyorum,öyleyse varım

''Ya Rabbi! Şu aciz kulunu Ümmet-i Muhammed'e hizmet etmeğe muktedir eyle!''
rését
araştırmacı

« Yanıtla #3 : Mart 26, 2008, 08:10:37 ÖÖ »

heryerde gezmeye gelmez sadakatdan baska yerlerde dolasma.sadakatsiz olursun. Hihhihhii Bilmiyorum ki..

ama tek bır noktada sabıt kalınmaz kı  Kafam karıştı yaw  Çevir de görelim benim gibi..
rését
araştırmacı

« Yanıtla #4 : Mart 26, 2008, 08:23:24 ÖÖ »

Telaşlanacak bişey yok korkma....
Oraya bı önceki gülücük koymuştum forumun adresi ayarını kazara https://... yapmışım o smileyi açarken sertifika çıkmış.........
Gerçi bu izahıda anlamassın ama hiç açıklamasız kalmasın........... Düşünüyorum,öyleyse varım

bunu kendıme bı hakaret olarak mı algılıyım yoksa  hıc deılse zahmet edıp benı aydınlatacak bır bılgı yazdıgınız ıcın sıze teşekkur  mü etsem Kafam karıştı yaw 

anlamak zorunda deılım cunku ben bu konuda kafa yoran patlatan bırı deılım en azından şimdlik...sızın daha kıbar olmanızı beklerdım yada ole olmasını dusuyorum cunku tanımadıgınız bır ınsan ıcın böyle ılerı gerı konusmanız hıc hoş deıl...resmen kıt olmakla suclamıssınız Saçımı yoldurdunuz bana sızı kıbarlıga davet edıyorum Gene kızdırdınız beni....cok bilmişliğin getırdıgı negatıv bır huy sızındekı sanırım..be gentleman pls Saygılarrrr efenim
Uludag
aktif yazar

Bir kamil bir beldenin ihyasına yeter.

« Yanıtla #5 : Mart 26, 2008, 04:58:58 ÖS »

forumda tellallık yapıp teşhir edene böyle davranılır. Gülen
Tokat atıp teşekkür beklemek abes değilmi?  Ohh içim ferahladı..

''Ya Rabbi! Şu aciz kulunu Ümmet-i Muhammed'e hizmet etmeğe muktedir eyle!''
racül
Moderatör

« Yanıtla #6 : Mart 26, 2008, 05:54:52 ÖS »

Teshir degil,

tokat atmak da yok ortada Turgut67 abüü..

Acaba bi korsan saldiri karsisinda miyiz diye düsündüm ben de bu yaziyi ilk gördügümde..

Ben de pek anlamadigimdan, burada bir "gariblik" var diye düsündüm..

Sonra senin bir "kaza" yaptigini tahmin ettim..
"du bakali nolcek?" diye beklemeye basladim..

Aciklamayi de senden okumus olduk...

..........

Ilhan Selcuk gibi bir eski tüfegin bile "uzlasma" cagrisi yaptigi su günlerde, ufak yanlis anlamalarla birbirimize girmemize gerek yok...

Sizi "uzlasma"ya cagiriyor,

cayimdan bir firrrt daha cekerek,  Çay saati

compüterimi "du bakali nolcek?" moduna aliyorum... Çok uykum var

Es ist keine Schande hinzufallen, aber es ist eine Schande einfach liegen zu bleiben.
                                                Theodor Heuss
                             ehemaliger Bundespräsident
rését
araştırmacı

« Yanıtla #7 : Mart 27, 2008, 07:23:00 ÖÖ »

forumda tellallık yapıp teşhir edene böyle davranılır. Gülen
Tokat atıp teşekkür beklemek abes değilmi?  Ohh içim ferahladı..

iyi ki ameller nıyetlere goreymış...ben vırus yollandı korkusuyla kendımı ve sızı korumak ıcın bu yazıyı buraya kopyaladım sımdı bunda nasıl bır art nıyet ararsınız şaşarım...hem ben nerden bılıyım bu şahsın siz oldugunu? inanın bılsem anayasanın ozel hayatı koruma ılkesıne uyarak bu işlemı yapmazdım Hihhihhii
 kendınızı siz teşhır etmıs oldunuz ben deıl sanırım ortada yanlıs anlaşılma var  Saygılarrrr efenim

en son olarak da yazı uslubunuzdan dolayı sızınle bır daha yazısmamayı temennı edıyorum.... Ohh içim ferahladı.. 

nezaketlerımle....
turab
yazar

Kefâ bil-mevt vaizan

« Yanıtla #8 : Mart 27, 2008, 11:51:06 ÖÖ »

canım kardeşlerim,bence bu yazdıklarınız çok gereksiz ve faidesiz.hiç yoktan yere kalp kırmayabi kaç cümleyle de olsa ne gerek var.
sizde biliyosunuzdur ama tekrar yazayım.
seni seveni araman arayanı hatırlaman nefsinin emridir;asıl kişi o kişidir ki sevmeyeni sever,sormayanı sorar.umarım tekrar kardeş olduğumuzu hatırlarız.ve umarım bunları yazdığım için bana kızmazsınız.kainatın mayası muhabbettir.muhabbetle kalın

Fukara kalbine her kim dokuna;Dokuna sînesi okuna...
faanii
aktif okur
**

Dinin kökü rabıta'dır!

« Yanıtla #9 : Mart 27, 2008, 12:05:38 ÖS »

canım kardeşlerim,bence bu yazdıklarınız çok gereksiz ve faidesiz.hiç yoktan yere kalp kırmayabi kaç cümleyle de olsa ne gerek var.
sizde biliyosunuzdur ama tekrar yazayım.
seni seveni araman arayanı hatırlaman nefsinin emridir;asıl kişi o kişidir ki sevmeyeni sever,sormayanı sorar.umarım tekrar kardeş olduğumuzu hatırlarız.ve umarım bunları yazdığım için bana kızmazsınız.kainatın mayası muhabbettir.muhabbetle kalın

İşte sana gökkuşağı

Biz evlatlarımızdan iki şey bekleriz.SADAKAT ve AZİM. 
Leyya
aktif okur
**

Bir Anın Hatası Ömre Bedeldir.....

« Yanıtla #10 : Eylül 04, 2008, 03:25:45 ÖÖ »

sevgili turap kardeşimize katılıyorum bende.3 günlük dünya için birbirimizi kırmaya degermi hiç.bizler kibar insanlar olarak burdayız.nezaket kuralları içinde,birbirimize yaklaşmamız daha dogru olacak diye düşünüyorum.birbirimizi incitmeye gerek yok.
teşekkür ederim...

♥♥♥Bizki Ustasıyız Vatan Sevmenin.....♥♥♥
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Favorilere Ekle  |  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

İlgili Konular
Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntülenme Son Mesaj
din ne demek ?? İSLAM-GENEL buhari 4 691 Son Mesaj Ekim 10, 2006, 01:02:24 ÖÖ
Gönderen: müteallim
cemamat olmak ne demek? İSLAM-GENEL Nihle 0 200 Son Mesaj Eylül 14, 2006, 10:29:27 ÖS
Gönderen: Nihle
Taşındı ne demek? KUR'AN-I KERİM VE SÜNNET-İ SENİYYE bin_sultan 4 763 Son Mesaj Mart 21, 2007, 01:53:22 ÖÖ
tehayyel okumak ne demek İSLAMİ SORULARINIZ VE CEVAPLARI zavallı_ 1 416 Son Mesaj Eylül 08, 2007, 12:58:00 ÖÖ
Pasif Agresif Ne Demek? SAĞLIKLI YAŞAM Tuğra 0 279 Son Mesaj Nisan 21, 2008, 11:39:32 ÖS
Gönderen: Tuğra

Forumumuzda "özel mesajlar" yöneticilerimiz tarafından amacı dışında (şeri şerife muhalif) kullananları tesbit amacı ile incelenmektedir!
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks

Sadakat İslami Forumları 2004-2008
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM

Google ve orumceklerin son ziyareti Bugün 03:24:30 ÖÖ