Sadakat İslamî Forum

*
Selamün Aleyküm ya, Ziyaretçi. Bi zahmet üyemiz isen giriş yap üyemiz değilsen üyemiz oluver. Kasım 22, 2008, 07:08:12 ÖÖ

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Favorilere Ekle  |  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Özel mesajlar 'offline' gözüküyor!  (Okunma Sayısı 719 defa)
turab
yazar

Kefâ bil-mevt vaizan

« : Mayıs 03, 2008, 04:50:39 ÖS »

Özel mesajlar tüm üyeler için kapalı gözüküyor.Gerçekten öyle mi,yoksa öyle gözüktüğü halde hala aktif mi?Bugün miftah hocamıza mesaj gönderdim.Mesajım,giden mesajlar bölümüne eklenmiş,gitmiştir diye tahmin ettim.Lakin hocamızdan cevap gelmeyince merak ettim.Bu konuda bilgisi olan var mı?
Teşekkürler.
Moderatöre Bildir   Logged

Fukara kalbine her kim dokuna;Dokuna sînesi okuna...
n.i.h.a.l
Yeni üye
*

« Yanıtla #1 : Mayıs 03, 2008, 09:30:13 ÖS »

yok ama şimdi bnde merak ettim kardeşim

nihall
enfa
Moderatör

« Yanıtla #2 : Mayıs 03, 2008, 11:18:46 ÖS »

Özel mesajlar kapalı değil. Üye offline sa butonda öyle görünür ama yine de yazmış olduğunuz mesaj alıcıya ulaşır.

Kimseye bâkî değildir mülk-ü devlet, sîm-ü zer
Bir harap olmuş gönül tâmir etmektir hüner..
Tesniye
aktif okur
**

Nişan aldık yıldızları..

« Yanıtla #3 : Mayıs 04, 2008, 12:48:23 ÖÖ »

Özel mesajlar tüm üyeler için kapalı gözüküyor.Gerçekten öyle mi,yoksa öyle gözüktüğü halde hala aktif mi?Bugün miftah hocamıza mesaj gönderdim.Mesajım,giden mesajlar bölümüne eklenmiş,gitmiştir diye tahmin ettim.Lakin hocamızdan cevap gelmeyince merak ettim.Bu konuda bilgisi olan var mı?
Teşekkürler.

Teknik izahı arkadaşlar yapmışlar ama turab kardeşim bir hususa temas etmek istedim.

Hocalıktan kasıt adminlikse hadi bir nebze belki hoş karşılar miftah ama; normal olarak "hoca" diye ifade edilmesinden son derece rahatsız olmaktadır.Şimdi avukatı mısın sen diyeceksiniz ?
Ben bir kere çok sert bir uyarı yemiştim kendisinden bu hususta, sizede haber vermek istedim. Çünkü forumun hiç bir yerinde kendi mesleği ile alakalı bilgi geçmiyor.

Bu nimetin içinde olmam acaba kabul gördüğüm için mi, yoksa 40 yıl beklenen kırık değirmenden şafak mı sayıyorum ? |Tesniye
turab
yazar

Kefâ bil-mevt vaizan

« Yanıtla #4 : Mayıs 05, 2008, 07:38:57 ÖÖ »

Teşekkürler.

Teknik izahı arkadaşlar yapmışlar ama turab kardeşim bir hususa temas etmek istedim.

Hocalıktan kasıt adminlikse hadi bir nebze belki hoş karşılar miftah ama; normal olarak "hoca" diye ifade edilmesinden son derece rahatsız olmaktadır.Şimdi avukatı mısın sen diyeceksiniz ?
Ben bir kere çok sert bir uyarı yemiştim kendisinden bu hususta, sizede haber vermek istedim. Çünkü forumun hiç bir yerinde kendi mesleği ile alakalı bilgi geçmiyor.

esselamun aleyküm kardeşim,
'hoca' kelimesini kullanmamdaki maksat,yalnızca ve yalnızca emek vererek hazırladığı ve bizlere sunduğu hizmete hürmet ve saygı icabı ile olup,hiçbir kasıtla söylenmemiştir.kendilerinin de bu şekilde düşündüğünü zannederek kullanmaktan çekinmedim.eğer yanlış anlamaya mahal vermişsem,sizler ve miftah kardeşimden özür dilerim,hakkınızı helal edin.Hiçkimse ile,kendini savunmak adına dahi olsa 'sen onun avukatı mısın' tarzında konuşmamak için dikkatli davranmak ve özen göstermek,benim için ve herkes için hayanın gereğidir diye düşünüyorum kardeşim,bunu da ayrıca söylemek istedim.çok hassas olmam dolayısıyla mı bilemiyorum,bu şekilde bir uyarı almak bile üzdü beni.tekrar hakkınızı helal edin.
selamlar,hürmetler

Fukara kalbine her kim dokuna;Dokuna sînesi okuna...
Tesniye
aktif okur
**

Nişan aldık yıldızları..

« Yanıtla #5 : Mayıs 05, 2008, 08:36:07 ÖÖ »

Est. kardeşim, Çok utandım
tatlı bir hatırlatma yapmak istedim. Uyarı ne haddimize. Dostluk

Bu nimetin içinde olmam acaba kabul gördüğüm için mi, yoksa 40 yıl beklenen kırık değirmenden şafak mı sayıyorum ? |Tesniye
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Favorilere Ekle  |  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

İlgili Konular
Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntülenme Son Mesaj
Sevdiklerimize Özel Sevgi Sözleri (¯`._. ÖZLÜ SÖZLER ._.´¯) SadakatNet 18 2283 Son Mesaj Ekim 28, 2008, 09:03:12 ÖS
Gönderen: ay-yüzlüm
Asker Mesajları (¯`._. ÖZLÜ SÖZLER ._.´¯) SadakatNet 3 1545 Son Mesaj Ocak 29, 2008, 02:11:35 ÖS
Gönderen: yasmin
Özlem Mesajları (¯`._. ÖZLÜ SÖZLER ._.´¯) SadakatNet 16 2146 Son Mesaj Mayıs 10, 2008, 11:54:10 ÖS
Gönderen: zeyl
=Sahrada Yapılmış Özel Otel= FOTOĞRAF GALERİSİ duha 15 487 Son Mesaj Mart 01, 2008, 01:32:32 ÖS
Gönderen: duha
Özel mesajlar ve haber saati bölümleri FORUM KURALLARI - DUYURULAR Miftahulkuluub 2 98 Son Mesaj Kasım 19, 2008, 12:24:43 ÖÖ
Gönderen: müteallim

Forumumuzda "özel mesajlar" yöneticilerimiz tarafından amacı dışında (şeri şerife muhalif) kullananları tesbit amacı ile incelenmektedir!
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks

Sadakat İslami Forumları 2004-2008
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM

Google ve orumceklerin son ziyareti Bugün 06:06:17 ÖÖ