Gönderen Konu: Flaş! Sadakatin ergenekon dosyasını açıklıyorum!  (Okunma sayısı 25969 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tesniye

  • araştırmacı
  • ***
  • İleti: 395
  • Nişan aldık yıldızları..

Bunu yapmam lazım ama. Foruma üye olan 38. üyeyim. Yıllarımı birikimimi Sadakat foruma vermiş birisi olarak.

Evet son zamanlarda biliyorsunuz, forumda inanılmaz bir yavaşlık var. O kadar problem ki sabah kahvlatısını yapmak kadar doğal bir yaşam haline geldi. Şu anda sayfaya ulaşılamıyor yazısının ingilizce versiyonunu görmek ekranda.

Miftah bey'de ya sabır, düzelir vb. mazeretlerle bu krizin dünya genelli bir kriz olduğunu, dolayısı ile yakında tekrar eski sorunsuzluğuna kavuşacağını söyleyip duruyor.

Ama....
sabır sabır sabır nereye kadar ?

Üyeler her ne kadar şu konu başlığında masumane düşüncelerini ifade etseler de tepki bu kadarcık cümleler değil.

Çünkü ciddi bir problem var ve forumun elebaşları,( hani bir ara demiştim hatırlar mısınız, forumda miftah admin gibi gözükse de bir derin devlet heyeti var bir kaç kişi. Bütün kararlar onlardan çıkıyor aslında diye. Miftahın etrafını çevirmişler aciz zavallı bir durumda miftahımız diye?)
görünürde tepki vermediler pek fazla. Ben bunu hayretle karşılıyordum uzun zamandır ama, işin içinde gizli birşeylerin olduğunu seziyordum.

Ve şu anda burada ifade edemeyeceğim nisbette aldığım ve araştırdığım istihbarata göre meğersem forumumuzda bir ergenekon konseyi oluşturulmuş. Ve her an bu komisyon forumu ele geçirebilir. Bunu açıklamak zorundayım. Çünkü yarın bir gün forum tamamen ele geçerse öyle zannediyorum ki, miftah sempatizanlarını forumdan atacaklar ve bunları ifade edemeyeceğiz. Siz de zannedeceksiniz ki, forum hep eski sistem devam edecek.

Hayır! Bunu önüne geçmeliyim. Ve her şeyi size açıklıyorum. Ergenekoncular yürekleriniz yetiyorsa inkar edin!

Meselenin tarihi gelişimi:

Şimdi efendim, hadi be diyebilirsiniz ama; daha, eski papa emekli olmadığı son sene de Bush ile bir araya gelme hadisesi vardı. Orada internetin geleceği hakkında CIA' nın raporu vardı papaya verdikleri. İleriki yıllarda, Türkiyede faaliyet gösteren Sadakat isminde bir site tek hak dinin İslam olduğunu tüm dünyaya ulaştırma da ciddi bir posta görevi görecek. Biz bir ajan olarak her ne kadar basit bir siteye müdahele etmeye çalışsakta bazı gizemli güçler tarafından engelleniyoruz diye. Papa bunun üzerine Bush'a net direktifini veriyor. Resimde de görüldüğü gibi.
(Not: Resimler dünya tarihinde ilk defa yayımlanıyor. Tüm telif hakkı bana aittir. İzinsiz kopyalanamaz ama yapıştırılabilir.)





Bu talimatı alan Bush ilk zamanlar her ne önlem aldıysa bir türlü muvaffak olamaz. Ama kısmen sadakati rahatsız etmeyi başarır. Çünkü sadakat forum amerikan serverlerinde host edilmektedir. Ve dreamhost yetkilileri de Bushun okul arkadaşlarıdır.Host yetkilileri direk kapatmaya cesaret edemezler, çünkü Sadakat forumun hukuksal açıdan işi nerelere kadar götüreceklerini çok iyi biliyorlar. O yüzden de, sanki server yoğunluğu varmış, CPU yetmiyormuş, reselleri değiştiriyorlarmış, geçici bir durummuş vb. vb.   gibi senaryolar ile gün içerisinde ara ara veritabanını kapatarak forumdaki üyelerin pskolojisini bozmayı hedefliyorlarmış. Ve bu yöntemin çok ünlü bir pskolog tarafından teklif edildiği söyleniyor.


Gelelim bu taktiklerin foruma yansımalarına.

Ve gerçekten de pskolojisi bozulan üyeler için, adresini vermediğim bir hastane de, sadakat forumdan gelen hastaların yoğunluğu nedeni ile bir bölümü artık tamamen Sadakat forum üyelerine ayırmışlar.




Pskolojisi bozulan üyeler artınca ve forumdan da herhangi bir somut adım atılmayınca, forumdaki gizli güçler miftahı nasıl devirebilirizin hesaplarını yapıyorlar. O kadar sistemli çalışıyorlar ki forumdaki bir çok üyeyi de kendi taraflarına çekmiş durumdalar. Çok daha güzel bir forum yapacağız forumu diye. Güya forum üyeleri demokratik haklarını kullanarak Sadakat Forumu protesto ediyorlar. Hepsi kısıtlı. Aşağıdaki resim, sadece küçük bir ilçedeki üyelerin masumane protestosu. Diğer fotoğrafları koymadım. Çünkü acil bölümde de yataklar sınırlı.


Sadece Türkiyede değil bu tepkiler. Şimdilik sayıları az da olsa Avrupalılardan da tepkiler var. Dün internette gezinirken bir sitede gördüğüm resmi de size göstermek istiyorum.




Uzun lafın kısası (U.L.) Bush, papaya olan ahdini yerine getirerek görevini yapmanın sevinci içerisinde.


Ergenekoncular bu işi çözüp Sadakat Forumu yeni bir hosta taşırlar mı bilmem ama, tek bildiğim eski muhabbet düzen ve ahenk kalmaz ve Papa forum üyelerini birbirine düşürmek ve host firmasını da arkasına alarak Sadakat belasından kurtulma yolunda hızla ilerliyorlar.

Değerli üyelerimiz. Ne olur bu tuzağa gelmeyelim! Hep beraber bu foruma sahip çıkalım. Miftah'a da güzellikle söyleyelim. Lütfen bu hostu değiştirsin. Değiştiremeyecekse de açıkça söylesin ki biz müdahele edelim. Aşağıdaki resimdeki gibi de sert bir üslupla değil de, yapıcı bir şekilde adminimizi ikna edelim. Miftah forumu bırakmak zorunda kalsa bile ergenekonculara kaptırmayalım forumu.





Gül bakalım Bush gül. Henüz ayaktayız dimdik !





Sadakat Forumsuz bir hayat....

lem yütesavver
lemma yütesavver
ma yütesavveru
La yütasevvru
len yütesavvera


« Son Düzenleme: 11 Ocak 2009, 00:32:31 Gönderen: Miftahulkuluub »
Ezeli sırları ne sen bilirsin ne de ben
Bu muammayı ne sen okuyabilirsin ne de ben
Perde ardında sen ben dedikodusu var amma.
Perde kalktı mı ne sen kalırsın ne de ben..
<< Lüzumsuz Konular Atlası >>

osmanli

  • Ziyaretçi
Ynt: Flaş! Sadakatin ergenekon dosyasını açıklıyorum!
« Yanıtla #1 : 11 Ocak 2009, 00:46:18 »
yaw aksam yorgunlugum gitti uykum kacti okuyunca ellerinize saglik  &) &) &)

Çevrimdışı Fatihan

  • Administrator
  • popüler yazar
  • *****
  • İleti: 6994
  • Milimi milimine Ehli sünnet...
Ynt: Flaş! Sadakatin ergenekon dosyasını açıklıyorum!
« Yanıtla #2 : 11 Ocak 2009, 00:47:20 »
senaryo ve görseller fena değil :)

Çevrimdışı Lika

  • popüler yazar
  • ******
  • İleti: 3892
Ynt: Flaş! Sadakatin ergenekon dosyasını açıklıyorum!
« Yanıtla #3 : 11 Ocak 2009, 01:03:12 »
Değil ergenekon, bini de gelse Allah'ın izni ile sadakat yine tek yürek dimdik ayaktadır İnşaAllah:))

Tesniye seni tebrik ediyorum. Kurgu, senaryo, sunumu ile güzel bir çalışma olmuş:)

Sadakat biraz nazlıdır, zaman zaman fazla ilgi ister, bazen kıymetini daha iyi bilelim diye arada yüzünü gizler, bazen de biraz uzaklaşır sevenlerinden. Neyse sabrın sonu selamet olur İnşaAllah:))

Bu arada derin devlet senin bu dediklerine ne diyecek merakla bekliyoruz  l5))
« Son Düzenleme: 17 Ocak 2009, 01:25:38 Gönderen: Nefer »
Ne içindeyim zamanın,Ne de büsbütün dışında;Yekpare geniş bir anın Parçalanmış akışında,
Rüzgarda uçan tüy bile Benim kadar hafif değil.Başım sukutu öğüten Uçsuz, bucaksız değirmen;İçim muradıma ermiş Abasız, postsuz bir derviş;
Kökü bende bir sarmaşık Olmuş dünya sezmekteyim,Mavi, masmavi bir ışık Ortasında yüzmekteyim

Çevrimdışı müteallim

  • Moderatör
  • popüler yazar
  • *****
  • İleti: 4785
  • gizli mahzenlerde kalan tarihin yeni adresi
    • www.Libv- kamp-lintfort.de
Ynt: Flaş! Sadakatin ergenekon dosyasını açıklıyorum!
« Yanıtla #4 : 11 Ocak 2009, 01:19:27 »
derin devlet sadakati takibe aldi amma sadakat hada derinlerde oldugu icin izini sürmekde zorlaniyor su savci öz olmasa bulmak baya zor olacak.

senaryolar güzel bir mizah olmus,
  Kuslar gibi ucmasini baliklar gibi yüzmesini ögrendik amma kardesce yasamasini ögrenemedik

Çevrimdışı D.D.H.A.

  • Yeni üye
  • *
  • İleti: 2
Sadakat Ergenekon Dosyasında Son Dakika Haberleri..
« Yanıtla #5 : 11 Ocak 2009, 12:00:10 »
Son Dakika

Sadakat Forum sanal Dünya tarihinde yine bir ilk ile gündemde.

Elimize ulaşan haberlere göre bu başlık açıldıktan bir kaç saat sonra Sadakat Forumda tarihe geçecek bir operasyon düzenlendi.

Bütün bir gece boyunca Sadakat bölümlerinde 15 sayfa derinliğinde kuyular kazan yetkililer, bu gizli bilgilerin nereden sızdığı konusunda somut bir delile rastlayamadı.

Papa dan gelen telefon ile yerinden sıçrayarak haberi okuyan George W. Bush'un Sadakat terliği ile kafasının yarıldığı ve dikiş atılmak üzere hastaneye kaldırıldığı bildirildi.

Haberi yayınlayan Tesniye dün gece itibarı ile gözaltına alındı. Yapılan sorgu sırasında bu bilgilere nereden ulaştığı araştırılan Tesniye'nin "hepsi benim hayalimin ürünü, gerçek değil" cevabında israr etmesi şaşırtıcıydı.

Bilgilerin %99.9 derecede doğru olduğu gelen haberler arasında. Derin Devlet Narkotik şube ekibi Tesniyenin bu kadar gerçeğe yakın hayaller kurabileceğine inanılmaz gözle bakıyor.

Tesniyenin saç teline microchip takılmasına karar veren Derin Devlet, mikrodalga beyin sinyalleri sayesinde bundan sonra açacağı başlıkları  kontrol altında tutabilecek.

İlk denemeler sırasında microchipden alınan sinyallerden anlaşıldığına göre Tesniye,
"Asıl şimdi yaktın beni Sadakat Forum"
başlığında, dün geceki sorgu sırasında başına gelenleri anlatacağı bir kitap yazarak Dünya listelerinde Best Seller olmayı planladığı ortaya çıktı.

Sanırız bundan sonra ölçüsü
"her Derin devlet, her yerde söylenmez"
olacaktır.

Son olarak Yayınlanan bildiririyi sizlere sunuyoruz.

Sayın Üyelerimiz

Dışarı çıkma yasağı ilan edilmiştir, lütfen bu süre zarfında ekmek almak haricinden Forumdan çıkmayın. Telaşa ve heyecana gerek yok, amacımız Dreamhost'u kullanan Dünya güçlerinin Forum üzerinde kurdukları planları engellemek ve sizlere huzur ve bilgi dolu bir ortam sunabilmektir. Sakin, biliçli ve istikrarlı olun ve sayfaların açılmamasına kafayı takmayarak, tekrar tekrar tıklayın.

Enn Derin Devlet
« Son Düzenleme: 11 Ocak 2009, 12:20:20 Gönderen: Nefer »
Derin Devlet Haber Ajansı
Haberin doğru adresi...

Çevrimdışı Miftahulkuluub

  • Administrator
  • popüler yazar
  • *****
  • İleti: 1959
    • http://www.sadakat.net
Ynt: Flaş! Sadakatin ergenekon dosyasını açıklıyorum!
« Yanıtla #6 : 12 Ocak 2009, 22:05:26 »
Ezeli sırları ne sen bilirsin ne de ben
Bu muammayı ne sen okuyabilirsin ne de ben
Perde ardında sen ben dedikodusu var amma.
Perde kalktı mı ne sen kalırsın ne de ben..



Tesniyenin bu imzası demek ki bizlere bu olay hususunda da bir ışık tutuyor. Bizim bilemediğimiz nice hikmetleri olan bir mesele olabilir. Biz meseleyi bence fazla tetkik etmeyelim. Gerekli merciler zaten mesele ile ilgileniyorlar. Hakikaten ince bir mesele.
İncemeseleler    Sadakat.Net    İns SadakatForum  Sevadı Azam


" Derviş isen kardeş takvaya çalış.."

Çevrimdışı İsra

  • Moderatör
  • popüler yazar
  • *****
  • İleti: 7482
Ynt: Flaş! Sadakatin ergenekon dosyasını açıklıyorum!
« Yanıtla #7 : 13 Ocak 2009, 00:26:54 »
sadakatte ergenekondan nasibini almış =)

Çevrimdışı meftun

  • okur
  • *
  • İleti: 57
  • Bu Kültür Senin !
Ynt: Flaş! Sadakatin ergenekon dosyasını açıklıyorum!
« Yanıtla #8 : 13 Ocak 2009, 12:16:21 »
İlahi Miftah alemsiniz ya :  )

Kuyular deşildikçe kirli çıkılar belirmeye başladı. Dün özel istihbarat komisyonunun Tesniye'nin evinde yapmış olduğu araştırmalar neticesinde, bir kağıt üzerinde kalemle çizilmiş bir takım site dökümanları çıktı.

Dökümandaki bilgilerden yola çıkarak Tesniye'nin bilgisayarında yapılan aramalar sonucunda çok ilginç gelişmeler yaşandı. Şimdilik elimize geçen ve kamuoyuna paylaşılması için verilen bilgilere göre, Tesniyenin asıl kendisinin Sadakati ele geçirmek niyetinde olduğunu ortaya koyuyor.

Tesniyenin bilgisayarındaki "Sadakat Hack" isimli klasörde, sadakat forumun veritabanı şifreleri miftahulkuluub'un msn şifreleri ve hatta telefon şifrelerine kadar bir çok özel bilgilerin görülmesi çok manidar bir gelişme olmasının yanısıra Sadakatin sadece bugünlerdeki sorunu değil yıllardır bir takım sorunlarına da ışık tutacak gibi gözüküyor. Sadakatte yıllardır faili meçhul olan olaylardan bir kaçı:

2004 yılında Sadakat sitesinin ilk adresinin hacklenmesi olayı..
2005 yılında Sadakat sitesine tam 3 hafta erişim yapılamaması...
2006 Sadakat forum üyelerinin bazılarının msn adreslerinin hacklenerek msn listesindeki zatlardan kontör istenmesi
2004 yılında Sadakat.Net domain adresinin hacklenmesinin son anda önlenmesi
2005 yılında foruma bulaşan virüs sayesinde her gün onlarca spam üyenin foruma üye olmakla yetinmeyip uygunsuz konu başlıkları açarak dini hassasiyetleri çiğnemesi
2008 yılında özel mesaj takibat sisteminin ele geçirilip bir çok üyenin forumdan ayrılmasına sebep olunması...
2008 Dreamhost yetkililerinin Sadakate ardarda uyarılar yapmasının altında birilerinin dreamhost yetkililerine dalga geçer mahiyette cevaplar yazarak sitenin sık sık kapanmasına zemin hazırlaması...


Tesniye'nin bilgisayarındaki başka bir klasörden de  ( " Özgür SadakAT" ) korkunç planını gerçekleştireceği tarih yazıyor.

3 Mart 2009. Bu tarihte Sadakat forumun 5. yıl etkinliklerinde siteyi çok hoş bir süprizle ele geçirmeyi planlayan Tesniyenin, yapacağı işlerde başka bir dosyada sırayla listelenmiş. İşte bir kaçı:

Miftahulkuluub'un : 2009 3 Martta "Elveda Sadakat" isimli başlık açarak, yoğun işleri nedeni ile foruma uzun süre aravereceği konusunun açılarak Miftahulkuluubun siteyle irtibatını kesmek. Ve şifresini de değiştirmesi neticesinde Miftahın kendi adıyla foruma yazı yazmasını da engellemek..

Hatimlerden sorumlu müteallim hocaya da bundan sonraki tüm hatimlerin sevabının kendisine yapılması hususunda baskı yapmak..

Üyelerin ulaşımlarının az olduğu bir memlekette hayali bir  "Sadakat Talebe Yurdu" oluşturmak ve her ay o yurda para toplayarak büyük gelir elde etmek.

Yine Miftahın adını kullanarak forumun tehdit edildiğini tüm şifrelerinin ele geçirildiğini ve eğer 1 hafta içerisinde 10 bin dolar getirilemezse forumun hacklenip uygunsuz bir siteye yönlendirileceğini üyelere söyleyerek 10 bin dolar para kampanyası yapmak...


Şu anda bilgisayarın diğer klasörleri yerel sistemle açılamadığı için Windowstan yardım istendi. Diğer gelişmeler ileri de açıklanacaktır.

 m2))
« Son Düzenleme: 13 Ocak 2009, 12:19:08 Gönderen: meftun »
Yandım ebedi hüsnüne meftun olarak
Kar etti dilim ruhuma efsun olarak..

Çevrimdışı İsra

  • Moderatör
  • popüler yazar
  • *****
  • İleti: 7482
Ynt: Flaş! Sadakatin ergenekon dosyasını açıklıyorum!
« Yanıtla #9 : 14 Ocak 2009, 02:37:31 »
Tesniye'nin böyle hain planları varmış demek.Onu bir elimze geçiririsek ş3))

Çevrimdışı ihvan

  • popüler yazar
  • ******
  • İleti: 2399
Ynt: Flaş! Sadakatin ergenekon dosyasını açıklıyorum!
« Yanıtla #10 : 14 Ocak 2009, 10:59:28 »
TESNİYE SEN BİTTİN.

NOT…1 numara…(sondan)

Çevrimdışı D.D.H.A.

  • Yeni üye
  • *
  • İleti: 2
Tesniye gerçekten suçlu mu?

Sadakat Ergenekon dosyasında yeni gelişmelerin ardı arkası kesilmiyor..

Tesniyenin bilgisayarından çıkan bazı dosyalar gündeme bomba etkisi yaptı.

Her ne kadar dosyalar Tesniyenin bilgisayarından çıkmış olsada, söz konusu dosyalar üzerinde
Derin Devlet Criminal Ekibi
tarafından yapılan parmak izi araştırmasında her hangi bir ize rastlanmadı.
Bu da dosyaların bilgisayar arşivine eldivenli ellerle yerleştirildiğini akıllara getiriyor.

Ayrıca yerel disc'e ağ bağlantılarından çekilen özel alaşımlı kablo sayesinde yapılan bir başka
araştırmaya göre dosyalar 11 Ocak 2009 tarihinde bilgisayara yüklenmiş
Yani bu başlık açıldıktan 12 saat sonra.

Bu gelişmeler kendi suçlarını örtmek için Tesniyeyi hedef seçmiş
bazı güçler olduğu kuşkusunu güçlendiriyor.


Araştırmaların devam ettiği ve çok masum gözüken herkesin zanlı olabileceği gelen haberler arasında.
« Son Düzenleme: 14 Ocak 2009, 11:16:37 Gönderen: D.D.H.A. »
Derin Devlet Haber Ajansı
Haberin doğru adresi...

Çevrimdışı Miftahulkuluub

  • Administrator
  • popüler yazar
  • *****
  • İleti: 1959
    • http://www.sadakat.net
Ynt: Flaş! Sadakatin ergenekon dosyasını açıklıyorum!
« Yanıtla #12 : 14 Ocak 2009, 11:24:55 »
Tesniyeyi forumda en iyi ben bilirim. Gerçek hayatımda kardeşimden bile daha yakındır. O yüzden böyle bir şey yapmasına ihtimal bile vermiyorum. Zaten şifreleri ele geçirmesine gerek yok. Çünkü istediği her an şifrelerime ulaşabilir. Aramızda şifrenin lafı olmaz  ;)

Dikkatimi çekti. Bu konuyu açtıktan sonra bir daha foruma yorum yazmadı. Ya Pskolojikmen etki ve baskı altında ya da tam destek bulamamaktan şikayetçi. Bence bu zor gününde ona destek olmalıyız.


ŞER GÜÇLERE İNAT!!

HEPPİMİZ TESNİYE'YİZ !!!!


Bu arada bu mesajdan sonra ben bir kez daha düşündüm ve Bushun korkunç emellerine en kötü ihtimalle komplo dahi olsa alet olmak istemiyorum. Ve istanbulhost.com'a geçiyoruz müjdesini buradan vereyim. Geçmek zorundayım çünkü kredi kartından işlem görüldü  a34))

Dreamhostun son günü ya da günleri. El vedaa...
İncemeseleler    Sadakat.Net    İns SadakatForum  Sevadı Azam


" Derviş isen kardeş takvaya çalış.."

osmanli

  • Ziyaretçi
Ynt: Flaş! Sadakatin ergenekon dosyasını açıklıyorum!
« Yanıtla #13 : 14 Ocak 2009, 11:37:32 »
kardesim tesniyeye güvenimiz sonsuzdur  ;) tesniye suan konusmama hakkini kullaniyormus duhayi tutuklamislar suan ondan haber alamiyoruz ama avukatimiz fatihan aracaligiyla haberleri aliyoruz  iyiymis a21))

Amerikada sadakatin dostu olan obama haftaya beyaz saraya yerlesiyor ondan sonra kesintiler olmayacakmis sadakata bunun garentisini verdi  bizim evede geldiler bir sey bulamadilar ama  busa atilan ayakkabiyi buldular haftaya ayriliyormus beyaz saraydan onun hükmüde kalkiyormus onun icin götürmediler &)  &)
« Son Düzenleme: 14 Ocak 2009, 12:19:45 Gönderen: Tuğra »

Çevrimdışı ihvan

  • popüler yazar
  • ******
  • İleti: 2399
Ynt: Flaş! Sadakatin ergenekon dosyasını açıklıyorum!
« Yanıtla #14 : 14 Ocak 2009, 11:51:14 »
ergenekonun obamaya güvenmesin....onlar ele vermedimi  1 numarayı...fatihanda kurtaramayacak tesniyeyi........