Sadakat İslamî Forum

*
Selamün Aleyküm; Ziyaretçi kardeşim. Ailemiz ferdiysen giriş yap. Değilsen Sadakat Ailesine 10 sn de katılabilirsin. Mart 18, 2010, 12:16:25 pm

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Favorilere Ekle  |  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Üyelerimizin Dikkatine !  (Okunma Sayısı 6216 defa)
Tuğra
popüler yazar

« : Mayıs 21, 2008, 11:41:24 pm »

Sayın kardeşlerimiz,forum kuralları sürekli hatırlatılmakta ama malesef uygulanmıyor.

Lütfen başlık açarken (ilk harfler) hariç büyük harf kullanmayalım.

''YANİ BÖYLE ''

Lütfen yazı kopyaladığınız zaman boyutunu değiştirmeyelim.

''Yani böyle ''

Forumumuz için çalışan arkadaşlarımız,sürekli bu yazıları düzeltmek zorunda kalıyor,hakları geçiyor.

Dikkatinize !
Moderatöre Bildir   Logged

TUĞRA
Tuğra
popüler yazar

« Yanıtla #1 : Ağustos 28, 2008, 01:21:49 am »

Sayın üyelerimiz lütfen konu başlıklarını ,konu içeriklerini satır başları noktalama işaretleri hariç,büyük harf karakterleriyle açmayın bu duyuru defalarca yapıldı,lütfen biraz daha hassas olalım

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Forum Kuralları için tıklayın

TUĞRA
Tuğra
popüler yazar

« Yanıtla #2 : Ekim 09, 2008, 12:12:23 pm »

Değerli üyeler,lütfen Büyük harfle başlık açmayalım,mod arkadaşlarımız sürekli düzeltmekle uğraşıyor.

Ayrıca başlık açmadan  yazının daha önce forumda olup olmadığına bakalım.

Aynı konuda sürekli uyarı yapmak zorunda kalıyoruz,sanırım forum kurallarını okumak bu kadarda zor olmasa gerek  Gülen

TUĞRA
Lika
Moderatör
popüler yazar

« Yanıtla #3 : Ocak 03, 2009, 04:28:45 pm »

Sayın kardeşlerimiz,forum kuralları sürekli hatırlatılmakta ama malesef uygulanmıyor.

Lütfen başlık açarken (ilk harfler) hariç büyük harf kullanmayalım.

''YANİ BÖYLE ''

Lütfen yazı kopyaladığınız zaman boyutunu değiştirmeyelim.

''Yani böyle ''

Forumumuz için çalışan arkadaşlarımız,sürekli bu yazıları düzeltmek zorunda kalıyor,hakları geçiyor.

Dikkatinize !

Büyük harfli yazıları Microsoft Word de kolaycak küçültebilirsiniz.

Yazıyı word e kopyaladıktan sonra tümünü seçip, Shift + F3 e bastıktan sonra yazının tüm harfleri istenildiği gibi küçülecektir.

Hakkın karşına çıkardığı değişimlere, direnmek yerine, teslim ol. Bırak hayat sana rağmen değil, seninle beraber aksın. “düzenim bozulur, hayatım alt üst olur” diye endişe etme. Nereden biliyorsun hayatın altının üstünden iyi olmayacağını?? (Tebrizli Şems)
Fatihan
Administrator
popüler yazar

Milimi milimine Ehli sünnet...

« Yanıtla #4 : Ocak 23, 2009, 12:04:25 pm »

Cevaplarda cinsiyet ihtiva eden cümleler kullanmayalım lütfen.

Misal: 
Söyle bakalım kız neymiş bunun cevabı....

Abla nedir bunun cevabı

Abi bunun kaynağı nedir gibi...

Forum Kuralı

Alıntı
Kanun No: 6
* Forumda doğrudan ya da dolaylı olarak özel bilgileri ihtiva edecek şekilde (sağolasın abla, biz erkekler olarak...vb.) mesajlara yer vermek kesinlikle yasaktır. Forumumuz da, temel prensibimiz şahsiyetler üzerine değil fikirler üzerine yoğunlaşmaktır.

'Ene, ene, ene' diyen kaybetti!

www.evlilikmektebi.com
İsra
Moderatör
popüler yazar

« Yanıtla #5 : Şubat 20, 2009, 10:03:13 pm »

Forum kuralları

Kanun No: 3
* Konu başlıkları mutlaka küçük harfle yazılmalıdır.Aynı durum içerik için de geçerlidir.Yazılar büyütülerek forumun genel görüntüsü bozulmamalıdır. Bu tür durumlarda yönetim, mesajlarınıza haber vermeden müdahele edebilir.

Forum Kurallarını Okumak İçin Lütfen Tıklayınız
adilcevaz
aktif okur
**

susukunlugum asaletimdendir.

« Yanıtla #6 : Şubat 23, 2009, 10:27:49 am »

Hatırlatma için teşekkürler, daha dikkatli olmak lazım.  Aferin

Bütün dünyayı verseler gamım bitmez nedendir bu
Taa ezelde gam turabıyla yoğrulmuş bendendir bu
Terk etme insafı makamı imtihandır bu
Gelen gider giden gelmez iki kapılı handır bu!
Tuğra
popüler yazar

« Yanıtla #7 : Mart 17, 2009, 09:08:07 pm »

* Konu başlıkları mutlaka küçük harfle yazılmalıdır.Aynı durum içerik için de geçerlidir.Yazılar büyütülerek forumun genel görüntüsü bozulmamalıdır. Bu tür durumlarda yönetim, mesajlarınıza haber vermeden müdahele edebilir.

Üye Profili İle Alakalı Kanunlarımız:

Kanun No: 13
* Erkek ve bayan adı ya da cinsiyet ihtiva eden kullanıcı adı seçilmesi kesinlikle yasaktır. Bu kurala uymayarak seçilen kullanıcı adları yöneticilerimiz tarafından değiştirilecektir.Kullanıcı adı en fazla iki kelime olmalıdır.

TUĞRA
Tuğra
popüler yazar

« Yanıtla #8 : Mart 20, 2009, 10:32:05 pm »

Kimse okumayı bilmiyormu acaba?  Ateşkes ilan ediyoruz

Üye Profili İle Alakalı Kanunlarımız:

Kanun No: 13

* Erkek ve bayan adı ya da cinsiyet ihtiva eden kullanıcı adı seçilmesi kesinlikle yasaktır. Bu kurala uymayarak seçilen kullanıcı adları yöneticilerimiz tarafından değiştirilecektir.Kullanıcı adı en fazla iki kelime olmalıdır.

TUĞRA
İsra
Moderatör
popüler yazar

« Yanıtla #9 : Mart 24, 2009, 05:00:33 pm »

Forum kuralları

Lütfen kurallara dikkat edelim

Lika
Moderatör
popüler yazar

« Yanıtla #10 : Nisan 28, 2009, 02:50:21 am »

Kıymetli sadakat forum üyeleri her zaman dikkatli ve yönetime her şekilde yardımcı olabilme gayreti içerisinde olmuşlardır. Biliyoruz ki forum kuralları daha güzel , daha kaliteli bir görünüm, sunum adına her zaman olmassa olmazları teşkil eder. Bu nedenle sıklıkla dile getirmeye çalıştığımız Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Forum Kuralları
konusunda tüm üyelerimizden dikkat ve desteklerini devam ettirmelerini rica ediyoruz.

En çok sıkıntı çekilen durumlardan birisi biliyorsunuz, büyük harf karakteri kullanma meselesi ve günlük mesaj ve konularda sıklıkla karşılaştığımız, hem düzenleyip, hem de kardeşlerimizi ola ki unutmuşlardır diyerek hatırlatmaya çalıştığımız bu meselenin çözümü konusunda sizlerin desteklerini rica ediyoruz. Yeni gelen, forum kurallarını gözden kaçıran kardeşlerimize zaten hatırlatmaya çalışıyoruz hep beraber, ancak bir de kadim üyelerimizden bu konuda daha dikkat rica ediyor, destek ve katılımlarının devamını bekliyoruz.

Büyük harf yazı karakterleri konusunda size yardımcı olacak bir link veriyoruz:

İnşaAllah bu linkle artık zaman kaybından tasarruf ederek, yazılar, paylaşımlar, kurallara uygun bir şekilde paylaşılmaya devam edilir.

Selam ve dua ile  Gülen

Hakkın karşına çıkardığı değişimlere, direnmek yerine, teslim ol. Bırak hayat sana rağmen değil, seninle beraber aksın. “düzenim bozulur, hayatım alt üst olur” diye endişe etme. Nereden biliyorsun hayatın altının üstünden iyi olmayacağını?? (Tebrizli Şems)
Fatihan
Administrator
popüler yazar

« Yanıtla #11 : Mayıs 25, 2009, 02:17:05 pm »

Mesajların içeriğini ve başlıkları olduğu gibi büyük harfle yazan bazı üyelerimizin mesajlarını haber vermeksizin siliyoruz.Bilginize...

www.evlilikmektebi.com
İsra
Moderatör
popüler yazar

« Yanıtla #12 : Haziran 27, 2009, 02:14:05 am »

Sayın üyelerimiz lütfen konu başlıklarını ,konu içeriklerini satır başları noktalama işaretleri hariç,büyük harf karakterleriyle açmayın bu duyuru defalarca yapıldı,lütfen biraz daha hassas olalım

Forum Kuralları için tıklayın

Lika
Moderatör
popüler yazar

« Yanıtla #13 : Temmuz 18, 2009, 08:09:18 am »

Kanun No: 2
* Herkes tarafından okunması için ve diğer mesajların arka sayfalarda kaybolmasını önlemek amacıyla günde en fazla 5 yeni konu açma hakkı vardır.Yazılacak konu ile alakalı yeni bir başlık açmak yerine, daha önce o konuda açılmış başlıklarda devam etmeye özen gösterilmelidir.

Bilindiği gibi eskiden, günde yeni konu açma hakkı 3 idi. Yönetimin aldığı kararla bu sayı 5'e çıkarıldı. Hayırlı olsun Gülen

Lika
Moderatör
popüler yazar

« Yanıtla #14 : Temmuz 22, 2009, 03:20:17 pm »

Forum kuralları

..

Mesela:

ÜYELERİMİZİN DİKKATİNE  değil de

Üyelerimizin Dikkatine gibi...

Buğulu Ay
aktif okur
**

varlığınıza şükretmeyenleri yokluğunuzla cezalndrn

« Yanıtla #15 : Temmuz 24, 2009, 04:30:03 pm »

hakkınızı helal edin bende yapıyorum ama kasıltı değil el alışkanlığı kusura bakmayın şimdiden yaptığım hatalar için özür diliyorum :(

BENİM DOĞRU SÖYLEMEM, BANA DOST BIRAKMADI. (Hz. Ömer r.a.)

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

الله هو ا لو لي
Hulûs-i kalb
aktif okur
**

« Yanıtla #16 : Ağustos 01, 2009, 12:09:00 am »

büyük harf konusu icin benden yana tamam diyebilirim.ama bir problemim var yardimci olursaniz cok sevinirim:yazmak istedigim bir yazinin(makale,konu,...vs.) daha önceden forumda yazilip yazilmadigini en kolay nasil bilebilirim?
belki bir yerlerde bu soruma cevap yazilidir bile;ama maalesef ben suana kadar rastlayamadim.bu yüzden yazmakta problem ceker oldum.yardimci olursaniz cok sevinirim.Allah razi olsun...

ISLAMI KURTARMAYA DEGIL; ISLAMLA KURTULMAYA CALISALIM...
setre
Moderatör
aktif yazar

Hâzâ Tezülü

« Yanıtla #17 : Ağustos 01, 2009, 12:14:15 am »

Anasayfa kısmında üstte sağda ''ara'' tuşu yazar oraya konu başlığını yazarsanız size benzer başlıkları gösterecektir.

Hep ertelediğim zaman,bir türlü varamadığım diyardı...
Hulûs-i kalb
aktif okur
**

« Yanıtla #18 : Ağustos 01, 2009, 12:48:58 am »

üzgünüm ama bu problemimi cözmüyor.mesela altta yazili olan basligi girdim:evlenece genclerin dikkatine ara dedim ve hic bir sonuc bulunamadi yazdi.acizane fikrim sudur ki:problem benim klavyede yumusak -g- noktasiz -i- altta noktasi olan -s- harfi yok mesela.bu dertten nasil kurtulabilecegimi yazarsaniz belki cözüme ulasabilirim.ilginiz icin tesekkürler.

Lika
Moderatör
popüler yazar

« Yanıtla #19 : Ağustos 01, 2009, 01:21:17 am »

Yazının kendi başlığını kopyalayıp, aratırsanız, sonuca ulaşabilirsiniz.

Hulûs-i kalb
aktif okur
**

« Yanıtla #20 : Ağustos 01, 2009, 01:44:42 am »

tasekkür ederim

İsra
Moderatör
popüler yazar

« Yanıtla #21 : Ağustos 11, 2009, 06:06:53 pm »

Kanun No:3 kuralımıza aşağıdaki kuralda eklendi bilginize

Mesajların tamamında yazı karakterini kalınlaştırmak (b karakteri haline getirmek) genel görünüm için uygun değildir. B karakteri (yani kalın yazı şekli) mesaj içerisindeki önemli cümle veya kelimelerin vurgusu için kullanılmalıdır.

tüm kuralları okumak için aşağıdaki linki tıklayın

Fatihan
Administrator
popüler yazar

« Yanıtla #22 : Ağustos 18, 2009, 06:27:51 pm »

Kanun No: 5
*Forumu sohbet ortamına dönüştürecek veya laübali ve gereksiz mesajlar neden belirtilmeksizin silinecektir.

* Forumda doğrudan ya da dolaylı olarak özel bilgileri ihtiva edecek şekilde (sağolasın abla, biz erkekler olarak...vb.) mesajlara yer vermek kesinlikle yasaktır. Forumumuz da, temel prensibimiz şahsiyetler üzerine değil fikirler üzerine yoğunlaşmaktır.

Özellikle bu cinsiyet çağrışımı yapacak mesajlardan kaçınalım...

www.evlilikmektebi.com
fasulye
Ziyaretçi
« Yanıtla #23 : Ağustos 26, 2009, 01:16:19 pm »

Büyük harflerle yazmak ses tonunu yükseltmişçesine bağıryor gibi algılıyorum.......
sizde öylemi bilmiyorum.......
dikkatimize alınacaktır..........
turk_ay
aktif okur
**

« Yanıtla #24 : Ağustos 27, 2009, 04:58:31 pm »

fasulye ye katılıyorum sonra dan bazıları haddini aşıyor...

Her açan senin gülün, hergünse benim günüm
Gözyaşı insan külüyse, her yakan insan sözü
Kıvılcım sözün özüyse, ayrılık yakar gözü
Tek gören gönül gözüyse, kelamım gönül sözüm
Fatihan
Administrator
popüler yazar

« Yanıtla #25 : Ağustos 27, 2009, 10:51:18 pm »

Sitemizin kuralları bellidir.Eğer buraya birisi üye olmuş ise buna uymak zorunda.

Son zamanlarda, uyarmamıza rağmen ısrarla cemaatsel durumlara kaçan yazıları paylaşanlar oluyor.Uyarınca da kızıyorlar ve yönetimi ağır ifadelerle itham ediyorlar.Hatta Kuralları beğenmeyenler ben bunu üyelere soracağım, anket yapacağım vs gibi saçma sapan tekliflerle yönetimi rahatsız ediyorlar.Her yerin bir kuralı olduğu gibi buranın da belirlenmiş bazı kuralları var.

Hiç kimse de çıkıp "kurallar çiğnenmek içindir" edebiyatı yapmasın.
Günlük hayatta hiç gidip markette "ben şu rafların yerini beğenmedim, değiştirin diyebiliyor muyuz?"Trafik polisine "kuralları beğenmedim, değiştirilmesini istiyorum, bu konuyu genele soracağım diyor muyuz?"vb bir çok örnek vermek mümkün.

Yani her yerin planlı programlı, oturmuş bir sistemi, prensipleri var.Sadakat Forum'un da aynı şekilde oturmuş kuralları var.Buraya üye olan hiç kimse çıkıp da ben şu kuralı beğenmedim, değiştirilmesini istiyorum, oylamaya sunacağım gibi galiz tekliflerde bulunmasın.Elbetteki üyelerin olumlu görüş, tenkit ve önerileri bizim için önemlidir gerekiyorsa değerlendirilir.Ama bu hassas konularda olamaz.Mesela cemaatsel yazı ekleyelim, bayan nicki kullanalım, erkek nicki kullanalım gibi...

Buraya üye olan, üye olacak olan forum kurallarına riayet ederek paylaşımda bulunabilir.Israrla kurallara uyulmaz ise gereği yapılır.Üye kaybederiz gibi bir korku içerisinde değiliz çok şükür.Bizce önemli olan kemmiyet değil keyfiyettir.Sadakat, 5 yıllık süre içerisindeki bir çok siteden ayrılan özelliğini, oturmuş olan bu sistem ve kuralları sayesinde elde etmiştir.

Cinsiyet ifade eden kelimeleri kullanma konusuna gelince:

Elbetteki cümlelerimizde  %100 bu konuya dikkat edemeyebiliyor olabiliriz.Ama buna elimizden geldiğince dikkat etmemiz gerekiyor.Ne kadar dikkat etsek de yazdığımız yorumlardan bayan mı, erkek mi olduğumuz belli oluyor diye ipin ucunu boş bırakamayız.Logoda ne yazıyor? "Takva".İşte bu kurala dikkat etmek takva ile doğru orantılıdır.Şöyle bir devirde bırakın bayan-erkek chatleşmesini, sadece bir kullanıcının yazılarından dolayı ona platonik duygular besleyenler dahi çıkabiliyor.Durum bu kadar vahim yani.Bu konuya ne kadar dikkat edersek  o kadar kazançlı çıkarız.

Şimdi ben bütün üyelerimizden bir kez daha forum kurallarını okumalarını rica ediyorum.Paylaşımlarımızı kurallara göre yapalım.

Not:

Yazdıklarımız sadece birkaç üyeyi hedef almamakta geneli ilgilendirmektedir.Gerçekten yönetim olarak bu kurallara riayet edilmeme durumlarından son derece rahatsız oluyoruz artık.Online olduğumuz zamanların çoğunu üyelere uyarı yapmakla geçiriyoruz.

www.evlilikmektebi.com
Uludag
aktif yazar

« Yanıtla #26 : Ağustos 30, 2009, 07:28:44 pm »

Online olduğumuz zamanların çoğunu üyelere uyarı yapmakla geçiriyoruz.

O da bir nevi hizmet Gülen
Fatihan
Administrator
popüler yazar

« Yanıtla #27 : Ağustos 30, 2009, 11:32:08 pm »

Online olduğumuz zamanların çoğunu üyelere uyarı yapmakla geçiriyoruz.

O da bir nevi hizmet Gülen

Ben de bir aralar öyle diyordum diğer yönetici arkadaşlara Gülen

Zaten biz hizmet edelim diye habire kural hatası yapıyorlardır bazıları ....

www.evlilikmektebi.com
Uludag
aktif yazar

« Yanıtla #28 : Ağustos 31, 2009, 02:49:31 am »

Hızar atölyesi talaşsız olmaz.
Fatihan
Administrator
popüler yazar

« Yanıtla #29 : Ağustos 31, 2009, 05:02:15 am »

Hızar atölyesi talaşsız olmaz.

Biz ona; "Sadakat, Molla Kâsım'sız olmaz" diyoruz.

Molla Kâsım’ı Gördün mü?

www.evlilikmektebi.com
İsra
Moderatör
popüler yazar

« Yanıtla #30 : Aralık 17, 2009, 07:33:04 pm »

Fatihan
Administrator
popüler yazar

« Yanıtla #31 : Aralık 27, 2009, 10:00:59 pm »

Kanun No: 17

* Foruma aynı kişi farklı takma isimler ile birden fazla giriş yapamaz.Bunlar ıp adreslerinden çok rahat bir şekilde tesbit edilmektedir.Fark edildiğinde forum yönetimi sebeb sunmaksızın aynı kişiye ait isimleri siler.

www.evlilikmektebi.com
zeberced
aktif okur
**

« Yanıtla #32 : Ocak 03, 2010, 02:07:23 pm »

Her gün kuralları okuya okuya ezberledik Hihhihhii
Hala kural ihlalimi var ? Hımm bi düşünelim bakalım
Hâsıl-ı Kelam
Moderatör
araştırmacı

« Yanıtla #33 : Ocak 03, 2010, 02:17:12 pm »

olmaz mı ? Gülen

Hem ne buyurulmuş.

et tekrarü ahsen velev kene yüzseksen

Videolarımızı izlediniz mi?
İzlemek İçin Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Tıkla!
zeberced
aktif okur
**

« Yanıtla #34 : Ocak 03, 2010, 02:25:00 pm »

olmaz mı ? Gülen

Hem ne buyurulmuş.

et tekrarü ahsen velev kene yüzseksen

Besyüzseksen oldu ama neyse  Hihhihhii Hihhihhii
fasulye
Ziyaretçi
« Yanıtla #35 : Ocak 03, 2010, 06:23:47 pm »

Aklen naklen ve kalben  kuralları savunurum  prensibimdir...
Uygulamaya gelince,   sağ ayağım sınıra çivilenmiştir sabittir herdaim.  Doz ayarım Sol ayağımdır haleti ruhiyeme  göre dengelenir. Kah kurallarn dahilinde kah haricinde yer edinir ...Dikkat gerektirir..

Venüsün   hikayesine gelelim...
Anladımki ne fark eder ha   3  5 mesajlık venüs ha 650 mesajlık fasulye .
İkisini toplasan dahi ne çıkarki..Say say yerine bas..
Kural dışı mı, sol ayağımın marifeti.... Hihhihhii
Avatarımdaki çocuk kadar masumum..
setre
Moderatör
aktif yazar

Hâzâ Tezülü

« Yanıtla #36 : Ocak 04, 2010, 11:27:16 pm »

Alıntı
* Forumda doğrudan ya da dolaylı olarak özel bilgileri ihtiva edecek şekilde (sağolasın abla, biz erkekler olarak...vb.) mesajlara yer vermek kesinlikle yasaktır.Forumumuz da, temel prensibimiz şahsiyetler üzerine değil fikirler üzerine yoğunlaşmaktır.

Hep ertelediğim zaman,bir türlü varamadığım diyardı...
Hâsıl-ı Kelam
Moderatör
araştırmacı

« Yanıtla #37 : Mart 05, 2010, 03:09:11 pm »

Kanun No: 8
* Yöneticiler, yazılan yazının konusuyla ilgili olmayan bir bölümde yazıldıgına karar verirlerse yazıyı uygun bölüme aktarır veya silerler. Bu nedenle itiraz türü yazıların da silinmesi, veya cevaplandırılması yönetici yetkisindedir.

Kanun No: 9
* Yöneticiler fazla önemli olmadığını düşündükleri yazıları hiç bir kötü içeriğe sahip olmasa bile silebilirler,yada içeriği uygun olmayan yazılarıda silebilirler. Bundaki gaye, forumu basma kalıp mesajlardan arındırıp, herkesçe okunulacağı düşünülecek yazıları hakim kılmaktır.Yöneticiler bu tür durumlarda gerekiyorsa konuyu açana özel mesajla haber vereceklerdir.

Videolarımızı izlediniz mi?
İzlemek İçin Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Tıkla!
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Favorilere Ekle  |  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

İlgili Konular
Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntülenme Son Mesaj
Üyelerimizin dikkatine !!! VAKT-İ MUHABBET kenz 10 1690 Son Mesaj Mayıs 14, 2008, 07:03:35 pm
Gönderen: İsra
Moderatörlerin dikkatine SİZİN PENCERENİZDEN SİTEMİZ antepli 10 1417 Son Mesaj Eylül 12, 2008, 05:18:20 pm
Gönderen: antepli
Biz Sözümüzde Durduk.. İşte Üyelerimizin Sadakat Adresleri.. 5. YIL ETKİNLİĞİ « 1 2 » SadakatNet 40 3210 Son Mesaj Şubat 13, 2010, 03:55:30 pm
Gönderen: cahitdurgun
Araç Dünyasından Haberler GÜNLÜK HAYAT devran 31 3139 Son Mesaj Mart 10, 2010, 10:27:08 pm
Gönderen: Ay Işığı
Üyelerimizin Özel Dûa Talepleri DUA ZAMANI « 1 2 3 4 5 » ay-yüzlüm 179 6547 Son Mesaj Ocak 20, 2010, 04:54:59 pm
Gönderen: lale*
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM