Sadakat İslamî Forum

*
Selamün Aleyküm ya, Ziyaretçi. Bi zahmet üyemiz isen giriş yap üyemiz değilsen üyemiz oluver. Kasım 22, 2008, 02:10:07 ÖS

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Favorilere Ekle  |  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Ben de yabancı kaldım..  (Okunma Sayısı 725 defa)
dil ruba
Yeni üye
*

« : Temmuz 14, 2008, 07:46:58 ÖS »

Ben pek alışamadım bu siteye bana da yardımcı olun..
Moderatöre Bildir   Logged
İsra
Moderatör

« Yanıtla #1 : Temmuz 14, 2008, 09:34:28 ÖS »

Anlamadıklarınızı yazın yardımcı olalım inşaAllah

Bu arada hoşgeldiniz:)

duha
Moderatör

TiLkİdE KuYrUk BiTmEz DuHa da OyUn BiTmEz ; )

« Yanıtla #2 : Temmuz 20, 2008, 05:31:08 ÖÖ »

burada hepimiz bir aileyiz kardeşim aramıza hoşgeldiniz isra kardeşiminde dediği gibi her konuda yardımcı olmaya çalışırız İNŞAllah : Buyrun efendim.

Acaba bu zeka bir deliye mi yoksa dahiye mi ait ?  Saygılarrrr efenim

Aldığım Nefes OLay !  ?
aşk hamalı
aktif okur
**

« Yanıtla #3 : Temmuz 24, 2008, 01:04:03 ÖS »

dil ruba bende senin gibi zorluk çektim ama alıştım Neye alışman gerekiyoki yazı ekle yorum ekle ama yönetim seni hiç bilmesin ön sırada hep başkası olsun burası öyle dostluk belli kişilerle var bizi tanıyan yok Sıkıntı yapma alışırsın sadece paylaşım sitesi ama nasıl?
Himmet
aktif yazar

« Yanıtla #4 : Temmuz 24, 2008, 02:22:39 ÖS »

Aşk hamalı haksızlık ediyorsunuz.Ön planda olmak sizin için neden bu kadar önemli?Hiç kimse ön planda olmak için çaba sarfetmiyor.Herkez doğal davranıyor.Önemli olan sadece rızası için paylaşımlarda bulunmak ve istifade etmek değilmidir?

Benim yüreğim artık kömür gibi oldu.Bir yerlere sığamıyorum ama yine soluğu bu mecliste alıyorum.Özellikle arabi ilimleri okuyunca kardeşlerimden manevi destek almış oluyorum.

Sizin ön planda olmayı istemek dışında bu sitede ne aradığınızı ve bulamadığınızı merak ediyorum.İlminizden istifade edilmesini istiyorsanız buyurun dinleyelim sizi.. Dostluk

Şiirler yazdım sana okuyamadım
Hep yanımdaydın oysa dokunamadım
Sana ben hayaller düşler büyüttüm
Sana ben gözümde yaşlar büyüttüm
Söyleyemedim..
ihvan
yazar

« Yanıtla #5 : Temmuz 24, 2008, 02:43:07 ÖS »

bu site nin okuyucu olarak en eskilerinden biri olarak,dil rubaya katılmam mümkin değil,busitenin özelliği sobet değil karşılıklı,,,bir şeyler öğrenmek...vede fazlasıyla öğreniyoruz..Hoca efendiler re bir mesele attım cevabı hemen geldi daha ne olsun....emeği geçemlerden mevlam misli misli razı olsun.
aşk hamalı
aktif okur
**

« Yanıtla #6 : Temmuz 24, 2008, 03:08:34 ÖS »

Benim beklentilerim çok farklı Sanal bir ortam ama islami bir site çok zengin fikirli insanlar var eminim. Ben onları yakından tanımak istiyorum ben de aynı yola hizmet edenlerdenim.Bu bağlamda çevremi sanal bir ortam da genişletmek istiyorum Karşılıklı istifade edelim inş bundan kaçmıyorum  Rabbim daim etsin
Ferzin
araştırmacı

« Yanıtla #7 : Temmuz 24, 2008, 03:24:05 ÖS »

Kardeşim burada zaten karşılıklı istifade ortamı mevcut,kimsenin birbirini yakından ! tanımaya  ihtiyacı yok (yakından tanımaktan ne kast ediyorsanız) .

Bu forum nezih bir ortam,kardeşlerimiz kişiselleşmeden bilgi birikimlerini paylaşıyor.Hepimiz istifade ediyoruz.
enfa
Moderatör

« Yanıtla #8 : Temmuz 26, 2008, 09:25:22 ÖÖ »

Kime ne imtiyaz gördünüz de dostluk belli kişilerle diyorsunuz?
Fikir alışverişinde bulunmak veya buradan birşeyler alabiliyorsak kendimize ne mutlu!
İlmini paylaşan kişileri tanıyınca daha mı müstefid olacağız ki yakından tanımak isteyelim.
Sizin istediğiniz gibi fazlasıyla site mevcut. Sadakati diğer sitelerden ayıran en önemli özelliği samimi fakat kişisel olmaması.

En kısa zamanda bu farkı anlayabilmeniz dileğiyle..

Kimseye bâkî değildir mülk-ü devlet, sîm-ü zer
Bir harap olmuş gönül tâmir etmektir hüner..
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Favorilere Ekle  |  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

İlgili Konular
Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntülenme Son Mesaj
Ben Bugün Öldüm.. SERBEST KÜRSÜ Gül_Sultan 11 667 Son Mesaj Ocak 28, 2008, 05:01:47 ÖS
Gönderen: İsra
Kendimi deşifre ediyorum. İşte ben :) FORUM KURALLARI - DUYURULAR Miftahulkuluub 8 901 Son Mesaj Mart 27, 2008, 02:20:02 ÖS
Gönderen: ruy-ı zemin
Ben Geldiiimm!! YENİ Mİ GELDİN? E HOŞ GELDİN :) mehtap 9 490 Son Mesaj Mayıs 01, 2008, 01:38:42 ÖS
Gönderen: MAVERA02
''Ben '' dememek için www.milligörüşforum.''biz'' LİNK PAYLAŞIMLARI « 1 2 » sedat_islam 26 979 Son Mesaj Ağustos 30, 2008, 12:10:23 ÖÖ
Gönderen: racül
Ben de yabancı kaldım.. SİZİN PENCERENİZDEN SİTEMİZ candostum21 1 158 Son Mesaj Ekim 16, 2008, 07:43:02 ÖS
Gönderen: Ber-ceste

Forumumuzda "özel mesajlar" yöneticilerimiz tarafından amacı dışında (şeri şerife muhalif) kullananları tesbit amacı ile incelenmektedir!
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks

Sadakat İslami Forumları 2004-2008
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM

Google ve orumceklerin son ziyareti Dün 11:02:41 ÖÖ