Sadakat İslamî Forum

*
Selamün Aleyküm ya, Ziyaretçi. Bi zahmet üyemiz isen giriş yap üyemiz değilsen üyemiz oluver. Kasım 22, 2008, 06:27:02 ÖÖ

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Favorilere Ekle  |  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: İstediğim Kadar Başlık Açarım Arkadaş!!!!  (Okunma Sayısı 554 defa)
muhibban
okur
*

Utandırma Ya Rabbi!

« : Haziran 26, 2008, 07:24:39 ÖS »

Site kuralllarında aşağıdaki gibi bir madde var..

Kanun No: 2
* Herkes tarafından okunması için ve diğer mesajların arka sayfalarda kaybolmasını önlemek amacıyla günde en fazla 3 yeni konu açma hakkı vardır.Yazılacak konu ile alakalı yeni bir başlık açmak yerine, daha önce o konuda açılmış başlıklarda devam etmeye özen gösterilmelidir.

En son dün girmiştim sadakate ama bugün açınca bir baktım 2 sayfa okunmayan mesaj.Çok güzel hepsi dolu dolu şeyler ama bana sanki bu kurala pek riayet edilmiyor gibi geldi.(Misal bir sürü şiir vardı)Kimse üzerine alınmasın ,yanlış anlaşılmasın ama çok çok önemli şeyler bu riayetsizliklerden dolayı arkalarda kalıyor..

Haddim değil ama uyarmak istedim....
Moderatöre Bildir   Logged

Elimize, dilimize, gözümüze ve kalbimize sahip olalım...
İsra
Moderatör

« Yanıtla #1 : Haziran 27, 2008, 05:32:06 ÖÖ »

muhibban kardeşim böyle bir durumlarla karşılaştığımız zaman özel mesajla uyarımızı yapıyoruz.Evet bazen bazı üyeler yeni oldukları için sitenin kurallarını okumamış olabilirler bizde onlara yardımcı olmaya çalışıyoruz.Ama herkes kuralları okusa çok makbule geçerdi Gülen

bahs ettiğiniz şiirler ise daha önce başka üyeler tarafından yollanıp yine başka üyelerimiz tarafından güncellendi yeni başlık olmadığı için uyarı gereği duymadık çünkü kurallarımızda başkası tarafında yollanan mesajları güncelleme konusunda belirli bir sayımız yok Gülen

fatihan
Moderatör

« Yanıtla #2 : Haziran 27, 2008, 08:55:57 ÖS »

Başlığı görünce ne oluyoruz dedim Gülen

Uyarınız için teşekkür ederiz Muhibban kardeş.Keşke daha çok dikkat edebilsek...

Mektubat Dersleri için Tıkla>>>
muhibban
okur
*

Utandırma Ya Rabbi!

« Yanıtla #3 : Haziran 27, 2008, 09:51:08 ÖS »

Acizane uyarmak istedim mod arkadaşlar kusura bakmayın siz varken bize düşmez...

Elimize, dilimize, gözümüze ve kalbimize sahip olalım...
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Favorilere Ekle  |  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

İlgili Konular
Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntülenme Son Mesaj
Arkadaş... İSLAM-GENEL BAHADIRHAN 4 443 Son Mesaj Aralık 03, 2004, 12:32:42 ÖÖ
Gönderen: müteallim
Başlık Parası FIKIH VE İTİKAD Ahi 2 386 Son Mesaj Haziran 24, 2006, 09:09:11 ÖS
Gönderen: Salur
incitmeyecek kadar uzak,üşümeyecek kadar da yak ın olabilmek KISSADAN HİSSELER İsra 2 542 Son Mesaj Ekim 19, 2006, 06:45:33 ÖS
Gönderen: Ahi
Yasin Ezberlemek Hiç Bu Kadar Kolay Olmamıştı İSLAMİ MULTİMEDİA tarihman 8 1530 Son Mesaj Nisan 03, 2008, 06:05:38 ÖS
Gönderen: Ber-ceste
İslamda mehîr adı altında alınan para başlık parası mıdır ? Mehir de ölçü nedir EVLİLİK VE AİLE Lika 0 238 Son Mesaj Nisan 09, 2008, 05:04:26 ÖS
Gönderen: Lika

Forumumuzda "özel mesajlar" yöneticilerimiz tarafından amacı dışında (şeri şerife muhalif) kullananları tesbit amacı ile incelenmektedir!
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks

Sadakat İslami Forumları 2004-2008
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM

Google ve orumceklerin son ziyareti Bugün 06:25:53 ÖÖ