Sadakat İslamî Forum

*
Selamün Aleyküm ya, Ziyaretçi. Bi zahmet üyemiz isen giriş yap üyemiz değilsen üyemiz oluver. Kasım 22, 2008, 09:41:25 ÖÖ

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
  Favorilere Ekle  |  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Şikayetim var  (Okunma Sayısı 1235 defa)
İsra
Moderatör

« Yanıtla #20 : Haziran 08, 2008, 04:32:33 ÖÖ »

Alıntı
hep onları görüyoruz forumda yorumlarıyla,Yazılarıyla, Birbirlerini tanıyor olabilirler Hep aynı kişiler başlık açıyo Hep aynı kişiler sıkça birbirlerine yorum yapıyo Ve hep aynı kişiler ekseriye kendi içlerinde okunuyo neden?muhabbet kendi aralarında Bu diğer üyeleri görmezlikten gelmek gibi bir durum. İslami yazı ve yorumların  yapıldığı site de herzaman birlik ve beraberlik olmalı değilmi?

aşk hamalı kardeşim isteyen herkes başlık açabilir ve yorum yapabilir bunun kısıtlaması yok ki Gülen ayrıca sırf yeni bilgiler ve anlamlı yazılar paylaşlım diye saatlerce yazı aradığımız oluyor bundan memnun olacağınıza sürekli aynı kişiler başlık açıyor diye şikayet ediyorsunuz Üzüldüm şimdi

dediğiniz gibi herkes birbirini tanımıyor yalnız bazen açılan konular ilgi çekiyor bazıları çekmiyor yani üyeyi tanıyıp tanımamkla ilgisi yok buna inanın Ateşkes ilan ediyoruz

Alıntı
Şayet rahatsız ettiysem ben aranızdan ayrılabilirim

Rahatsız etmediniz doğal olarak şikayetlerinizi paylaştınız sizi daha uzun yıllar aramızda görmek isteriz Gülen

Moderatöre Bildir   Logged

KUYUCU
Yeni üye
*

« Yanıtla #21 : Temmuz 07, 2008, 03:55:13 ÖS »

sadakat'in üyesiyim ama aktif üye değilim. Siteye hiç katkım yok. Bencillik edip sadece kendim, yazılanlardan faydalanmaya çalışıyorum. Üye arkadaşlarımın yazdıklarını seviyorum. Tepkiler hoşuma gidiyor . Çizgiyi çok beğeniyorum. Fırsat buldukça girmeye çalışıyorum. Ortada alıncak bir şey görmüyorum. Herşey yerli yerinde tam kararında. Emeği geçenlere teşekkürler.
Moderatöre Bildir   Logged
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
  Favorilere Ekle  |  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

İlgili Konular
Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntülenme Son Mesaj
Affedemediğiniz kimse var mı? VAKT-İ MUHABBET « 1 2 3 » İsra 55 2554 Son Mesaj Ağustos 15, 2008, 03:04:50 ÖS
Gönderen: Himmet
Bir aile ağacınız var mı? SAĞLIKLI YAŞAM Nigah 3 466 Son Mesaj Haziran 12, 2008, 10:13:44 ÖS
Gönderen: istikamet şehadet
Dikkatinizi çeken şeyler var mı? VAKT-İ MUHABBET maslak 15 750 Son Mesaj Mayıs 10, 2008, 10:08:09 ÖS
Gönderen: setre
DİKKAT! Evimizde hırsız var.. KİŞİSEL GELİŞİM Ber-ceste 2 406 Son Mesaj Mayıs 11, 2008, 07:54:45 ÖS
Gönderen: Himmet
Yardiminiza ihtiyacim var İSLAMİ SORULARINIZ VE CEVAPLARI ken29 8 280 Son Mesaj Kasım 13, 2008, 02:17:25 ÖS
Gönderen: günbatımı

Forumumuzda "özel mesajlar" yöneticilerimiz tarafından amacı dışında (şeri şerife muhalif) kullananları tesbit amacı ile incelenmektedir!
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks

Sadakat İslami Forumları 2004-2008
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM

Google ve orumceklerin son ziyareti Dün 10:27:40 ÖS